Алисия преследва Валери Божинов! Певицата иска да си го върне (Вижте какви методи прилага)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-presledva-valeri-bojinov-pevicata-iska-da-si-go-varne HotArena.net
Алисия преследва Валери Божинов! Певицата иска да си го върне (Вижте какви методи прилага)

Редакторска плесница

 

Фолк певицата Алисия преследва Валери Божинов като побъркана ревнива съпруга.

 

Откакто научила, че бракът му с Николета е провален, изпълнителката прави всичко възможно, за да си върне бившия, научи HotArena.

 

Щом разберяла, че Валери си е в България, Алисия веднага разузнавала къде се намира и тръгвала по петите му. А когато нямала възможност, изпращала приятелките си да го следят.

 

Фурията стигнала дотам, че следяла Божинов дори когато бил на бизнес преговори за бъдещата си кариера.

 

Да се разделим като приятели

 

Алисия не можела да преглътне факта, че футболистът е в отлични отношения с Николета, макар да са в развод. Когато преди 4 години тя се раздели с Валери, певицата не можа да запази нормални отношения с него.



Сега, когато вече не е с Ники Михайлов, акциите на Алисия са паднали главоломно и няма изгледи за нов мъж на хоризонта. Това била и една от причините певицата да иска да си върне Валери обратно, пише в. Галерия.

 

Изпълнителката на „Важно ли ти е“ смятала, че като дебне Божинов, ще успее да се събере отново с него. Алисия дори се хвалила пред приятелки как Валери й звънял по 100 пъти на ден и може би ще се съберат.

 

Футболистът обаче спазвал дистанция и бил изключително резервиран в отношението си към бившата. Разговорите им се ограничавали само до грижите за малкия Валерко. 

 

„По-добре да се ориентира към друг спонсор, защото с Валери няма да й се получи. Божинката никога няма да се върне при нея, още по-малко пък ще й финансира проектите и прищевките“, коментират авери на футболиста.

 

М. Грозева

40 Коментара

MAQ

преди 8 години

KOI NORMALEN SHTE SE VURNE PRI TAZI SPERMA???

Коментирай

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

хахахахахахаха ей много смях, вие сте по - жалки и мекотелите, не я оставихте тази жена на мира. Така правят комплексираните злобни нещастни гномчета като николета, само бълват змии.

Коментирай

до maq

преди 8 години

сперма е майка ти, овца проста

Коментирай

ha

преди 8 години

nikoleri --sperma prihwana ot jena mu

Коментирай

х.

преди 8 години

валери и николинка са 2 непораснали деца радващи се на дрешки и дранкулки. не осъзнават нещата от живота. мноого са тъпи и двамата. футболист е силно казано за него, а за "водещата" само негативни думи по неин адрес

Коментирай

ели

преди 8 години

Май сте объркали името на Алисия с това на Николета,тя е тази която не остава Валери на мира,макар че постоянно се интересува от Михаилов,но без резултат!С тези безмозъчни статии показва колко е жалка и нещастна и как измисленият и свят се руши!!А за Алисия не я мислете забавляват се на статии, като тези с Михаилов влюбени и щастливи и точно за това Николетка злобее,с години,но каквото и да прави няма да промени този факт!!

Коментирай

Ne vi e dobre

преди 8 години

Вие имате проблем. Вероятно се снимате пред фототапета на леля Стефка от 3-я и пищите във всични съществуващи сайтове как берете лУбоФ с пълни шепи по поречието на Амазонка. Криете се на село 10-т дни, пържите се на плочата,превъртате фотошопа (или си губите апарата), и .... Ооооо изненада бях на.. Ааааа ШейШелите бееее. Ммммм да бееее бешИ. Освен т'ва дебнете всяка цвъканица тук отнасяща се Ася и коментирате ли коментирате. На места сами си говорите.А разкичните нарицателни които използвате за себе си са р-тат от по-горните действия.. Успех с лечението

Коментирай

niko

преди 8 години

pak platena statiq.nikoletoo spri se ma,maj ti si tazi koqto presledva bojinov a ne alisia

Коментирай

нова порция лайна срещу Алисия

преди 8 години

Мда, звъни и. И не тя го преследва, а той нея :))))))). А колкото до ограничената му и проста до безобразие бивша, то точно тя не спира да го следи, защото няма грам достойнство. Лайномет Грантомет Лозанова виж скъпа, Алисия няма нужда от спонсори , ти си тази която няма и лев в джоба ама добре че ги има мъжете покрай теб....най вече Валери, колкото и лайна да изсереш той няма да се върне при теб и това е ясно на цяла една БГ май само за теб не е. Човекът наскоро дори потвърди че не ПР и каза ти да кажеш така ли е') хихихи намека...колкото и да не ти се иска раздялата ви е факт, а не ПР както на тебе ти беше удобно да го експонираш.

Коментирай

!

преди 8 години

Алисия и Михайлов били влюбени и щастливи-я ,пак!!!!Той за това ли си е татуирал нова гола мадама,която вероятно е сестра на Ася или друга нейна роднина-ха-ха?Докато си се гушкат ,да си я гледат и нея-и да си мислят,че са тройка-ха-ха-горката Дойчева-колко още ще я унижават и тя ще търпи?

Коментирай

до !

преди 8 години

Ха -ха с глас се смея!!! Благодаря ти!! По твоята логика заради татуировката на Михаилов никоя жена не би си легнала с него!!

Коментирай

ZORI

преди 8 години

TOZI KROKODIL ASQ KAK NE RAZBRA CHE NQMA KOI DA E PREBERE VECHE,TAZI DURTA KRANTA S PUPKI NA ZADNIKA

Коментирай

Ева до Грозева (НЛО)

преди 8 години

Престани да злобееш,нали сама го каза! "От злоба се погрознява" !!! Но ти на там си тръгнала и без това!! Този псевдоним зад който се криеш като долна мишка настъпана МНОООГО ти отива... Кукумявке!!!

Коментирай

примати

преди 8 години

Напротив Алисия е много харесвана жена но за разлика от онази лесната (бившата ) на Божинов не се дава лесно защото си знае цената. Ами ти бе мадам Лозанова уж многото ти ухажори, уж многото ти обожатели а сега дремеш сам самичка като кучка с подвита опашка, защо мъжете покрай теб се изпокриха след като мъжът ти те заряза??????? Не Алисия, а точно ти си описана в тази статия. И не знам какво е било отношението на Божинов преди към Алисия, но е доста унизително когато един мъж бие шута на втората и потърси първата ха! Добре че е малката Никол иначе бившия ти мъж щеше да те отсвири тотално, то е ясно. Пфуууу, аман от този дребен гном, няма мирясване братче, не спира да рови в живота на Алисия и Валери. Каквато си му ти, точно такава му е и Алисия не си повече от нея! Имаш дете от него, тя също, беше с теб известно време с нея също нямаш право да имаш притенции ама никакви. Пфууу амн от този примат! И Грозева ли си каква си пий си хапчетата че това твоето вече граничи с лудост.

Коментирай

!

преди 8 години

Мисля,че щастлив и влюбен мъж с перфектна връзка с жена ,не би си татуирал мадама по ц..и на бедрото,каквото и да означава това.Най-малкото от уважение към настоящата си приятелка.А ако жената си татуира мачо с еректирал пе..с какво ли би си помислил приятеля и -за уважение говоря не за друго,да си ляга Михайлов с който си иска!

Коментирай

gfddgh

преди 8 години

Alisiq sama kaza v edno interview che s VAleri nishto veche ne q svarzva osven deteto im..puk koi znae ..ako e istina znachi nqma gram dostoinstvo ..toi q zarqza mnogo grubo..daje I takava pesen ima "tvurde grubo " :)y

Коментирай

Офффффффффф

преди 8 години

Oфффффффффффффф. Някой хора (Н. Л-ва) и платените й писачи живеят в някакъв измислен свят и си мислят, че останалите хора пасат трева. 4-та или 5-та статия за днес за Алисия. Колкото повече я плюете, толкова по-симпатична ми става, за разлика от ГниЛо-то и нарастващата й злоба към Алисия. Х. Арена - Скучни сте и се излагате. Това си е тяхна работа дали ще се събират или не, важното да са щастливи заедни или поотделно. В интерес на истината докато Валери беше с Алисия кариерата му вървеше нагоре, откакто се събра с Николета - върви надолу. Правете си сами изводите...

Коментирай

АЗ

преди 8 години

Както и от която и страна да го погледнеш е за ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ЦИГАНКАТА ОТ КАРАДЖОВО - ГНУСНА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ, А И УЖАСНО НЕМОРАЛНА, ДА СИ ВЗЕМЕ ДЕТЕТО И ДА СИ ГО ОТГЛЕДА - ОТ НИКОЛИНКА МАЙКА НЕ СТАВА!!!

Коментирай

KATRIN

преди 8 години

TOI BOJINOV DA NE E LUD DA SE VURNE PRI TAQ CIGANKA! EDVA LI ISKA DA IZHRANVA CQL VAKAREL S PURJOLIII.CHE RODATA DOICHEVI QDAT KATO PRASETA

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Редакторска плесница... връз госпожа или госпойца Грозева, попаднала директно под брадичката и предизвикала въпросното текстово комоцио, пълно с откровени лъжи и фантазии. :) Всъщност си признавам, че съм "фен" на Грозева. :D Такива редко срещани глупотевини в текст с неква невероятна злост, бахти...само жена моа ги сътвори! Грамотна малко над средното ниво, явно диплома я от НБУ, я некой друг университетски бардак, праска яко фентъзи тука и е почти толко злобна, колко и трътлестата Табуретка, ама понеже моа да върже две–три изречения, се едно напрао съска като побеснела кобра. Нема нужда да пие транквиланти, тва се не лекува, шси го носи с неа, ма забърсвам с дезифектант клавиатурата секи път, профилактично след такиви словоблудства с подписа на М.Тонева, пардон Грозева ;)

Коментирай

!!!

преди 8 години

Aseeee kurvoooooo pupchivaaaaa zatvarqi si ustata che mirishe na Vakarelski lainaaaa

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Да ма прощават дамите за тва: "...само жена моа ги сътвори!" от по–горе. Щот не всички жени са таквиа де, ама некои....малиииии!

Коментирай

Silvia

преди 8 години

Horaaaaa poglednete realno na neshtata.Bojinov na koq li ne pisa na koq li ne zvanq v tova chislo i na baba Qga(Alisia) za da drazni Nikoletkaaa.Tova momche e naraneno mnogo i sega iska da si go vurne na Jena si.SPored men Valeri i Nikoleta skoro shte imat i vtoro dete.Valeri razkazva kak i svurshva vutre vsqka vecher

Коментирай

Ай

преди 8 години

И си се търсят, и си се намират, и най-вече си се обичат.

Коментирай

ХАХАХАХАХАХАХ

преди 8 години

ХАХАХАХАХАХА, АХАХАХАХАХ! ВСЕКИ ПЪТ ЧУПИ ТЕРМОМЕТЪРА С КОМЕНТАРИ ХАХАХАХАХ! НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА БИВША "БОЖИНОВА" В КАВИЧКИ ЗАЩОТО СЕ ПРИКАЗВА ЧЕ БРАКЪТ ТИ НЕ Е АВТЕНТИЧЕН ;) НЕ ТИ ЛИ СТАВА МАЛКО НЕУДОБНО КАТО ЧЕТЕШ ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ ЗА СЕБЕ СИ, ЯВНО НЕ, ТОЛКОВА СИ ПРОСТА АМА ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ, ЧЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ СТАНАЛА ЗА ИЗТРИВКА НА ХОРАТА ПРОДЪЛЖАВАШ УПОРИТО ДА СЕ НАТИСКАШ И ДА ПРИТЕНДИРАШ ЧЕ СИ НЕЩО. Е НЕЩО СИ, ПОДЛОГА ЗА ВСЕКИ, НА ВСИЧКО ХАХАХАХАХА. ТАБУРЕТКЕ ХАХАХАХ!

Коментирай

деси

преди 8 години

Тази жена се чудя капка самоуважение няма ли? Жалка, много жалка. А имах друго мнение за нея....

Коментирай

ket

преди 8 години

Desi,ti prochete li koi e avtora na statiqta,predi da pravish izvodi i da pishesh komentar............Grozevaaaaaaa,razbira se!!Axaxxaaaa,tova obqsnqva vsichko!!

Коментирай

kure

преди 8 години

Ne luji ma pomiar svurshva v druga putka vsqka vecger,, v na monika valerieva ;)

Коментирай

ochevidec

преди 8 години

Ne se presledvat, ebkat se vuv kvakral iztok v edin jult blok kompleks fear play se kazva. Te na praktika ne sa se razdelqli. Valeri pak ebeshe alisia dokato beshe jenen, VALERKO SE OJENI ZA NIKOLETA ZA DA DRAZNI ALISIA I OT QD CHE TQ AFISHIRA VRUZKA S N.MIHAILOV I NE GO DOCHAKA DA SI NACHESHE KURA S PROSTITUTKATA OT KARADJOVO

Коментирай

lili

преди 8 години

С ТЪПИРА НИКЛОЗЕТА НЕ СА СЕ ЖЕНИЛИ ОНОВА БЕШЕ ИЗМИСЛИЦА НА ШИЗОФРЕНИЧНИЯ Й МОЗЪК ДА ДРАЗНИ АЛИСИЯ. АМА МЕ СЪМНЯВА И ЧЕ Е С АСЯ ТЯ МАЛКО ЛИ ГО ИЗНУДВА, РЕКЕТИРА И ТОРМОЗИ

Коментирай

Грозева, фамилията ти не е случайна, (грозница) както нищо случайно няма

преди 8 години

Грозевааааааа, ти счупи тъпомера с тази ВЕЛИКА творба!!! Откри нов глагол в българската граматика (РАЗБЕРЯЛА) ,а словесната ти еквилибристика, така и не се получава. Абе, момееееее, ЗЛОБЕобвилно, от кое село са те пръкнали в София, та плашиш гаргите и разсмиваш хората. Ти си по скоро за цирк БУШ. Е, няма такава простотия! Кое СПТУ си завършила, там само трактори и комбайни се премятат , а теб бая са те премятали , чак очукали мозъчно...Малеее, то бива , бива простотия и злоба, ама ти счупи всички измервателни уреди. Направила си впечатление на цяла България , колко си елементарна, некадърна и злобна ха,преглътни тази злоба , ще се задавиш! .

Коментирай

хи хи хи

преди 8 години

Грозната, да те успокоя... Преследват се взаимно...и още повече, да те успокоя: Алисия има мъж до себе си. Не я мисли, погледни себе си!

Коментирай

???

преди 8 години

Тази драскача тук много интересно , как разбра, че Валери е в добри отношения с Николета и че Алисия го преследва? Много интересна загадка! Сигурно е медиум...А , дали не е имала повод преди четири години да охлади отношенията си с него... Я, да помислим! Не е, като да хванеш жена си на калъп с друг мъж.. нали? Добрите отношения са маска, заради децата! А, той обича децата си!

Коментирай

мдааа Деси, да не си от Варна ха ха ха

преди 8 години

Тази жена има толкова голямо САМОУВАЖЕНИЕ, колкото ти дори не можеш , да си представиш!

Коментирай

. " Галерия" хи хи

преди 8 години

"Галерията" на политическа проститутка Кристина Патрашкова е толкова достоверна информация, колкото Курволета и е снесла... Нали са комбина в момента със Свиркулета ( надсвирват се по фронтовете)дружки и колежки ха ха ха... Да се смееш ли, да плачеш ли! Боже, аман от мутреси !

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

tapata swirkolketa ymira ot zloba......alisia e w otli4ni otno6enia s waleri i niki....a taz tapanarka...lainoleta..e otswirena i ot dwamata...za alisia ....se goworiat samo xybawi ne6ta....a toz trawestit....kade se byta pak....

Коментирай

....

преди 8 години

Събрали с отбор юнаци , коя от коя по проста и злобна - Курволета, М. Грозева и Кристина Патрашкова и -колежки към настояща дата, приятелки и съмишленици. "Кажи ми кои са ти приятелите, да ти кажа, кой си!" Изтрепаха се да и търсят спонсори, дори не се съобразяват ,че петнят имената на достойни българи, като Гришо и други финансово красиви мъже. Е, умряха баламите! Един беше Божинов и на него макар и късно му дойде акъла. Доказателството, че по-добре късно, отколкото никога" И този следващия, аз абсолютно се съмнявам,че Курволета ще намери балама да се омъжи за нея, АБСУРД и тя го знае много добре, затова със зъби и нокти се мъчи да задържи Божинката при нея. Такава яма , къде ще намери? Сори, но резето клопна! Никога няма да бъде същото и никога няма да има тези облаги,които имаше до сега. Мечтай си Курволето! И приятелките ти " журналистки" няма да могат да ти помогнат. С този имидж всеки е обречен с теб на гибел - било за работа, било за семейство( свърши се ) било за гадже. Хората ще се крият, като от прокажена от теб.

Коментирай

обективно

преди 8 години

Клозета какъвто и имидж да и измислят, фактите са си факти – не може да пише, не може да говори и общува нормално, няма образование, не знае чужди езици, няма красиви и дълги крака, няма оформено със спорт тяло, няма това лице от фотошопираните до краен предел снимки, които показва нонстоп...Просто когато застане срещу някой, очи в очи, всичко това лъсва със страшна сила, няма как да избяга от себе си и липсата си на знания и качества!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

swirkoleta tapa.....ne wigda6 li 4e i waleri i niki....se otnasiat s ywagenie kam alisia...a teb samo te opliywat...kade se byta6 pak be...ne6tastnice....

Коментирай

offman

преди 8 години

Вие или сте роднина на Ася Дойчева или имате някакъв проблем...В повечето сайтове на тази тематика непрекъснато бълвате грозни думи, меко казано... Имате ли си личен живот? Или просто сте заклет чалга фен...?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.