Алисия презентира чисто нов силикон? Горещо фото + как певицата този път изневери на стила си да ходи с рокля и маратонки

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-prezentira-chisto-nov-silikon-goreshto-foto-kak-pevicata-tozi-pat-izneveri-na-stila-si-da-hodi-s-roklia-i-maratonki HotArena.net
Алисия презентира чисто нов силикон? Горещо фото + как певицата този път изневери на стила си да ходи с рокля и маратонки
Новият силикон в пазвата на Алисия избоде очите на нейни фенове на последното й участие в столичния клуб „Мегами“, видя HotArena.

Звездата щедро бе разпасала деколтето си, за да се похвали с чисто нови гърди. Гласовитата изпълнителка е решила да презареди основно визията си и да сложи всичко в порядък. Първо започна от джуките, като се отърва от досадните бучки, появили се след нескопосано поставен хиалурон. Сега е тръгнала с подобренията и надолу, но е прескочила, поне засега, бенките по врата си, които ненавижда.

Освен с пресен силикон, Ася грабна вниманието на купонджиите в култовия клуб „Мегами“ със сериозен завой в модните си предпочитания. Вместо да се появи в любимата комбинация – официална рокля гарнирана с маратонки, Алисия бе обула елегантни сандали с висок ток.

Скоро на модно събитие, в компанията на своята нова приятелка – Преслва, звездата на Ара грейна с анцуг и токчета, което породи нови вицове, че изпълнителката е новият моден диктатор в държавата.

21 Коментара

elinor

преди 7 години

Kak razbrahte che si e smenila silikona?A tova che nenavijda bemkite si pak da raznoobrazite posnata si statiq!!

Коментирай

Мария

преди 7 години

Според вашите статии Алисия си сменя силикона на всеки 3-4 месеца, което е някак абсурдно. И как разбрахте, че си ненавижда бенките? Ако и бяха толкова голям компекс нямаше ли вече да ги е махнала? А за елегантните рокли и маратонки да бяхте приложили някоя снимка да видим и ние кога се е случвало това. Всеки ден трябва да си запълните статиите с поне една против Алисия, пък била тя и напълно съчинена от вас..

Коментирай

риъл

преди 7 години

Първият силикон беше подарък от Хррриси. Както и една промоция в Син Сити. Кажете за Бирмата сега. Верно ли и наби шутовете у гъзо? Похабиха си вагините и анусите с тези мамини синчета. Накрая ще са едни наоперирани самотни женици без истински мъж, топлещи се в спомените за скъпите почивки и парцалки.

Коментирай

Joy

преди 7 години

Тая е страшна в лице. Стига си е пълнила пазвата ами да си опъне бръчките. На 40 години да имаш такъв бабешки вид срамота!

Коментирай

?

преди 7 години

Пий си хапчетата!

Коментирай

нима?

преди 7 години

Парцал смотан, колко злоба към красивите жени! Нещастника си ти,че киснеш тук денонощно без пари и лаеш под всеки пост пуснат в този лайнян сайт.Лайнян точно,като теб! , Те пари си имат и ще си платят на някой,ако им се прииска и пак няма да останат на сухо. Вземи помисли за себе си! Хем беден, хем самотен! Нещастнико!

Коментирай

Алооо, Враца!

преди 7 години

Ебаси тъпотията в този сайт! Тук сте събирани,като за световното по злоба и тъпотия.Грозотии , дъртофелници нещастни! Тя тъпотията и простотията са сестри! Ами вземете се информирайте малко,поне можете да четете. Отворете страницата и вижте,че тази жена има участия всяка вечер.Как, така се сменя силикон според вас всяка седмица?Има няма и през седмица и сменяте силикона. Сега пък измислихте ,че била с официална рокля и маратонки...Може би сте гледали снимки на Кендъл Дженър.Нея съм виждала така.И не само тя. Много от световните звезди.Е,да , могат да си го по позволят и да се облекат и обуят както си искат. Млади , красиви и успели жени.А вие тук само ще драскате простотиите си за някой друг грош.И хем дърти,хем грозни,хем никому интересни сте. Хайде, дъвчете си дъртите задници с глупавите си статиики!

Коментирай

ani

преди 7 години

gotina,kakto vinaigI!

Коментирай

Хаха :*

преди 7 години

Проста работа,това със сандалите и анцуга да не би тя да го е измислила сега?! Уж се имате за много умни,ами вземете поразровете в интернет и вижте колко звезди са се обличали така,не казвам,че е красиво,ама чак пък нещо невиждано...

Коментирай

Марийка дъртата кифлаот този сайт пак се изцепи

преди 7 години

Едни от най-красивите жени имат бенки полицата си.Да не изброявам, знаят се! А,дали ще ги покрива или не,просто така се харесва,не че ги мрази! Има разлика от омраза и НЕхаресване.Но за вас, явно нещата всичко е на един кантар. И стига сте й сменяли силикона всяка вечер! Не се ли уморихте с едни и същи статии за нея години наред? Сменете плочата! Изтъркахте се! Явно ви е трън в очите. А тя си пита гъза за вашето мнение.Интелигентно и културно ,интелигентните хора подминават и си вървят напред и нагоре.ВИЕ ИМ ЯЖТЕ ГЪЗА! ТОВА ВИ ОСТАВА!

Коментирай

Ла л

преди 7 години

Тя няма 40 .Тя и другите,като нея ще се разкапят до тая възраст.Имам чувството,че коментарите тук си ги пише тя.И с какво точно е успяла,че не мога да се сетя.

Коментирай

super e

преди 7 години

Невероятно харизматична, мила, добронамерена, с ослепителна усмивка и чар е Алисия! Явно тези от този сайт никога не са имали работа и допир с нея и не я познават отблизо. Слуги нечии и злобни бабушкери. Прелестна е! Има перфектно тяло и пропорции. Красива и успяла в професията си жена.Образована много добре при това - плюс! Невероятен човек е!

Коментирай

Мъжка колекция !!!!

преди 7 години

Стилът и облеклото на Алисия,са ясни! Много е в час с модните тенденции и въпреки,че тук злобните статии не спират. Обаче,досега не се е изтипосвала с мъжки гажи като Николета на светско събитие,да ме прощавате. Помните ли комичния й стайлинг на Плеймейт! Ами имате интернет-вижте шортите,които беше обула в коя колекция са!!!! В МЪЖКАТА...ха-ха...

Коментирай

Мъжка колекция !!!!

преди 7 години

* Гащи

Коментирай

!?

преди 7 години

От години дизайнерите налагат материи и силуети,които САМО в България наричате АНЦУЗИ !!!! И се носят всякак и навсякъде! Айде стига толкова,има Гугъл,все пак............

Коментирай

Ах их

преди 7 години

Баба Кроколана се е не става да си пише положителни коментари. Впрегнала е и родата. За красива само тя самата се смята. Е и майка й. А за преуспява, ако се е извадила върху теб цяла София е еталон за успех, ами айде успяла е. Направо пре-пре-успяла. Нека да жъне още "успехи" женицата, докато може. Че вече и личат бая годинките и все по-малко успешна ще е.

Коментирай

ЦИРЕЙКО

преди 7 години

НОСЪТ НА ТАЗИ ЖЕНА Е КАТАСТРОФАЛЕН!

Коментирай

#

преди 7 години

Късокракия урод да вземе да си опъне първо бръчките, а после да се притеснява за друго. Плашеща е.

Коментирай

Коки

преди 7 години

Носът ли? Цялата е пълна катастрофа. Ето докъде водят дълбоките комплекси, курвалъкът и чувството за малоценност. Пълна развалина отвътре и отвън.

Коментирай

Diana

преди 7 години

pii si hap4etata i si ljagaj bokluk takav

Коментирай

Diana

преди 7 години

da be az sam 1,5 mesec tuk i za 3-ti pat 4eta za podmjana na silikona dobre.. i taka da e ama na 2 meseca hotarena njamat ve4e dumi s koito da plujat tazi hubava jena

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.