Алисия призна, че освен в пеенето, я бива и в ... плетенето на ТЕРЛИЦИ! (Още подробности за хобито й)

https://hotarena.net/az-jenata/alisiia-prizna-che-osven-v-peeneto-ia-biva-i-v-pleteneto-na-terlici HotArena.net
Алисия призна, че освен в пеенето, я бива и в ... плетенето на ТЕРЛИЦИ! (Още подробности за хобито й)

Фолк изпълнителката Алисия е всестранно развита личност, а талантът й не се ограничава само до пеенето, узна HotArena!

 

Излиза, че брюнетката притежава дарба, за която малцина знаят, а именно - умее да плете.

 

Как да борави с големите шишове и куки, я научила баба й, пише „Уикенд“.

 

„Все й досаждах да прави дрешки за куклите ми. Жената се видя в чудо и за да си реши проблема, накрая ме научи да плета. И сега мога да плета всичко.

 

На шевната машина на татко пък уших първите си панталони по кройката на мои дънки”, спомня си Алисия.

14 Коментара

д

преди 8 години

курветината само дудуци може да прави, поне алисия има истинско хоби

Коментирай

,,,,

преди 8 години

Vseki pravi tova koeto umee Alisiq pee,plete i shte sazdava modna liniq,a Nikoleta ami ne sluchaino vsichki q narichat svirkoleta,kurvoleta,prostoleta i t.n

Коментирай

r

преди 8 години

Оф милата, в пеенето хич не я бива. Блее като дърта овца след паша. Ма виж за плетенето е нормално. Селянките са така, плетът търлици, хранят кокошките, доят кравите.....Работна мома е Асето. Как може един да не я вземе за жена не знам...

Коментирай

mhm

преди 8 години

v4era popadnah na edno staro predavane na slavi.asq be6e gost.s edna afroamerikanska pri4eska be6e i pq na jivo.koito i e kazal,4e moje da pee ,mnogo q e izlagal.no aseto e vseizvestna s tova,4e hodi po hotelskite stai s razni mutrqgi za telefoni s kapa4eta,qvno taka si uredila mqsto v muzikalniq bran6,bez da pritejava kakvito i da e glasovi danni.o6te be6e s krivite zybki,qvno o6te ne be6e sre6tnala valeri,da i dade pari da si opravi groznata mutra.

Коментирай

браво на ася

преди 8 години

така,така ,Ася не е спала на времето.благодарение на това,че е правила това,което умее (била е проститутка на повикване) ,днес гледайте до къде е стигнала.Нека всички млади,девойки се учат и следват нейния пример.

Коментирай

pu

преди 8 години

6te kaje6 4e nqkoi i braknal v onaq rabota n ataq snimka.kurvenska mutra

Коментирай

asq maimunata

преди 8 години

basi vEjdite,sa6tinska maimuna.

Коментирай

diana

преди 8 години

Tezi pisaniq Nikoleta li gi pora4va golqma zloba golqmo ne6to gospod si znae rabotata vsi4ko se vra6ta kakto se vijda

Коментирай

spas

преди 8 години

А защо не си призна, че я бива и в надуването на кавали? Помним я в стария и квартал. От там тръгна нейната "кариера". Само в едно не я бива - в пеенето. Тя пък взе че баш певица стана.

Коментирай

не си Спас а Спаска

преди 8 години

Не знам кво помните "вие", но ние друго помним, супер скромно момиче с обикновени приятели израстнало в патриархално семейство със строг баща. Глупостите дето пишеш са по-скоро от завист, че момичето е постигнало нещо , докато ти само ще хейтваш. За кариерата й питай Илиян Михов-Баровеца, още по-запознат е от теб.

Коментирай

ха ха

преди 8 години

А , защо ли ми се струва, че това с кавалите се отдава повече на теб и нищо друго.

Коментирай

?

преди 8 години

Едни плетат терлици, пеят и танцуват, живеят, творят.... други от ватмани ЛОРД клоуни стават... драскат, като не могат да пишат-съдба :) А да си селянин е местонахождение, паталогично е да си селяндур и да се мислиш за интелектуалец ...Пази, Боже! О, свещена простота!

Коментирай

cop2tyr

преди 8 години

Абе най я бива да си отваря краката. И ако плете както пее майко мила. Толкава фалшиво грачи горката, че дори професионалната студийна обработка на гласа не може да го скрие. Но първото го прави много добре. А в нейния бранш това е най-важно. Сиреч почти не се сещам за чалгаджийка която може да пее. Но пък всичките са ебливи и меркантилни.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Е, хайде смени плочата, де! Зацикли нещо и все едно и също във всеки коментар. Не си инетересен/а. А , недей да оплакваш Алисия, какво може и какво не може. Важното е, че през вечер си взема по 4 бона и си живее живота. А теб и кучетата не те знаят. Ще духаш супата тук в тъпия сайт и ще ядеш хлебец само. Злобни и елементарни грозници

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.