Алисия призна: С Ники съм, добре ни е! Почиват със сестрата на Михайлов (ФОТО)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-prizna-s-niki-sam-dobre-ni-e-pochivat-sas-sestrata-na-mihailov HotArena.net
Алисия призна: С Ники съм, добре ни е! Почиват със сестрата на Михайлов (ФОТО)

Редакторска плесница

 

Играта на котка и мишка с медиите приключи!

 

Алисия най-сетне призна, че с Ники Михайлов са се събрали, видя HotArena.


„В Русия съм, в Русия съм“

 

Както писахме по-рано, националният вратар заведе Алисия на Ол Инклузив в Свети Влас.

 

Преди това двамата бяха на почивка в Гърция, като единствено Михайлов публикуваше снимки в мрежата, и то без да се вижда Алисия.

 

Певицата пък замрази профила си във Фейсбук вече от две седмици – откакто са по почивки с Ники. Така двамата прикриваха отношенията си, докато днес Алисия най-накрая не открехна завесата.

 

С Ники съм, с Ники съм


Тя публикува фото от същия хотел, където се беше тагнал Ники. „Релакс“, написа Алисия под снимка, на която държи чаша кафе и е обтегнала краката си.

 

„Ах, тези крака“, веднага коментира пък сестрата на Ники Михайлов – Елинор.

 

„Чакам те, Елинор“, отговори й бързо Алисия, с което не остави и капка съмнение - „С Ники съм, даже и сестра му ще ни дойде на гости“.

 
\"\"

Срам, не срам…

 

Явно певицата все пак е превъзмогнала комплекса си, че ще стане за смях на всички заради поредната прошка на неверника Михайлов.

 

Очаква се съвсем скоро двамата да съобщят публично и официално, че отново са заедно.

 

Не е изключено да пробват с номера, че всъщност никога не са се разделяли, а всичко е било за заблуда на медиите. Така Алисия ще се застрахова от подигравки, че за N-ти път прощава на Ники.

 

М. Грозева

 

40 Коментара

DBB

преди 8 години

Боже, добре, че е Алисия, та да има с какво да си пълните сайта! :D На ден поне по една - две статии за нея пускате, всички язвителни, разбира се. Ама, като се замислите, на практика Алисия Ви изхранва! :D :D :D

Коментирай

Антония

преди 8 години

Ами, те коментарите тук милион пъти ви писаха, че са заедно, така че ако "излезе с този номер", вероятно ще е, защото е истина. А любимката Ви Николета ще пуска "хитри" статуси за миналото, защото само то й остана...

Коментирай

jas

преди 8 години

Кадарът на Ася с миризливите крака до чинията с храна е много подходящ за една фесбук група : "Бейби, колкото и да се стараеш селянката в теб не можеш да скриеш".

Коментирай

Мария

преди 8 години

Ами много ясно, че не са се разделяли, поне не окончателно. Като страничен наблюдател, който не я познава, ми трябваше да изгледам само едно телевизионно интервю с нея (предаването "Шпионка"). Да видя как говори за Михайлов, как ѝ светят очите, за да ми е ясно, че това е много влюбена жена. И то след 5 години. Явно не е толкова лош. И май въобще не е, щом Николетка още не може да го преглътне и се тресе от злоба. Вярно, има и други хора, които не го харесват, но те просто не могат да му простят, че от малък е със сребърна лъжичка в устата.

Коментирай

jas

преди 8 години

* Кадърът

Коментирай

07

преди 8 години

Тя все такива си ги избира и прощава всичко, докато не им омръзне и не я разкарат!!

Коментирай

1111111111111111111

преди 8 години

НИКОЛЕТАААА УМРИ ОТ ЯДДДДДДДД, ЗЛОБАРКА ТАКАВА !!!

Коментирай

xaxaaaaaa

преди 8 години

I s pravopisna greshka,koeto ne e mnogo ok.,komentara mi haresva! Mnooogo e grozno ,da si kachish krakata na masata,kadeto se hranish,a oshte poveche i da ne se postaraesh da si mahnesh chiniqta s hranata! Opredelenieto-MIRIZLIVITE KRAKA,ne mi haresva obache,nqma kak da e istina,vse pak Alisiq e mnogo prilichen ,krasiv i chist chovek......... Da se nadqvame,che tova s krakata na masata e prosto nedoglejdane ot neina strana-DANO!!

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Очакваше се да се съберат.. и двамата имат ползи от това..Алисия ще има повече пари за клиповете и дрехите,за коли ,за охранка... а михайлов ще намаже медийна "слава" ... на мен лично са ми много евтинки ПР номерата им..та чак смешни!Ама добре ,че ги има тези "филми" за да може Арената да си запълват сайта..безличния сайт..

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

А вариант Никито да е със сестра си на почивка защо не сте предвидили?А Алисия д а е на съвсем друго място със сина си?То голямо криене,голямо чудо-щото видиш ли не се били разделяли-егати смешниците!Ами като се обичате ,излезте ,хванете се за ръце,живейте като нормални хора,на какви се правите и за кои се мислите ,смешници?Лигав,наплюнчен гей и наркоман се крие с приятелката си- продуцентската метреса Касъмова за да си шмърка на воля,далеч от тати!

Коментирай

!

преди 8 години

За 5 години колко двойки се събраха и разделиха,ожениха и разведоха ,а тези двамата все така са си заедно,макар че дори и не живеят заедно.Доста странна връзка и доста странна любов,а може би липса на грам достойнство в единият от тях!

Коментирай

Буболинчо

преди 8 години

Трите коментара под мен са много заядливи и завистливи. Нека се обичат хората. На вас какво ви влиза в работата? При положение, че толкова години са заедно означава, че имат силна и истинска връзка, независимо на кой колко му харесва това.

Коментирай

една

преди 8 години

....приятелки са си,да ,безспорно!

Коментирай

до Шишито

преди 8 години

Николетче, мило, защо такава злоба ? Защото не можа да задържиш един мъж след Николай, както и него самия ли ? Ми, мило, да не беше се праскала с баща му, толкова е просто ! Пък и ти нали си най - красива, най - незаменима, най - желана, ко излезе Асето, дето била грозна и дърта е с Мъжа ти - мечта дълго време и то без деца, без брак, без задължения. Е, питам те, Шишивото, тогава в кого е проблемът ? Ама не, мило, не се замисляй, въпросът ми е риторичен ! Не се замисляй, че ще достигнеш до извода, до който дори и Валери достигна и ще се наложи да скочиш от някой мост ! Сакън, не се замисляй, искаме те жива и здрава, все пак падението ти тепърва започва. Иначе, хубав ден ти желая ! - Аха-ха-ха-ха

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Защо винаги трябва да споменавате гнусния цигански трол свирколета... няма комнтар почти ,в който да не се споменава ?! Чудя ви се... не ви ли писна ..от къде този интерес към тези четиримцата.. чалгарката,трола и 2мата позьори,правещи се на футболисти... не сте добре,народе! Събудете се и се трогнете какво става с реформите ,с управлението... стига с тези булшити!

Коментирай

Буболинка

преди 8 години

То и Асето брак нема да види докато се праска с продуцента си-Аха-ха-ха

Коментирай

azz

преди 8 години

Абе , а що не пишете за крадените снимки , които Нилото си публикува във профила. На всяка снимка, на която не й се вижда муцината, всъщност е една италианка. Та не е изключено и тия крака да не са на Алисия. Така, както в профила на Николета си публикува снимки от къщата и краката на италианката

Коментирай

do azz

преди 8 години

Ама ти чете,чете Клюкарник-Звездни компромати в Бг Мама и реши да се направиш на умен тука!Там клюкарките с кеф биха направили дисекция и на акото на Николета-цвят,мирис,консистенция само да се докопат до едно такова.

Коментирай

хм

преди 8 години

Като наричат Николета и невръстното и дете какви ли не, тогава не е завист и злоба, но тук е така ли? Като са популярни личности, ще търпят.

Коментирай

азз

преди 8 години

Е, явно и ти четеш там ! И да кеф ми е да я гледам как се гъне като змия и не може да измисли нищо с кухата си глава ! А о акото на Николета грам не ме вълнува, но виж краката й ...тези кракааааа ХАХАХАХАХАХ Излага се като някоя селска пръчка!

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Значи всички много знаете за така наречените изневери на Ники,а къде са ви доказателствата? На приказки може и с жената на Обама да спи хахах много сте прости и да нормално да кажат,че не са заедно понеже вие не ги оставяте намира,всеки ден различна простотия...всеки има лимит на търпение и да някой ще каже,че са медийни личности,но това не значи че нямат право на спокойствие

Коментирай

АУУ

преди 8 години

Много си ЗЛЕ..ЧЕСТНО!

Коментирай

хахахахахахаха

преди 8 години

Бубулинке, и ти се праскаш за бог да прости, защото си девствена!

Коментирай

0

преди 8 години

М. Грозната ,пак се изсекна по въпроса. " В Русия съм, в Русия съм"... Тъпа , по-тъпа, най- тъпа... Нямаш равна! Хората си живеят живота , ти им яж ....краката и прави свирчоци.

Коментирай

Грозева

преди 8 години

Ти oт него ли наду балона? От къде знаеш, спал ли е, и с коя е спал Михайлов? Сигурно сте били тройка...

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Обичат се , не разбрахте ли? И не са били разделени.... само за сведение на хейтърите и Грозева , да не пометне

Коментирай

.............

преди 8 години

Не е необходимо да си умен, за да разбереш , колко е психясала Курволета и какви комплекси избива , горката! Няма по-пропаднало същество!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

tapanari...na alisia nikoi ne se podigrawa....niki si e bil winagi s neia....trawestita nikoleta...6te se gramne ot maka...i pora4wa statii na porazia....sama...galka...natirena ot wsi4ki....taka 4e....ne ni probytwaite nomera s alisia....neweroiatna gena...e alisia.....

Коментирай

мини

преди 8 години

Потвърждавам, италианката се казва chiara.na в инстаграм. Доста снимки й е окрала николета.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Алисия е на море със сина си,стига сте врякали и фантазирали дежурните по коментари!Госпожа Касъмова си е задействала пиарчето за новото клипче,което го чакаме-кога?-за рождения ден на Никито в неделя.Всичко е измислено и няма нищо случайно-човека с кинтите и идеите и с голямата любов е мангала Виктор!

Коментирай

Iskash da te pori li

преди 8 години

Ти сън не спиш. Вместо да изтъкваш колко си ФлУбено в Касъмов и как ревнуваш, по-добре седни чети по природознание. Ася си се ч**а с Николайчои т'ва е. Достатъчно кинти си има, че сама да си плаща песните. Да не спименавам, че и бившия и сегашния и са готови на всичко за нея. Стига да поиска. Много ви е яд, теб (единственото фенче) и Разпорана. Жената спечели война в която дори не участваше. Е, освен БРАВО...

Коментирай

еми

преди 8 години

Никога в реалност не съм виждала нито Алисия нито Михайлов освен на мач естествено за Михайлов ,но ако са се събрали това е най хубавата новина която съм прочела този месец защото Алисия може де е всякаква но никога не е посрамила собственото си достойнстово и това на приятеля си, бивш и сегашен и това на детенцето си с поведение подобно на някои други да не казвам коя пред прожекторите и камерите ,което и прави чест ,малко са певиците запазили достойнство и класа,ужасно малко ,тя е една от тях .Дано прости на Михайлов и той на нея ,това те си знаят ,но аз се радвам на новината без да ги познавм дори!

Коментирай

Lora

преди 8 години

Човече, не мога да спра да се смея!!! Всяка дума бие в целта! :D

Коментирай

omg

преди 8 години

Е то кой друг ще го чука това дърто мумифицирано плашило освен тоя наркоман и пропадняк. Палячото даже и играе по свирката да се правят на разделени за малко ПР-ец на леля му Ася. Когато интересът към нея драстично спада на терена излиза Плешо-смешо и започва сапунения сериал. Всъщност тая фльорца е известна повече с това кой я е ебал, отколкото със музика.

Коментирай

do omg

преди 8 години

От години няма песен на Алисия , която е пуснала и да не е хубава и станала хит. Просто няма! А ти плашило тук, дето не излизаш от този сайт и драскаш едно и също ,без дори да се усещаш, защото нямаш с какво, си блиxи гъза за сол. Това ще ти остане! Никакви продуценти, никакви любовници! Тя само се води на работа към Ара Мюзик, но всичко си продуцира и плаща сама. Всичко! Фактите за нейните успехи говорят сами! А ти пляскай денонощно тук, като мокър задник. Нищо няма да промениш! Просто си станала жалка, всички са те разбрали, че си една и съща неизлизаща от тук да браниш идолката си. Марийке, ще се пенсионираш , като фен на Курволета без хонорар, без пенсия и с деменция! Да ти е честито!

Коментирай

do xa-xa

преди 8 години

Госпожица Дойчева е достатъчно умна и знае, как и кога да си пусне парчето. На теб това, какво ти пречи? Важното е, че песните, които прави са страхотни! Харесват се от много хора слушайки различни жанрове музика, включително и на мен. Защо си седнала да правиш обобщителна характеристика на творчеството и живота и след, като дори не си неин фен. Което , погледнато от друг ъгъл говори, че не си на вътре в нещата и нямаш компетентно мнение. Какво означава това? Едно, не меродавно мнение- нищо повече!

Коментирай

do omg

преди 8 години

Kазвали ли са ти , какъв злобен, долен и много елементарен парцал си? Е, аз ти го казвам!

Коментирай

колко тъпо парче си!

преди 8 години

Много знаеш ти с кой е на море Алисия. Току що ти пошушна на ушенце. Фактите друго говорят! Фантазирай си тук глуповато парче!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Всичко си продуцирала и плащала сама-ти сериозно ли ???Госпожа Касъмова лапа всичките парички на Фирма Ара,за другите-НЕМА и ДА ЧАКАТ!

Коментирай

до ха- ха ....Да , самата истина и със сигурност го знам -представи си!

преди 8 години

А, ти си болен мозък! Дори няма да те отразя повече!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.