Алисия продължава да ползва екстрите от Михайлов (Охранителите му още я пазят)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-prodaljava-da-polzva-ekstrite-ot-mihailov HotArena.net
Алисия продължава да ползва екстрите от Михайлов (Охранителите му още я пазят)

Фолк певицата Алисия и футболистът Николай Михайлов обявиха раздялата си, но мнозина се съмняват, че това е лъжа. Оказва се, че брюнетката още се разполага с екстрите, които й даде бившия, охраната например, узна HotArena!

 

Единствените чалгаджийки с охрана досега бяха Мария и Цветелина Янева, но вече и Алисия се вписва с гардове. Причините за това, че й са й наети пазители са няколко – или се прави на важна, или се чувства застрашена или не иска да остане по-назад от новата мода.

 

Източници на „Шоу“ издават, че певицата и Ники всъщност доста често се виждат, след като обявиха, че се разделят. Дори на охранителите на Ася плаща именно вратарят.

 

Дори плащал визиите й, в които се появи в клипа към дуетната й песен с Коцето.

 

Друг нов и интересен факт около изпълнителката е, че май е решила да премине в редиците на музикалната империя „Пайнер“.

 

11 Коментара

jenn

преди 9 години

Какво искате да кажете с изречението, че плащал визиите ѝ? Дрехите, прическата, лака за нокти ли, какво имате предвид?

Коментирай

Аахахахахахахаха

преди 9 години

Баси олигофрените сте НиклозетАрена!!!!!!!! Нали Михайлов е стиснат, купил й бил само гащи, ся па излиза че не бил - не стига че не е с нея, обаче видите ли плащал й визиите и охранителите и бля бля бля.............сигурно й дамските превръзки й плаща - я да се поразровите в контейнерите пред блок й и да разберете! Егати мизерните нещастници сте - то бива да заливате с лъжи и помии по поръчка, но вие се уливате с измишлъотините си!!!! За Николетка и Шиши защо нищо не написахте, и за раздялата й с Валери също,ААААААААААААААААААААААААА????????????????

Коментирай

?????????

преди 9 години

Кво ви интересува бе злобари мизерни, злобни като шефката си Никлозета - нали Николай плаща, не вие, така че какво ви бъркат чуждите екстри???????????????????????????????????????????????????????????

Коментирай

ХОХО

преди 9 години

АЛИСИЯ Е ЖЕНА КОЯТО ЗАСЛУЖАВА ИЗЦЯЛО ВНИМАНИЕТО И ЛЮБОВТА НА ЕДИН МЪЖ. Е ЛАЙНЯНОВА, НА АЛСИИЯ НЕ И Е ГО СЛАГАЛ ЧУЖД МЪЖ ДОКАТО Е БИЛА С НИКИ, А И ДОРИ С ВАЛЕРИ. А ТИ СЕ ОСРА СЪВСЕМ НАСКОРО ЛЪСНА ИСТИНАТА КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВАШ, СЪСИПА КАРИЕРАТА НА ВАЛЕРИ, И ЗАПОЧНА ДА НАЛИТАШ ПАК НА /УЖД МЪЖ И КАКВО СТАНА И ДВАМАТА ТЕ ИЗРИТАХА, КОЙ ЛИ МЪЖ БИ ТЕ ПРИЕЛ НА СЕРИОЗНО СЕ ПИТАМ, ГОРКАТА СТАНАЛА СИ ЗА ПОДБИВ НА ВСИЧКИ.

Коментирай

ivo

преди 9 години

Ами тя така е свикнала женицата, да "ползва" мъжете. Аз само се чудя от какво ли я пазят охранителите и тази баба Яга?

Коментирай

1234

преди 9 години

Ивчо,ти не си момченце,а някоя завистлива мома.......По изказа ти личи! Алисия е много премерена,интелигентна и успешна жена! Радвай се за жени като нея! А дали ползва мъжете,ами знаеш ли,ползвани са само тези мъже,които го позволяват!хаха Ако все пак си Ивчо,да нямаш горчивият опит на ползвано момченце.....

Коментирай

Хм

преди 9 години

Какви охранители,то лицето и след толкова пластики най добре я пази! Само си дава парите на вятъра!

Коментирай

!

преди 9 години

По същата тема в агенция Блиц има коментари-0!!!Даже в Сигнал Бг-сайт за музика послучай рождения и ден имаше десетина поздрава-смятайте колко е популярна и интересна вече,лети към дъното на кариерата си ,където и е мястото.Само в този сайт все още има няколко малоумника ,които основно пишат против Николета в материали за Алисия,което естествено говори за психични проблеми.Луд умора нема е казал народа!А това за Шиши, Каролина и тем подобни глупости дали и днес ще го напишат за 89 -ти път,ще видим?

Коментирай

обичам те шиши 89 път

преди 9 години

Със психични проблеми си ти. Обичам те Шиши хаха идиоти

Коментирай

до ХОХО , ??????,аахахахах и т.н.

преди 9 години

Отворкко,понеже си много запознат в детайли на Николета с битието,защо не вземеш да провериш Инстаграмчето на шефа на Алисия-Виктор Касъмов?Защо така ,миличкия не следва любимата си певица , а също и доскорошното и гадже -Михайлов?Много просто -жена му не дава ,всички съпруги мразят Любовниците,особено Дългогодишните!

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 9 години

мъж да не последва любовницата си, звучи ок (ако въобще е вярно). Но мъж да не последва съпругата си, това как звучи, а? Фен съм на Алисия и няма да нападам Николета, но истината е, че съсипа Божинов, довърши го тотално!!! Просто ако има малко доблест да излезе и да каже, че са се разделили. И после да продължи живота си. Липсата на Валери няма да се забележи, защото като че ли той никога не е присъствал в него .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.