Алисия разкрива ИСТИНАТА за раздялата си с Ники в новия си клип! Смазва го още с промото (ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-razkriva-istinata-za-razdialata-si-s-niki-v-noviia-si-klip-smazva-go-oshte-s-promoto HotArena.net
Алисия разкрива ИСТИНАТА за раздялата си с Ники в новия си клип! Смазва го още с промото (ВИЖТЕ)

Алисия разкрива цялата истината за отношенията и раздялата си с Ники Михайлов в новия си клип, научи HotArena.

В продължение на няколко месеца певицата е кроила пъклен план, с който да разобличи неверника и да го размаже публично.

 

Промото към видеото вече е факт и с него Алисия нанесе първия си саблен удар.

 

В клипа певицата хваща мъжа си с руса жена и изкрещява: „Щи *ба майката!!“.

 

Неверникът видимо се разкайва и съжалява, но Алисия е непреклонна.

 

Певицата сама е режисирала видеото към новата си песен и в него пресъздава скандала, с който се разделят окончателно с Михайлов.

 

Запознати разкриват, че именно руса жена е застанала между тях и тази изневяра е била последната капка от търпението на Алисия.

 

Двамата са разделени вече близо половин година, но досега певицата мълчеше относно причините за края на връзката им.

 

Оказва се, че фурията е чакала удобния момент, в който да смаже Ники публично с новото си парче.


 

27 Коментара

?

преди 8 години

Ако това е истина,тази още един път ще докаже колко е проста и елементарна.Може ли от толкова много години вече да си изпяваш личните преживявания и събития в песнички , а и да ги филмираш също?Иначе,уж си пази личното пространство!

Коментирай

истина

преди 8 години

Не мисля,че Михайлов се впечетлява вече от изцепките на Алисия.Той се чуди дали ще си намери нов отбор,на последните снимки е видимо посърнал,но това едва ли е заради Ася Касъмова.Тати Боби дано накрая го вкара в правия път ,да му намери отборче,а после мадамите сами ще намерят Никиту,ще му се доставят на гости със самолет!

Коментирай

ф

преди 8 години

на Нова година заедно, кога се разделиха че и клип направи, песен записа..... толковва сте елементарни че не може повече.Добре че е Алисия и не й пука за тъпотийте ви, които пишете за нея.

Коментирай

тъпунгер

преди 8 години

Иска ти се! Май не излизаш из Матрицата!

Коментирай

ти откъде знаеш кое е нейното лчино пространство? ха ха

преди 8 години

Яко си яхнала метлата тази сутрин, но ти по природа не си слизала от нея и май това са единствените ти радости в живота , когато пуснат статия за Алисия. Обсебена сиреч психарка, че и проста при това. Много филми гледаш!

Коментирай

голям смях

преди 8 години

Жената си прави песни, печели и се развива. Колко трябва да си глупав, за да свързваш всяка песен с нея, като простите фенове на Курволета?!? Фантазирайте и мечтайте , поне това ви е безплатно! За всичко друго ще трябва да се разкрачвате! :)

Коментирай

Петя

преди 8 години

Алисия крещи "Тъпанар",а не "ще ти е*а майката".Такива грозни думи използва само мис Сифилис Боклуколета Лайнянова.

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Колко е красива.Няма нищо общо с парцала Курволета.

Коментирай

да

преди 8 години

Точно!

Коментирай

уффф

преди 8 години

уф че е гнусна.как вади гнусния ,дебел език.

Коментирай

:0

преди 8 години

АХАХАХАХХАХАХХА..И ТЕЗИ ВАШИ ПОЗНАТИ..ЗНАЕМ КОЛКО ВИ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯТА :)))))). КЛИПА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЯХ ДВАМАТА, А МОЖЕ БИ С НЯКОЙ ДРУГ ;)) ХИХИХИХИХИХИ.ТЪПОТО СИ Е ТЪПО, ПО УМНО НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЖАЛКО... И ТОЗИ САБЛЕН УДАР АХАХАХАХАХХАХХА..КАКВО Е САБЛЕН УДАР МОЛЯ??????

Коментирай

Коце

преди 8 години

Браво, пореден хит на 100%. Тази жена не спира да работи. Що не си вирнеш и ти краката за по лесно, по малко ще изкараш ама пък не е трудно хихи, вземи пример де. Перфектна жена.

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

syper si alisia....neweroiatna gena....maika...pewica.....admiracii....

Коментирай

roy

преди 8 години

Тая одъртя и пак грам не поумня. То бива простотия, евтиния, показност и пошлост, че няма вече накъде.....

Коментирай

terminator

преди 8 години

Престанете да ни занимавате с проститутки като тази! на кого се надупила Спермолисия, къде си е дигала краката, за колко са я клатили...Няма ли истински важни неща и хора в тази държава? От тая вече ми се гади. Не спря да си развява миризливите гащи. А и вие с тези писаници да и повишавате самочувствието. Това е едно бездарно, елементарно, безинтересно същество, което явно страда от някакво раздвоение на личността. Оставете я да си живее във филма. И пощадете и нас.

Коментирай

:D

преди 8 години

Объркaл си стaтиятa!!Тези мили думи отговaрят нa нещото нa което е посветенa първaтa стaтия зa деня.

Коментирай

смях

преди 8 години

Тази или този, пак не са си вземали дозата за деня. Къде търсиш проститутки тук? Наистина са объркали статията с тази на " девствената, образована и Не-оперираната " професионалистка-Курволета.

Коментирай

разкрити

преди 8 години

Аз не зная дали са заедно или не, но от промото виждам, че тази част от клипа е правена отново в апартамента на Михайлов потвърждение пердето. Снимки на същото перде има и той. :) Издадоха се! Още едно доказателство! A, дали изобщо са се разделяли или дават само храна на жълтата преса, само те си знаят. Аз лично мисля, че не са.

Коментирай

красавица

преди 8 години

Николета е красива с макияж и на обработени снимки, докато Алисия е красива жена и без макияж . Тя рядко ползва грим и най-вече в клиповете си. Красива, стабилна жена и майка! Браво на нея толкова и мина през главата и удържа ,че и успява да се изправи и да бъде с гордо вдигната глава. За разлика от Николета, която разчита единствено и само на секс услуги и имидж върху гърба на известни успели личности и секс услуги. Докато едната е стойност, другата е парцал!

Коментирай

Алисия

преди 8 години

е невероятна!! Жена с талант, глас и постоянно желание за работа! Независима, която си купува парцалки САМА, а не ходи в Дубай, за да й подхвърлят някой чорап........................ Онази циганка нито тяло има, нито акъл, нито талант, нито сърце, нито нищо! Моли се и проси дрешки, а в замяна си показва насрания гъз и ходи по адреси

Коментирай

Ne

преди 8 години

Alisia snima predposledbiq si klip v doma na niki tazi statiq ne e vqrna

Коментирай

вввввввввв

преди 8 години

И двете са един дол дренки, с какво е по-различна е Алисия? Двете си пишат сами коментари, това е повече от очевидно, само в този сайт има толкова жлъчни, нападателни и яростни коментари. Или сигурно феновете им са толкова влюбени и възхитени от тях, че стоят тук да оборват и да сипят помия по адрес на другата????? Ами мили "фенове на Николета/Алисия", идете поне и по другите сайтове, където никои и не се занимава да чете тъпотии по адрес на двете, какво остава да коментира! Николета поне не повтаря под всяка статия думите на Алисия " стабилна жена, майка, амбициозна, талан и още куп врели некипели", това е образа, с който самата тя иска да е възприемана! ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ

Коментирай

Вземи си я

преди 8 години

То че Алисия е кълбо, изтъкано от нежност, класа и интелект е очевидно и за елементарно прост човек, но извадката от тази трагикомична статийка, която гласи "В клипа певицата хваща мъжа си с руса жена и изкрещява: Щи *ба майката!“ е меко казано смешно, жалко и плашещо глупаво! Какво да коментирам друго...

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Аууу,то само Михайлов има пердета!!!!!

Коментирай

преди 8 години

E mnogo krasivo se e izrazila damata Asq, nqmam dumi! "Tapanar" po-priemlivo li zvuchi ot ustata na "maikata na godinata"? Ahahhahahahahhahahah Zabludeniaci:)))))) Ama ako tova go napravi Nikoleta shte q izqdete ot zlobni komentari, nali???

Коментирай

преди 8 години

Emi ne komentirai! Kakvo se napuvash izlishno, shte vzemesh da se prusnesh ot tolkova zloba nakraq!

Коментирай

Маймуно мръсна! Халката ще ти пръсна!

преди 8 години

За теб, "мила" ми заблудена кранто, съм приготвил едър пенис в комплект с космати мъде! Да ти е сладко, мръшляк! "Яхвай" тръбата и да ти плюя в устата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.