Алисия с чужда прическа

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-s-chujda-pricheska HotArena.net
Алисия с чужда прическа
Алисия направи пореден опит да бъде оригинална, но единственото, което ѝ се отдава, е да краде чужди идеи, научи HotArena.



С новата си прическа Алисия така прилича на Галена, че голяма част от феновете ѝ я бъркат със звездата от Смядово, пише \"Уикенд\".



Изпълнителката на \"АРА Мюзик\" пет пари не давала, че е замязала досъщ на своята колежка и с гордост носи изкопираната фризура. Алисия няма намерение да сменя прическата, в която акцент е правият, плътен бретон.

25 Коментара

Ай

преди 8 години

Щом смятате,че я бъркат с красивата Галена,де факто потвърждавате и красотата на Алисия.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Ее, почекай да изтрезнеат и се освестат от коледното плюскане, та тогава ше почнат с 96600422567 статия, с която ше бъдеме уведомени за бръчките, ботоксо, вампирските техники за подмладяване и т.н., без да пропуснат да споменат кък целия масраф го плаща Валери, щот Николай е голема скръндза, а звездите вещаат, че и без тва никога нема са заедно. :-D

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Опаа, къв съм гьон, бахти! Забравих да ти честитя празниците! Всичко добро желаем и една успешна нова 2016 г. с много щастие, здраве и любов.

Коментирай

Само тя краде

преди 8 години

Ейй,да не посмее човек бритон да си направи.

Коментирай

Tra la la la la

преди 8 години

Чудеса на правописа и владеенето на българския език! "(...) я бъркат със звездат аот Смядово (...)". "Отдава" вместо "удава". Единственото, което на вас ви се удава е да се отдадете на простотията и посредственотта си.

Коментирай

eli

преди 8 години

prekrasna

Коментирай

bulshit

преди 8 години

да не би като една чалгарка направи нещо да си вади патент за да не го правят други?! АМИ НЕ -ТЕ СЕ КОПИРАТ ВЗАИМНО! да си носии фризурата с кеф ... хейтърите да хейтват! такъв е живота!

Коментирай

АМА ВИЕ СЕРИЗОНО...ТА НА КОЙ Е ЗАМЯЗАЛА АЛИСИЯ ХОХОХООХ

преди 8 години

АЛИСИЯ БИЛА ЗАМЯЗАЛА НА...АХАХАХХАХАХА, БЕДЕН РЕЧНИК, КАРУЦАРСКИ И ОПРЕДЕЛЕНО НА ЧОВЕК КОЙТО НЯМА ЗАВЪРШЕНО И СРЕДНО!!!! И ЗА ПРОТОКОЛА И АЗ СЪМ СЪС СЪЩИЯ БРЕТОН И АЗ ЛИ КОПИРАМ КРАСИВИТЕ ГАЛЕНА И АЛИСИЯ??????? И ДВЕТЕ СА ПРЕКРАСНИ И ДВЕТЕ ХИТОВИ И ДВЕТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ РЕКЛАМА ЗАЩОТО СА ДОСТАТЪЧНО ПОПУЛЯРНИ И ОБИЧАНИ, ХОРАТА НЯМА ДА ГИ ЗАБРАВЯТ ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ ЗА ОНАЯ ВАШАТА ДЕТО САМО ТУК И СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ХИХИХИХИ.

Коментирай

Петя

преди 8 години

С тази прическа всъщност първа се показа Кендъл Дженър (една от сестрите на Ким Кардашиян) ,така че нито Алисия,нито Галена е открила първа топлата вода...Дайте си почивка малко на простотията или по-скоро Миндолета Лайнозанова да спре да поръчва статийки

Коментирай

Ай

преди 8 години

Да,така е,здрава и мирна Нова година и на теб.

Коментирай

Нищо ново

преди 8 години

Всъщност, практически е невъзможно да знаеш на сто процента кой се е показал пръв с тази прическа. Всеизвестен факт е, че Алисия обича да копира визията на околните, така че е напълно безсмислено да се хаби време в коментиране на поредният и copy paste!

Коментирай

Трол

преди 8 години

Еее..хахахах...смешници хотлайнена!!Пак се показахте колко сте злобни.Да попитам само тогава...на Курвалета Куроблизанова прическите и са авторски,така ли???Да еба и гнуслярите сте и вие и. Курвалета!!Ми Курвалета що носи дрехи на Плейн дето са масовка...кой копира тя??Прости гъзове...злобни

Коментирай

смръдливата сврака от Хотлайинена, пак е яхнала метлата

преди 8 години

Добре не пропускате да захапете Алисия за хубавото дупе, защо не споменахте, че Ивайло Колев коафьора на всички фолк певици им прави еднакви на всички прически. И не само Алисия е с такъв бретон и тя само на награждаването на галена беше с тази прическа. Преслава и не само също е на бретон. А, защо не споделихте , как Николета изкопира от Алисия прическите си и с плитките, с конската опашка, с дългите букли, както и омбрето. С тези прически Алисия е от преди години в клиповете си и може да се докаже. Напишете с кой е на почивка в Дубай Курволета Лозанова е по-интересно от прическите на фолк певиците. И по-точно кой е спонсора- тъпкач? То един ли беше, два ли бяха да ги опишеш!!! Чакаме следващия поред клиент! ха ха

Коментирай

:)))))))))))))))))))))))))))))

преди 8 години

Boli me fara s kakuv briton si, draga ahahahah Ne slagai pitkata Asq do klasna jena kato Galena, ako obichash!! Tetka ti Aska kakva beshe smachkana na nagrajdavaneto za Modna ikona ahhahahah nqma takava groteska muahahahah taka smeshno stoeshe do Galena toia Vakarelski kuker! Chukundur, s toia shlifer prilichashe na bustansko plshilo, idealna e da plashi gargite na poleto!

Коментирай

:D

преди 8 години

Оф, оф! Няма да ви е по-интересно на вас! Че вие за това живеете! Под всяка статия нашите все едно си знаят и едно си баят. Без значение за кого е статията, все си пишете и си коментирате за вашата Николета, все за нея искате новини, за да можете после все да пишете коментари от типа: "Кой го интересува тая", "Престанете да ни занимавате" и т.н.... А пък после ето кой го интересувало. Даже не интересувало, ами направо обсебило... :D

Коментирай

:D

преди 8 години

Особено "бритон". Така ли му казвате по селата? На всичкото отгоре е написана думата ПРАВИЛНО в статията. Дори и да препишете нещо правилно нямате акъл. :/

Коментирай

хи хи хи смях

преди 8 години

Така ли сме направили? Ти да видиш!!! А, аз си мислех, че си правим гаргара . хахаха...А, как наричаш твоята любов къмАлисия? Аз ще ти кажа, ти си болна психика, за разлика от тези, които премятат националния парцал с кеф.

Коментирай

блаа до Нищо ново

преди 8 години

А ти защо си загуби времето да напишеш този коментар? Ехх, много е трудно. Мозък е нужен.

Коментирай

?

преди 8 години

Леле, колко оригинално хаха Очаквах да напишеш точно това, многознайко:))) В същата насока, теб какво те интересува в какво си губя времето и защо ти си губиш твоето, за да ми отговаряш????

Коментирай

:D

преди 8 години

Защо съм с болна психика? Защото не съм обсебена и поболяла се като теб маниачка на тема Николета? :D Просто, неосъзнато, неспособно да мисли и да се аргументира същество.

Коментирай

Aide pak selqncheto ot Klikach

преди 8 години

Kuv si prost "bahti" nee istina! Vidimo ogranichen ot kum umstven bagaj, no imasht se za adski originalen ;)))))) Chestita Koleda i na teb, a dano dedo Mraz da ti e donesul malko mozuk za podaruk, negramotni draskacho;))))

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ако за мен беше загуба на време да влизам в този сайт - нямаше да го правя. Имам свободно време и се разтоварвам. Не пиша коментари как не искам да коментирам някого. Щом и очаквания имаш към мен - работата е сериозна. Много се забавлявам с хора, които нямат капацитета да покажат поне малко акъл.

Коментирай

What the FFFUCK????? До "смрадливата сврака".. И подобните на нея смрадливи лизачи

преди 8 години

И къде в коментарът видя да се споменава Алисия??? За каква "любов" става на въпрос, а, малоумно шизофрениче???? Я си лекувй психичните разстройства и маниакалните кризи, ако обичаш! Стига си слагала думи в устите на хората! Това, че Ася копира и краде от който и падне не означава, че Николета е виновна!! А кой се правеше на Виктория Бекъм, а плиткоумна патка такава?????? Или ще отречеш??? Много бързо забравяш нещо??? Ами copy paste-a с лика на Мерилин Монро????? И за това ли е виновен коафьора на чалгаджийките?????

Коментирай

до блаа ;))))))))))))))))

преди 8 години

Аххахахаха ето, че си отговори сам на въпросчето! Жалко, че ти трябваше толкова време;))) Аз пък се забавлявам искрено с "капацитети" като теб, които се мислят за по-велики от другите! Най-трагикомичен е фактът, че ти дори не осъзнаваш колко си зле :)))))) Благодаря ти за поредната доза смях на твой гръб хаха Продължавай да забавляваш хората с тъпотията си, тя явно е неизчерпаема!

Коментирай

Galena da si sveri chasovnika:)))

преди 8 години

offfff. tazi pricheska zapazena marka na Galena li e ili kakvo? Zashtoto ako e, zakasniala e, milata. Tazi priheska ot 4-5 godini (visok kok, tip ballerina, s breton) v USA dori i po karikaturite veche ia ima. Da ne govorim, che vsiako momiche/jena s dalga kosa ia e probvalo, pone vednaj. Vkliuchitelno i na kukli, shtampi po drehi, chashii kakvo li ne.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.