Алисия с дрехи на аванта! (Почти всичките й придобивки пък са от бартер или подарени от някой друг)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-s-drehi-na-avanta HotArena.net
Алисия с дрехи на аванта! (Почти всичките й придобивки пък са от бартер или подарени от някой друг)

Фолк певицата Алисия не обича да се охарчва, узна HotArena.

 

Въпреки че иска да демонстрира висок стандарт на живот, повечето придобивки на изпълнителката са бартер на аванта.

 

Алисия се облича предимно в дрехи на марките, на които е рекламно лице. Почти всичките й сценични тоалети са именно такива. Тя не дава и стотинка за тях срещу ангажимента да ги рекламира в социалните мрежи.

 

Подобно е положението и с бижутата на изпълнителката. По-голямата част от аксесоарите й са от реклама, а другите са й подаръци, пише „Галерия“.

 

За никого не е тайна, че дори колата, с която Алисия се придвижва, е подарък от Ники Михайлов. Все пак се случва Ася да си купи нещо, което впоследствие дни наред не сваля, за да може напълно да се изфука.

15 Коментара

123

преди 8 години

Що за долни хора сте бе .......... думи нямам само че всичко се връща тя ще ви задави тая злоба най накрая ОТВРАТИТЕЛЕН САЙТ !!! Няма нищо интересно вече само платени статии пълни с обиди и правописни грешки. Разни неграмотни хора правят опити да бъдат журналисти ?!?!?!? Пълен потрес !

Коментирай

WTF

преди 8 години

kakto i na Kurvoleta. smlia se da vzema ot Galia drehi

Коментирай

...

преди 8 години

Дори и да е вярно написаното от вас,не е срамно! Какво като не дава пари за дрехи?Това показва,че е зрял човек има си дете,за него си дава парите,а и с другите пари може би си купува имоти или се глези с тях...та тя ходи по задимени заведения,не ходи на ревю,а ходи да пее И относно джипа...ами вие бихте ли върнали подарък на любимия?Защо да не го кара? Психопати такива...

Коментирай

yessssss

преди 8 години

И така да е показва ,че не робува на марки и не е болна от грандомания. И , както казва Камен Донев простите хора се обличат в лъскави дрехи, за прикрият простотията си и да отклонят вниманието на околните от същинския им проблем. Доказано! Не го казвам аз. Алисия е страхотна жена във всяко отношение!

Коментирай

123

преди 8 години

Парцалисия най-редовно се облича с ментета. Никога не слага нищо стилно и модерно по себе си, па макар и по-евтино. Винаги е някакъв кич и цигания, като коледна елха е.

Коментирай

1234

преди 8 години

Аз не мога да разбера, какъв е проблема с дрехите??? Всички световно известни звезди, правят абсолютно същото, подаряват им дрехи големите модни къщи, и те ги носят и рекламират съответната марка. Божееее, топлата вода ли откривате?!?

Коментирай

alex

преди 8 години

Абе ти на комисионна ли си? Всеки ден по 300 коментара че баба Крокодил е страхотна и невероятна жена. И 1000 пъти да го напишеш, няма да ни убедиш. Надявам се поне, че печелиш някой лев с това. Ако пък го правиш безплатно да те ожали човек. За липсата на личен живот, вкус и умствен багаж.

Коментирай

raz-dva

преди 8 години

Спомням си един път като беше се накиприла с едно яке. И направила оная нагла маймунска мутра, с едно самочувствие, с едно пренебрежение...А накрая се оказа реплика хахахаха. Иначе така беше се наежила като пуйка. А като стана модна икона с оня вълнен клин, с оная фуста от миналия век и плетената фанела. С глас се смея, честно ви казвам. Такава селяния и безвкусица в чалгата не бях срещала. Абе любовникът ти ти купува титла. Понагласи се малко. Нямаш вкус - нямаш. Поискай помощ. Консултирай се със специалист. Трагично е положението при тая жена....

Коментирай

Петя

преди 8 години

Да не мислите,че Ким Кардашиян например или някоя от сестрите и плаща за дрехи?Всички правят същото нещо..дизайнери им пращат дрехи и те ги носят и рекламират...и не само дрехи..козметика,бижута,обувки и дори храна Стига сте се чудили с какво да закачите Алисия

Коментирай

mdaa

преди 8 години

ПО-добре на БАРТЕР ,отколкото да проституира нон стоп за роклета и обущета на Плейн. А, и работата и е на такива места, че не е за лъскави маркови комбинезони -наречени рокли.

Коментирай

не не съм

преди 8 години

По-интересното е ,ти откъде знаеш, че аз съм цял ден тук? Или не излизаш реално. Аз правя първи коментар за твое сведение палячо!

Коментирай

парцалесо

преди 8 години

Ти можеш да си се смееш но стоп... това си е твой проблем с емоционалността и антидепресанта. Но, ще си останеш никому известна и интересна. Там зад кулисите и зад борда.... и си се смей, смей, смей... чак на мен ми стана жалко за теб!

Коментирай

простакесо, излез от сайта та се изпикай , че вмириса сайта

преди 8 години

Аз като гледам Николета и без да имам представа от КИЧ и ЦИГАНИЯ ми светва.... Няма такава цигания , като при нея, та макар и с маркови дрехи. Обикновените хора носят обикновени дрехи по джоба. Проститутките и тези, които са станали нарицателно на простотия, неграмотност и необразованост се кичат с лъскави маркови парцали, за да прикрият простотията и нищожната си същност.

Коментирай

селяндурке

преди 8 години

Ало, модерната и оригиналната, защо не излезеш на показ да те видим? Коментирай на стената тези неща, не тук. Но, явно ти е маниер, както и това да си показваш голите снимки в профила. Проститутки!

Коментирай

мода

преди 8 години

Какво лошо има да носиш дрехи на бг.марки,които се съмнявам,че са на бартер.има разлика между алисия и николета по стил на обличане.до като госпожа божинова просто облича даден модел на известна марка,то алисия умело съчетава стилови с ралзлични дрехи и марки,били те скъпи или евтини.това се нарича стил и класа.тя се откроява с индивидуализъм ,а др с взето от закачалката понеже е скъпо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.