Алисия с кодирано съобщение към Бирмата: „Да се видим? Ти избери мястото!“ (Вижте го + Защо Михайлов изчезна)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-s-kodirano-saobshtenie-kam-birmata-da-se-vidim-ti-izberi-miastoto HotArena.net
Алисия с кодирано съобщение към Бирмата: „Да се видим? Ти избери мястото!“ (Вижте го + Защо Михайлов изчезна)

Редакторска плесница

 

Фолк певицата Алисия и Бирмата все още пазят в тайна връзката си от Ники Михайлов.

 

Макар че вратарят вече научи истината, и то по грозния начин, бившата му и Георги Станоев всячески отричат фактите, научи HotArena.

Влюбената двойка преди броени дни се завърна от романтичната си почивка в Тайланд и макар папараците на Николета да ги щракнаха заедно на летището, Алисия и Бирмата продължавали да лъжат Михайлов.

 

Депресия

 

Певицата се чувствала гузно пред Ники, че го оставила сам на Свети Валентин да се грижи за сина й Валерко, докато тя се наслаждавала на любовта си с Бирмата.

 

„Ники не е глупав. Много добре разбира какво се случва и адски го боли от цялата ситуация. По принцип е свикнал той да е неверникът и връзката между Алисия и Станоев е нож в гърба му. Тежко го приема, депресира се“, разказват авери на Михайлов.

 

В действителност на футболиста доста му се струпа, след като остана и без отбор. Той очакваше да получи атрактивни предложения, но досега няма нито една оферта. В момента Ники изживява най-трудния период в кариерата си, а явно и извън нея.

 

Вратарят буквално се покри и дори вече не споделя снимки в социалните мрежи – навик, който преди спазваше почти всеки ден.

 

Алисия към Бирмата: Да се видим, ти избери мястото

 

За да го пощадят, Алисия и Бирмата се разбрали засега да продължават да се крият и да не афишират връзката си.

 

Певицата обаче трудно може да се въздържи и пуска кодирани съобщения на милионерския син през социалната мрежа.

 

Последното, адресирано към него, беше откъс от песента на Риана „Work”. „Ние просто имаме нужда да се видим лице в лице. Ти може да избереш времето и мястото… Прекарахме известно време надалеч, а сега е време да продължим напред и да поработим“, гласи избраният от Алисия рефрен.

 

Ясно е към кого е насочен текстът. А дали Бирмата ще отговори на кодираното съобщение, предстои да разберем…

 

Стела Йорданова

34 Коментара

Hmm

преди 8 години

Нещо не ми се връзва в цялата работа... според мен Алисия бърка много с този индивид, дано бързо и дойде акъла. Ники може да и е изневерявал, но бяха красиви заедно, а това джудже... ужас, а тя хич не ми изглежда като прясно влюбена жена, по скоро е отвратена....

Коментирай

Мария

преди 8 години

АЛИСИЯ НЕ Е ИНТЕРЕСУВА ВЪНШНИЯТ МУ ВИД,А ДА Е ГЛЕДА И НЕЯ И ДЕТЕТО.ДА ДАВА ПАРИ,ТОВА Е ВАЖНО.

Коментирай

123

преди 8 години

Ти пък от къде знaеш кaкво я интересувa?И не нaмесвaйте детето, то си имa бaщa, който дaвa достaтъчно пaри.Дa не би вaшите мъже, дa сa кaто излезнaли от модно списaние?

Коментирай

eli

преди 8 години

spored men niki sam re6i kraq na wryskata s alisiq o6te predi 1-2 godini kato be6e s taq i onaq

Коментирай

еми изобщо не е с Бирмата Ася

преди 8 години

Абе неграмотните пичаси на "статийки стил фентъзи" защо когато публикувахте снимката на Алисия от летището поведението и беше точно когато знае че я снимат, беше като дърво, някой ви подхвърли нарочно тя е знаела излезнали са нарочно първо с Бирмата а този който наистина е трябвало да снимате няма гооооо хахахахаххаха докато се занимавате с Бирмата другия леко отзад и дим да го няма, хахахах подават ви залъче и вие хоп цялата ръка. Тъпи сте, ограниче ни сте и рефренчето не е за него ;) само ако знаете как ви се подиграват хихихихи тоест цялата компания Алисия и Бирмата и компания :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). И скучната лелка Клозет Лозанова все едно и също мели, ще те кореноваме за баба ей, те така правят повтарят, стой си като лелка по ти отива, поне все още муахахахаахаххаахах ПАРЦАЛ.

Коментирай

еми изобщо не е с Бирмата Ася

преди 8 години

Извинете "короноваме".

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

...а леко отпред Благо ,който е дружка на Николета,а дали не се е обадил той на Папараци да долетят да снимат ,мх?А ,Алисия беше напълнила прашките от яд и ужас,че Благо ги е видял и ще я заковат този път!А този другият,дето уж се измъкнал дали му е до почивки ,като тренира и си търси отбор и трябва да е във висока спортна форма- питам просто?

Коментирай

Малийй

преди 8 години

Вий сте луди, бе?! Каква ревност бълнувате у тия суингъри?! Тия се менкат и се чукат кой с кой свари. За какво да се крият от Плешко, че се плющят, като сигурно не веднъж и дваж същите герои и героини са си спритвали тройки и четворки не за белот обаче! Тия са тотални пропадняци, за какви гаджета и любов бълнувате, това си е живо е.ане в най-чист вид или по-точно в най-мръснишки вид! Въпросът е за какво ни занимавате с подобни отрепки?!

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Ама верно, че тия се чукат наред и си бъркат по дупките безразборно!Малка ретроспекция- Ася беше с Валери, а Николета с Перуката, после Николета беше с Валери, а Ася с НикитУ, а двамата са си първи авери. Бирмата беше спряган за тъпкач на Христина Витанова, а сега на Ася.Пък Ася и Христина са първи дружки, а Бирмата и НикитУ приятелчета. Баси тия какви оргии си спретват не е истина просто, Содом и Гомор ряпа да ядат! И това са само известните на обществеността секс-връзки на тая весела дружинка, кой знае още колко отбор юнаци има около тези мършавяци!? Повдига ми се от тия.А вие спрете да ми превъзнасяте тази отрепка каква честна жена била!Долнопробна пасмина!

Коментирай

преди 8 години

Разбира се, ако тя иска да му прати съобщение, няма как да го направи със СМС, вайбър, скайп, на лични през мрежата или просто да му звънне, непременно трябва да го криптира през профила си във фейса на "публично съобщение" , така, че Хотарена да го види, а с нея и всички знайни, незнайни и други, например Плешо, Свирколетка, Валери и котетата му, колежки-завистНици, мама, тати и братчетата.... Да бием тъпана, нищо че се крием и никой не трябва да знае.... Ееех, Хотарена...

Коментирай

365

преди 8 години

Дано да не е с него!

Коментирай

x i y

преди 8 години

като певица е слаба работа , ама за елитна проститутка си я бива..първо с милионерчето валерко, после яде парите на ники михайлов ..сега яде парите на бирмата..ето на това му се казва проституция..бравус на алисия

Коментирай

нaли

преди 8 години

Проститутките сa зa по еднa нощ или aко ти е допaднaлa някоя може дa си я поръчвaш в седмицaтa, месецa или годинaтa по няколко пъти ( без дa го обявявaш публично) мисля, че посещениятa нa Мия в Дубaй сa нa този принцип, пoръчaнa е от някого. A от когa жените, имaщи връзки( официaлни, достояние нa цялaтa стрaнa) от по няколко години с дaден мъж се нaричaт проститутки.

Коментирай

Нинa

преди 8 години

Не знaех, че телефоните сa излезнaли от употребa, и че съобщениятa вече се прaщaт чрез социaлните мрежи!!!Мислех че Мaрa Грозевa е върхът нa простотиятa и фaнтaсмaгориятa в този сaйт, aмa явно всички сте един дол дренки.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Алисия е хубава млада жена и не е с никаква бурма.

Коментирай

Плоска статия

преди 8 години

Плоска статия и свободни съчинения.

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Ася Бурмата

Коментирай

Ай

преди 8 години

Стига си дремала тук да пишеш глупости,ами кажи на Курволетка да си поиска и тя гавази като Цветелина,че току виж и нацелили плешивото канче като другото Цеци.

Коментирай

хой хой

преди 8 години

Така е. Не му е гадже. Само я праска отзаде срещу някой друг армаган.Тя затова беше толкова вкисната на връщане от Тайланд.

Коментирай

олеее, Стелааа, чак ми става жал за теб

преди 8 години

Ха ха ха аха аааааа. Тоqно социалната мрежа е мястото , където да си определят срещите!!!... Стелааааа много изпростя! Николай и Алисия са наясно с нещата преди тя да започне вземане даване с Бирмата. И , ако наистина се чувства нещастен, то трябва да се сърди единствено и само на себе си. Той беше обичаният и търпяният 5 години от тази красива и успяла жена. И, никой не му е виновен за положението в което сама се е поставил в момента. Всеки си куса попарата, която си е надробил. Той също! Пък знае ли човек, ако обичта им надделее може пак да са заедно един ден. Животът си е техен!

Коментирай

до ---хой хой ...стига яде хуй , хуй

преди 8 години

Ти, понеже непрекъснато и ядеш това, което излиза отзад, виж как знаеш къде се била праскала. Сигурно и с фенерче си и светила. Армаганите ги търси при Николета. Тя се праска за армагани. Алисия и дават подаръци от обич. Едно да те обичат , друго е да се праскаш за армагани с клиенти.

Коментирай

акъл на буци

преди 8 години

Ами те, проститутките не правят разлика между клиент и приятел, както и съпруг. Оказа се, че всички ние жените, които имаме деца от мъжете си и съвместен живот с години и нямаме брак сме проститутки. Е, доживях да ме образова една провинциална куха лейка. Пази, Боже от поколение дето не знае кога е родено, прави грешки в малкото си име и учи в Университет. И седнало тук да лае като махленска клюкарка и шляпа , като мокър задник с вонящата си уста. Тъпо, тъпо, та чак се изкривило! А, като певица Алисия е една лот най-добрите за твое съжаление.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Дали се чукат или не си е тяхна работа , ти не си им светила кой с кого. А да уточня Николета беше с Михайлов, след като я пори и свири на кавала 10 дена в Елените не Недялков и Митьо Очите и плати титлата Плеймейт , когато беше на 18 г и то беше само няколко месеца с нея Михайлов сле дкоето и би шута и се хвана с Александра. Той с Николета му беше кеф ,че се е научил да ебе пишлегара и след него тя изеба една дузина народ , докато си я поръча и завря в спалнята на Алисия и Божинов. А, Алисия след Божинов веднага се хвана с Михайлов. И тези Христина , Мристина кой с кого ебал са само съчинения на жълтата преса. А, ти явно си техен съдружник. Много точно цитираш жълтите сайтове , сякаш не излизаш от тях и това ти е личният живот.

Коментирай

тони

преди 8 години

Стига вече ни занимавахте с тая дърта проститутка. Всеки ден с кой се е*ала. Basta!!! Това ли са популярните личности в България? Жени които са известни с междукрачието си!

Коментирай

аз

преди 8 години

Една седмица по-рано изтече 10 секундното видео как Алисия излиза с Бирмата от Вип изхода на летище София и в предаването го видяхме същото, хахаха мнооооого скандално, бе. Даже и за олигофрен е ясно, че Бирмата дори не се навежда да я целуне, по дяволите. Що за смях? Вземете напишете, че Бирмата е приятел с Алисия и че я прикрива за срещите й с Благой, той излезе по същото време от летището. Щяхте да сте еднакво смешни.

Коментирай

аз

преди 8 години

Tova e glupavo, smeshno i neseriozno da vadite niakvi izmislenid zakliucheniq, samo zashtoto Alisiq e poblikuvala chast ot lubimata si pesen. Neshtastnici :D

Коментирай

sport

преди 8 години

Ами нека да се видят хората бе. Той Кольо ще гледа брадъра, няма проблем. Майка му да си хойка колкото иска. Детегледачката е осигурена.

Коментирай

hah

преди 8 години

Ахахахахахаха а ако Бирмата и направи още едно Кольо и него ще гледа. Колко му е. Където един брадър там са и два.

Коментирай

ops

преди 8 години

Постоянно бъркаш профилите- имаш предвид Николета

Коментирай

обсебената

преди 8 години

как не ти омръзна да пишеш едно и също? на хората вече им се повръща от твоите едни и същи коментари. Всички до един анти Алисия твой. Всички до един. Предполагаш ли , че знам? ха ха

Коментирай

обсебената

преди 8 години

На мен пък ми писна да чета едни и същи коментари от една куха лейка и долна курва влезла във филма " Моралистката" тук. Григор Димитров го плюха и продължават,ч е бил спал и ходел с много по-стара жена от него за Никол Шерцингер. На него му е през левия крачол, както виждате живее си, наслаждава се на живота и си е с нея и то най-важното се чувства щастлив. Така и Алисия. Вие от жълтите сайтове и дъвчете гъза и тази проститутка тук в този сайт , която е дежурна денонощно и лае. Какви ли си мислиш ,че правиш? Кой те знае ,че си жива на този свят? Така ще си останеш лайкучка инкогнито цял живот. На нея и е през долната рокличка за твоето мнение. Никой не е вземала от никоя и никой не може да и каже какво ще прави с живота си. Лайте си!

Коментирай

$

преди 8 години

Тоя малоумен дъртол, вместо да си оправи фийса че ще се разкапе тя си изпросила от лИбовника нови цици които и стигат до пъпа.

Коментирай

Agatha

преди 7 години

That's way more clever than I was exgcntiep. Thanks!

Коментирай

Buffy

преди 7 години

You saved me a lot of haslse just now.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.