Алисия с мания по подмладяващите процедури! Заряза вамп лифтинга и вижте какво започна да пие, за да прикрива стареенето

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-s-maniia-po-podmladiavashtite-proceduri-zariaza-vamp-liftinga-i-vijte-kakvo-zapochna-da-pie-za-da-prikriva-stareeneto HotArena.net
Алисия с мания по подмладяващите процедури! Заряза вамп лифтинга и вижте какво започна да пие, за да прикрива стареенето

Алисия е полудяла по новите методи за подмладяване и следи строго по кожата на лицето й да не изникнат старчески бръчки, узна HotArena!

 

32-годишните жени, които вечер си лягат навреме, изглеждат младолики. Но не така стои въпросът при дамите, които обичат нощния живот или пък при фолк певиците, които работят именно по това време на денонощието.

 

Проблемът с недоспиването се среща и при фурията на „Ара“ - Алисия. А неотпочиналият организъм кара кожата да вехне най-бързо. Освен, че спортува активно, изпълнителката се подлага и на редица разкрасителни процедури, пише „Уикенд“.

 

За да се поддържа млада, започнала да се налива с колаген. И не го крие.

 

Алисия направи реклама на продукта в страницата си във Фейсбук. За 1 шише от сиропа певицата се разделя с 97 лева, сочи справка на изданието.

13 Коментара

bili

преди 8 години

Jajaja dosega tri statii davay Grozeva ti si.....ochakvam da schupish rekorda dnes

Коментирай

Потрес

преди 8 години

Яко амфетамини смърка Ася

Коментирай

Kolagen

преди 8 години

Уважаема госпожо Грозева, жена на 32 е млада, а колаген пият и спортисти и неспортисти. Укрепва и стави и хрущяли и т.н. Хем било реклама, хем Алисия си го платила. Айде изберете едното.

Коментирай

Емилия Красимирова

преди 8 години

Оф, боже! Какви са тези глупости! Аз съм на 33 и пия колаген от 1 година! Абе, това хейтърите сте навсякъде, бе! Поне вземете първо се образовайте, пък после плюйте. Толкова ли не можете да произведете новина, ами ровите по цял ден в профилите на хората. Вземете да правите истинска журналистика, какви са тия тъпотии! БРАВО НА АЛИСИЯ! УМНО момиче!

Коментирай

"видяла жабата , че коня се кове и тя вдигнала крак"- Курволета

преди 8 години

Тя, и Николета веднага след Алисия сподели в профила си нейните напитки за тонус. Защо никога не отразявате нейните copy & paste, които са но стоп? И с този постинг с цитиране името на Алисия изби рибата. То бива да си проста , ама тази изкърти всички уреди. Как разбра, кога и къде видя,че Алисия е съчинила тази история в Блясък за бележката писана до Михайлов да я зареже? Май нейното е свободно съчинение с ОПИТИ на разсъждение. Куха лейка! Оправданието и, което ще даде в нейно толериращо я списание показва и доказва ,че действително е имало такъв случай. ПР-ката , защото тя няма толкова акъл да го измисли ще скалъпи едно оправдание за пред очи. Истината всички я знаят.

Коментирай

без акъл и логика, как се избира?

преди 8 години

Как да изберат - БЕЗ АКЪЛ И ЛОГИКА? Когато Господ е раздавал, те са били с Николета под моста за смяна ха ха ха

Коментирай

потрес си ти

преди 8 години

Имаш ли представа , какво е амфетамин и какво е колаген? Не е лошо, да не се излагаш и да показваш пълно невежество и простотия!

Коментирай

деси

преди 8 години

Ами бадева си дава парите. Няма ефект като гледам.

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

ххсхсхххахахахах амфет хахахах ти яко шмъркаш амфет.Ася не го прави,но и да го правеше,щеше да е кока.Не боклук от по 3 лв за грамче.Идиот

Коментирай

" бадева" ха ха ха

преди 8 години

Научи се да говориш и пишеш на български и тогава коментирай. "Бадева" си драскаш тук. Ти си за притеснение... Алисия е видимо , колко е красива и как добре изглежда.

Коментирай

Hypnotic

преди 8 години

И аз пия Collagen pro Active и съм сууупер доволна! Спортувам доста и ми действа добре на ставите....браво на Алисия

Коментирай

Лилия Христова

преди 8 години

Напълно съм съгласна с Hypnotic. След контузия на коляното, по предписание на лекуващия ми лекар, приемам по схема Collagen pro Active. Бих го препоръчала на всеки с такъв проблем, защото изпитах действието му лично. Резултатът е,че мога да ходя на фитнес и след това да нямам болка в коляното. Моля хора, които дори на са пробвали колаген да не пишат такива глупости. Освен това май темата лекичко се измести....

Коментирай

д-р Ливайн

преди 8 години

По - красив едва ли ще стана, но определено след като започнах да пия този колаген, болките в коленете, както и сковаността бяха редуцирани значително и отново доста по-спокойно мога да правя всички онези неща, които са сравнително вредни за тях. А Деси, вие от къде разбрахте, че си даваме парите на вятъра, пробвахте и не подейства, не пробвахте и не подейства, или просто получихте такъв сигнал от Плутон?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.