Алисия с нови импланти в скулите, личат от километри! (+ Защо веждите й са 1 метър дълги? - СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-s-novi-implanti-v-skulite-lichat-ot-kilometri HotArena.net
Алисия с нови импланти в скулите, личат от километри! (+ Защо веждите й са 1 метър дълги? - СНИМКИ)

Фолк певица Алисия явно си е правила поредната пластика на лицето, забеляза HotArena.

 

Изпълнителката е с фрапиращо изразени скули, които чак се врязват в бузите й.

 

Не е тайна, че още преди няколко години Алисия реши да моделира формата на лицето си, като си направи пластика на скулите, за да бъдат по-изразителни.

 

Вероятно е дошло време за „профилактика“ и певицата е трябвало да ги подмени. Резултатът обаче е далеч от естествената визия и корекцията си личи от километри.

 

Другата фрапираща промяна у Алисия са веждите й. Фурията от Вакарел явно си е правила перманентен грим, като е удебелила и издължила веждите си.


\"\"

 

Само не ни е ясно защо е трябвало да ги прави по 1 метър дълги, питат се фенове.

 

Почитателите й негодуват, че колкото повече бяга от натуралната си визия, толкова повече Алисия губи естетичния си външен вид.


Още снимки вижте в галерията по-долу.

36 Коментара

??

преди 8 години

Kude vidqhte pochitatelite i da pitat nqkakvi neshta? Kakvo samo debnete face-a na Alisia ?? Jalka istoriq

Коментирай

КРИВА

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА БЕШЕ,ПОВТАРЯМ БЕШЕ, СИМПАТИЧНА,ЧАРОВНА ,С ДЪЛГА ХУБАВА КОСА...ЕСТЕСТВЕНА....СЕГА НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА!!! Ѝ ДА КАЖА ,ЧЕ КОМЕНТАРЪТ МИ Е ЗА АЛИСИЯ ,НЯМА ОБЩО С НИКОЛЕТА....ХАХХАХАХА...ДЕЧИЦА СЛАДКИ ..

Коментирай

XAXAXA

преди 8 години

Смешка, вманиачена да се прави на Николета. Преди манията й беше да е копие на Виктория Бекъм. Женичка без собствен стил. Жалка историйка.

Коментирай

Вики

преди 8 години

Защо не пишете за Корекциите на Николета и Моника Валериева? Алисия онзи ден пя в моя град, кога и къде ги сложи тези импланти и се възстанови за няколко часа, питам?

Коментирай

Аня

преди 8 години

КАКВО Е НАПРАВИЛА??? ИЗГЛЕЖДА МЕКО КАЗАНО ОТВРАТИТЕЛНО.

Коментирай

РЕЗИЛ СИ, АСЕ

преди 8 години

Решила е да изненада синчето й като се преобрази в Дядо Мраз хахахахаха

Коментирай

alisiq

преди 8 години

Po vremeto na Valeri, na men mi beshe mnogo hubava, mnogo sladka i charovna. Sega se e napravila na nishto, da me proshtavat fenovete i. Za men ot krasotata i nishto ne ostana. Meko kazano, izglejda grozna.

Коментирай

Ева

преди 8 години

А каква е тази мрежа, която е навлякла??? Няма ли кой дай каже е "роклята" е ужасна. И каква е тази измъчена физиономия? Някога беше симпатична. Сега е ужас. Да спре с имплантите и намалянето на носа.

Коментирай

Ралица

преди 8 години

Имплантите в лицето се поставят с инжекция. Не я мисли лелчето, няма от какво толкова да се възстановява.

Коментирай

Стела

преди 8 години

Поставянето на хиалуронова киселина е рутинна техника, извършва се със локална анестезия в болнична или амбулаторна обстановка. Процедурата трае около 30 минути. Наблюдава се оток и леко зачервяване за 24 до 48 часа. Трайността на резултата от тази интервенция е от 1 до 2 години

Коментирай

Айде, плювалника Хотарена пак се изказа

преди 8 години

Айде, плювалника Хотарена пак се изхрачва с гнусни храчки, денят отминава, а Алисия не бива да остане неоплюта от парцалите Хотарена и Сие! Ако няма новина /а "новините" ги ровите като клошари от Фейсбук и Инстаграм профилите на хората, не че сами не можем да ги видим оттам/ просто хващате една снимка, обезобразявате я и почвате да съчинявате! Болни, деградирали, без ценности и гнусни мозъци, вече дори и за подигравка с вас не мога да чета идиотщините, сътворени от сайта ви!

Коментирай

ХотЛайрена

преди 8 години

Що не качихте снимката на вашата любима Мършолета, която позира по дини, снима се в огледалото и изглежда като черен орангутан? Че орангутан и с мустак, дето се бие в гърдите и му се иска да е човек, ама няма! А? Само това питам аз и отговор не искам, защото ми е ясен.

Коментирай

toy

преди 8 години

До къде води манията по Николета Лозанова. Ей лелче, ще се разкапеш от операции. Носът ти е отвратително неестествено смешен и грозен. Ужасно изкуствени и грозни са ти скулите. Веждите са под всякаква критика, всичко друго освен модерни са. Тая патешка уста е толкова гнусна, не знам кой те излъга че така си красива. А на 35-40г. да си сложиш чене е върхът на простотията. С тия зъби ми приличаш на Луна. Абе като почнах да изреждам, имаш ли нещичко останало непипнато по себе си?

Коментирай

Ko

преди 8 години

Aaxax na men mi stana qsno ot tazi statiq, che Nikoleta syn ne spi da preravq facebooka na Alisia aaaaxxxaxaxa i tova, ako ne e tyjno, ne znam ko e

Коментирай

123

преди 8 години

Ako ti si po krasiva ot neq sloji edna snimka da vidim..ako ne sedni si na dupeto i mil4i!!!!

Коментирай

Ай

преди 8 години

А, бе, добре, че не са 1метър широки като на кучка курвулета.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Грозеваааа...ходи с Никлозета Лозанова да се лекувате на 4ти километър!Алисия е супер яката мацка.Ако ще и перо да си забучи пак ще е класи над Никлозета Лозанова.На оная веждите и са като на Чубака,скулите виснали като булдог,циците като два прогнили пъпеша,устата и като кенеф,главата и голема,челото огромно,косата рядка...а за капак тъпа..тъпа...тъпа та вдлъбната.А и тука гледам я разнасят,че и понамирисва ..та..ходете се гръмнете.Али супер сиииии

Коментирай

Грозева,

преди 8 години

Абе Грозева, маймуно недодялана и недоклатена! Според теб Алисия всеки ден си прави пластични операции и корекции. Алисия има само ринопластика и 420 кубика силикон в бюста, което го има почти всяка втора девойка вече в България. Преди имаше хиалурон в устните, но той има давност и вече не си поставя. Това е всичко в така измислените ви милиони корекции и пластики. Попитайте Николета колко кубика има, защо ведите и са 2/3 от лицето и конкурират БУГИ БАРАБАТА, защо джуките и са се напукали и увиснали, като конска п*тка, защо скулите хиалурона в скулите и е повече от кубиците силикон в бюста ( чийто бузи по рождение са смъкнати до брадата) и са увиснали до под брадата и чак двойна гуша и правят, защо си е удължила миглите, защо си е присадила естествени кичури в косата, защо си е направила операция за повдигане и обрязване на трътката, защо ползва 100 тона КИТ( какво прикрива с огромния макияж, защо няма снимка бе да е минала прес програми за корекции и ФОТОШОП...... защо, защо, защо........??? Е, Алисия винаги си е с естествените мигли и с лек фондютен и нищо повече. И когато я опреквате на тема тоалети, ТЯ не живее за да се показва всекидневно с маркови тоалети. Това го прави този, който иска да изпъкне, защото с друго няма с какво. А, и нейната работа с всяка вечер участия едва ли има някой , който да може да си позволи всеки ден различни маркови тоалети. Не и в България. Тези, които парадират с това, нека докажат доходите си и включвайки всичките им други разходи, да видим каква е реалността. А, ние я знаем много добре! Стойността Алисия и всичко нейно не можете да и вземете, и стигнете пожизнено! Ще си останете само с квакането тук и там. Жаби празноглави!

Коментирай

Грозева, продължение

преди 8 години

Алисия винаги е с лек туш на естествените и мигли и лек фондютен- нищо повече. И, когато я упреквате на тема тоалети, ТЯ не живее за да се показва всекидневно с маркови тоалети. Това го прави този, който иска да изпъкне, защото с друго няма с какво. А, и нейната работа с всяка вечер участия едва ли има някой , който да може да си позволи всеки ден различни маркови тоалети. Не и в България. Тези, които парадират с това, нека докажат доходите си и включвайки всичките им други разходи, да видим каква е реалността. А, ние я знаем много добре! Стойността Алисия и всичко нейно не можете да и вземете, и стигнете пожизнено! Ще си останете само с квакането тук и там. Жаби празноглави!

Коментирай

Aло

преди 8 години

Маниакалните шизофренички пак са яхнали метлата. Така, като гледате , тази жена да ви прилича на грозна и изкуствена. Явно сте объркали профила, името и снимките! Прекрасна е Алисия! Прекрасна!

Коментирай

Да бе да

преди 8 години

А изкуствените скули къде ги забрави?? А ченето?? Защото това не са истинските и зъби, добре я помня в началото на кариерата и! Та какво излиза - Алисия има само ринопластика( не една, а две), импланти в скулите, изкуствени зъби и изкуствени цици:))))) А като прибавим и инжекциите ботокс, които слага доста редовно картинката става още по-ясна! Жена на 32 да си слага ботокс, това е безумно и всеки добър дерматолог ще го потвърди!Така, че само моля без измислици! Не сме слепи, не е нужно да казвате на черното - бяло

Коментирай

До алоо

преди 8 години

Виж как знаеш! Точно на такава ми прилича! ГНУСЛИСИЯ!

Коментирай

до toy... и всичките и превъплъщения тук

преди 8 години

Лелка ще кажеш на майка си , парцал! Алисия си е Алисия от както е и всичко е документирано в нета с видеа и снимки. Така, че лесно може да се направи справка кой на себе си не прилича и кой си прави милион корекции, за да заприлича на Алисия. Точно Курволета е тази, която няма нищо общо с това , което е била преди 10 години. Нищо общо! Тя е тази с милионите пластики, корекции, операции, макияж за да го докара на Алисия, грим и всичко останала. Само образованието, ценностите, човечността и акъла и успехът и не може да и вземе. Там и е проблема и болната тема. Е, не всички се раждаме успели и умни, все един ден трябва да се примири Курвата лека с това, защото злобата и завистта, злостта са я превърнали в човекоподобна маймуна. От мен минатчийката Курволета има метлата за Коледа - подарък. Тя и без метлата си цепи въздуха всекидневно! ха ха ха Зелена картуна! А, от зелена картуна, хората и семе не вземат.

Коментирай

ops

преди 8 години

Нали, имаш предвид себе си, като се погледна в огледалото? Тъпо парче си ! хи хи хи

Коментирай

ами не е

преди 8 години

Е, ти можеш да си и приписваш каквото си искаш. Но, това, което казваш не е истина. Или поне твоята истина, но никой не го е грижа! Продължавай да си казваш ти на черното бяло. Не ни пречиш! По-скоро се разяждаш от злоба и ако плюеш на змия на език ще умре секундарно. Ти не можеш май да смогнеш на всички коментари тук, затова и висиш денонощно в този лайнян сайт. Алисия е смисъла на живота ти! Ха ха ха хаа Направо ме кефиш с това!

Коментирай

прелест и без згрим

преди 8 години

Кой, какво, кога, къде...... Факт е, че Алисия е в пъти по нежна и красива от Николета в естествен вид. В пъти! Добре, че има макияж да заприлича на нещо и в същото време с него прилича на травестит, огромна глава, къси крака, ниско смъкнат гъз, и широк кокал. Няма да коментирам всичките и корекции, операции, пластики и....... много други неща.... Изкуствена пачавра! Проститутка! Никога не може да се сравнява във нищо с Алисия. Никога!

Коментирай

най-красивата певица

преди 8 години

Много красива и интелигентна е Алисия! Жена с чувство за мярка и ценности!

Коментирай

da da q

преди 8 години

e kak ne e be,koe ne e. zabravi li dvata bobarski 6traknali zaba na alisiq i kak edva se usmihva6e,posle nosi breketi i nakraq faseti.da ne bi da sa neini zabite.na 4ernot bqlo kazva6 ti.alisiq e pap4iva,sbra4kana s musura kato na kon.da ama ne vika.iska ti se.

Коментирай

несравними

преди 8 години

Аз пък питам: Има ли значение какво си е правила Алисия“ Факт е,ч е е страшно красива и в естествена вид изглежда наистина много по добре от тази с която винаги я сравнявате. И , като човек е в пъти над нея и като стойност също. Наистина е смешно да сравнявате Николета с Алисия. Та , те са като две различни планети. Нищо общо за сравнение. И ако ги сложим на кантар , не визирам само хубост, то Николета дори не се забелязва там.

Коментирай

До ало

преди 8 години

ама циганке само ти си курволета, мършолета и малоумнета! хората сами са ти ги измислили, не си пъни малкото мозък, който имаш да измисляш имена на АЛИСИЯ, мършляк от катуница. Така трябва да те пишат тебе в статиите

Коментирай

все още виждаме--- da da q

преди 8 години

""""Пъпчива, сбръчкана, като кон"""" Абе, ти наистина не си добре с мозъка. Хората, нима не я познават и не са я виждали по участия, а и нямат очи да е видят ли? Изглежда прекрасно и е в пъти по-одбре изглеждаща в действителност от Николета. И не ми спори, защото съм ги виждала и двете в непосредствена близост мнооооооого пъти. Николета е нищо без грим. А, ако се облече неглиже е смотаняк от всякъде. Грозна, сбръчкана на 29 още, с нестандартна форма на лицето9 четириъгълна), и тези увиснали морави бузи е отврат. Гледаш Фотошоп и си мислиш,че това е Николета... Да, ама не! Ниска, черна-морава, спечена, грозна и сбъркана, с криви зъби, като се усмихне с тази сиромашка ограда и избива рибата. И , как ходи на пръсти от комплекс, че е ниска трътката кривокрака, ще падна. Алисия има крак, и тяло, и сексапил, и излъчване, и харизма, за разлика от това неграмотно, необразовано, изкуствено и в пози, и в характер, и във физика недоразумение на природата. Образована жена и с успех в професията си. А, за професията на Свиркулета , оставам безмълвна- ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

все още виждаме--- da da q

преди 8 години

в професията си. КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОФЕСИЯ ИМА НИКОЛЕТА? Тук всички остават безмълвни: ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

все още виждаме--- da da q

преди 8 години

в професията си. КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОФЕСИЯ ИМА НИКОЛЕТА? Тук всички остават безмълвни: ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

asuna

преди 8 години

Fenchetata na Asq zabravqt che ima I OPERACIQ na bradichkata. Ujasno grozna e, osobeno na tazi snimka. Kak moje nqkoi da q nareche krasiva, az prosto ne znam? Hem grozna, hem niska, hem stara. Poglednete Irina Shayk, Candice Swanepoel, svetovnite krasavici I posle baba Asq. E, I az da bqh tolkova grozna, I az shtqh da si napravq tolkova operacii. Krasiva bila? Haha, ujasen urod e. Bezumno grozna.

Коментирай

maimuna mrasna

преди 8 години

strashno krasiva??? Ti normalen li si, be?? Ujasno grozna e. Eto tova fenchetata I ne mogat da go priznaqt. Ujasno grozna e I zatova Valeri q zarqza. I zatova tq taka se pobarka I si prepravi cqloto lice. To neinoto ne e normalno, Tq e za lechenie. Nikoi nqma tolkova operacii v bransha.

Коментирай

klozettttt

преди 8 години

zatvori go toq klozet nai-nakraq, che si jalkaaa. Alisia e strahotna za razlika ot teb! Napishi si go nqkude, che qvno ne mojesh da go zapomnish

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.