Алисия, съди го! Калпав хирург окепази лицето на певицата (Шок белези по челото и устата й - СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-sadi-go-kalpav-hirurg-okepazi-liceto-na-pevicata HotArena.net
Алисия, съди го! Калпав хирург окепази лицето на певицата (Шок белези по челото и устата й - СНИМКИ)

Алисия, съди го!

 

Този настоятелен съвет дават фенове и близки на певицата, след като пишман хирург окепази лицето й, видя HotArena.

 

Макар фолк фурията винаги да е отричала за корекциите по себе си, като признава само за две – на нослето и бюста, факт е, че поредната пластика е в списъка й.

 

Според запознати Алисия си е правила лифтинг на лицето, но явно решила да мине по-пестеливо този път.

 

Изпълнителката на „Познавам ли я“ се доверила на калпав хирург да си прави експерименти с кожата й и той буквално я направил на решето от белези.

 

Ясно се виждат следи от операцията по челото и под устните й, което е недопустимо при днешната развита медицина.

 

Припомняме, че освен ринопластика и уголемяване на бюста, Алисия има хиалурон в джуките, корекция на скулите и брадичката, както и няколко козметични процедури за подмладяване.

 

След последната корекция на лицето обаче, Алисия наистина трябва да съди пишман хирурга за касапницата.

 
\"\"

61 Коментара

Merian Varna

преди 8 години

UJASNO IZGLEJDA TAZI JENA,ZASHTO SI GO PRICHINQVA TOVA CQLOTO NESHTO.NE PRILICHA NA CHOVEK VECHE S TOLKOVA PLASTIKI PO LICETO.NE SAMO BELEZI L,A I TORBICHKI POD OCHITE IMA GOLEMI.

Коментирай

1

преди 8 години

Ето какво става с устни, които се боцкат регулярно. Като разтегнати и безформени са.Няма как вече да изглеждат добре след толкова напълване и спихване. Евала на Николета и Галена, че не си напомпаха джуките. Затова и изглеждат толкова добре двете.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Изглежда страхотно, но аз не я гледам с окото на мразещия и завиждащия. На мен ми харесва дори на тези снимки. С вас обаче не искам да се обяснявам, защото утре пак ще има такава статия, вдругиден пак и т.н. Тази жена има с какво да вълнува хората и това не са бръчките ѝ.

Коментирай

eli

преди 8 години

вие не сте добре жената си е супер и изглежда перфектно за разлика от други който остаряват зловещо ,а тя е катедрала

Коментирай

Ай

преди 8 години

Този текст колко пъти ще го публикувате,един и същ,през няколко месеца,особено последните абзаци.

Коментирай

HO ho ho

преди 8 години

Като катедрали са Камелия, Нелина, Глория, а тази е десет!!! години по-млада от тях и вече е цървул.

Коментирай

ХЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 8 години

Във Варна няма жени с пластики ,а също там и торбички под ичите не хващате.....ахаха Къде видя белези и торбички,или и Варненки ги хвана Николетината злоба и лошоча.......уж бяхте окумуш жени...хихиихииии!!

Коментирай

за списвачите по поръчка

преди 8 години

Вие в тоя електронен парцал Хотарена ако сте елементарни, не подценявайте и читателите.Тук влизаме САМО за да се бъзикаме с грандоманията на болните И долните същества, плащащи си за хвалебствени статии /не, че това им помага/. Това обаче не значи, че не можем и сами да мислим! А след като в стотици папарашки и необработени снимки от участия на Алисия тя изглежда перфектно, ясно е какво мислим за достоверността на тук публикуваните фотографии.

Коментирай

преди 8 години

Ne znam kakvi sa varnenkite, no e fakt, che polagat baia griji za vunshniqt si vid... leko prekalqvat dori, ne mislq che e ok da hodish na fitnes s vecheren grim i pricheska , pridrujena ot mini pudel s pandelka:))))))

Коментирай

Merian Varna

преди 8 години

CHOVEK DA NE IZKAJE MNENIE AMI DA GROZNA E NA 35 GODINI DA IZGLEJDA KATO NA 48 E NELEPO.

Коментирай

Дааа

преди 8 години

Като гледам главно с бръчките си вълнува хората - защо не се коментират така "хитовите" и песни????

Коментирай

Хаххахах

преди 8 години

Ти не си добре:))) Щом една жена на 32 години за теб е катедрала:))))) не е ли млада за такива определения???? Или причината да го напишеш е, че е на 32, но има вид на 42?:)))))))) Има една дума за случая - ГЕН! Операциите там с без значение...

Коментирай

????

преди 8 години

Posledno tazi na kolko godini e - 30,32,35 ili 45?????

Коментирай

E kak inache

преди 8 години

taka e, vednaga skachat Asinite lizachi:))))) kato niakakva glutnica ulichni pseta ... tiq za nekoi lev otgore chudesa pravqt.. smeshnici

Коментирай

Q se skrii

преди 8 години

Alooo slqpata mishka:)))))))) Tazi grozotia ne prilicha na nishto..shte ti naredia edin spisuk s linkove kum snimki na Asq, da mi kajesh na koia snimka po-tochno izglejda perfektno!

Коментирай

Wooow

преди 8 години

Za koe da i zavijdame - za kusite kracheta, mujkiqt raven zadnik, ogromnata glava ili svinskite ochichki???? Ili moje bi, che na tiq godini se chekne po barovete kato evtin parcal??? Aide mersi

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Последно,тази дето си има име,и се казва Алисия,или Ася,както ти е удобно,не е важно на колко години е,важното е,че изглежда супер,супер певица е и супер майка и жена!Можете да праскате,колкото си искате минуси,но този факт няма да промените!А по въпроса за Варна,ще кажа,че харесвам този град,варненки наистина са хубави и потдържани жени.Коментарът ми не целеше да засегне варненките,а беше отправен персонално към варненката,направила коментар!!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Нито крачетата ѝ са къси, нито песните ѝ са бозите, които масово се правят в поп фолка. Бръчките ѝ също не виждам с какво могат да вълнуват някой. Би трябвало вашите собствени бръчки да ви вълнуват, освен ако не сте на 15-16 години. Прави музика и то хубава и определено има стил. Не съм я видяла да се "чекне като евтин парцал", но всеки гледа различно. Може би като отидете на дискотека, вие не се чекнете, а стоите мирно. Годините ѝ са съвсем нормални. Тя е жена все пак, а не момиченце. И може би има още сто хиляди неща, които да изброите, но е факт, че има кариера и изкарва добри пари от нея, значи кой е прав в случая.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ти се скрий и си потърси живота, че е избягал, а ти си останала да следиш чуждите.

Коментирай

бабушкеро

преди 8 години

Баба си е сега,то се вижда.Много състарена за годините на които е.Въпреки,че някой знае ли на колко е? Тя от 10 години празнува 30 годишен юбилей.Все на 30 става жената.

Коментирай

скs

преди 8 години

Ася бива на обработените снимки,ако я гледаш обаче на интервю или стоп кадър е страшна зъбата мумия.Тогава лъсва цялата грозна истина за разпадащата и се мутра.Дълбоко изразени бръчки около очите и устата,торбички под очите.Голяма зъбата уста и език ,които явно е доста голям понеже си го държи трудно зад зъбите и постоянно напира да го вади.Гнусно и нечистоплътно излъчване и провлачен глас.Заваляна,нечленоразделна реч и мънкане с цел,вероятно да се прави на интересна,но всъщност звучи дразнещо и малоумно.

Коментирай

страхотна е, каквото и да си говорите и правите

преди 8 години

Аз не зная как постигнахте този ефект с тази снимка, но това няма никаква реална почва. белега на челото и от дете вследствие падане и нараняване, а не корекция. И тези сенки и ефекти около устата са плод на фотомонтаж, секни и обработки от някой , който явно много обича Алисия. Няма никакви поправки ни по челото, нито под устните. Тя има страхотно красиво оформени устни по рождение, така , че не е необходими да прави каквото и да било. И да, има само риноплстика и силикон в бюста в умерено количество и изглежда перфектно. Каквито и снимки да вадите или правите обработки тя е КРАСИВА жена и можете само да мечтаете да изглеждате като нея. Невероятна е! Никой не може да вземе това, което е нейно! Само с просташките си и некадърни драсканици ще си останат ПР-те на злобната и долна проститутка- Николета.

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Първо не е на 35 , а на 32. Второ, в действителност изглежда на 10 години по-млада.Факт ... познавам я лично. Трето ти си от Варна, колкото аз съм от Ню Йорк. Аз съм варненка от корен 1 живея в Гръцката махала и улавям диалекта ти от раз. Ти не си от Врана, главата си залагам. Те в кв. Владиславово циганския и турско-циганския квартал имат такъв изказ. И знаеш ли, няма значени от къде си, важното в случая е, че ти си разложена от злоба към Алисия и си обсебена до дъно от певицата. Единствено и само ти в този сайт. Абсолютен злобен и долен БОКЛУК си, като Николета.

Коментирай

ture

преди 8 години

Понеже вчера за МИЛИОНЕН път България оплюва една злобна и долна проститутка , която освен с голотата си изкуствена НЯМА какво да покаже и да заинтригува , явно не е спала нощес и нейните хиени и хрътки, да мислят каква снимка да извадят и издокарат на Алисия. РАЗБЕРЕТЕ, кавато и да я правите и издокарвате , не можете да вземете нейното. И ПО ПРИНЦИП... може и най-грозен на света да е човек, когато има държание, отношение, възпитание, постижение, стойност е В ПЪТИ по-красив от онзи, който има болни амбиции да е нещо, което не е, и да притежава долна, черна, мръсна душа и сърце. Такъв човек, ако иска и зорите да е измил, пак остава мразен, не харесван, не одобряван, не качествена, не стойностен, ЗАЩОТО НЯМА СТОЙНОСТ и няма с какво. Боклука и в лъскава опаковка загънат, па си остава БОКЛУК- Николeта- ( НиКаквата). А, диаманта и в калта паднал , пак си остава - Диамант- Алисия.

Коментирай

realnost

преди 8 години

Kakva e tazi razteglena jabe6ka usta,ami nosa- michkael e jiv.imala hubavi ustni po rojdenie,mi kato s amnogo hubavi sega 6to sa taka-pate6ki.palen izrod e. Prili4a na porno lelka v pensiq.A Nikoleta ,koqto ima i tq razni kozmeti4ni intervencii,pred Alisiq e napravo naturalna.Snimkite sa si samata realnost.Maimuna zastanala,maimuna se pokazala.Drugo e da q gledame na obrabotenite snimki,da ama realnostta e druga.

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Имаш ли на идея, какви снимки могат да се покажат в публичното пространство на Николета? Имаш ли? Та, тя е напълно изкуствена и се е разпаднала , и е мумия, ако не си обработва снимките, а за другите няма да говоря сега. Когато му дойде времето! Певицата поне не се страхува да се показва такава, каквато е! И тя е в пъти по-добре изглеждаща в действителност, което всъщност е важното, а не да гледаме фотошопирани снимки и да точим лиги. Никой в обществото и така наречения Хайлайф не харесва и няма Николета за абсолютно нищо. Тя е самотница и нещастница, като куче и това я прави още по-злобна генетичната и същност. Ами вашата любимка Николета е пропаднала жена без авторитет и ставаща единствено и само за подигравки и изтривалка на дърти, мазни, грозни и гнусни чичковци с отворени портфейли. Кой я харесва- никой? Само истерясалите, дрогирани момченца и момиченца и дъртаци разгонени в профила и.

Коментирай

йес

преди 8 години

Всеизвестно е, че преписваш коментарите за Николета и нямаш умствен потенциал да измислиш нещо реално, а драскаш , като това, което си. И никой не ти е виновен, за това което виждаш в огледалото си отсреща. Тъпо парче- оФца!

Коментирай

ааааа хахахаххаха

преди 8 години

А ти имаш ли идея колко си просто и жалко .Не можеш да свариш да пишеш коментари един след друг ,само за няколко минути овърша тук да пелтечиш ,колко е хубава баба ти Асуна.Ако щеш се насери,хората имат очи и я виждат каква е зъбата виснала вагина е.Устата и прилича на путк@. И сега пластичния й хирург е виновен,че тя е изрод. Пак добре,че са хората да й сменят физиономията,че каква беше кривозъба,пъпчива селяндурка.

Коментирай

lili

преди 8 години

alisiq qvno e mnogo interesna li4nost vsepowe4e mi haresva kato 4eta komentarite

Коментирай

antiasunya

преди 8 години

vie ludi li ste Nikoleta moje Da e vsicho,no e krasiva i to mnogo..vijdala sam q najivo I prosto izlachva golqm sexapil..prosto ima mnogo zavistlivi xora I samo pluyat po neq..I molq vi Asq zablata cqlata skovana v lice ne kazvaite che e po krasiva ot NILo!

Коментирай

до ааааа хахахаххаха

преди 8 години

Баси и злобното животно. Мри в лайна

Коментирай

бабушкера

преди 8 години

си ти, Клозет

Коментирай

do Merian

преди 8 години

Предлагам да се хванеш с кака си Клозета и заедно на Дунав мост, не се мъчи да пишеш на българси език из разни сайтове, не ти се получава! Отивай, че клиентите чакат

Коментирай

А ти

преди 8 години

си купи очила

Коментирай

hm

преди 8 години

Merian, a ti kak izglejdash? Dali nqma da izplashiish vsichki

Коментирай

До Даа

преди 8 години

Защо не се коментират песните й ли? Защото този сайт само качват снимки от фейсбуците на хората и им обсъждат дрехите и визията. Ти, умнико, да не си всязъл в някой сайт за музика? Тука всичко е"Преслава има една маркова дреха" и тем подобни простотии. Za6toto pisachite sa malomuni! Meko kazano!

Коментирай

Стела

преди 8 години

Не мога да разбера защо мислите, че хората, които не харесваме този дзвер на снимката сме фенове на другия дзвер - Николетка. И двете са си един дол дренки, алчни, едната бивша, а другата настояща п........а. Най-вероятно са се договорили да се правят на врагини, защото друго за тях няма какво да се напише, а тарифите падат ли падат... и накрая в треторазряден бардак в чужбина

Коментирай

Iztok

преди 8 години

По-скоро ще опитат да вкарат децата си в занаята, щото няма да има тъпкачи дето да ги хранят двете.

Коментирай

не ги мисли тях

преди 8 години

Добре си пише коментар и под коментар .... запазена твоя марка. Само, че ако едната си има професия от която може и сама да се издържа, както и образование, както и син. Другата- нито едното , нито другото. Че има и дъщеря. Голяма комбина ще спретнат с дъщеря си в чужбина.... червените фенери зоват.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Явно, колко си е виждала в действителност! Само като чета коментара и разбрах от раз. А, аз със сигурност съм я виждала и то много често .. ха ха Трагедия е в действителност! Хайде продължавай да и гледаш снимките и си фантазирай. И понеже много я защитаваш, аз ти пожелавам нейното щастие и живот! ха ха ха Самотница грозна, похабена, състарена на 28 БАБА ЯГА, нещастница, нито с женените, нито с момите! И всеобщата национална "обич" Това да ти дойде на главата - нейното! То ти стига и прелива!

Коментирай

най-красивата фолк певица е

преди 8 години

Дали съм проста, точно ти най-малко можеш да кажеш, защото си на светлинни години и разстояние от мен. А, такива проститутки, като Николета с лопати да ги ринеш и красиви да ти спре часовника. Николета е мръсен парцал душевно и физически. Дори се гнуся да пиша за нея. А, ти си само една елементарна, необразована и тъпа селска пръчка. Жаба в блатото! Мога само да си правя гаргара с теб тук за убиване на време. кефиш ме как се набираш под всеки коментар, а в статиите за една певица чак истерясваш и най-лошото е, че си мислиш някой ти взема бъртвежите за чиста монета. Жалко дърто и нещастно парче!

Коментирай

ти си бабичка и не само....

преди 8 години

Никой не ти е виновен , че те е ударила деменцията и не помниш. А си и грозна и дърта фльорца, като Курволета Минатчийката. И ти съяата, и никой не ви препикае, камо ли да се грехува с вас.. Хванете се за ръчичка, тя вече започна да се само предлага в нета на мъжете, белким някой се смили над нея, горката , жалка картинка е, защото няма кой да я начеша, теб също. Чак ми става жал, колко е нещастна и как се моли за чекнеж пред цяла България се проснала чисто гола.... Ужас! То много акъл се иска на една жена да се разчекне чисто гола на спалнята си и да се снима, още повече да помести снимката в нета. Пази , Боже! какво падение! Аз се чудех дои сега защо сте толкова злобни и завистливи, то какво било.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Ти ли не си фенка на Николета???? Ти, която бълваш змии и гущери тук но стоп против Алисия, на която и е през 'лявата" за теб и твоето мнение. Ася е красива, много нежна и младолика жена. Ако ти постна снимки на Николета на стоп кадър и изобщо в предаването я видях ( страшна не грозна) и без обработка ще се наложи да ти леят куршум след това. А, утре използвай моя коментар в обратна посока към Алисия.Няма да ти бъде за пръв път. И ще ти го напомня. Мършоляци , селски неначесани курви. Мъжете имат вкус, не са си намразили онази работа , за да отиват с такива парцали, като вас с проститутката Курволета. Който е добър човек има и мъж до себе си.

Коментирай

ops

преди 8 години

Чела си тук и четеш за обработени снимки и хоп да го сложиш ни в клин , ни в ръкав. Никга Ася не си обработва снимките, А НИКОЛЕТА. Проститутката не пуска необработена снимка с коригиращи програмки, аз ги знам, както и неизменния фотошоп. Когато някой и помести необработена снимка от събитие или случка тогава лъсва цялата истина. Подпухнала, синщо-морава, с увиснали бузи и скули, напраскани и увиснали джуки, къси, много къси за торфа си крака и набита в гъза същи смъкнат ниско долу. Грозна картинка. Видях я и на партито на Плейн. Беше наистина жалка картинка. И много ми харесва каква любовница му е , защото пак ти единствената тук се пенявеше ,че не била му гадже , а любовница....И , точно ти по ирония на съдбата сподели,ч е била с него в бизнес класа за Мюнхен..... ха ха ха.... ама той не зная. И хоп после видяхме снимките как го испраща на аерогарата след като посвири на флейтата сутринта преди заминаване. С това май си остана -А??? Знаеш ли кога ще се занимава мъж с възможностите и капацитета на Плейн и който и да било по принцип ерОдиран мъж, за какъвто е чула, че има по света и за какъвто само ще си остане с мечтите. Хайде да следим хронологията на живота и.... има много още красиви мигове да отсмеем и да се побъзикаме до припадък...А, тя дори не се усеща, какъв майтап си прави България с нея.И никоя я няма за жива- боклук разложен и вмирисан.

Коментирай

Алисия е супер от вскъде

преди 8 години

КАКВИТО И СНИМКИ ДА СПРЕТВАТЕ ТУК, ПЕВИЦАТА Е КРАСИВА И СЕКСИ ЖЕНА, С ИЗЛЪЧВАНЕ. УСПЯЛА ПРОФЕСИЯТА СИ ЖЕНА! Дай , Боже всекиму такъв професионален успех , с който да може да си живее добре и да храни семейството си. А, не неграмотни, необразовани , безработни селски пръчки мечтаещи да имат живота на една проститутка. Курволета , като и сложат, като новогодишната елха украсата на главата го докарва на циганска принцеса. Защо, като е толкова красива според вас, никоя западна фирма не я нае на работа навън, никоя и никога до сега. Това,че тук се снима за бг продукти към различни чужди марки предназначени за наш пазар, видяхме как с всичките прокопса до сега и как от всякъде я изритаха , като мръсно коте) точно заради поведение, некадърност и пошло излъчване не означава, че е модел търсен и работещ навън. Навън такава циганска красота не се котира, запомнете го. Няма тази жена нужното излъчване, от лея лъха пошлост и мърсотия душевна и физическа.

Коментирай

До нима-то

преди 8 години

Бедна ми чалга душице, не видя ли, че каквото съм написала за "певачката" същото се отнася и до Николета? Каква е логиката да я харесвам и да пиша това за нея??? Ама то не е лесно и да си тъп. Вместо да браниш идолката си все едно ти е роднина (на нея й е през същото и за теб) прочети някоя книга, ограмоти се, че като завършиш училище леля ти Асуна ли ще те издържа :D:D:D

Коментирай

асуна

преди 8 години

Не, не е красива; тя самата си го знае, ЗАТОВА И СИ НАПРАВИ ТОЛКОВА ОПЕРАЦИИ. Защото е родена грозна и уродлива. Няма какво да кажеш за пластичните и операции. Тука фенчетата мълчите, понеже казвам истината. И не, не е успешна, понеже НЕ може да пее. Певица е Селин Дион, Марая Кери и тн. И Алисия Валери и Николай я изритаха като мръсна котка, каквато е. Затова и се побърка така. А семейството и го хранеше първо Валери, после горкият Николай.

Коментирай

до ''нима""

преди 8 години

Що копираш коментари ,ма парцал??? Скоро същия коментар беше отправен към теб със същите думи и послание. Асието толкова досадна си,че няма на къде повече.Хората тук не могат да се изкажат спокойно без твоята заблудена фенка на която вероятно плащаш да виси денонощно и да те четка ,да не напише нещо.Моля ти се,кажи и да се усети малко.Не ти прави услуга да знаеш.Само виж коментарите.Кой каквото и да напише,тя е отдолу и вместо да ти помага да те харесат другите,постига обратния ефект.То бива нагло и досадно същество,ама това надхвърля всички граници.Плямпало.

Коментирай

da

преди 8 години

Nai-krasiviq urod mejdu urodite :) s razpada6to se lice,pate6ka usta i visnali klepa4i e asinka

Коментирай

antiasunya

преди 8 години

Nqma zashto Da si vzimam ochila ..vseki si ima svoi vkus prosto NIkoleta poveche mi haresva..a Da be govorim Alisiika vze edno nqma gram operacii ..predi vze edno nz kak izglejdashe..blqksh..I zashto vze gi sravnqvate dvete..te veche nqma kakvo Da delqt..osven che alisiq vse q kopira to ne beshe kosa,grim I prochie....

Коментирай

antiasunya

преди 8 години

Nqma zashto Da si vzimam ochila ..vseki si ima svoi vkus prosto NIkoleta poveche mi haresva..a Da be govorim Alisiika vze edno nqma gram operacii ..predi vze edno nz kak izglejdashe..blqksh..I zashto vze gi sravnqvate dvete..te veche nqma kakvo Da delqt..osven che alisiq vse q kopira to ne betshe kosa,grim I prochie....

Коментирай

я

преди 8 години

Прекалено злобна си и твърде насърце си приела да водиш някакви чужди битки. Не знам какво толкова величаеш едната за сметка на другата, след като те двете толкова много си приличат, че са почти като близначки, така че такъв спор кое било по-жълто: тъмножълтото или светложълтото, ми се вижда мегабезсмислен. И толкова пръскане на злоба и бяс. И и двете са еднакво хубави, и двете са успели по еднакъв начин и са на едно ниво и като среда, и като начин на живот, и като разбиране и това, на какво са готови, за да са известни и в публичното пространство... Да си посвети човек живота на това да защитава по нета едната и да плюе другата, е пълна загуба на време и липса на акъл преди всичко.

Коментирай

я

преди 8 години

Аз пък постепенно спрях да я харесвам като видях какви хора я защитават и как го правят. Във ФСБ-страницата й също. Отвратих се.

Коментирай

1

преди 8 години

Защо си е направила толкова мого корекции тц тц не беше кой знае колко грозничка, можеше да мине без тях ама пуста суета и богати мъже...сакън

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

obiknovenno sym sarkasti4en I se podigravam na horata tuk v toz sait (v stila na saita ) no tva momi4e seriozno trqbva da gi sydi tiq nekydyrnici ,te oprajnqvat li se vyrhu neq ili kkakvo ?

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

ihaaaa kvo q obijdash ,tq I bez tva ui e dostaty4no kofti predpolagam nqma nujda da I go natqkvame ,ama tq edva li znae za syshtestvuvaneto na toz sait a? kvo mislite \ q da napravim klasaciq za kifli kajete koq vi e nai krasiva I koq e s nai kofti myj do sebe si .Predstavqte li si gi tiq mi ti kurvolqci s plujacite do sebe si I kato minat do nqkoi natokana batkja kak im poti4at katericite ...

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

abe kakvoto I da si govorim tq ima mnogo hubavi pesni vsi4kite I gi haresvam , elate da vidite po u4astiqta I v burgas e pylon s tarikati ot neftozavoda ,zamaeni ot mirizmata I si mislqt 4e sa na concert na slavito ,I lupqt semki I syrbat limonata

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

skovan ti e na teb anusa v laino hahahahaha shte napisha rap peseb vashta mama podivqla ,shte vi nau4a na iskrenost ,I 4uvstvo za humor shte vi vnedrq .Ei antiasunya tio obi4ash li d ago poemash otzad

Коментирай

преди 8 години

Ahahhahahahahaha da be NIKOGA ne si obrabotvala Asq snimkite ahahahhaahah ti kolko si proooost i kiorav, i smotan ahhahahahhahahahahahahahaHahhahah BALAMURNIAK , MUNIOOO da go duhash, slepa mishko! Ne pishi takiva nebivalici, be seliooo! Izlagash se s tapniata si, bezmozachno mekotelo takova!

Коментирай

Do блаа

преди 8 години

Kogato niamash kakvo da kajesh e po-dobre da zamulchish, nekadurniko! S jivotut si shte pravq kakvoto si poiskam, taka che zapazi smeshnite si suveti za sebe si! Vidno e, che si lishen ot originalnost, zashto po diavolite se napuvash, kato ti e qsno, che nqma da ti se polychi??? Trugnal da mi kazva kak da jiveq ahahahahahah miliqt, smachkan kompleksar! Jalyk si i tova e tvoeto nai-golqmo nakazanie!! Derzai!

Коментирай

Kolko tupo

преди 8 години

Ahhahahahahahahahahahahahahaha

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.