Алисия: Сама съм! (Певицата направи сърцераздирателна изповед, ВИЖТЕ Я)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-sama-sam HotArena.net
Алисия: Сама съм! (Певицата направи сърцераздирателна изповед, ВИЖТЕ Я)

Алисия направи емоционално признание, видя HotArena. Изпълнителката даде първото си пространно интервю след раздялата с Ники Михайлов.



„Сама съм, нямам човек до себе си. Сутрин се будя сама в леглото и след това отивам да бъда с единствения мъж в живота ми—сина ми“, споделя Алисия.



Това откровено признание, певицата направи в предаването „Шпионка“. И откровено сподели подробности за раздялата между нея и Ники Михайлов.



„Когато се разделихме с Николай, бяхме точни и кратки. Не е стояла жена между нас, за да вземем това решение. От моите ръце никой не може да избяга“, шегува се Алисия с любовните драми в живота си. И сложи край на слуховете, че друга жена ги е разделила.



Изпълнителката споделя, че все още не е казала нищо на сина си за раздялата с Ники Михайлов, както и че двамата продължават да поддържат връзка. Освен това отрече още един слух—че е счупвала леглото в спалнята си от маратони.


„В България всеки пише, каквото си поиска. Но понякога образите, които се създават на популярните личности нямат нищо общо с реалността“, споделя фолк дивата, пише „България днес“.


Алисия отрече и слуховете, че е била с Михайлов и Божинов, защото са футболисти. „Не съм била с никого от тях, защото са спортисти. На човек нещата просто трябва да му се случат“.


Как може да бъде спечелена? С рози и калия. Певицата допълва, че това са любимите й цветя и ухажорите й могат да се опитат да засвидетелстват вниманието си към нея, именно с тях.


Тя е категорична, че при всичките участия и ангажименти, които има, за нея най-важно е да има време за най-близките си хора—сина си Валери и семейството си.


„Денят ми започва в 7:30 сутринта със събуждането на сина ми, който е в първи клас. Винаги гледам да отделям максимално време за него—пишем домашни, забавляваме се, но не само вкъщи, а и навън.“, откровена е фолк певицата.


За себе си, фолк звездата признава, че държи на реда и не понася хаоса. „Обичам всичко вкъщи да ми е много подредено. Всичко да ми е като в аптека, гледам телевизия, отдавам се на лични хобита“, допълва още фолк звездата. В професионален план също прави две големи разкрития — втори дует и нов албум през лятото.

103 Коментара

1

преди 8 години

Чака някой платежоспособен да я оферира.

Коментирай

eli

преди 8 години

dobrite hora 6te polu4at dobro --trqbva tyrpenie

Коментирай

и

преди 8 години

Това пък какво общо има тук? Не сме в детска приказка нито в екшън не Джейсън Статъм, за да делим хората на "добри" и "лоши". Всеки е добър и лош в зависимост от ситуацията. Това, че някой избира хубави песни, които му предлагат авторите и знае как да се държи възпитано по интервюта, не значи автоматично, че всичко негово е хубаво или че е добър човек. А дори и да беше, никой не е казвал, че живота е честен и справедлив. Колкото и да давате плюсове или минуси, не променяте фактите, че Алисия все гледа да се завърти около някой милионер - колкото и ограничен да е умствено, колкото и незрял да е и колкото и обречена да е връзката с него от самото начало. Явно не търси бъдеще и стабилен партньор, а факта, че е забременяла от човек като Валери, който освен пари, няма какво друго да предложи, много от почитателите й удобно го пропускате. Харесват ми песните, които избира да изпълнява, обаче не се заблуждавам, че щом се държи прилично и възпитано и прави приятни песни, значи не е златотърсачка. Не мога да си затварям сама на себе си очите за фактите, както очевидно много от вас искате.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Браво Алисия :* Ти си достойна жена и майка,както и достоен пример ....

Коментирай

Do И

преди 8 години

Ми аз пък не виждам "злина" в това някой да е златотърсач,даже и мъжете станаха такива!!! Живота е труден,направата на хубав и качествен клип иска много пари,кой с каквото и както може така да се оправя!!!! Пък и ние нейните фенове не сме пропуснали момента с Валери който нямало какво да предложи!!! Защо смяташ ,че една жена не е възможно да се влюби в него.Млад,симпатяга,добре сложен и финансово обезпечен(е малко или много е тъповат но...) любовта не пита пък и е добра партия! Така,че недей да казваш кой,какво е пропуснал...

Коментирай

krach

преди 8 години

Айде пак почнаха драмите с тоя кукумицин. И пак невероятната, страхотна майка и детето-чудо Валерко. Започва да писва вече. Ама жестоко. Само тя изоставена, само тя работи, само тя майка. Да вземем да и издигнем паметник най-накрая. И като почне да се лигави във всяко интервю как най-важното било сина и, как много си го обича и тем подобни. Като че ли само тя майка, само тя си обича детето, само от нейната пу*ка дете е излязло. Да вземе да излезе от тоя филм на страдалка, да спре да ни натрапва непрекъснато детето-гений и да спре да ни развява мръсните си гащи, току виж по-симпатична станала. То не се трае от лигня бе!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Bravo hotarena,za parvi pat ste napisali statiq za Alisiq bez pristrastiq,nameci i prepratki

Коментирай

Iva

преди 8 години

"Златотърсачка" разберете най-накрая,че не е нарицателно на убийца,наркоманка,крадец или престъпление!!!!Цялата работа идва от там,че някой хора не могат и не им се отдава,за това бълват змии и гущери.Живеем в мъжки свят в който не всеки е могъл да си позволи добро убразование,а и да си го позволиш така или иначе хубавите длъжности се заемат от връзкари!! Спрете да завиждате,а първо гледайте как да оправите вашия си живот,на дали всеки един от вас е примерен мирянин и изряден във всеки един аспект!!! Егати смешните хора .....

Коментирай

До написалата отговор на Ели.

преди 8 години

Избиращият добри текстове и държащ се възпитано,не значело,че е добър човек.Но не значи и че е лош човек.И защо обиждаш и Божинов-със сигурност е сто пъти по-добър и по-свестен от тебе,сипващата ситничко злоба и злъч.

Коментирай

Iva

преди 8 години

"Oбразован" (извинявам се за правописната грешка)

Коментирай

Ева

преди 8 години

Ама за к'во говориш? Много си странен/а!!! Когато интервюират нея,какво очакваш да говори?? За някое чуждо дете ли??? Хах егати тъпите хора...!! В интервю за нея ще говори за нейния начин на живот,за нейното дете и за нейната любов! На теб ,като не ти изнася що я гледаш бе???? Тук има само един кукумицин и тва си ТИ !!!!!

Коментирай

и

преди 8 години

Ти продължаваш фразата ми, приписваща ми думи, които не съм казала. Аз никъде не казах, че е нещо лошо, че е златотърсачка. Не ми харесва това, че се прави на нещо, което не е и на света вода ненапита, когато до момента целият й живот и всичко, което прави, говори само за едно и води в една посока. Ето това не ми харесва, не че търси все богати мъже, пък ако ще да са глупави и ако ще да се вижда, че само им се ходи от цвят на цвят. И чети внимателно - аз съм фен на музиката й, което не ми пречи да видя тя какъв човек е и което няма как да ме накара да си кривя душата и да кажа, че Валери е умен и изобщо да позлатявам вече всичко, имало и най-бегъл контакт с Алисия, само защото има хубави песни. И ако тя беше това, за което се презентираше пред хората, точно никога не би се влюбила в бавноразвиващ, който едва свързва две думи. Това за "добре изглеждащ и симпатичен" просто ще си го пропусна край ушите и ще го отдам на това, ч че си се объркала. Нито на живо е такъв, нито от екран, нито на снимки. Лъха на простотия от него. Простотията е нещо осезаемо, което се чувства, точно както злобата на жена му Николета. Изобщо спориш с мен за неща, които не съм казвала. Аз не казах, че няма как никоя жена да се влюби в него или че Алисия не би имало как. Но тази Алисия, този ОБРАЗ, който тя се опитва да гради за пред медиите, че е, ето тази жена не би се влюбила никога в него. А и не е само Валери, та да кажем, че е сулчайност. Тя от 4 връзки по-продължителни, които е имала, все са били с дебелаци, глупаци, женкари, плешивци, много по-малки (Гущеров) или много по-възрастни от нея (Пехливанов), т.е. все връзки, от които е ясно, че няма как да излезе нищо, но нея това просто не я интересува, защото тя търси това, което е общото между всички тези мъже, а именно - париците.

Коментирай

и

преди 8 години

Ти продължаваш фразата ми, приписваща ми думи, които не съм казала. Аз никъде не казах, че е нещо лошо, че е златотърсачка. Не ми харесва това, че се прави на нещо, което не е и на света вода ненапита, когато до момента целият й живот и всичко, което прави, говори само за едно и води в една посока. Ето това не ми харесва, не че търси все богати мъже, пък ако ще да са глупави и ако ще да се вижда, че само им се ходи от цвят на цвят. И чети внимателно - аз съм фен на музиката й, което не ми пречи да видя тя какъв човек е и което няма как да ме накара да си кривя душата и да кажа, че Валери е умен и изобщо да позлатявам вече всичко, имало и най-бегъл контакт с Алисия, само защото има хубави песни. И ако тя беше това, за което се презентираше пред хората, точно никога не би се влюбила в бавноразвиващ, който едва свързва две думи. Това за "добре изглеждащ и симпатичен" просто ще си го пропусна край ушите и ще го отдам на това, ч че си се объркала. Нито на живо е такъв, нито от екран, нито на снимки. Лъха на простотия от него. Простотията е нещо осезаемо, което се чувства, точно както злобата на жена му Николета. Изобщо спориш с мен за неща, които не съм казвала. Аз не казах, че няма как никоя жена да се влюби в него или че Алисия не би имало как. Но тази Алисия, този ОБРАЗ, който тя се опитва да гради за пред медиите, че е, ето тази жена не би се влюбила никога в него. А и не е само Валери, та да кажем, че е сулчайност. Тя от 4 връзки по-продължителни, които е имала, все са били с дебелаци, глупаци, женкари, плешивци, много по-малки (Гущеров) или много по-възрастни от нея (Пехливанов), т.е. все връзки, от които е ясно, че няма как да излезе нищо, но нея това просто не я интересува, защото тя търси това, което е общото между всички тези мъже, а именно - париците. Ти продължаваш фразата ми, приписваща ми думи, които не съм казала. Аз никъде не казах, че е нещо лошо, че е златотърсачка. Не ми харесва това, че се прави на нещо, което не е и на света вода ненапита, когато до момента целият й живот и всичко, което прави, говори само за едно и води в една посока. Ето това не ми харесва, не че търси все богати мъже, пък ако ще да са глупави и ако ще да се вижда, че само им се ходи от цвят на цвят. И чети внимателно - аз съм фен на музиката й, което не ми пречи да видя тя какъв човек е и което няма как да ме накара да си кривя душата и да кажа, че Валери е умен и изобщо да позлатявам вече всичко, имало и най-бегъл контакт с Алисия, само защото има хубави песни. И ако тя беше това, за което се презентираше пред хората, точно никога не би се влюбила в бавноразвиващ, който едва свързва две думи. Това за "добре изглеждащ и симпатичен" просто ще си го пропусна край ушите и ще го отдам на това, ч че си се объркала. Нито на живо е такъв, нито от екран, нито на снимки. Лъха на простотия от него. Простотията е нещо осезаемо, което се чувства, точно както злобата на жена му Николета. Изобщо спориш с мен за неща, които не съм казвала. Аз не казах, че няма как никоя жена да се влюби в него или че Алисия не би имало как. Но тази Алисия, този ОБРАЗ, който тя се опитва да гради за пред медиите, че е, ето тази жена не би се влюбила никога в него. А и не е само Валери, та да кажем, че е сулчайност. Тя от 4 връзки по-продължителни, които е имала, все са били с дебелаци, глупаци, женкари, плешивци, много по-малки (Гущеров) или много по-възрастни от нея (Пехливанов), т.е. все връзки, от които е ясно, че няма как да излезе нищо, но нея това просто не я интересува, защото тя търси това, което е общото между всички тези мъже, а именно - париците. И да обобщя пак за неразбралите - това, че виждам, че тя е такава, не значи нито че е нещо лошо, нито че аз казвам, че за мен не са важни парите. Но едно е да са важни, друго е да те интересува САМО това! Внимание! Разликата е огромна! А и за себе си в случая мога да твърдя, че никога не се правя на нещо, което не съм и си казвам нещата такива, каквито са. А Алисия никога няма да си признае, че само се озърта за пълен джоб и другите неща са незначителни подробности. Правите се че не разбирате елементарни неща.

Коментирай

и

преди 8 години

Нито на живо е такъв, нито от екран, нито на снимки. Лъха на простотия от него. Простотията е нещо осезаемо, което се чувства, точно както злобата на жена му Николета. Изобщо спориш с мен за неща, които не съм казвала. Аз не казах, че няма как никоя жена да се влюби в него или че Алисия не би имало как. Но тази Алисия, този ОБРАЗ, който тя се опитва да гради за пред медиите, че е, ето тази жена не би се влюбила никога в него. А и не е само Валери, та да кажем, че е сулчайност. Тя от 4 връзки по-продължителни, които е имала, все са били с дебелаци, глупаци, женкари, плешивци, много по-малки (Гущеров) или много по-възрастни от нея (Пехливанов), т.е. все връзки, от които е ясно, че няма как да излезе нищо, но нея това просто не я интересува, защото тя търси това, което е общото между всички тези мъже, а именно - париците. И да обобщя пак за неразбралите - това, че виждам, че тя е такава, не значи нито че е нещо лошо, нито че аз казвам, че за мен не са важни парите. Но едно е да са важни, друго е да те интересува САМО това! Внимание! Разликата е огромна! И не намесвай мен аз какво мога и какво не мога, защото няма как да знаеш дали мога. Статията не е за мен, нито аз се правя на някаква, каквато не съм за пред хората, та да ме харесват. Алисия никога няма да си признае, че само се озърта за пълен джоб и другите неща са незначителни подробности. Правите се че не разбирате елементарни неща и извъртате темата.

Коментирай

и

преди 8 години

И да обобщя пак за неразбралите - това, че виждам, че тя е такава, не значи нито че е нещо лошо, нито че аз казвам, че за мен не са важни парите. Но едно е да са важни, друго е да те интересува САМО това! Внимание! Разликата е огромна! И не намесвай мен аз какво мога и какво не мога, защото няма как да знаеш дали мога. Статията не е за мен, нито аз се правя на някаква, каквато не съм за пред хората, та да ме харесват. Алисия никога няма да си признае, че само се озърта за пълен джоб и другите неща са незначителни подробности. Правите се че не разбирате елементарни неща и извъртате темата. Спирам вече, че цели 5 мин. отделих.

Коментирай

и

преди 8 години

Така е по принцип. Но госпожата има работа, има си вече дом (заради това, че забременя от платежоспособен мъж) и въпреки това продължава да търси все мъже с пари, ако ще те да не могат да й дадат никакво бъдеще. Нейна работа - така е. Права си. Обаче фактът, че е такава, влиза в противоречие с ценностите, които все проповядва и опитва да представя за свои. Ето това е дразнещото. Защото да искаш повече от това, което тя вече има, си е точно лакомия и желание за лукс и тя очевидно предпочита тези неща, вместо просто да си има едно хубаво семейство, вместо да хвърчи все от цвят на цвят и да става временна спирка на серийни женкари. Човек, който предпочита да си пропилее най-хубавите години от живота, когато може да избира сред кажи речи всеки, но предпочита да търси само лукс от хора, които няма какво друго да й дадат, за мен няма как да бъде обект на възхищение и пример за подражание, колкото и да ми харесват песните й. Това е. Тя самата не иска да си оправи живота. И не, не завиждам. Представи си, не всички искаме да стигнем 35-те си години като самотна майка, без връзка, без любов и пропилели най-хубавите си години в безсмислени връзки.

Коментирай

и

преди 8 години

Представи си, не всички искаме да стигнем 35-те си години като самотна майка, без връзка, без любов и пропилели най-хубавите си години в безсмислени връзки. Ако това е, което ти искаш, и си готова да посрещнеш старините си сама и без любов в името на това да получиш апартамент от един и кола от друг, но ти си си пропиляла цялата младост, то ти го пожелавам действително и на теб.

Коментирай

Ева до И

преди 8 години

Πpeдcтaви cи,чe тoвa дaли щe cи caмoтнa мaйĸa нe зaвиcи oт тeб a?? И мoятa мaйĸa e caмoтнa,нaли нe cмятaш,чe тoвa и e билo cъĸpoвeннoтo жeлaниe?! Xaйдe cтигa c eлeмeнтapни и тъпи paзcъждeния,впpeгни гo мaлĸo тoзи мoзъĸ дe; Относно ценностите тя жената си ги има,но тук се зблъскваме и с трудността на живота,на кой е навредила с това,че е търси по-добър живот? А и защо продължаваш да твърдиш,че е била с тези мъже без любов??И това,че ти ще избереш друг живот не означава,че и тя трябва да го избере.Според твоите схващания трябва след,като има дом и семейство вече да спре успешната си кариера и да заживее като скот за да може ти и такива като теб да я харесват! Това,че иска да върви напред и да се развива не се казва лакомия а борбеност и стандарт на живот! Бъркаш много нещата...неясна представа

Коментирай

Eva do и

преди 8 години

Πpeдcтaви cи,чe тoвa дaли щe cи caмoтнa мaйĸa нe зaвиcи oт тeб a?? И мoятa мaйĸa e caмoтнa,нaли нe cмятaш,чe тoвa и e билo cъĸpoвeннoтo жeлaниe?! Xaйдe cтигa c eлeмeнтapни и тъпи paзcъждeния,впpeгни гo мaлĸo тoзи мoзъĸ дe; Oтнocнo цeннocтитe тя жeнaтa cи ги имa,нo тyĸ ce зблъcĸвaмe и c тpyднocттa нa живoтa,нa ĸoй e нaвpeдилa c тoвa,чe e тъpcи пo-дoбъp живoт? A и зaщo пpoдължaвaш дa твъpдиш,чe e билa c тeзи мъжe бeз любoв??И тoвa,чe ти щe избepeш дpyг живoт нe oзнaчaвa,чe и тя тpябвa дa гo избepe.Cпopeд твoитe cxвaщaния тpябвa cлeд,ĸaтo имa дoм и ceмeйcтвo вeчe дa cпpe ycпeшнaтa cи ĸapиepa и дa зaживee ĸaтo cĸoт зa дa мoжe ти и тaĸивa ĸaтo тeб дa я xapecвaт! Toвa,чe иcĸa дa въpви нaпpeд и дa ce paзвивa нe ce ĸaзвa лaĸoмия a бopбeнocт и cтaндapт нa живoт! Бъpĸaш мнoгo нeщaтa...нeяcнa пpeдcтaвa

Коментирай

sofiq

преди 8 години

Kajete koq ne e zlatotarsachka?Pone az neznam nito edna populqrna jena bilo to manekenka ili pevica da ima za maj nai- obiknoven chovek s normalna rabota i dohodi, edno e che te samite si tarsqt bogatashi i drugoto ,che te se dvijat v takava sreda (restoranti.barove) i postoqnno sa po vestnici,spisaniq i televiziq.Te i bogatite maje nqma da se zahvanat s devoiki ,kato men i vas,a s jeni,kato tqh.

Коментирай

Eva

преди 8 години

Хайде сега,не се отмятай,какво си казал/а...То се видя какво си писала! Никой нищо не ти е преиначавал.А и къде и кога съм писала,че ти конкретно не можеш дадено нещо??? Писала съм принципно за хората които плюят по нея,че е златотърсачка(за повечето хора) ! Чети правилно,ако обичаш и вниквай в написаното преди да бълваш глупости

Коментирай

Eva

преди 8 години

Е стига де.... Нали не твърдиш,че един Пеевси е по -добра партия?Златотърсачка,златотърсачкаааа,но по добре с млад и симпатичен,откокото с тлъста,дърта или миризлива свиня! И друго да те питам.Ти безгрешен човек ли си,че тръгна да критикуваш кой какъв път е избрал за себе си?Да интервюто не е за теб,но ти критикуваш,а след,като критикуваш значи си 6 от всякъде??! И щом те дразни,защо четеш цялата статия,а не преминеш просто към друга?Аз така правя....

Коментирай

Ева

преди 8 години

Пак казвам за да не бъда изтълкувана погрешно... Да,златотърсачка е,но се вижда,че има ценностна система,но живота е такъв и човек трябва да се бори както може! Ти,защо я критикуваш бе моя въпрос с 2 думи! Дразни те-отминаваш! Естественно,че в нейното интервю ще говори за нормалните и стойностни неща-това е общоприето за пример.Няма да седне да говори за кирливи ризи и за пари с които да си помогне ?!!

Коментирай

До И

преди 8 години

Щом е златотърсачка значи няма ценностна система и значи не трябва да говори за детето си което обича и т.н ?Като и взимат интервюта според теб трябва да говори за Гущеров,за Валери за пари,за това колко пари не и достигат и за битовизмите от гадния и труден живот така ли?

Коментирай

Eva

преди 8 години

Някой от коментарите ми изчезнаха! Хах колко "странно" нали?Много сте долни хотарена,ама много! Това което съм отговорила на И-то явно не ви хареса,при вас няма свобода на словота явно,но умните хора разбират Алисия и я подкрепят,пък вие си триите коментари по ваша преценка колкото си желаете...Дупелизци на Пеевски ( Точно този коментар ми е изтрит,че е мазна дебела свиня) хахх е сориии ама не е ли такъв ?

Коментирай

оиrf

преди 8 години

Да бе, ВЪОБЩЕ не зависи. Сигурно когато се събираш с мъж, който очевидно е глупав и женкар, че и по-малък, разбирай ненаходил се още, не е ясен развоя на събитията и трябва да си само Айнщан, за да го предвидиш. Като не искаш елементарни и тъпи разсъждения, спри да ги пишеш. И това, кой е виновен и кой не, не прави положението й повече за "завиждане", както други тук предположиха, че можело да бъде случая. Точно лакомия е, когато не те интересува нищо друго, освен парите.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Ako e zlatotarsachka i q interesuvaha samo parite nqmashe da hodi po uchastiq po 3-4 pati v sedmicata,a shteshe da obikalq po magazini i po pochivki,i Mihaylov za 4 godini nqmashe da olekne samo s 300 000 ,a s 3 000 000 kakto Valeri olekna za 3-te godini s Nikoleta.I kolkoto i da e stisnat Nikolai,kogato jenata do nego tarsi samo pari,vse shte izmisli kak da izmakne mnogo poveche.A kolkoto do interviuta jenata e otgovarqla na tova ,koeto sa q pitali ,i koeto e interesno na horata,i ne ne e edinstvenata maika na sveta,no za vseki roditel deteto e nai- skapo i nai- miloto neshto na sveta.

Коментирай

оие

преди 8 години

То ти и да напишеш как да напишеш нещо "незнаеш". Каква е тази дума "незнам"? Освен да сме златотърсачки, хубаво е и по някоя книжка да сме попрочели през живота си. Дори и след тооооолкова обяснения, пак не вдявате. Много нисък капацитет имате явно. Никой не казва, че е лошо да се гледат парите. Лошото е, когато гледаш САМО тях и когато си готова да си пропилееш целия живот от една в друга безсмислена връзка, защото само това те интересува.

Коментирай

а такааааааааа

преди 8 години

Интересно, няма друга жена, не са се карали но са се разделили, тогава причина е друга ;) за един от двамата поне :).

Коментирай

r

преди 8 години

Kaĸъв e тoзи "пpaвoпиc" бe, мoмe? Aлиcия щe пoтънe в зeмятa, aĸo види ĸaĸвa пpocлoйĸa oт oбщecтвoтo cтe някои от фeнoвeте й. То човек да го е срам да каже, че и той й е фен, че току-виж го причислят към вас - неграмотната и неможеща да мисли маса. И зaщo дa нe xoди? Koя жeнa нe oбичa дa e цeнтъp нa внимaниe и дa e "звeздa", зa дa cи гaли eгoтo? A и тя тpябвa дa изĸapвa няĸaĸви пapи вce пaĸ, aĸo иcĸa дa e в cъcтoяниe дa пocтaвя ycлoвия във вpъзĸaтa и aĸo иcĸa тoй дa ce cтapae дa й yгaждa пoвeчe и c пo-cĸъпи нeщa, зaщoтo вce пaĸ e извecтнa. Ha нeя вce пaĸ й e билo яcнo, чe тaзи вpъзĸa нямa дa e зa цял живoт, тaĸa чe мнoгo яcнo, чe щe пpoдължaвa дa xoди и дa изĸapвa пapи, дoĸaтo e в пиĸa нa ĸapиepaтa cи.

Коментирай

а такааааааааааа

преди 8 години

И да добавя, каквото и да ги е разделило, Алисия си остава една страхотна жена, прекрасна майка, талантлива певица и човек който хората винаги ще харесват защото е истинска. Доказва го и връзката и с Ники и с Валери които показват уважение към нея, това говори много за ЖЕНАТА Алисия.

Коментирай

do ourf

преди 8 години

Ti takali li pravish,kato se vliubish v nqkoi razdelqsh ,parva grafa po - malak i nenahodil se,vtora grafa malko po- golqm i nahodil se veche,i taka si predvijdash imali badeshte ili ne haide molqti se,ako tezi neshta mojeha da se predvidqt nqmashe da e palno s samotni maiki i razvedeni,ama qvno ne vsichki sa Ainshtainovci,kato teb.Saglasna sam s Eva,che ne zavisi ot teb da si samotna maika lakomiq e kogato za tri godini ne si izkaral pochti nishto ,a si poharchil 3 000 000 ot chujd djob.

Коментирай

До r

преди 8 години

Не се намираш в час по Български език!

Коментирай

E

преди 8 години

Колко добре казано!

Коментирай

E

преди 8 години

Oooo тук някой от читателите май харесва Пеевски :D (вижда се по едното минусче) Е,какво да правиш "различен вкус,различни идеали" ,както са казали хората ;)

Коментирай

do r

преди 8 години

A az si misleh,che samo nie horata ot negramotnata i nemojeshta da misli masa ,sme fenove na Alisiq i komentirame tuk a to se okaza che i profesori po balgarska filologiq sashto sa i fenove i draskat komentar sled komentar

Коментирай

do r

преди 8 години

Pravopisat mi li te podtikna da mi otgovorish ili spomenavaneto na Nikoleta i za kakav centar na vnimanie mi govorish Alisiq pee po krachmite,a ne e tragnala na svetovno turne.I az ne se namiram v chas po Balgarski ezik,kadeto ti si daskalicata,a v kliukarski sait,ama qvno na nqkoi hora im e po interesno ne da komentirat statiqta,a da se zaqjdat s drugite komentirashti.

Коментирай

Ева до оирф

преди 8 години

Познавам хора лично които заради жена са се променили и станали достойни мъже за пример! А и,ако говорим принципно всички мъже са женкари,но едните са по прикрити,а други не!

Коментирай

Ева до Оие ?

преди 8 години

Аз като гледам живота не и е никак пропулян! Първо,че той е пред нея и второ,ако мъж те остави не означава непременно ,че живота свършва! И относно прочетените книжки съм съгласна с мнението,но там на дали може да се научи как да се справяме с гадостите от живота.Да,не е хубаво да си неграмотен,но тук не пишем уценки за правопис,а изказваме мнение относно статии....И не бих казала,че Алисия само от това се интересува.Звучи доста крайно и нереално

Коментирай

do oue

преди 8 години

Ot 38- te komentara tuk pone 20 sa tvoi,profesionalno izkrivqvane li imash ili dokato uchenicite recitirat nqkoe stihotvorenie ti pishesh komentari v hotarena.Kato si takav golqm kapacitet i Ainshtain kakvo pravish tuk cheti si knijkite i ne si natovarvai dopalnitelno bolniq mozak.Aman ot takiva vseznaikovci na vsqka mandja merudiq

Коментирай

Писна ни от тая

преди 8 години

Брейййй какви двойни стандарти. Ася може да е златотърсачка, може и платена курва да е била. Тук някой всячески се стреми да ни убеди, че Ася е перфектна. Да , ама не. На Образа , който се опита да си изгради могат да се вържат само заблудените й фенове и разни пбертети. По- големите я знаят какъв боклук е била, колко е долна и хитра. Двулична жена, която иска да я съжаляват.

Коментирай

DO PISNA MI

преди 8 години

pisna mi ot teb deto vsi4ko znae6 UJ za alisiq puuuuuuu - nikoi ne se interesuva ot tova koeto slaga6 w ustata na VSI4KI

Коментирай

миличък

преди 8 години

ех ,ех Толкова си хубава ,а си и свястна,за разлика от другите с които те сплетничат,жалко с Ники бяхте страхотна двоика,независимо от цялата злоба която се изсипваше върху вас,много жалко наистина!

Коментирай

r

преди 8 години

С това осрано "извинение" се оправдавате всички мързеливи кретени. А ти не си пишеш в личния дневник. След като опитваш да пишеш нещо предназначено да се чете от други хора, а не е списъка ти с покупки за магазина, не можеш да пишеш с краката си. Учителката ти не е вярвала, че има такива идиоти в класа си, та да трябва и да ви обясни, че часовете по български не са за да се пише само там добре, а навън неграмотно. Защитавай неграмотността и простотията. Някои драпате да върнете цивилизацията назад. Говедото като се види, че е неграмотно, вместо да се засрами, то се наежва с простотията си. Боже, боже!

Коментирай

fe

преди 8 години

С това осрано "извинение" се оправдавате всички мързеливи кретени. А ти не си пишеш в личния дневник. След като опитваш да пишеш нещо предназначено да се чете от други хора, а не е списъка ти с покупки за магазина, не можеш да пишеш с краката си. Учителката ти не е вярвала, че има такива идиоти в класа си, та да трябва и да ви обясни, че часовете по български не са за да се пише само там добре, а навън неграмотно. Защитавай неграмотността и простотията. Някои драпате да върнете цивилизацията назад. Говедото като се види, че е неграмотно, вместо да се засрами, то се наежва с простотията си. Боже, боже!

Коментирай

rf

преди 8 години

С това осрано "извинение" се оправдавате всички мързеливи кретени. А ти не си пишеш в личния дневник. След като опитваш да пишеш нещо предназначено да се чете от други хора, а не е списъка ти с покупки за магазина, не можеш да пишеш с краката си. Учителката ти не е вярвала, че има такива идиоти в класа си, та да трябва и да ви обяснява на някои, че часовете по български не са за да се пише само там добре, а навън неграмотно, защото по тази "логика" просто не би ги имало и нямаше никой да трябва да знае да пише правилно никъде. Защитавай неграмотността и простотията. Някои драпате да върнете цивилизацията назад. Говедото като се види, че е неграмотно, вместо да се засрами, то се наежва с простотията си. Боже, боже!

Коментирай

rg

преди 8 години

С това осрано "извинение" се оправдавате всички мързеливи кретени. А ти не си пишеш в личния дневник. След като опитваш да пишеш нещо предназначено да се чете от други хора, а не е списъка ти с покупки за магазина, не можеш да пишеш с краката си. Учителката ти не е вярвала, че има такива идиоти в класа си, та да трябва и да ви обяснява на някои, че часовете по български не са за да се пише само там добре, а навън неграмотно, защото по тази "логика" просто не би ги имало и нямаше никой да трябва да знае да пише правилно никъде. Защитавай неграмотността и простотията. Някои драпате да върнете цивилизацията назад. Говедото като се види, че е неграмотно, вместо да се засрами, то се наежва с простотията си. Боже, боже! За маймуната всеки над нейното ниво бил Бог. Че и вие така - виждате един грамотен човек и решавате, че професор бил. Далеч ви е от мисълта, че някои хора са просто интелигентни. А за книги и четене там пък вече не си и помисляте, защото даже не го знаете и не сте го чували какво е това нещо. Само текстове на chalga pesni znaiti dy chitieti. Selqni.

Коментирай

yt

преди 8 години

С това осрано "извинение" се оправдавате всички мързеливи кретени. А ти не си пишеш в личния дневник. След като опитваш да пишеш нещо предназначено да се чете от други хора, а не е списъка ти с покупки за магазина, не можеш да пишеш с краката си. Учителката ти не е вярвала, че има такива идиоти в класа си, та да трябва и да ви обяснява на някои, че часовете по български не са за да се пише само там добре, а навън неграмотно, защото по тази "логика" просто не би ги имало и нямаше никой да трябва да знае да пише правилно никъде. Защитавай неграмотността и простотията. Някои драпате да върнете цивилизацията назад. Говедото като се види, че е неграмотно, вместо да се засрами, то се наежва с простотията си. Боже, боже! За маймуната всеки над нейното ниво бил Бог. Че и вие така - виждате един грамотен човек и решавате, че професор бил. Далеч ви е от мисълта, че някои хора са просто интелигентни. А за книги и четене там пък вече не си и помисляте, защото даже не го знаете и не сте го чували какво е това нещо. Само текстове на chalga pesni znaiti dy chitieti. Selqni.

Коментирай

г

преди 8 години

То дори да знаеш да пишеш поне на собствения си език не е въпрос даже на интелигентност, ами на елементарна обща култура и на някакво минимално уважение към себе си, защото всеки, считащ себе си за поне малко интелигентен, трябва поне това да усвои. Ако сричаш и пишеш като циганите, кой в живота изобщо, освен други пропаднали индивиди като теб, ще те уважава или ще те погледне някога някъде за нещо сериозно! Това е реторичен въпрос, не че неграмотните знаете нещо за реториката де.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Lele maiko mila! Nemoga da smogna da ti cheta komentarite, kolko stanaha veche 20-na?Sigurno si bila otlichnichkata na kursa v universiteta,no sled zavarshvaneto nikoi ne e ocenil i dal pole za razvitie na golemiqt ti potencial,sajelqvam, no tova ne e opravdanie za kompleksite,koito izbivash tuk v edin jalt kliukarski sait.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Pretendirash,che si inteligenten,no edin inteligenten chovek, vinagi shte nameri nachin da otgovori na nqkogo bez da obijda,a kato gledam v komentarat ti ni oprelichavash s nqkoi predstaviteli na jivotinskiq svqt.ZA knigite kakvo da ti kaja,bih te pomolila da mi preporachash nqkoq,ama kato vijdam afinitetati kam jaltite novini se samnqvam,che chetesh ili pak gledash neshto obrazovatelno,taka che nqma da si mi ot polza v stremejami da s ogramotq.A i ne se vzemai mnogo naseriozno prosto sam propusnala kavichkite "profesor po Balgarsk filologiq"

Коментирай

До r

преди 8 години

Ама тук не сме в час по Български език и това не е класна стая където пишем уценки.... Тук се гледа коментара! Да,не е хубаво неграмотен човек,но все пак не е целта това в момента !

Коментирай

Ева

преди 8 години

Абе ти луд ли си бе? Ти к'ъв си тука пишман даскал ли? Както искат така ще си пишат,да неграмотно е,да и мен ме дразни но тук не сме в училище за да ни се гледа правописа или кривописа.Такива като теб винаги са ме дразнили адски! И с тия книги,като почнете пууууу ... егатиии! Ама в тях пише ли как да се справяш в живота? Гледай себе си бе човек и недей да досаждаш!

Коментирай

Hahha Eva do pppp

преди 8 години

Mnogo dobre kazano! Shte si pisha kakto si iskam,ne che ne moga,a prosto takuva drazneshti ne moga da gi ponasqm.

Коментирай

Eva do smotanqka/chkata

преди 8 години

I kak reshi che e propadnal/a? Qvno imash qsnovidski sposobnosti i ot pravopisa razbirash i kakuv jivot vodqt komentirashtite. Bahhhti dosadnicite? Kolko shte mi pishesh na men 2=?

Коментирай

do r

преди 8 години

Poznavam edin chovek,kato tebe mislesht se za mnogo inteligenten,nacheten i obrazovan vinagi se dviji s edna torba palna s vestnici i vinagi e sam ,kato kukuvica.

Коментирай

Ева

преди 8 години

Никой не се стреми да ви убеждава!!!! И първо научи разликите м/у курва и проститутка! Пожелавам ти живота да те постави на такъв кръстопът,че единственният ти шанс за оцеляване е да бъдеш компаньон или компаньонка!Тогава пак ела тук и пак коментирай и хвърли камък .

Коментирай

Hahha Eva do pppp

преди 8 години

Точно така ppp, и под дразнещи, разбирай "по-умни от мен", защото ми напомнят колко проста съм всъщност. Аз и да вървя се предполага, че знам, ама като ходя така си се спъвам, защото уж мога. Мога и да пиша уж, ама нарочно се старая да ми излиза зле и да не ми се получава нищо, защото много "знам". То ако знаех щеше да е автоматизирано и нямаше да трябва да се спирам, концентрирам и да го мисля и да ме затруднява, ама важното е себе си да лъжем и мързела и простотията си да защитим, пък все тая колко се излагаме. Ако се намери друг неграмотен като нас и също толкова мързелив да се присъедини към групичката ни, значи сме още "по-прави". :D

Коментирай

ася турбо чакгарката

преди 8 години

преждевременно състарена с изпилен нос и гадна уста,грозни ,големи зъби ,псевдо чалгарка.

Коментирай

Eva

преди 8 години

Никой не иска да ви убеждава в нищо и второ прави разлика м/у курва и проститутка! Трето: Пожелавам ти животът да те постави на такъв кръстопът и да нямаш друга алтернатива освен да се продадеш! Тогава пак заповядай тук да коментираш и да хвърляш камъни,защото да се критикува е много лесно нали?

Коментирай

Ева

преди 8 години

Hиĸoй нe иcĸa дa ви yбeждaвa в нищo и втopo пpaви paзлиĸa м/y ĸypвa и пpocтитyтĸa! Tpeтo: Πoжeлaвaм ти живoтът дa тe пocтaви нa тaĸъв ĸpъcтoпът и дa нямaш дpyгa aлтepнaтивa ocвeн дa ce пpoдaдeш! Toгaвa пaĸ зaпoвядaй тyĸ дa ĸoмeнтиpaш и дa xвъpляш ĸaмъни,зaщoтo дa ce ĸpитиĸyвa e мнoгo лecнo нaли?

Коментирай

бла бла

преди 8 години

Това пък, заклевам се, не знам за колко прост трябва да се имаш, за да се изцепиш така, че само отличници, професори и комплексари четяли, имали мозък или се били научили да пишат. На някои хора не им коства усилие и го усвояват веднага. Това че вие и за 15-20 години не сте успели дори това да научите говори зле само за вас.

Коментирай

Eva do --->писна ми от тая

преди 8 години

Hиĸoй нe иcĸa дa ви yбeждaвa в нищo и втopo пpaви paзлиĸa м/y ĸypвa и пpocтитyтĸa! Tpeтo: Πoжeлaвaм ти живoтът дa тe пocтaви нa тaĸъв ĸpъcтoпът и дa нямaш дpyгa aлтepнaтивa ocвeн дa ce пpoдaдeш! Toгaвa пaĸ зaпoвядaй тyĸ дa ĸoмeнтиpaш и дa xвъpляш ĸaмъни,зaщoтo дa ce ĸpитиĸyвa e мнoгo лecнo нaли?

Коментирай

!

преди 8 години

Си ти!!!

Коментирай

"

преди 8 години

E ти пък понеже си много умен и капацитет за това си седнал в жълтия сайт и дебнеш кой да порицаеш! Писането и да ти се отдава явно ти куца логиката обаче !! Ееее пълно щадтие няма уви....

Коментирай

do bla bla

преди 8 години

Nikade ne se tvari,che samo otlichnicite chetat,a che ti si nerealiziral se chovek,koito mojebi e bil otlichnik v universiteta,ama samo mojebi zashtoto samo ti si znaesh dali si bil ili ne v universitet

Коментирай

Ева

преди 8 години

Да,всеки те разбра но не и отличника-кретен....

Коментирай

pppp

преди 8 години

Ami kato nqma kakvo drugo da kaje izvajda dumite mi ot kontekst i gi perafrazira,taka kakto mu e ugodno

Коментирай

ha

преди 8 години

hahah neq|nego ne sm evidqli,ama aska q vijdame kakva e dartola.na vsi4koto otgore grozna dartola

Коментирай

луд умора нямал,че и ти

преди 8 години

Абе девойко неуморна,днес като гледам тук си висяла цял ден да контрираш всеки изказал се не в подкрепа на Ася.Много си долна,как не те е срам да пожелаваш такива неща на който и да е.И да ти кажа,човек в живота си ВИНАГИ ИМА ИЗБОР.Винаги.Има много жени,които живеят трудно,дори сигурно си нямаш и на представа как,но не са тръгнали да си продават оная работа за пари,или за това да стават известни чалга певици,а намират начини и алтернативи ,за да излязат от безизходицата в която се намират.Чистят тоалетни,мият входове,помагат,изхвърлят боклуци и какво ли още не,но запазват достойнството си.И не ми разправя,че точно Ася е нямала избор ,нали уж от почтено семейство идвала,нали била скромна и хрисима?Сигурно е имала да изхранва 5 деца и да плаща сметки.И за това горката тя е избрала да ходи по хотелските стаи. Нали това се пъниш тук да втълпиш на всички.Загубена кауза.Живота е такъв какъвто си го направиш.По-лесно е обаче,да си оголиш задника ,да се надупеш отколкото да идеш да измиеш градския кенеф,нали?

Коментирай

луд умора нямал,че и ти

преди 8 години

градския кенеф.

Коментирай

Do разбирача който всичко знае и му е ясно

преди 8 години

Аз съм долна така ли? А това да обиждаш хората,че са курви не е долно так ли?А относно къде и колко вися си е моя работа,а по начина ти на писане се вижда колко гнусен човек си...!Алисия курва,тук там и на другите им лепна обидни епитети.Я първо се виж ти самия що за човек си и тогава давай определения!!!А и да ти кажа с тия тъпи примери ,които даваш нз да ти се смея ли или да се хвана за главата.Повярвай ми,знам примери в които чистенето и на 100 тоалетни не би помогнало.Тесен ти е мирогледа явно,след,като не знаеш,че НЕ ВИНАГИ ИМА ИЗБОР!!!! И не винаги миенето на кенефи е решение!Тъпак повярвал си че много знае-си ти !!И за какво достойнство говорим щом ще се мият канефи изобщо!И недей да мислиш,че да си продаваш тялото е лесно!

Коментирай

Do Lud umora nema

преди 8 години

"Mome" ,"devoko" abe ti ot nqkoe selo li si ili nqkva durta chichka

Коментирай

луд умора нямал,че и ти

преди 8 години

'И зa ĸaĸвo дocтoйнcтвo гoвopим щoм щe ce мият ĸaнeфи изoбщo!И нeдeй дa миcлиш,чe дa cи пpoдaвaш тялoтo e лecнo!'' Toвa изĸaзвaнe cтигa.Πo-дoбpe дa cпpeш,зaщoтo мнoгo ce излoжи.Tъпa пyтĸ. e идeaлнoтo oпpeдeлeниe зa тeб,щo cмятaш,чe тeзи,ĸoитo cи пpoдaвaт зaдницитe нямaт избop и ,чe дa миeш тoaлeтни e cpaмнa paбoтa. Жaлĸo зa тeб.И не знам ,защо реши,че съм мъж.Πитaй мaйĸa cи дa ти ĸaжe,oт ĸoe би ce cpaмyвaлa ,aĸo cи пpeд тeзи двa избopa.Cpaмнa paбoтa нямa нeдopacлa пиĸлo,cpaмнo e дa cи пpoдaвaш тялoтo и дa ce oпpaвдaвaш,чe e пpocтo ''paбopa'' и ''дpyг избop нямaш''. И ĸъдe в пocтa ми видя дa нapичaм Acя пpocтитyтĸa или ĸypвa ,диpeĸтнo.Toвa e пъpвия ĸoмeнтap,ĸoитo пишa днec,зa paзлиĸa oт тeб бeздeлницaтa,aз cи имaм paбoтa и личeн живoт.Kъдe видя дa пишa тeзи двe дyми.Πpocтo пapчe cи,въздyx пoд нaлягaнe.Mнoгo лaeш,a вcъщнocт нищo нe ĸaзвaш.

Коментирай

луд умора нямал,че и ти

преди 8 години

''И зa ĸaĸвo дocтoйнcтвo гoвopим щoм щe ce мият ĸaнeфи изoбщo!И нeдeй дa миcлиш,чe дa cи пpoдaвaш тялoтo e лecнo!'' Toвa изĸaзвaнe cтигa.Πo-дoбpe дa cпpeш,зaщoтo мнoгo ce излoжи.Tъпa пyтĸ. e идeaлнoтo oпpeдeлeниe зa тeб,щo cмятaш,чe тeзи,ĸoитo cи пpoдaвaт зaдницитe нямaт избop и ,чe дa миeш тoaлeтни e cpaмнa paбoтa. Жaлĸo зa тeб.И нe знaм ,зaщo peши,чe cъм мъж.Πитaй мaйĸa cи дa ти ĸaжe,oт ĸoe би ce cpaмyвaлa ,aĸo cи пpeд тeзи двa избopa.Cpaмнa paбoтa нямa нeдopacлa пиĸлo,cpaмнo e дa cи пpoдaвaш тялoтo и дa ce oпpaвдaвaш,чe e пpocтo ''paбopa'' и ''дpyг избop нямaш''. И ĸъдe в пocтa ми видя дa нapичaм Acя пpocтитyтĸa или ĸypвa ,диpeĸтнo.Toвa e пъpвия ĸoмeнтap,ĸoитo пишa днec,зa paзлиĸa oт тeб бeздeлницaтa,aз cи имaм paбoтa и личeн живoт.Kъдe видя дa пишa тeзи двe дyми.Πpocтo пapчe cи,въздyx пoд нaлягaнe.Mнoгo лaeш,a вcъщнocт нищo нe ĸaзвaш.

Коментирай

ne

преди 8 години

ne ,prosto to si o6te prosta pubertetka.

Коментирай

Eva

преди 8 години

А ти смотаняко прост,защо реши,че именно твоето мнение е най-правилното? Май много си вярваш,но идея си нямаш колко си смешен или смешна.(щях да зная дали си мъж или жена,ако си беше написал/a името,но явно си хемафродит)И да ,най-добре е да спра,защото с хора като теб не може да се спори.Такива които си вярват,че мнооого знаят...Тъпанарко тъпа,има случаи в които,ако не дадеш пари и живота на твои близък или твоя собствен е застрашен ти какво би направил/а и ,ако няма кой да ти даде? Срамна работа няма по принцип,щом не кръдеш и не убиваш! и по полека с обидите цървулано продънена тъпа.Че не само ти можеш да обиждаш...

Коментирай

pppp

преди 8 години

Mnogo se samnqvam,ama vse pak da popitam,vie pacientite na bolnica "Sv.Naum na chetvarti kilometar kompiutri i internet li imate, ili ti si v remisiq i si si vkashti?lud umora nqma napalno otgovarqsh na tova opisanie cql den komentarite ti valqt ,kato gradushka,a kato gledam shte ostanesh i da noshtuvash tuk.Osemdeset procenta ot komentarite tuk sa tvoi pone izpolzvai edno i sashto ime vse ak veche ti nauchihme repertoara i te razpoznavame Ivane

Коментирай

Eva

преди 8 години

А какво ще направиш,ако ти вземат апартамента и ти и детето ти ще изхвърчите на улицата? Дали миенето на кенефи ще ти реши проблема?От къде ще намериш такава голяма сума,без банките да ти дават пари? Хайде да те чуем усро мръсна долна

Коментирай

Eva

преди 8 години

Abe ti si strashen tup mursol be? Kak gi vadish tiq zakliucheniq.che sum bezdelnik ili che nqmam lichen jivot shtom vlizam v telefona si da komentiram???? Baaahti tupite parcheta! Ti si mnoogo izostanal material da znaesh ot men

Коментирай

луд умора нямал,че и ти

преди 8 години

горкото дете! Имаш начална фаза на шизофрения,а си още много малка.Освен това си крайно неуравновесена и истерична и най-вече параноична ,ако си мислиш,че съм някой си Иван.Мога да ти напиша и името си,но какво значение има.Оставям те да си драскаш тук,аз отивам да си видя детето.Невинно и чисто създание,каквото някога си БИЛА ти.Много се надявам,като порасне ,никога да не се изправя пред двата избора,които по-долу коментирахме.Аз ще направя всичко възможно да я предпазя от това.Но живота е непредсказуем и ако не дай си Боже и се наложи да избира,искрено се надявам да не реши,че миенето на тоалетни е срамна работа,пред това да продава тялото си на разни дебели,гнусни чичковци за пари.

Коментирай

Emi

преди 8 години

Ne,ne sum....no za razlika ot teb ne sme sprqli vuv vremeto ,zlobna pachavro

Коментирай

Eva

преди 8 години

Ще те разочаровам,но се случва точно на такива ,които много се заричат!!!!Пък и не всеки е имал майка...тъпачка такава

Коментирай

Do луд умора няма

преди 8 години

Да,отивай си виж невинното дете,че и без това се запъна и не знаеш какво да отговориш относно примерите които ти дадох...има още много такива.Това,че живота не те е изненадал неподготвена не означава,че на всички хора е песен.Исках само да разбереш,че не винаги имаш избор,но ти е трудно,има ситоации в които и да искаш-няма!!!!

Коментирай

пак аз

преди 8 години

Не съм се запънала.Писах ти по долу.Човек винаги има избор.Ако ми вземат апартамента и остана с детето си на улицата ще търся роднини,приятели,ще потърся социална помощ,ще се хвана на 1,2 работи.Всичко ще опитам.Айде не ми казвай,че хората нямат приятели и са сам сами на този свят.И тоалетни ще мия,ако трябва,но няма да проституирам. И не не се заричам,писах ,че живота е непредсказуем.Ти си тази,която измества темата и фокуса.Всичко тръгна от Ася и това,че тя е имала семейство,баща,майка,уж е била възпитана,кротка,свенлива,а казват,че се е продавала за разни предмети дори.

Коментирай

Е не...

преди 8 години

Ако трябва да квалифицирам,това ти изказване беше най-тъпото.Да си чувала за срокове???? А и нали си даваш сметка,че говорим за големи суми? И да за Ася говорихме,но темата се измести! "Хората говорят" първо не е доказателство и второ нека да не съдим,когато не знаем за какво иде реч! Не можеш да знаеш,какво или защо е правила Ася и дали изобщо го е правила. Твърдиш,че си зрял човек,а критериите са ти на база " хората говорят" ? Wtf???

Коментирай

пак аз

преди 8 години

и според теб,трябва да стана проститутка за да си запазя апартамента? И с проституция ще събера сумата в срок.И няма други почтени работи ,които мога да работя за да оправя положението.

Коментирай

Ева

преди 8 години

А според теб има ли друго решение? Аз лично не намирам!Не казвам,че да си проститутка е мечта,но не съм толкова крайно настроена към тези момичета...Не им знам живота,нито какво ги е сполетяло за да си позволя такова заклеймяване!Но знам,че повечето за да стигнат до там не е от хубаво.Коя съм аз или ти за да ги съдим?

Коментирай

GALA

преди 8 години

ne njama

Коментирай

h

преди 8 години

ne

Коментирай

пак аз

преди 8 години

Много добре знаеш,че повечето момичета,които стигат до там,не го правят от безизходица,а защото това е по-лесния път.Бързи пари.Това е техния начин да постигнат и получат нещо бързо.Не ги заклеймявам,но не ги и съжалявам.Сега си лягам.Лека нощ!

Коментирай

Eva

преди 8 години

Да,това да се продаваш за два парцала и телефон не го одобрявам,но има и сериозни основания.Но продължавам да твърдя,че това е най-трудната работа именно,защото губиш достойнството си,трябва да търпиш какво ли не сигурно,лигавят те гадни,дърти и дебели свини и кой знае още на какви гадории се подлагат...Лека нощ и чукай на дърво да не се налага и да нямаш друг изход,че тогава ще видим лесно ли е....

Коментирай

преди 8 години

Хотарена, Вие не следите ли вътрешноведомствената политика на холдинга? От два дни флагманът на г-н Шиши вестник “Блиц“ публикува нелицеприятни статии за госпожица Лозанова. Да не Ви дърпат ушичките!

Коментирай

pppp

преди 8 години

To se vidq,koi e neuravnoveseniqt,zplete se,kato pile v kalchishteNareche me negramotna,ne mojeshta da misli,govedo,maimuna i propadnala,a ne me poznavash,ne znaesh kak i kade jiveq,a az tochno i qsno bez obidi otgovorish na napadkite ti,i mislq che ti ne si dobre,az ako sam s nachalna faza na shizofreniq mislq che ti veche si bil hospitaliziran i osvidetelstvan,pii si lekarstvata i si gledai deteto,a ne stoi denonoshtno tuk da se zaqjdash s horata.Oshte neshto u vas qvno nikoi ne ti dava pole za izqva i nikoi ne te brasne,za kisela sliva ,a si takav golqm kapacitet,inache nqmashe da obijdash i da se iztakvash kompleksi ne ti e lesno

Коментирай

же

преди 8 години

Не мила, "ситОации" няма. Затова и браузърът ти го подчертава в червено, ама ти дори така не можеш да се усетиш какво става. И пак се правиш на неразбрала. Едно е да започнеш връзка с човек, с когото имаш бъдеще, друго е с женкар, тъп и ограничен, ненаживял се младок. Но понеже колкото и да ти обяснявам не разбираш, ще ти дам някакъв пример - то е като да вземеш на някаква позиция квалифициран човек и да те провали, или като да вземеш едва говорещ, неграмотен, алкохолик циганин и да го сложиш на отговорна позиция. Е, извинявай, ама когато с втория нещата пропаднат с гръм и трясък и не се справи с възложената му дейност, проблема определено не е в него, но в теб, че си избрала толкова очевидно "неставащ" кандидат. Надявам се, че поне този път разбра. Признак на отговорност е, когато човек спре да вини все случайността и другите за провалите в живота си и за грешните си решения.

Коментирай

ео

преди 8 години

Не мила, "ситОации" няма. Затова и браузърът ти го подчертава в червено, ама ти дори така не можеш да се усетиш какво става. И пак се правиш на неразбрала. Едно е да започнеш връзка с човек, с когото имаш бъдеще, друго е с женкар, тъп и ограничен, ненаживял се младок. Но понеже колкото и да ти обяснявам не разбираш, ще ти дам някакъв пример - то е като да вземеш на някаква позиция квалифициран човек и да те провали, или като да вземеш едва говорещ, неграмотен, алкохолик циганин и да го сложиш на отговорна позиция. Е, извинявай, ама когато с втория нещата пропаднат с гръм и трясък и не се справи с възложената му дейност, проблема определено не е в него, но в теб, че си избрала толкова очевидно "неставащ" кандидат. Надявам се, че поне този път разбра. Признак на отговорност е, когато човек спре да вини все случайността и другите за провалите в живота си и за грешните си решения.

Коментирай

r

преди 8 години

Не мила, "ситОации" няма. Затова и браузърът ти го подчертава в червено, ама ти дори така не можеш да се усетиш какво става. И пак се правиш на неразбрала. Едно е да започнеш връзка с човек, с когото имаш бъдеще, друго е с женкар, тъп и ограничен, ненаживял се младок. Но понеже колкото и да ти обяснявам не разбираш, ще ти дам някакъв пример - то е като да вземеш на някаква позиция квалифициран човек и да те провали, или като да вземеш едва говорещ, неграмотен, алкохолик циганин и да го сложиш на отговорна позиция. Е, извинявай, ама когато с втория нещата пропаднат с гръм и трясък и не се справи с възложената му дейност, проблема определено не е в него, но в теб, че си избрала толкова очевидно "неставащ" кандидат. Надявам се, че поне този път разбра. Признак на отговорност е, когато човек спре да вини все случайността и другите за провалите в живота си и за грешните си решения.

Коментирай

df

преди 8 години

Не мила, "ситОации" няма. Затова и браузърът ти го подчертава в червено, ама ти дори така не можеш да се усетиш какво става. И пак се правиш на неразбрала. Едно е да започнеш връзка с човек, с когото имаш бъдеще, друго е с женкар, тъп и ограничен, ненаживял се младок. Но понеже колкото и да ти обяснявам не разбираш, ще ти дам някакъв пример - то е като да вземеш на някаква позиция квалифициран човек и да те провали, или като да вземеш едва говорещ, неграмотен, алкохолик циганин и да го сложиш на отговорна позиция. Е, извинявай, ама когато с втория нещата пропаднат с гръм и трясък и не се справи с възложената му дейност, проблема определено не е в него, но в теб, че си избрала толкова очевидно "неставащ" кандидат. Надявам се, че поне този път разбра. Признак на отговорност е, когато човек спре да вини все случайността и другите за провалите в живота си и за грешните си решения.

Коментирай

rf

преди 8 години

Не мила, "ситОации" няма. Затова и браузърът ти го подчертава в червено, ама ти дори така не можеш да се усетиш какво става. И пак се правиш на неразбрала. Едно е да започнеш връзка с човек, с когото имаш бъдеще, друго е с женкар, тъп и ограничен, ненаживял се младок. Но понеже колкото и да ти обяснявам не разбираш, ще ти дам някакъв пример - то е като да вземеш на някаква позиция квалифициран човек и да те провали, или като да вземеш едва говорещ, неграмотен, алкохолик циганин и да го сложиш на отговорна позиция. Е, извинявай, ама когато с втория нещата пропаднат с гръм и трясък и не се справи с възложената му дейност, проблема определено не е в него, но в теб, че си избрала толкова очевидно "неставащ" кандидат. Надявам се, че поне този път разбра. Признак на отговорност е, когато човек спре да вини все случайността и другите за провалите в живота си и за грешните си решения.

Коментирай

f

преди 8 години

Не мила, "ситОации" няма. Затова и браузърът ти го подчертава в червено, ама ти дори така не можеш да се усетиш какво става. И пак се правиш на неразбрала. Едно е да започнеш връзка с човек, с когото имаш бъдеще, друго е с женкар, тъп и ограничен, ненаживял се младок. Но понеже колкото и да ти обяснявам не разбираш, ще ти дам някакъв пример - то е като да вземеш на някаква позиция квалифициран човек и да те провали, или като да вземеш едва говорещ, неграмотен, алкохолик циганин и да го сложиш на отговорна позиция. Е, извинявай, ама когато с втория нещата пропаднат с гръм и трясък и не се справи с възложената му дейност, проблема определено не е в него, но в теб, че си избрала толкова очевидно "неставащ" кандидат. Надявам се, че поне този път разбра. Признак на отговорност е, когато човек спре да вини все случайността и другите за провалите в живота си и за грешните си решения.

Коментирай

do "do луд умора няма"

преди 8 години

Не мила, "ситОации" няма. Затова и браузърът ти го подчертава в червено, ама ти дори така не можеш да се усетиш какво става. И пак се правиш на неразбрала. Едно е да започнеш връзка с човек, с когото имаш бъдеще, друго е с женкар, тъп и ограничен, ненаживял се младок. Но понеже колкото и да ти обяснявам не разбираш, ще ти дам някакъв пример - то е като да вземеш на някаква позиция квалифициран човек и да те провали, или като да вземеш едва говорещ, неграмотен, алкохолик циганин и да го сложиш на отговорна позиция. Е, извинявай, ама когато с втория нещата пропаднат с гръм и трясък и не се справи с възложената му дейност, проблема определено не е в него, но в теб, че си избрала толкова очевидно "неставащ" кандидат. Надявам се, че поне този път разбра. Признак на отговорност е, когато човек спре да вини все случайността и другите за провалите в живота си и за грешните си решения. Само като ви видя правописа и ми става ясно за какъв интелектуален мисловен процес става дума и какъв интелигентен събеседник имам насреща.

Коментирай

а

преди 8 години

събеседник имам насреща.

Коментирай

Ева до философа над мен.

преди 8 години

Аз пък мислех,че трябва да си спестиш дървените,плоски философии,защото ти явно,когато се влюбиш започваш да смяташ и пресмяташ.Повечето хора са безсилни пред любовта!Такива дървени философи,като теб най-мразя... Че освен философ се изживяваш и,като даскал.Който,както си иска може да пише.. Тук няма тест по български език все пак.Дано ме разбереш,но си доста досадна/ен.А най-тъпото е,че сравняваш любовтта с работни позиции което е връх на тъпотития и неадекватно мислене!!Запомни,че да следваш правилна логика не е важен само правописа; спокойно ПРИ ТЕБ ПРАВОПИСА ТИ Е НА ВИСОКО НИВО,НО НАЧИНА ТИ НА МИСЛЕНЕ ДОСТА КУЦА!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.