Алисия съсипа Ники Михайлов! Вратарят е в неизвестност, превърна се в отшелник (Още разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-sasipa-niki-mihailov-vratariat-e-v-neizvestnost-prevarna-se-v-otshelnik HotArena.net
Алисия съсипа Ники Михайлов! Вратарят е в неизвестност, превърна се в отшелник (Още разкрития)
Ники Михайлов е изчезнал като Петко Сертов. От футболиста няма следа повече от 2 месеца и познатите му вече се шегуват, че е потънал вдън земя. Дори и в социалните мрежи вратарят на националния ни отбор последно е публикувал снимка от рождения ден на татко си Боби Перуката, който бе преди месеци, научи HotArena.

Според източниците нa \"Всеки ден\" Ники е в тежка депресия заради връзката на Алисия и Жоро Бирмата. Той бил смазан от неочаквано избуялата любов на двойката и най-вече от това, че Ася от Вакарел му е изневерила с младия бизнесмен, който е бивше гадже на Преслава и е по-богат от самия него и му се е водел приятел. Именно след като любовта между фолк дивата и богаташа Георги Станоев – Малката Бирма стана медийно достояние, той се скри и потъна вдън гори тилилейски.

Ники научи от папарашките снимки на седмичника „Уикенд“, че изпълнителката на „Карамел“ се люби със Станоев. Синът на Боби Михайлов не успял да се побере в кожата си заради наглата лъжа на певицата, която му казала, че заминава на почивка с приятелки в Малта, а всъщност се припичаше в Тайланд с новия си любовник.

Приятелите му издават, че е потънал в дълбока душевна криза, не иска да излиза от дома си, за да се забавлява и по цял ден си седял в баровския имот, за който е броил милиони.

„Той дори не ходел да спортува и да поддържа форма, запуснал се е отвсякъде. Промяната му е огромна, все едно не е същият човек, Алисия го съсипа. Преди той беше този, който слагаше рога, а тя му беше предана чак до глупост. Но сега, когато ролите са разменени, не може да го преживее“, коментираха пред „Всеки ден“ от обкръжението на футболиста.

Мамин Ники бил сразен от предателството на бившата си. Това, че никой отбор не проявява интерес към него, допълнително смазвало вратаря, който напоследък се е превърнал в отшелник.
 

11 Коментара

истина

преди 8 години

Дреме му на Михайлов точно за Алисия!Момчето остана без отбор и знаем,че футбола и баща му са на първо място за него,а това ,че не играе е голям шок за него.Толкова е млад,а никой отбор не го иска- това му е драмата.А и сигурно си е отдъхнал,че вече не се прави на циркаджия с кака си Ася и сина и.Горе главата ,момче, по-далече от чалгата и всичко ще е наред!

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Преди той беше този, който слагаше рога, а тя му беше предана чак до глупост. Татин Ники,май не е на ясно,че палачинките се обръщат.Докато едни се наумуват,други ще си лудуват,защото знаят какво искат от живота,това е според мен.

Коментирай

верно се изпари изведнъж

преди 8 години

Той няма отбор и може би това му е мъка. За един футболист това си е голяма трагедия, вярвам по скоро в това отколкото в другото. Колко пъти се разделят и събират двамата а и изобщо не е сигурно че не са заедно.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Да,бе,заедно са-тя пее нощем по кръчмите,той си стои в къщи и я чака да се прибере да преброят парсата натикана в сутиена от благодарни фенове!И не се показват и се крият, щото никой да не разбере,че ще им завиди!То и сега Никито ,като е безработен ,Ася трябва да се грижи за семейството-все пак и дете има ,нищо ,че е от колегата!

Коментирай

Nmjh

преди 8 години

What goes around, comes back around, и то ти се сипва в повечко наведнъж!

Коментирай

klozeta

преди 8 години

БОЖИНОВ-ПРЕЗИДЕНТ !

Коментирай

fen

преди 8 години

ники бате незнаеш какво искаш имаше вси4ко за да бъдеш щастлив

Коментирай

еми

преди 8 години

Еми кво ся да праим.Да става отшелник кво ся.Докато беше с Алисия не се наеба на чуждо.Ся е свободен що се е депресирал?Да ходи да сменя нали е свободен.Да ама не.Няма я вече Алисия и няма пред кого да се изявява,Алисия загуби интерес към него.ь

Коментирай

преди 8 години

На нашите ритни топковци все някой им е виновен. Като са професионални спортисти, да си гледат работата и да тренират, а не да пиянстват по цели нощи и ти с тази, ту с онази.... Как да им върви кариерата? Да сте чули на времето Стоичков или Трифон Иванов, или Балъков да са хайманясвали така? Не съм и фен на въпросната певачка, но да обвиняват нея, че Михайлов е зациклил, е меко казано несериозно!

Коментирай

Жена

преди 8 години

Бяха уникална двойка. Обаче Алисия много години търпя слухове за изневери и унизително отношение. Караха я да крие връзката им, сякаш е престъпление, а това е унизително и болезнено за всяка жена. Алисия е изключително възпитана, деликатна, красива, образована и много успяла в професията си и да живее 5 години в ролята на жена, която не можеш да официализираш като своя официална половинка... ами много, много е било търпението й. За мен Николай е големият губещ от тази раздяла. Но причината е единствено в него – сам си е виновен да загуби тази си любов.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Разумно обяснение, с което съм съгласен. Мислил съм си нещо подобно, понеже постоянно циркулираха слухове за неприязънта на Боби Михайлов към нея, която (мое мнение) се е дължала основно на силното надценяване на сина му. Според мен Ники Михайлов е този, който не заслужаваше партньорката си – Ася – в тази връзка, но компенсираше с безкрайно уважителното и приятелско отношение към сина ѝ Валери. Поздравления за грамотния ви и добре обоснован коментар! :-)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.