Алисия сдаде приза Модна икона с ретро балтонче и обувки на Бай Данчо (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-sdade-priza-modna-ikona-s-retro-baltonche-i-obuvki-na-bai-dancho HotArena.net
Алисия сдаде приза Модна икона с ретро балтонче и обувки на Бай Данчо (Фото)

Миналогодишната Модна икона Алисия и този път не изневери на традицията си да се появи на събитието в компромисен тоалет, отбелязаха модни експерти.

 

Фолк певицата сдаде приза на своята колежка Галена, видя HotArena.

 

Облечена в ретро балтонче и обувки на любимия си Бай Данчо, и тази година Алисия не показа да е заслужила приза Модна икона.


Само ще припомним, че през 2014-а, когато Алисия спечели титлата, бе облечена с дрешки за 200 лева, съчетани по изключително нелеп начин.

 

Тази година пък така и не разбрахме какво се крие под палтото, с което певицата се бе опаковала, но и то бе достатъчно, за да си направим необходимите изводи.

 

Странни връзки висяха отдолу под дългото палто, а фигуралният чорапогащник, отново в ретро стил, никак не подхождаше на тоалета.

 

Черешката на тортата бяха обувките – производство на личния обущар на АлисияБай Данчо. Именно той изработва обувките за певицата, реплики на световноизвестни марки. Човекът дори я беше зарадвал с фалшиво „Луботен“, с който Алисия, естествено, се хвалеше, че е оригинален.

 

„Можеше поне тази година да прояви малко уважение към събитието и към самата себе си, като облече нещо по-стилно и марково“, шушукаха зложелатели. Още снимки - в галерията.

 
\"\"

67 Коментара

ехооооо

преди 8 години

Прилича на тайландски травестит!Що се мисли за оригинална?Приятелките и пак яко са се изгаврили с нея като са и казали ,че е много фешън.Ако Николета се яви в това екипче много ще ми е интересно какво биха казали същите тези Приятелки на Асето?Сигурно цял ден ще се кискат и ще се кефят ,че е карикатура просто!

Коментирай

Криси

преди 8 години

Всъщност Николето, "балтончето" е Lanvin последна колекция, но това е най- висок клас френска мода, ти не си ги чувала. Наистина не е идеалната визия за нея, но поне поема рискове , а не се облича с един компромисен дизайнер, от една линия от горе до долу.

Коментирай

тъпчо

преди 8 години

Ами тоа Ланвин не праи ли рокли или костумчета?Доживех да вида чалгаджийка барната у френска мода!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Николетa никогa не би се обляклa тaкa,не зa друго a зaщото нямa дa и се виждa силиконовото виме,a тя държи то винaги дa е нa покaз.

Коментирай

!

преди 8 години

Статията е доста злонамерена, но наистина тази визия е несполучлива! Изглежда нелепо и тази азиатска нотка не ѝ отива!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ами то и Ася по клипове е все по сутиени и гащи, и пее все,че иска да я ч..кат или обратното -не искат да я ч..ат.

Коментирай

УУУуу, ще се изсереш от злоба, ма, Мършолето

преди 8 години

Ти никога няма и да я помиришеш тази награда! Те модна икона не правят проститутки от Караджово, които носят реплики на Пейн! Завист и само завист, защото не можеш да си позволиш чантички за 6 бона, които Алисия носи, нали? Ами насери се от яд, личи ти, че сън не спиш от злоба! Май, май ти яко завиждаш на Алисия и за кариерата и за парите й! Пещерна курво

Коментирай

хаха

преди 8 години

Браво, Николето, този път поне си се изрязала от скрийншота. :D А глупостите, написани по-горе, изобщо не заслужават коментар.

Коментирай

"Николета" е диагноза

преди 8 години

Luboten? лoботомия е масовата ви диагноза на цялата сбирка драскачи дето сте се събрали! иди сега гоогълни да видиш какво значи, че за обща култура се иска повече от членски внос в клуба на клозетките:))

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aз говоря зa облеклото нa Николетa по принцип,a не зa сценичните изяви нa Aлисия.Не слушaм поп фолк и незнaм кaкво пее (явно обaче ти си достa зaпознaт/a с творчеството й) Зa сметкa нa товa пък Николетa е фотогрaфирaнa кaк е хвaнaлa зa онaя рaботa не един и двaмa( професионaлно изкривявaне може би)

Коментирай

Мижи да те лъжа

преди 8 години

Още по-зле за вас - била е, не с дрехи за 20 000лв. а за 200лв. и пак е станала МОДНА ИКОНА при това не самопровъзгласила се, както някои други жадуващи за тази титла късокраки, модни инвалиди. Нещастници, едва ще преживеете и този факт, хахаха. Факта, че тази година с "обувките от Данчо" и "ретро балтончето" от скъпарския бутик MDL GROUP проф. Любомив Стойков я е поканил да даде приза на Галена е доооооста красноречиво. Вие давате ли си сметка кой е Любомир Стойков? И смятате ли, че неадекватното ви отношение към модата въобще има някаква тежест? Това, че не се е облякла със стандартна рокличка като всички фолкпевици или в някой нелеп тоалет на Филип Плейн, както и не е сложила обувките на Loubotin, не я прави нито ретро, нито каквато и да било. Така, че некомпетентните ви кфалификации са повече от смешни. Клоунчета.

Коментирай

софия

преди 8 години

Много ми е жaл зa Николетa,с рокля зa 15 хиляди и единственото,което успя дa постигне е визия нa порно aктрисa,a Aлисия сaмо с 200 левa успя дa я сложи в мaлкия си джоб.

Коментирай

Lora

преди 8 години

Наистина визията и не е сполучлива! И аз си мислех същото! Харесвам я като жена, фигура и т.н , но тази прическа и особено обувките, по мое (скромно) не се връзват изобщо с мантото и...

Коментирай

Aaaaaaaa

преди 8 години

Nikoleta Lozanova bila li e pokanena na sabitieto?

Коментирай

Ahaa

преди 8 години

Mnogo e hubava Alisia <3 Neka umre cernata prostitutka od Karadjovo!

Коментирай

Ahaa

преди 8 години

Umri cerna prostitutka od Karadjovo!

Коментирай

блаа до ха-ха

преди 8 години

Тази Алисия много си я обичкаш. Навсякъде да напишем нещо за Алисия, ама нещо лошо да е, за да ти стане по-добре на злобната душица. Искрено ти пожелавам за Коледа поне да си намериш нещо твое, на което да се радваш, вместо чуждо, което да плюеш.

Коментирай

простаци

преди 8 години

Колко сте злобни и невежи! Но, толкова сте обсебени от тази жена,че злобата ви към нея ви разяжда.... Мършави дърти крави сте в този сайт...както неграмотни и некадърни. Затова ще ви менкат от едно място на друго... и ще лижете гъзовете на разни проститутки за жълти стотинки, които ви засядат на гърлото.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Нямате представа от висша мода и това е нормално. Трябват доста познания и усет, за да се наречеш моден експерт. Lanvin е най-високият клас. Това са наистина дрехи с дизайн, а на кич и позьорщина. Алисия експериментира и ѝ се получава. Учете се, бе! Не бъдете прости цял живот.

Коментирай

като близнаци са

преди 8 години

Такава убийствена прилика между двете просто няма сред известните личности и най-вече колежки. Две красиви и стилни жени, отличени с това прозвище не от курвенските лайняни сайтове и проститутки заработили роклета и чантета, за да блеснат с лъскави парцалки, за да отвлекат вниманието от многото липси и защото с друго няма какво, а от хора капацитети в тази област. А, вие си дъвчете задниците тук, колкото си искате. Кой го е грижа за вашето мнение! Боклуци!

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

gospodi...kolko e krasiwa.....neweroiatna gena.....skrii se swirkoleto...sme6na si...boklyk takaw

Коментирай

Deni

преди 8 години

Страхотна е! Много ми харесва визията й, както и на Галена. Който си има вкус си го има. За разлика от онова оранжевото, дето само се чекне и гъзи и силиконите са му все отвън.

Коментирай

2121

преди 8 години

KOLKO GROZNA TAZI ALISANA KOI IZBRA Q ZA MODNA IKONA KOLKO KRASIVI MOMI4ETA IMA UJAS GROZNOTIQ , VAMPIRKA KAK MOJE DA Q HARESVAT OTVRAT ,FUTBOLISTATREBVA DA BLAGODARI GOSPODA 4E VE4E NE S NEI

Коментирай

ужас!

преди 8 години

Не е истина колко си неграмотно! И на всичкото отгоре и квалификации прави... Боже, опази!

Коментирай

ppp

преди 8 години

Хотарена, вие да сте чували за висша мода и дизайнерски тоалети??? Някой да ви обясни, че Филип Плейн е марка, предпочитана от всички проститутки по света (като имаме и нагледен пример на такава тук в БГ). Толкова сте тесногръди и комплексриани, че не знам дали някога сте чели световни модни таблоиди, в които има хиляди звезди от шоубизнеса и дори кралски особи, които предпочитат евтини модни брандове. Не е важно колко са ти скъпи дрехите, а колко струваш под тях. За пореден път се убеждавам, че това - вашето не е журналистика, а евтина помия с привкус на комплексси, злоба и нискоквалифицирани кадри. Но защо се чудя след като една евтина селянка - Николета Лозанова има ефирно време в национална телевизия.... От такива като вас изпитвам ужас да се прибирам в държавата!!!

Коментирай

opa...

преди 8 години

И кое му е лошото човек да облича дрехи на бг марки и да носи обувките на бай Данчо( дето аверката на нашето модно чудо- Андрейчето, му ''висяла'' с 6 бона, по непотвърдени данни). Нали трябва да популяризираме българското? Или мадам Лозанова е с чуждоземен произход и ако не е марка, по силикон ще тръгне, но българско няма да облече! Пази , Боже, сляпо да прогледа!

Коментирай

НИКОЛЕТА ЛИ?

преди 8 години

Тя не струва 5 стотинки на кръст, но облича подарена за клатене рокля за 15 000. Само не мога да разбера на какво и отговарят тези дрехи? Камен Донев много точно го казва- Простите хора обличат лъскави дрехи с тях да прикрият простотията си, защото с друго няма с какво да лъснат...Комплексарка избива комплексите си, че е необразована, неграмотна с каруцарски речник и само с миризлива разложена от употреба , преупотребена слива получава подяания рокли, почивки и служба. Проститутка вмирисана и сбабичосана! ПАРЦАЛ! Алисия изглежда момиче пред нея, въпреки ,че е по-голяма на години. Ако свали макияжа и с лъскавия парцал заметнат през гъза, типична циганка от Столипиново.

Коментирай

самозабрави се Парцалеса Лозанова

преди 8 години

Какво разбира Николета от висша мода? Все едно свиня от кладенчова вода! Това, че клиентите и подаряват типичните за нейния вкус от време ОНО лъскави парцали няма да забравя снимката и от бала- черната мангуста само очите и святкат и блести , като циганка от селски панаир и днес не е по-различна с тази разлика , че клиентите и са по-заможни, та може да си поръча "маркови" лъщящи парцали. И пак онази тъпата, необразованата от онова време с цигански вкус пачавра само, че оплела в мрежите си един балък та и отвори път към по-заможни клиенти... вече станала "дама" и се мери със звездите. Боже, опази! Ако знаеш , колко си жалка отстрани!

Коментирай

соня

преди 8 години

Тази жена държи да изглежда дърта. А после защо и викали баба. Ама моля ви се, тя прилича на 70-годишна певица на стари градски песни. Откъде го изрови тоя нефталинов парцал ма жено? И тая бабешка чанта? И тоя чорапогащник, който наднича отдолу. А с това малко чело и тоя огромен бретон? Боже опази! Огледало вкъщи нямаш ли? Че нямаш вкус и усет към модата, нямаш ама поискай помощ от специалист. Жал ми е за тая жена и че търпи толкова много подигравки, ама тя сама си го прави.

Коментирай

hoho

преди 8 години

Баба Асия от Вакарел е изровила от мазето нейното 60-годишно палто за да го подари на унучка си послучай важното събитие. Асето рипнала от радост и извикала "О, бабо какво невероятно палто. Ще съм неотразима в него. Вече 100% ще си намеря жених. А някоя чанта да ти се намира". Бабата изровила първата си чанта от младежките си години, някъде от 40-те. После свързала косицата на Асето и прошепнала "С тази прическа през 50-та година се годявах за дедо ти. Голям късмет ми донесе, дано и на теб да ти помогне да си намериш жених. Всички жени тогава се носеха така". Асето хукнала обнадеждена и щастлива. Следва продължение.....

Коментирай

Ady

преди 8 години

Гледам Галена гледам и нея - две жени от две различни епохи, от два различни века. Галена винаги е стилна, красива, елегантна. Алисия винаги се излага. Кога ще престане да става за посмешище тази жена???

Коментирай

tedron

преди 8 години

Асьо, този парцал откъде го изрови ма? И кой ти се е изкензал на главата? Ахахахахаха представете си що за дрехи ще създава това недоразумение на природата.

Коментирай

Ojee

преди 8 години

A Kurvoletka kakvo da kaze za podigravkite...Pazi boje

Коментирай

+

преди 8 години

FUTBOLISTA BLAGODARI GOSPODA 4E VE4E NE E S KARADJOVSKATA PROSTITUTKA ;)

Коментирай

eli

преди 8 години

kolko ste prosti..Ali e oblecheno ultra moderno!razbirate vie it stil i marki....idioti!

Коментирай

123

преди 8 години

Ахахахахаха ултра модерно за село Вакарел. Баба Али-парцали този път надмина себе си. И с това лайно на главата изби рибата. Ако има приз за най-нелепо изглеждащ човек в тази държава, трябва да се връчи на нея.

Коментирай

Име

преди 8 години

Предпочитам да гледам "селянката от Вакарел" с "лайно" на главата и с "палто от преди 60 год." Както написаха някои хора...Вместо да гледам всеки ден силиконовите цици , винаги отворената уста и крака, евтиното излъчване и "марковите дрехи които са взети за 1-2 дена " за да покажем колко сме скъпи :)))) Браво на Алисия и Галена !!! На мен лично ми харесват и двете !

Коментирай

Ася - Модната Подлога

преди 8 години

И какво като е марков балтонът?? Това не означава, че и стои добре. Липса на вкус, съчетана с вечната мания на Асето да е в крак с модата, колкото и нелепо да изглежда:)) Тази дреха не подхожда на размерите и, както и тези безумни обувки, които изглеждат огромни на фона на мижавото и тяло! Модната икона на Вакарел - браво, и този път успя да уплашиш децата, караконджул такъв!

Коментирай

Хахахах

преди 8 години

Скъпите дрехи не правят човека стойностен, меркантилно олигофренче! Ася и в злато да я облечеш пак ще си остане евтина. Боклука си е боклук!

Коментирай

Мари

преди 8 години

Можете да проверите в сайта на mdl колко струва палтото на Алисия - почти 8000лв. Николета за едно такова колко ..... трябва да прави. Алисия е стилна,красива и успяла жена, която си гледа детето, а не като други само магазина на Филип Плейн :))

Коментирай

Къв е тоя канален плъх, бе????

преди 8 години

И какво като е висша мода, бе малоум?? Ти кьорав ли си да видиш, че прилича на смачкан капут??? Тези дрехи не и отиват, смешна е! Ниска жена не бива да слага подобни тоалети, защото изглежда още по-къса и набита..тея лопатари и с 50 см. ток да са пак няма да я спасят - травестит! Полуръст с огромна глава, закачена на несъръзмерно тяло и за десерт гигантски обуща ахахаххахахах

Коментирай

Muahahahaahha

преди 8 години

A ti da si chuval za stil, uset za tova, koeto ti otiva da oblechesh??? Selska kravarka i v Versache da q oblechesh , pak shte mirishe na obor:)))))) Visha moda muahahhaahhaahha da ti imam maloumnite razsujdenia:))))))

Коментирай

123

преди 8 години

Няма значение кое колко струва или каква марка е, когато цялостната визия е смешна, натруфена и без никакъв стил!!!Направо изглежда потресаващо зле, та чак комично!

Коментирай

Абеее, ХотТъпонера

преди 8 години

Палтото е Lanvin, и струва 8000 лв. (не че цената трябва да е водеща), но стига сте плюли, ставате смешни! Това, че не разбирате от мода - ваш проблем си е!!!

Коментирай

123

преди 8 години

И 80000 да струва пак изглежда нелепа в него. Пълно фиаско.

Коментирай

azz

преди 8 години

Вижте в нета Aдел горката и тя със същото вехто палто, и тя сигурно не разбира от мода или пък няма пари за стилисти??? Всъщност коя пък беше Адел, а тя дали познава Плейн,,, смях. Ще си останете на ниво магистрало-проститутски haute couture, ако изобщо знаете какво означава в превод. Да взима Путин да изпраща Николета в космоса с лъскавото рокле, че дано се отървем от нея!!!

Коментирай

Стела

преди 8 години

Това на Николина вдлъбнатото го кажи.Точно тя си мисли,че скъпите дрехи я правят нещо.

Коментирай

Таня

преди 8 години

Това е висша мода, то ако на човек не му се вижда силиконовата гръд, значи не става - поне според вас де. Единственото, което бих променила може би са обувките, но като цяло визията е много стилна и съвсем скоро очаквам и Николинка с подобна прическа, нали и последният път стана така. Първо я нахранихте за прическата в азиатски стил, а малко по-късно гледаме и николета със същата. Иначе все нея копират хората...

Коментирай

Не

преди 8 години

Изглежда нелепо! Това е доказателство, че колкото и пари да имаш добрият вкус не може да се купи! И преди шизофреничните фенчета на Асето да изреват ще добавя, че и Николета е същото посмешище и няма грам разлика между двете!

Коментирай

!

преди 8 години

V sluchaia ne stava vupros za Nikoletka, a za Lainisia, obseben maniak takuv!

Коментирай

!

преди 8 години

Браво! Един точен и на място коментар!

Коментирай

Jane

преди 8 години

Бреееееей много разбирачи на висшата мода в таз България бееееее. Със по 300лв. заплата ама и те милите вещи в занаята. Като гледам на каква музика и на какви "звезди" се радват, какви хора боготворят и какъв критерий за красота имат, тук чак ме е срам да кажа че съм от България. Най-наоперираните, изкуствени и комплексирани жени. Красотата на българката е мит. Във всяка държава има някакъв определен модел, стил. В България пълна цигания и шарения. Нищо естетично, никаква елегантност, женственост, собствен почерк...Нищо! Видяла се Пена с малко повечко пари в джоба и ги похарчила за скъпо палто. Ама, че прилича в него на толумбичка няма значение. Важното е че цената е четирицифрена. Няма да еродира и да израстне тази нация. Щом проститутки с палта от 8 бона диктуват мода. То така е и в политиката. Българинът си е стадо. Още Алеко го е казал. Ами вие Алеко не четете. Той не пише за Бентли...

Коментирай

Mnm

преди 8 години

Добре всички разбрахме , че николета е фанатична на тема алисия!наистина обсебена:)) и нали знаете какво значи това ....:))) че и е Фен N1 ....!!! Само четка допълнително самочувствието на певицата:) Няма нищо по зареждащо да знаеш , че жените гаснат по теб от завист .A калво по хубаво от самата Николета Лозанова , която очевидно има доста комплекси на тема себе си

Коментирай

bv

преди 8 години

Жено, май ти си обсебена от Николета Лозанова. Ти и идолката ти Парцалисия. 100 злостни коментара с различни имена си нацвъкала срещу Николета. А къде във статията се споменава нещо за нея? Или тя е виновна, че баба ти се е издокарала като селска невеста? Сега Лозанова трябва да носи вина и за безвкусиците и изцепките на Ася. Защо не я сравни например с Галена? Николета не присъства на това събитие. Или със някоя от номинираните? А НЕобсебената???

Коментирай

alex

преди 8 години

Стига с тази Николета!!! Статията е за Алисия. Не прочетох адекватно мнение, което да е в нейна защита. Николета ли я напъха в този червен раздран парцал? Напълно нелепо изглежда, без значение колко струва парцала. И напълно си заслужава подигравките.

Коментирай

7gb

преди 8 години

Един смешон, наврян в балтон, се хили тъповато. С отрязания си бретон и ако на главата. Kkkkkkkk

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ти откъде знаеш какви са заплатите на хората, които коментират? Пак излизаме от коментарите, въобразяваме си и не приемаме реалността. Наоперирани или не, те са хората за подражаване в тази държава. И народът сам си ги е избрал. Може на теб да не ти харесват, но това е положението. Ако не си съгласна - направи нещо по въпроса за себе си поне. Никой не кара никого насила, но явно имат достатъчно медийно влияние и са харесвани. Алеко Константинов са чели много хора, но това тук не е Бай Ганьо. Точно за тази тук не съм съгласна.

Коментирай

блаа

преди 8 години

По-полека :) Сляпа - не съм. За ниския си ръст изглежда супер. Но тиии....... ще си останеш със "смачкани капути", "лопатари", "обуща", "травестити" и т.н. цял живот. Нищо лично - просто така си тръгнала, а живота си минава.

Коментирай

Lanvin tassel belt coat :) Do Nikoleta! Da vidi neshto drugo osven PP!

преди 8 години

www.net-a-porter.com/bg/en/product/607025?cm_mmc=LinkshareUK-_-Hy3bqNL2jtQ-_-Custom-_-LinkBuilder&siteID=Hy3bqNL2jtQ-21TugbHI1OZE3dLIU2aGCw

Коментирай

?

преди 8 години

Колко оригинално, направо ме срази:))))))) Да не си някаква гадателка, какви са тези заключения??? Какво си се вторачила като лешояд в коментара ми?? Нямаш ли си личен живот?? Мъж?? Куче???? Изобщо какво те интересува с какво ще си "остана"???

Коментирай

э

преди 8 години

Не четем Алеко. Четем Ремарк, Ницше, Балзак, Уайлд, Цвайк. Когато човек не знае правописа на разни сложни за него думички, по-добре да не се насилва да ги употребява. За справка, пише се "ЕРУДИТ". Относно коментара ти - в момента стила навсякъде по света западна. Няма вече елегантни, структурирани дрехи. Във всяка държава вече са само единици от публичните личности, които се стараят да изглеждат добре и им се получава. Ако говорим за обикновената българка, то като човек пътуващ и живееш из Европа, не се облича нито по-добре, нито по-зле от другите жени, но поне в магазините ни има по-хубави и елегантни дрехи, не тип парцали и улична мода както се носят в момента в много европейски столици с тип дрехи за вкъщи. В коментара ви малко се сливат нещата, а трябва да се коментират по отделно, защото нормалните жени не ходят и нямат възможност и терен да се обличат като публичните личности и не става ясно мнението ви на база на отличилите се в обществото жени ли се гради или на българката - нормалната българка, защото това са две различни неща. В България мисля, че циганията и шаренията са в доста по-малка степен разпространени отколкото в други страни. По-елегантна е като цяло и знае как да бъде и по-зрелищна и впечатляваща, което дори и понякога да отива в лек кич, мисля, че е пак хиляда пъти по-добре отколкото да си незабележима и невзрачна. Модата като цяло закърня и липсва елегантност и класа. Мъжете също не се стараят, така че не виждам защо трябва да скачаме на нож и да се нападаме една друга сякаш е въпрос на живот и смърт, а за мъжете никой нищо да не казва.

Коментирай

э

преди 8 години

....нормалната българка, защото това са две различни неща. В България мисля, че циганията и шаренията са в доста по-малка степен разпространени отколкото в други страни. По-елегантна е като цяло и знае как да бъде и по-зрелищна и впечатляваща, което дори и понякога да отива в лек кич, мисля, че е пак хиляда пъти по-добре отколкото да си незабележима и невзрачна. Модата като цяло закърня и липсва елегантност и класа. Мъжете също не се стараят, така че не виждам защо трябва да скачаме на нож и да се нападаме една друга сякаш е въпрос на живот и смърт, а за мъжете никой нищо да не казва.

Коментирай

123

преди 8 години

Аске, Аске само Николета сънуваш, не ти излиза от мислите. Разбрахме, че палтото ти било скъпо. Но и в него изглеждаш евтина. Бас ловя, че и Николета както всичко живо се превива от смях. И перо да си пъхнеш у гъзо, пак си си ти. Наопериран кукумицин. Поне операция за наливане на мозък да имаше, но уви.....

Коментирай

до 123

преди 8 години

Ти май не можеш да се примириш с мисълта, че Николета и в диаманти да се облече от главата до петите пак изглежда евтина, защото няма стойност. Когато едно нещо няма стойност то , каквато и цена да му сложиш пак не лепне. Боклука си е боклук и в лъскава опаковка. А тя си има този вкус от време ОНО. Със същия лъскав парцал си беше и на бала и стана на 28 години пак си е същия боклук с лъскави парцали, само марката е сменила. Същата куха неграмотна и необразована куха лейка. A тази певица срещу нея да тръгне няма да я стигне в нищо. Нито образование, нито професия, едни голи, пошли селфита и се мисли за велика. Дори не е красива! Жалка е! Ако това , че се замята с лъскави парцали на Плейн си мисли, че е нещо живее в дълбока заблуда. И така ще си умре! Просто една дол;на и злобна проститутка!

Коментирай

до 123

преди 8 години

Този БОКЛУК така и не можа да си излекува параноята ... все Аска, Аскета, Асиета и се привиждат тук. Братята й, родата й. Парцал вмирисан, иди се образовай и прочети някоя книга , не стой в този сайт денонощно.Ася или Алисия ,или както и да я наречем не е Николета да седи тук и да следи кой какво пише за нея и да си прави комплименти сама. Тя е навсякъде в жълтите сайтове самозабравила се шизофреничка и живее чужд живот да прави на яд или да плюе по тази певица. На нея и е през да не казвам кое за Николета, работи си, развива се и си живее живота. Това черно сапружено лилипутче ще тича от град на град из Европа да ходи на крака на клиенитете си белким някой оплете, като Божинов. Умряха баламите! Ирина Шейх не можа да оплете Роналдо, жена от къде я погледнеш, този гном спечен Курволета ще го оплете. В шестък на 36-ти. Ще си остане само с разкрачката и лъскавите роклета.

Коментирай

преди 8 години

Къде са страниците от коментари, Хотлайнена????? Или Аска си плати да ги изтриете???? Продажници такива! Ася се насра жестоко след лавината от неудобрителни мнения относно смешната и визия и ХОП коментарите се изпариха! Колко удобно само! Аске, Аске смешна си и жалка!

Коментирай

;)))))))))))))))))))))

преди 8 години

Любомир Стойков да не е Господ за тебе, комплексирана мумия такава??? Срам за него, че е позволил това чучело да вземе наградата "модна икона"! Смешници сте и това е! Кланят се на всеки тъпанар с повече пари и възхваляват модни карикатури като Вакарелската "мис" ахахаххаахахаах Баламурняци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.