Алисия се хвали: Дресирам мъжете! Фенове: Наистина ли? Видяхме те как опитоми Ники М., че ти изневеряваше нонстоп!

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-se-hvali-dresiram-majete-fenove-naistina-li-vidiahme-te-kak-opitomi-niki-m-che-ti-izneveriavashe-nonstop HotArena.net
Алисия се хвали: Дресирам мъжете! Фенове: Наистина ли? Видяхме те как опитоми Ники М., че ти изневеряваше нонстоп!


Фолк певицата Алисия си пусна забавен пост в социалната мрежа. Изпълнителката на „Мистър Грешен” сподели снимка, под която бе публикувано многозначително послание, видя HotArena.

Жена и кола–на късмет! Мъж и куче–както ги научиш”, гласи забавната публикация на фолк звездата. Над нея самата тя двусмислено написа „Така ли е?”, очевидно забавлявайки се с идеята, че може да дресира мъжете!

С поста си певицата явно искаше да покаже, че учи мъжете как да се държат с нея, но според почитателите й фолк звездата малко се надценява. Много от тях й припомниха, че ако беше наистина добър педагог, предишното й гадже Ники Михайлов нямаше да й изневерява постоянно.

Част от феновете на певицата й отговориха също двусмислено, в духа на посланието й, че дресира мъжете си. „Един мъж първо маминка го учи, после ти трябва да го превъзпиташ”, коментира нейна фенка.

Друга обаче, в прав текст й заяви, че самата тя силно се надценява. „При твоя избор на мъже, това изобщо не важи”. Явно почитателите й още не са забравили какво се случи с Ники Михайлов.

18 Коментара

пак ръси мозък фжуджето късокрако

преди 8 години

Това статия размислите на една проститутка ли са , тоест на Лайномет Николета Лозанова. Лозанкееее обичаш да надничаш (брей че и рима има хаха) в профила на Алисия , а и не само а;) всеки човек в Бг (понеже другаде не са те и чувсли) знае че ти съществуваш и живерш за Алисия, доказала си го многократно. Само дето тя те няма за нищо, дори би се унижила дори да те поздрави, все пак тя е звезда нали се сещаш а ти едно недоразумение разчитащо на фотошопираните си снимки да те направят това което ти се иска но не ти се отдава Модел хихи късокрака жаба само че оренжева. Мда Алисия може да се каже че умее да играе с мъжете а те я слушат защото е не само красива но и успяла и интелигентна. И защото за разлика от теб"незаменимо-нежеланата" Алисия е тази която дали да прекрати една връзка а ти...ти си винаги наританата от мъжете. Добре че не прости на Божинов навремето че той си обърка после живота с тебе И ПАК ЗА КРАтКО а си толкова незаменима. И сегс какво Валери е отново блиьък с нея а теб да не те види. А колкото до Михсйлов ти сама знаеш миличка че това че бил изневерявал винаги ти се е искало да е така но никога не се е случвало. Та учи се от Алисия, може много да научиш, виж тя е добър пример;)))))).

Коментирай

пак ръси мозък фжуджето късокрако продължение

преди 8 години

Добре, че Алидия не прости на Божинов навремето че той си обърка после живота с тебе И ПАК ЗА КРАтКО а си толкова незаменима. И сегс какво Валери е отново близък с нея а теб да не те види. А колкото до Михсйлов ти сама знаеш миличка че това че бил изневерявал винаги ти се е искало да е така но никога не се е случвало. Та учи се от Алисия, може много да научиш, виж тя е добър пример;)))))).

Коментирай

Wtf

преди 8 години

Как под вола търсите теле, Хотарена, не е истина? Може пък Алисия да си е научила урока и да се присмива сама на себе си, както правят интелигентните хора, за това помислихте ли? Друго си да си кинта и двайсет с дебели баджаци и никога да не го приемеш. Ех, тези сгъваеми крака, почвам да им завиждам"............

Коментирай

emi

преди 8 години

Haha vse edno Bojinov e iskal Da se varne pri baba Asq lisicata toi Ne haresva stari koteta .. toi Shte si ostane jenkar I kockar do starini!

Коментирай

povrashta mi se

преди 8 години

I ot Nikoleta I ot Alisiq NQMA KRAI TAZI SAPUNKA!!!

Коментирай

22255

преди 8 години

Ех! Добре ви работи Дойчева ;) доказано мека тъпи и скучни сте Хотлайна хаха. Свирката Лозанова и това не може да преглътне и се пука от злоба че певицата е по добра и с мъжете освен всичко останало което е, другата не е. Бившата Божинова по брак де :D остаряваш явно и клиентите ти не те устройват ама какво ти е виновна Алисия бе жена, верно под носа ти взе Николай, Валери Б с който ти толкова парадираше как теб"обожава" сега е пак по близак с нея този който казаха че ти го е натъкмил за една чантичка бил уж с нея екскурзии, харчове май има за какво да сибскъбеш косите, а тя...ами тя не я мисли, може само да мечтаеш да си нея.

Коментирай

milena

преди 8 години

Тая пък със нейните тъпи статуси във Фейсбук. Точно тя със безразборните си хаотични връзки ли ще дава акъл за мъжете? Видяхме я как един не може да задържи до себе си. Мислех че е интелигентна жена. И изглежда такава. Само когато мълчи.

Коментирай

t2

преди 8 години

Да, така е. Мъжете са както ги научиш. Ти твоите не знам на какво ги учиш, че бягат от теб като дявол от тамян.

Коментирай

Бхаха

преди 8 години

Хотарена, па вземете някое романче напишете, книжка издайте, че много ви работи фантазията и много ви бива в ссвободните съчинения... Много за прости ни вземате...

Коментирай

теди

преди 8 години

Вярно е за жената и за колата. Тая обаче явно носи само лош късмет, защото който се е хванал с нея добро не го е сполетяло.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Май имаш предвид една друга женица с това - А?

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Мръсната мастия Вакарелска! Бързо забрави родното си село, а сега с фасон!

Коментирай

теди

преди 8 години

Не, точно тази женица имам предвид. Фактите говорят! И това младото момченце дето се е впила като пиявица в него, ако не се осъзнае навреме и не си плюе на петите, нищо добро не го чака.

Коментирай

123

преди 8 години

Аз в едно интервю четох че казва, че е родена в София. Горката, толкова е комплексирана, че я е срам да си признае, че е родена на село.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Четете, гледайте ѝ интервютата, продължавате да ѝ обръщате внимание.. тя жената знае какво прави, за разлика от вас хаххаххаххаххаха

Коментирай

До блаа

преди 8 години

Е как ще пропуснем да се изгаврим с баба ти Лайнисия аххахахахха И от коя дупка си го изсмука това "гледайте и интервютата", "драга" ми смехуранке?? ахахахахаххааххахааххахахах Не усещаш ли, че ставаш леко смешна в напъните си да лъскаш мръсната трътка на вакарелската скрипя?!? Вярното псе на Аска Джексъна не спира да подлизва мъжкото и дупе ахаххаххахаахахха

Коментирай

преди 8 години

Супер сте с Ноколай, Али!

Коментирай

Май май

преди 8 години

Старо ти е инфото, батка:))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.