Алисия се хвали: Валерко е пълен отличник! (По-умен бил от баща си)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-se-hvali-valerko-e-palen-otlichnik HotArena.net
Алисия се хвали: Валерко е пълен отличник! (По-умен бил от баща си)

 

Фолк певицата Алисия не може да нахвали сина си. Малкият Валери Божинов- младши завършил с пълно отличие първата си учебна година, научи HotArena.


Малчуганът дори е получил медал за отлични резултати. А семейството на баща му се шегува, че е по-умен и от футболиста.


Като юноша бледен бившият мъж на Николета Лозанова не е и сънувал толкова шестици, колкото изкарва в момента синът му. Дори в първи клас националът не бил особен  запален по ученето и не се справял особено добре, спомнят си негови съученици.


В писането на ченгелчета и бастунчета бил доста непохватен и получавал постоянни забележки от учителите си. По всичко изглежда, че синът му далеч повече внимава в час  и дава по-добри резултати от баща си, пише „Всеки ден“.


Образоващото се в частно школо хлапе показало страхотни умения и в спорта. Той е получил грамота за перфектни резултати във футбола, таекундото и шаха.


Последната дисциплина далеч не е близка до баща му, а футболистът сам признава, че това е спортът, който почти не знае как се играе. Което пък е още едно доказателство, че синът му го надминава по качества.


Но ако хлапакът не се е метнал на баща си, тогава въпросът е от кого е взел любовта към науката. Футболистът не се хвали с особено високи оценки, но и Алисия не е с интелект на Айнщайн, коментират в светските среди.

15 Коментара

Ай

преди 8 години

Валери не е Айнщайн, но е бил достатъчно умен, пък и късметлия, да създадат с Алисия това красиво, умно и талантливо дете. Алисия никога не каза и една лоша дума срещу Валери Старши, факт е, че той е голямата и любов.

Коментирай

Ralica

преди 8 години

Опаа, от кого бил по - умен? От онази тиква Валери, дето и две смислени изречения не може да върже? Егати постижението за малкия Валерко, намерил с кого да се мери, хахаха, ще ме скъсат от смях :D

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Опааа яяя, пропуснАл съм четвъртата статия за Ася, така де, сина ѝ. Значи Перката е обеднела с повече от хилядарка само днеска, муахахахах! И кво, са? Пречи ли по некъв начин и ако да, на кого, че детето на Божинов И Ася е отличник? А кой и в кои светски среди коментира, че Ася не е Айнщайн? Да не е некой да е подшушнал на цверга поди каската у фризьорскио салон Рамщайн, па НЛОто чуло Айнщайн и след бръза проверка у википедията ков е аджеба Айнщайн, посредством Гомното Томова са скалъпили четвъртия пасквил тука,м?

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

аааааааахахахахахаххахахахахахаха къртиш...

Коментирай

бай Хой

преди 8 години

Пич, само заради теб си заслужава да влизам в тоя сайт, честно! Къртиш!!!

Коментирай

hahahahahahahahhahaha

преди 8 години

Хахахахахахах, ахахахахахаххахаха не е истина просто хахахаххаххах.

Коментирай

Клозета

преди 8 години

kefish :))) кефиш :)))

Коментирай

ами

преди 8 години

"...Ако не се е метнало на баща си, тогава остава въпросът от кого е взел любовта към науката..?" Ауу, по какъв заобиколен начин за пореден път се подхвърля от "Клозета и сие", че видите ли, Божинов "май не е баща на малкия"! Питам се какъв отвратителен боклук трябва да си, че толкова време да издевателстваш словесно над едно дете ?! Алисия е завършила СУ и висшето и е от времето, в което наистина се учеше и не се купуваха дипломи на килограм !

Коментирай

hui

преди 8 години

zashto valeri mladshi e tolkova sladuk a nikol e s obratna zahapka kato valeri uj i na dvete e bashta...aaaa nikoleto sgafila si mai mai... dushterq ti ne e ot valeri ochevidno

Коментирай

И аз така

преди 8 години

Кефиш :))) Имаш си фен клуб ;)

Коментирай

bim

преди 8 години

А баба ти Ася с колко обеднЕ днеска като те е изпратила да и подлизвам дъртия пърдялник? Или ти само за удоволствие се ровиш във всички статии за нея и бълваш по 300 коментара срещу Николета?

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Е, то всеки е по-умен от бащата, само Джизъса е по-тъп! И момчето е много готино, за разлика от момичето на фльорцата, което в лице прилича на Марта Вачкова!

Коментирай

как един боклук М.Горзева защитава и боготвори друг боклук Николета

преди 8 години

Ако това не е интелект, какво е? Алисия е завършила испанска гимназия, СУ, Климент Охридски , а сега следва колеж по Мода и Изкуство в Италия. М Грозева, можеш , само да мечтаеш за нейния интелект. Твоите статии са "върха на интелекта" и е явно какъв "журналистка" си! Бая трябва да си се отчела добре пред ректори и професори, ако изобщо имаш журналистика!!! Аз лично мнооого дълбоко се съмнявам.... Предлагам, да се проучи житието и битието на тази "ТОЛКОВА ГОЛЯМА ЖУРНАЛИСТКА М . ГРОЗЕВА" !!!!! A, колкото до детето, няма как да е зле възпитано имайки се предвид коя майка го възпитава и в какво училище учи. Момичето да е живо и здраво детето, но е копие на НИКОЛЕТА , като дете. Има да се променя с годините....

Коментирай

до писарката

преди 8 години

Любовта към науката детето е взело от майка си , писарке... от майка си! А ти явно си наследила душевността, злобата и завистта на комшията ви....

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Валерко е наследил красивия и изразителен поглед на майка си, също и интелекта. Oт баща си е наследил таланта на футболист. Предвещава се страхотно бъдеще. Бащата може само да бъде горд е един такъв наследник , като Валерко. Момичето си е Николета и сякаш ожилено от пчели в очите е на баща си, а по увисналата долна джука, на майка си :) :) :) От малка не блести с интелект...да е живо и здраво, не всички са професори! Дано, израсне стойностен човек, не като майка си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.