Алисия се похвали: С Ники ударих десетката! (Вижте как използва Михайлов, за да постигне комерсиалните си цели)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-se-pohvali-s-niki-udarih-desetkata HotArena.net
Алисия се похвали: С Ники ударих десетката! (Вижте как използва Михайлов, за да постигне комерсиалните си цели)

Фолк певицата Алисия пирува, тъй като й се наложи да прилага изтъркани ПР трикове, за да популяризира новите си музикални „продукти“. За пореден път това стана на гърба на Николай Михайлов, узна HotArena!

 

„Просто проверявам старото си хоби“, написа брюнетката под фото, на което има пронизана от куршум в десетката мишена.


\"\"

 

Дори и малко дете ще се досети, че снимката, на която звездата на „Ара“ се щракна с шапката и часовника на футболиста, бе пусната нарочно.

 

Алисия много добре е изчислила, че медиите ще се досетят от пръв поглед чии са вещите и че ще го отразят.

 

В момента изпълнителката се нуждае от много шум, тъй като до дни ще пусне новата си песен и клип. За всички е ясно, че представителите на шоубизнеса винаги разлайват кучетата, когато им предстои да представят някой нов продукт.

 

А какво най-сполучливо ще предизвика общественото внимание? Раздяла с гаджето, сдобряване, манипулации...

 

Именно защото успя да вдигне патардия, Алисия се е възгордяла, че все още я бива да улучва десетката.

 

Всичко това нямаше да се случи без любезното съдействие на Ники Михайлов, който за пореден път се превърна в ходеща реклама, за да бъдат удовлетворени комерсиалните цели на неговата любима.

23 Коментара

13

преди 8 години

Алисия е достъчно добра певица и няма нужда да си прави такъв тип реклама, нормално е хора се събират и разделят всеки ден. Щом се обичат нека са заедно, пък дори на ден да се разделят по 10 пъти

Коментирай

една

преди 8 години

Този път вие уцелихте десятката,горе-долу разкрихте схемичките на Алисия.Тя обаче да види в сайта за нейния вид музика Сигнал Бг,че коментарите към новината за новия и клип са -0!Толкова много е развълнувала аудиторията и феновете си ,че те просто са заспали.Само тука неколцина още се напъват да коментират и врещят едно и също за нея и Николета,ама то луд умора нема-нека врещят още малко и ще клекнат и те-Ася просто лети към дъното вече,факт!

Коментирай

на "една" утрехата и животa в този сайт ..ха ха хааааа

преди 8 години

Разкрили са на ти оназ работа, която ти е широко отворена. Феновете на Алисия няма нужда са стоят в Сигнал. Бг, достатъчно е ,че пълнят заведенията, където тя пее и я подкрепят неотлъчно във всяко начинание. А, разни сайтчета отразяващи едно или друго, няма да и изпеят песента, да и напълнят джоба , нито накарат хората да и харесват песните или не , както в случая. Очаква се , както винаги една СТРАХОТНА и винаги различна песен , характерно само за Алисия. Песента ще бъде истински бум за лятото. Невероятна е! А, ако за теб отсъствието им в посоченият сайт е летеж към дъното , ЩЕ ИМА ОЩЕ ДЪЪЪЛГО ДА ЧАКАШ ....Остава ти единствено и само тук в този пропаднал сайт да си изливаш болката и душата мръсна. И това ти е много!

Коментирай

Страхотна песен и изпълнение

преди 8 години

Задава се хита на лятото и кучетата се разлаяха... какво по-добро от една реклама... Дерзайтеее! Правите и добра услуга! :))))

Коментирай

wow... чух за малко, песента е суперрр

преди 8 години

Наистина Алисия е различната поп -фолк певица. Прави страхотни песни с поп, R & B и сега с Рап звучене. Невероятна е!

Коментирай

daaaa

преди 8 години

има страхотен галещ, перлен глас

Коментирай

ehaaaa

преди 8 години

S tazi pesen uceli nasitina v DESQTKATA

Коментирай

до този под мен

преди 8 години

Като фанатик звучиш. Напиши в Гугъл "Boris Soltariyski i Alisia - Na ti mi govori" и слушай "перлен" глас, като аматьор на караоке

Коментирай

пореден хит

преди 8 години

Ех, че злобна статийка. Ама и да злобеете нищо няма да промените :D, хората ви се подиграват и подбъзикват , защото е очевадно че за вас освен Алисия никой друг не съществува, но така е да си звезда не е лесно хиените винаги са около теб особено онези не успелите;). песента е пореден хит, тази жена ги размаза , няма друга певица с толкова хитова за толкова кратко време, личи си че обича професията си и многобройните си фенове. Както винаги Алисия е на върха..някой д асе е съмнявал?

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

basi zlobarite......eee...i kakwo.....obi4at se...goteni sa......alisia e krasiwa i kato pewica e syper.....mn. ste otworeni...parwi wdiaNAXTE ZA DESETKATA.....galki brambaliastnici ste....

Коментирай

kris

преди 8 години

ehe kakvo po hubavo ot tova da znae6 kaga , kyde i kakvo da napravi4 BRAVO ALISIQ

Коментирай

Ай

преди 8 години

Супер,Али,отново право в десятката,адмирации!

Коментирай

винаги под мен

преди 8 години

На теб, като какъв ти звуча аз, , мен най-малко ме вълнува твоето мнение По-важното е, че Алисия звучи прекрасно....И да, има страхотен перлен глас, харесва ти или не това.

Коментирай

супер пее даже

преди 8 години

Това не е студиен запис , а на живо .... и показва ,че пее и то много добре....малко пеят добре на живо... за сведение. Слушали сме много певци.... не си най-големия експерт, не се напъвай! Друг е въпроса, че не ти харесва Алисия...

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Ся Перката ше се припознае у новата песен, че искат да ѝ теглат куршума, и стой та гледай! Ма така е, кой се снима като кучка до паничката, требва да има готовност да му напълнат бесната муцуна поне с неколко съчмака! Муахахахах!

Коментирай

????????

преди 8 години

С коя песен Ася уцелила десятката ,не разбирам,къде и кога я чухте ,че вече я коментират некои разбирачи?

Коментирай

mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

Има с какво да се хвали, хвали се, твори жената. Не е като да си снимаш миризливия пърдялник , като Лозанова защото друго не ти е останало или по точно няма с какво друго да се похвалих муахахахаха.

Коментирай

грамотност ха ха хааа

преди 8 години

Това, че ти не си я чула, не означава , че други не са... И наистина кърти парчето.... А, какво означава" разбирачи"?!? Все си мислех, че е познавачи, вещи, музикални критици или каквото и да е друго, правилно.... Това ще да някоя дума научена в ХарваР или КеймбриЧ- грамотните и образованите, като Николета, така пишат и се изразяват. ха ха ха

Коментирай

айде бе

преди 8 години

Аре бе олигофрени драскачи с никво образование,през всичките тези години до Ася да не би да е бил Михайлов,че благодарение на него да и стават хитове песните,аре преживейте го вече,Алисия е по интересна от оня гном Лозата,дори и да е била по гадна от Николета,всичко се обърна в нейна полза понеже знае да си държи устата затворена

Коментирай

.

преди 8 години

Точно това е умрел сайт. В Сигнал влизат най-много хора и е най-признатия сайт за поп фолк с най-реалните класации..

Коментирай

Super

преди 8 години

Алисия, супер си! Lайнена и ГниЛо да позеленеят от яд :)

Коментирай

!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Тази ще да е някоя , като Николета ерОдирна, които откриват нова граматика и лексика в българския език-" разбирачи" ха ха ха вместо( много разбирате). Онази пък тъпата обичам с "У"-бичам. Така ще да е! Тъпоооооо , тъпо, като на африкански слон задника! ха ха ха Задници!

Коментирай

кеф

преди 8 години

Сладирииииии! Много кефите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.