Алисия се стопи след раздялата с Ники! (Бъзикат я, че е като Фики – има ръце, ама няма крака)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-se-stopi-sled-razdialata-s-niki HotArena.net
Алисия се стопи след раздялата с Ники! (Бъзикат я, че е като Фики – има ръце, ама няма крака)

Фолк певицата Алисия е станала кожа и кости след раздялата с дългогодишното й гадже Ники Михайлов. Фината й талия и кльощавите крака, обаче, не съответстват на дебеличките й ръце, коментират критици, видя HotArena!

 

На последното си участие изпълнителката демонстрира перфектна осанка, на която доста мацки биха завидяли. Всеизвестно е, че докато беше с вратаря, фурията отделяше доста от свободното си време във фитнес залата.

 

Дали и след него има мотивация да тренира, не се знае, но че нещо я топи – личи си.

 

От снимките се вижда (погледни в Галерия), че Алисия е станала по-слаба отпреди. Но за сметка на това, в ръцете не е свалила нищо и даже изглеждат пухкави.

 

„Ася е станала като Фики – ръце големи, ама крака няма“, шегуват се с певицата форумци.

 

 

20 Коментара

Х

преди 9 години

КОГАТО ЖЕНАТА ЗАПОЧНЕ ДА ОСТАРЯВА,МНОГО ПЪЛНЕЕ В РЪЦЕТЕ.

Коментирай

Y

преди 9 години

Какво ни занимавате с тази отдавна и е минало времето дайте нещо по свежо и интересно!

Коментирай

godinkite minavat

преди 9 години

dosta vazrastna izglejda v lice tazi jena.

Коментирай

дъртофело

преди 9 години

Асе,само две жени ще напиша.Едната е Райна,другата Камелия.Едната колкото теб,другата с 10 години по -голяма.И двете те слагат в малкия си джоб.И на фона на двете си ,като бабушкера.

Коментирай

ani

преди 9 години

ПЕРФЕКТНА!!!!

Коментирай

ppp

преди 9 години

vajnoto e che tq slaga Nikoleta v malkiq si djob

Коментирай

123

преди 9 години

ot opit li znae6?

Коментирай

absolutno

преди 9 години

absolutno q slaga vmalkiq si djob.kak se stiga tazi grozna mutra,tezi bra4ki i tozi vid na dyrta baba.nikoleta dokato q stigne eheeee.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

neweroiatna e alisia....

Коментирай

bobo

преди 9 години

krasiwa gena....mangalkata s konskata mytra...ne moge da i se opre na ni6to....alisia...si e alisia....

Коментирай

Xoxo смях

преди 9 години

Ася с уж дебелите ръце, има телце на 19 годишна ... А при Никсана хахаххаха слабите ръце в комбо с късите едри крачка , колена нема и за капак талията липсва , типично трупче много се смея не могааааааа :DDD внушителна фигура

Коментирай

Muka

преди 9 години

Abe ostavete debelite ruce na jenata! Zashto nqma koi da kaje na Niko da spre da si palni buzite s kvoto i padne , prilicha na angl buldog v luce , a beshe tolkova krasiva , godinite i tam si kazvat dumata :((

Коментирай

мая

преди 9 години

Просто е кошмарна в лицето. На 30 години да изглеждаш по тоя начин....Разбирам от къде идва прякора и "баба". Много, много зле изглежда Алисия. Снимките които пуска в официалната си страница нямат нищо общо с реалността. Обработени до неузнаваемост. Преди две седмици бях на нейно участие и се изумих. Дори тоновете мазила които имаше по лицето си не можаха да скрият дълбоките бръчки и изморен вид. За 30 годишна жена, просто изглежда ужасно. Поне още 15 години отгоре и слагам.

Коментирай

Ivelina

преди 9 години

какво искате от жената...всеки нормален човек,който работи през нощта и не се наспива пълноценно несъмнено му се отразява и на външния вид,това са дълги години трупана умора....а Николета нито се пъне,а на всичкото отгоре е и по-млада,а изглежда доста по-остаряла за възрастта си.....Алисия има перфектни крака,много нежни,дълги и прави и е жена със стил и морал!Престанете да говорите простоии!

Коментирай

BMV

преди 9 години

Явно колко сте ходили на нейно участие, за да говорите тези пълни глупости. Алисия си е хубава и в действителност. Нежна, красива и много миловидна, за разлика от Николета, която злобата и е изписана в погледа. С високо Ботевско чело за жена е много неприятно. И макар че си изпили , носа, наду джуките и изреза задните части) трътката, краката си не може да удължи. Колко е смешна на всички снимки застава на пръсти и изкривява крака , за да изглежда прав. Е, не е. И сто корекции да си направи на тялото, за мозъка корекции -няма! Така ще си умре в злоба, завист, позьорство и тъпотия. Дивото си е диво и на Луната да отиде. И кариера, каква кариера? Утре ще слезе от екран и до там. Алисия си има професия с която до старини ще си вади хляба и няма да умре от глад. И никога не е живяла разточително , като тази комплексарка, която с лъскави парцали избива комплекси и с показност афишира висок стандарт. Мнооого по-хубави и интелигентни футболни съпруги от нея нито са в устата , нито в краката на хората. Имат далеч по-завиден финансов бюджет и си живеят живота спокойно и красиво, за разлика от шутовете- Николета и Валери Пълни комплексари са и двамата с Валери. А , колко са прости просто не е истина- и двамата чупят тъпомера :)

Коментирай

ЙО йо

преди 9 години

Хе хеееее. А понамали малко с бръчките! И ние сме били на нейно участие, ха не прави свободни съчинения, че нещо май се разпени, че чак жлъчката си повърна. Алисия е светлинни години напред във всяко отношение от Николета. Супер е! Оназ чупи тъпомера с поглед само.

Коментирай

Tanq

преди 9 години

Чудите се вече какво да измислите да я окливетите Алисия.. Няма и ден,в който да не пишете за нея и то простотии. Не ви ли писна от глупостите ви,егати въображението,където имате. По-цял ден това ли мислите HOT ARENA? Виждам,че сте свободни хора и обсебени от нея,но не занимавайте аудиторията с глупостите ви!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Теди

преди 9 години

Хей, я стига , много си е добре момичето!

Коментирай

hoho

преди 9 години

Момиче? Ахахахахаха

Коментирай

tepto

преди 9 години

Ужасно изкуствена, с перверзно и евтино излъчване е тази жена. То не бе операции, не би приправяния, оправяния, не би чупки, стойки. Даже не смее да се усмихне или да направи някаква мимика та да не и видим несъвършенствата. Отврат е! Жалко че такива наоперирани курви налагат "модата" в България. И ако нямаш изкуствен нос, пластмасови цици, подута уста и пластмасови топчета в бузите не си красив. Повръща ми се от тия модели за красота наложени ни насилствено от чалга-индустрията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.