Алисия се върна от Тайланд с нов силикон! Вижте напращялата й гръдна обиколка (+ Подарък от Бирмата ли са?)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-se-varna-ot-tailand-s-nov-silikon-vijte-naprashtialata-i-gradna-obikolka HotArena.net
Алисия се върна от Тайланд с нов силикон! Вижте напращялата й гръдна обиколка (+ Подарък от Бирмата ли са?)

Читателски сигнал

 

Освежена, поотслабнала, с блясък в очите и силикон в гърдите се върна Алисия от Тайланд.


Двамата с Бирмата кацнаха вчера на Летище София, като освен с една идея по-влюбена, фолк певицата се върна и с още няколко кубика импланти отгоре, твърди анонимен читател на HotArena.

 

Още същата вечер Алисия имаше участие в столичен фолк клуб, където изпъчи новите си придобивки.

 

Явно напращелият й бюст е направил впечатление и на феновете на певицата, щом веднага ни сигнализираха на редакционната поща със снимки в детайли.

 

Вероятно фурията се е подложила на корекцията по време на почивката си в Тайланд, където има доста добри специалисти в областта.


Любопитна подробност е кой е платил масрафа? Дали новото й гадже Георги Станоев се е бръкнал, за да уголеми бюста на половинката си?

 

Ако бившият й Ники Михайлов не беше по големите подаръци, то Бирмата, както знаем, е с доста широки пръсти.

 

Съдейки по подаръците, които е правил на Преслава, със сигурност и с Алисия ще е толкова ларж. Така че нищо чудно новото деколте на певицата да е поредният жест от милионерския син към любимата му.

 

Вижте снимката детайлно в галерията по-долу.

 

19 Коментара

така ще да е

преди 8 години

О, да! Тия по плажа в Тайланд раздават силиконови имплати и ги поставят на место на плажа. ха ха хааааааааааааа Е, поне да се посмеем с вас от ХотЛайнена, за друго и без това не ставате.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Хотaренa, дa не сте зaбрaнили нa Грозевa дa пише стaтии зa Aлисия? Къде изчезнa злобaтa и личното отношение, което демонстрирaхте в стaтиите зa нея?Нещо много обрaно и професионaлно го рaздaвaте!!!Нaпоследък нaблягaте нa думи кaто крaсивa, рaзхубaвилa, грее!! Къде остaнaхa любимите ви думички: Aся от Вaкaрел и бръчки.

Коментирай

дали

преди 8 години

На мен ми изглеждат все едно са виснали до пъпа и е със сутиен,представям си,какво е положението без.Може това да е новата мода,знам ли.

Коментирай

АЙДЕЕ

преди 8 години

Вие от този сайт не изчаквате ,една след друга статиите за тази певица. Още не паднала едната статия , набързо измислихте другата. Коя от коя по- глупави. На стената днес само статии за нея четем. Явно много ви вълнува тази жена. То, ако така се присаждаше силикон всички жени по плажа да са си сложили. Наясно сме как се поставя силикон и при какви условия и колко време е необходимо, та камо ли на плажа в Тайланд. И тя ще се довери на тайландските специалисти най-вече. Акъл имате , та дрънка! Това са си старите и първи импланти на Алисия. Нито ги е уголемявала, нито ги е подменяла. Видимо е!

Коментирай

нима?

преди 8 години

Няма по-естествено стоящ силикон в цялата гилдия на фолка от нейните. Страхотно изгеждат. Усиснал е само твоя мозък ,явно. Е, ако ти харесват на някой проститутка дето са качени на раменете и колкото една диня подути отпред , чак вените и изпъкнали,то си твоя проблем. Такива не се харесват на болшинството, както виждаш. На нас на Алисия много ни харесва силикона. Невероятна е!

Коментирай

ах, красота!

преди 8 години

Какво прави любовта и щастието! Тази жена цъфти и хубавее , както и младее с всеки изминат ден. Страхотно изглежда! Успех в любовта и желая , както и в професионален план! Кукла!

Коментирай

мдa

преди 8 години

Стaтиятa зa Aлисия, от сутринтa е прочетенa нaд 13 хиляди пъти, тaкa че те с нея си изкaрвaт зaплaтите, зa товa и ядaт гъзa нон стоп.

Коментирай

жалко

преди 8 години

Ей това ви е проблема на вас..Човек си казва мнението,без да обижда,без пише грозни думи и естествено отдолу дежурния отговор.''мозъка ти е увиснал'',обиди и т.н

Коментирай

до дaли

преди 8 години

Нямa нуждa дa си го предстaвяш, зaщото ти нaй- добре от личен опит знaеш, кaкво знaчи дa сa ти не до пъпa a до коленете.Тези същите писaния ги имaше и под еднa другa стaтия.Окaзa се кaкто сaмa се издaде, че си женa нa възрaст.Сaмо не кaзвaй, бъекaш ме с другa, зaщото едвaли имa двaмa човекa, нa който коментaрите дa съвпaдaт думa по думa.

Коментирай

до дали.....ти ли не обиждаш? не си спряла

преди 8 години

Не и обръщайте внимание повече на тази партофела ( парантия)- млада или стара. Повече от ясно е, че е парантия. Те, са колежки и се поддържат. Особено пък тъпите провинциални фенки , които се прехласват по фотошопираните снимки на една проститутка и се вживяват в нея. Да им се чуди човек на акъла! Пак ще ти кажа , никой не ти е искал мнението , че и да апострофираш хората. Прави си кухият , като теб и идолката си коментар и си бегай...И не ми се обяснявай, от зелени тикви семе не взимам.

Коментирай

прелест

преди 8 години

Щастие и много любов- Алисия! Ти го заслужаваш! Прекрасна жена!

Коментирай

ПРЕДЛАГАМ

преди 8 години

Феновете и хората, които харесват и уважават Алисия да спрат всякакви коментари. Хем ,тези от сайта да замре и тази болната шизофреничка тук със 100 коментара нейната болна фенка да си умре на мъка . Нека сама да си коментира и прави под коментари, както винаги. Това ще я разяде повече! Тя и без това е проядена душа...нека си лаят само кучките тук!

Коментирай

T*

преди 8 години

Nashiqt psevdo high life e kraino primitiven, mirishe na guvech, zastroen s doza dosaden bitovizym vmesto qice. Fakt obache, che Alisiq malko ili mnogo e po-napred ot Nikoleta - vynshno go dokarva mnogo po stilna, elegantna, privetliva. Samoto izlychvane na Nikoleta e vulgarno-krychmarsko. I dvete sa izkustveni v stremeja si da pravqt kakvoto i da e, samo che na Alisiq i idva mnogo po-naturalno vsichko. Pri Nikoleta stroi poza, kakvoto i da pravi. Tq e edin medien produkt, moje bi edinstveniqt i plus e, che e osyznala, che nqma kak da vodi prilichen standart na jivot, ako ne pozvoli tumbata ot selskata ni dyrjava da nadnikne v inache skuchnoto i ejednevie. Alisiq ima rechnik i povedenie, obigrana e i dosta po-dostoverna. Do momenta, razbira se, v koito vseki logichen chovek shte se zamisli, che nqma kak tazi jena, ako e na nivo i s kultura, da se zanimava s tozi selski bek. No, hora, tozi dosaden krygovrat nqma da spre da se vyrti, dokato proqvqvate interes kym takiva osobi.

Коментирай

R*

преди 8 години

Аз не мога да се съглася с последното изречение, че именно: че ако имала ниво и култура нямала да се занимава с този "селски бег "( с този термин сигурно искате да потвърдите вашата култура). Селски или градски, защо не приемете факта, че има такива хора по света не един и двама с нива, култура, образование, финансово състояние и т.н. и т.н., които просто не мога да си подбират партньорите в живота. И мъже и жени зная много... Ами вид слабост или не знам и аз точно на какво се дължи... Явно техен проблем в нашите очи. НО по-важното е човек да е щастлив, за това живеем. Било кратко или вечно, това никой не може да каже.Това е животът! По-важното е, че на никой не пречи с нейният си избор, на никой лошо не прави и нас не ни засягат чуждите животи. В интерес на истината аз също не харесвам нейните избори на мъже в живота... Но, това е тя и живота си е неин! Мога да кажа само по човешки... живи, здрави и щастливи! Другото не ме засяга! Живота си е техен!

Коментирай

е не

преди 8 години

Ееей, видяхте една снимка на Алисия и Бирмата от тъпото предаване на курвулета и веднага нов бюст и подарил?! Вие не сте добре!

Коментирай

4ик4иджи джо

преди 8 години

eee екстра са и гърдите

Коментирай

Е, НЕМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И ЗЛОБА

преди 8 години

БЮСТА НА АЛИСИЯ СИ Е СТАРИЯТ. ДА, ОТИДЕ НА ПОЧИВКА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ПРЕЗ КОЯТО СНИМКИ ОТ ПЛАЖА, СНИМКИ ПО ЛЕТИЩАТА И УСПЯ ДА СВАЛИ СТАРИЯТ СИЛИКОН И ДА СЛОЖИ НОВ. ИЗГЛЕЖДА ТЯ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА ПОЧИВКАТА Е БИЛА В УПОЙКА . КОГА ОТИДЕ НА ПЛАЖА, КОГА СЕ ЗАБАВЛЯВАХА ДВАМАТА? ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ, ДРАСКАЙТЕ СИ ПРОСТОТИИТЕ ИЗ ЖЪЛТИТЕ САЙТОВЕ И СИ ГИ МЕНКАЙТЕ ДО 1001 И ОБРАТНО!

Коментирай

теди

преди 8 години

Тази жена не е в ред с главата. На Майкъл Джексън заприлича от толкова много кълцане по лицето за да се хареса на някой си. На тая ниска и набита фигура с това огромно виме....трагична е! А не можа да разбере, че проблемът и с мъжете всъщност не е във външността и вътре във нея. Никой не се влюбва във пластмасови цици, нито във отрязан нос, изкуствена уста или изпънато с ботокс чело. Нямаш ли съдържание, всичко друго губи значение. Нашите естествени черти и недостатъци ни правят единствени и неповторими. Човекът за нас ни приема и харесва каквито сме. Това нейното са комплекси и болестно състояние.

Коментирай

преди 7 години

Предлагам ти да се застреляш, мършо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.