Алисия си изгори балкона на Малдивите (СНИМКА)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-si-izgori-balkona-na-maldivite HotArena.net
Алисия си изгори балкона на Малдивите (СНИМКА)

Алисия се заплесна под жаркото слънце на Малдивите и, без да иска, изгори съблазнителния си силиконов балкон, узна HotArena.

 

 

Певицата замина на почивка в края на януари, но явно толкова се е увлякла в развлечения, че е забравила да се намаже със слънцезащитен крем.

 

 

Тя сама призна за проблема си, като дори пусна клипче, с което да докаже, че деколтето й е зачервено. „Ще станеш на зебра, момиче! Утре – само под чадърчето!”, втурнаха се за я съветват феновете й. Те се зачудиха как сега ще я кара любимката им с тази изгоряла кожа и то точно на едно от най-красивите места от тялото й. Много от приятелите й се загрижиха дали ще може да спи спокойно или изгорялото ще я сърби и боли. „Как не се намаза?”, не спряха да се ядосват почитателки на изпълнителката, пише „Уикенд“.

 

 

Говори се, че на следващия ден Алисия, за ужас на всички на плажа, не посмяла да се съблече. През цялото време ходела с туника на гърба, защото зачервяването й създавало проблеми и се притеснявала да не влоши положението още повече, ако се съблече.

10 Коментара

1

преди 7 години

Курвенски бански като притежателката му.

Коментирай

Йосма

преди 7 години

Баба Ася що не се пробва на Григор. 91-ви набор, богат, каквито ги обича...Но най много да я вземе да му чисти тоалетната и кухнята хаха

Коментирай

:D :D :D :D :D :D

преди 7 години

Защото Григор не си пада по боклуци като Асуната и Никлузетата. Още ми е кеф като си спомня как щеше да съди Никлузета заради измислиците и, че имат връзка. Двете коври пред пенсия ще ги подмятат още малко Бирми и Шишита и на боклука. ПС: Аската колко ли найлонови торбички ще заработи този път :D :D :D :D :D :D

Коментирай

Pppp

преди 7 години

Защото си пада по какички родени преди, а не след 1980 година.

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Що народ е мачкал тия увиснали гуми, та едно изгаряне ли няма да издържат :D :D :D

Коментирай

н

преди 7 години

Няма такова нещо като "курвенски бански".

Коментирай

aaaaaaaaaaaa, ne taka

преди 7 години

Aaaaaaa 4akai malko za nego se natiska6e Klozatka Lozanova molq, molq, samo 4e tozi ne e nito Valeri, nito Mihajlov i bi se sramuval s takava jena do sebe si...PARAZIT ta milata naburzo go zabravi ;). Jeni koito sa po lekoto i mekoto ve4e trudno nqkoi muj gi iska.

Коментирай

ewilo

преди 7 години

Горката. А как ли са я чекнали, протъркали, мачкали, помпали....Все пак почивчицата на Малдивите трябва да се изработи. Ако е била послушна ще има и бонус царцалки, които ще стиска в торбичка на летището.

Коментирай

Ай

преди 7 години

Куче, своята биография ли разказваш?

Коментирай

rady_pl

преди 7 години

mnogo interesno s koi e tam,, kato birmata si e tuk vchera beshe v THE1 i posle v dombi doide s 5 choveka ohrana :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.