Алисия си измисля годеж със стар пръстен! А и... как сватба без младоженец?

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-si-izmislia-godej-sas-star-prasten-a-i-kak-svatba-bez-mladojenec HotArena.net
Алисия си измисля годеж със стар пръстен! А и... как сватба без младоженец?

Фолк певицата Алисия се движи със стар пръстен, току виж медиите си съчинили новина, че й предстои годеж, узна HotArena.

 

Всъщност изпълнителката доста подценява колегите и ги „цака“ с пръстен, с който се изфука още в края на миналата година.

 

Бижуто съвсем не е годежно, а просто – накит, който служи само за украса върху нежните й ръце.

 

Фактът, че пръстенът стои на безименния пръст на дясната й ръка също подплати спекулацията, че готви годеж. Версията сочеше, че с Ники Михайлов най-накрая са се решили на сериозната стъпка, описва kliuki.net.

 

Всъщност двойката все още е в кофти оношения. Алисия не може да преглътне поредните разочарования на вратаря, а докога така – не се знае.

 

Напомняме ви, че за пръв път фолк фурията размята бижуто върху ръката си миналата Коледа... Със стар пръстен нов годеж не се прави!

10 Коментара

Ева

преди 8 години

А за Кукулета дето се размята с увиснала булчинска рокля (и си представя, че се е омъжила за Плейн :D :D :D) нищо не казвате. Няма ли хора, които обичат тази женичка, че да я заведат на психиатър. То всички малко или много обичаме да гледаме сеири ама нейното вече не е и смешно. Отворих и фб-ка от интерес и онемях. То е някакво наподобяващо танц клатене, то са въздушни целувки, то е чудо. Общо взето положението й никак не е розово, вече не е и смешно, а тъжно

Коментирай

Име

преди 8 години

Само Вие съчинявата статий по картинки :) Нека не се лъжем.А колкото до пръстена и годежа си е изцяло нейна работа!!!Да не говорим за отношенията й с Михайлов...

Коментирай

Петя

преди 8 години

Миндолето,стига злобя!Лекувай я тая шизофрения и се успокой

Коментирай

до име

преди 8 години

"Статий" не съществува, мило. Съществува "стадий", съществува "статии", но такъв хибрид между двете няма. Или поне не в българския език. Научете се да пишете, предполагам сте на години вече.

Коментирай

кой измисля годеж?

преди 8 години

КОга и къде Алисия е казала,че е сгодена? Точни вие и тук писахте, че била сгодена и че имала на ръката годежен пръстен. Или пишете днес едно , та утре да тръгнете да го оспорвате, че не е вярно? Май познати маниери и похвати на Курвата циганска от с. Караджово? ПУска информация за себе си чрез подставени лица и приятелки, колежки ( Патрашкова) и не само в публичното пространство и след това тръгва оспорва го и играе овчарчето Калитко, ни лук ял, ни мирисал. Алисия има достойнство, за да се излага в публичното пространство , като Николета. Никога не го е правила не и е от манталитета и възпитанието. Факт! А, вие си драскайте до припадък, нито ще я омъжите , нито пък НЕ. И откъде знаете има ли или няма годеник. Аз пък знам със сигурност , че има.

Коментирай

Име

преди 8 години

Признавам грешката си.Благодаря

Коментирай

moment

преди 8 години

Само да поправя ХотЛайнена. Пръстените са два, не един с диаманти и не само. Единият от които е годежен, а не само бижу. И не е само Михайлов е мъж в България.... Гадайте! Очакваме нова статия и Папраци по следите ха ха х ахаааааааааааааа. Този пръстен ще докара инфаркт на някоя "принцеса" хи хи

Коментирай

фа

преди 8 години

Похвална реакция, показваща висока култура! Браво! И за нищо.

Коментирай

4ukarik4i

преди 8 години

ei hora ,znae li nqkoi v toz sait zashto tolkoz mnogo se zlobee sreshtu alisia I zashto se vdigat vyshkite na Nikoleta ? tvs edno I vtoro zashto etolkoz mnogo hora komentirat tiq dvete nevzra4ni jenici ei tva iskam da razbera ako nqkoi moje da mi obqsni shte sym mnogo dovolen

Коментирай

eli

преди 8 години

alisiq vi slaga v malkiq si djop ,a tuk se draska li draska mnogo e zabavno derzaite

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.