Алисия си върна Ники с чистонов бюст (Певицата наду деколте срещу 11 бона, сложи си по 750 кубика имплант във всяка гърда)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-si-varna-niki-s-chistonov-biust HotArena.net
Алисия си върна Ники с чистонов бюст (Певицата наду деколте срещу 11 бона, сложи си по 750 кубика имплант във всяка гърда)

Вакарелската певица Ася Дойчева, по-известна като Алисия, се разхожда с още по-голямо деколте от няколко дни насам, разбра HotArena.

 

Новите си напращели гърди изпълнителката раздруса в последното си видео. То е към песента й „Познаваш ме“ и излезе на бял свят преди няколко дни.

 

Алисия легнала на операционната маса за нов бюст в началото на октомври, когато й била планувана интервенцията за смяна на имплантите. Срокът на изкуствените цици изтичал и брюнетката решила при подмяната да увеличи размера на гръдната си обиколка. Ася обаче не играе на дребно, тъй като при избора си на нови цици тя се спряла на един от възможно най-големите варианти – по цели 750 кубика силикон във всяка гърда. С подобни изкуствени деколтета могат да се похвалят старлетки като Андреа, Емануела и Катрин Вачева, пише „Всеки ден“.

 

Интервенцията била извършена в частна столична клиника, където любимката на Ники Михайлов броила 11 000 лева за имплантите, операцията и престоя. Алисия се хвали, че новите й гърди са последно поколение американски импланти, чиято гаранция е до живот. Предишният й силикон не бил от рисковия, който гърми и носи рак, но все пак тя се сдобила с него през 2005 година, когато пластичната хирургия все още не била на нивото, което е днес.

 

Изпълнителката на „Карамел“ е известна с щедростта си, щом става дума за красотата й. Звездата на „Ара“ няма страх от скалпела и е лягала на операционната маса, за да коригира не само бюста си, но и още нос, скули, опъвала си е и бръчките.

 

Деколтето обаче категорично е най-важната част за Алисия, тъй като още от ученическите си години днешната певица имала комплекс от малкия размер на чашката на сутиена си. Тогава Ася отнасяла куп подигравки от съучениците си от мъжки пол, които сравнявали тялото й с плоскостта на дъска.

 

Според запознати именно с новите си напращели цици певицата е успяла да върне Ники Михайлов в леглото си. Двамата се събраха неотдавна, след като малко преди това за пореден път се разделиха, уж завинаги.

 

50 Коментара

:)

преди 8 години

толкова злоба има в тази статия, че не е истина. но тя ще ти се върне, мършо

Коментирай

Трол

преди 8 години

Идеята на статията,е???Басии и некадърната писачка

Коментирай

блаа

преди 8 години

Идеята на статията е, че Алисия е много секси и те ще пукнат от яд. Горките.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Алисия поне е сложила импланти от естетическа гледна точка,а известната плеймейтка ги напомпа,защото от дърпане още от незряла възраст,са и заприличали на съсухрени мушмули!!Ай престанете със злобицата,знаеме ви я!Алисия е мнооого секси и уникална!Браво Али!!!

Коментирай

Антония

преди 8 години

Вие имате ли представа колко са 750 кубика? Че и във всяка гърда...

Коментирай

Стела

преди 8 години

Ники Михайлов не е Лелисия. До кога лелчето ще си прави пр с него. Добре знае, че сама е никоя и се е хванала като удавник за сламка. Ники още обича Николета, вече не се и крият. Ходят с еднакви дрешки, сладурите хихи. А Лелисия са търси нов баща на синчето си, макар че желаещи за тая стафида няма, освен Викторчо.

Коментирай

Stela

преди 8 години

Май не си си пила хапчетата скоро

Коментирай

Име

преди 8 години

Николета и Николай? МОЛЯ ТЕ , СЪБУДИ СЕ !!!! Пък и щом наричаш Алисия - лелисия, ми е ясно, че още училище не си завършила.

Коментирай

pppp

преди 8 години

От твоя коментaр излизa,че Николетa е нaмерилa нов бaщa зa дъщеря си.Тaкa ли трябвa дa го рaзбирaме?

Коментирай

azzzzzz

преди 8 години

Тя не е толкова стара , за да има БРЪЧКИ. А за силикона вече всяка жена с пари си слага.

Коментирай

ЛЯЛЯЛЯ

преди 8 години

Много странно. Алисия се къса от участия през ден, как ли е намерила време да си опъне "бръчките", да си коригира бюста, носа, устата, ушите и т.н. Да не са някакви магически операции и подобрения, от които човек за една нощ се възстановява. Мнооого сте зле чесно. Алисия е спечелила Николай с далеч по-големи качества, с цици само Николета придобива дивиденти.

Коментирай

До трите фенчета на Асето

преди 8 години

Е жена на 38 години, каква да е според вас ако не леля? Заприличала е на Майкъл Джексън горкичката.

Коментирай

fu

преди 8 години

samo lyji nito e ot vakarel nito si e slojila cici vie vqrvateli si????

Коментирай

lili

преди 8 години

незнам дали АЛИСИЯ има 3 фена но никулета няма и толкова ,а тези които са са шизофреници като нея

Коментирай

Yana

преди 8 години

Виждам, че тук се е изказал някой от рода Маклауд :)

Коментирай

оффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф

преди 8 години

Офффф коя е тази неграмотница дето се е опитала статийка да пише..."днешната певица", а вчерашната, а утрешната муахахахах... алооооооо малоумницата, я се върни първо на училище да се научиш как се пише после коментирай звезди като Алисия.Ще плати разбира се, това да не е Лайномет Лозанова която чака на подеяния за да си купи поредния парцал или да си направи поредната процедура на спаруженото тяло и лице. Алисия е жена с класа, стил и с таланта си печели парите ха!

Коментирай

оффффф 2

преди 8 години

Офффф коя е тази неграмотница дето се е опитала статийка да пише..."днешната певица", а вчерашната, а утрешната муахахахах... алооооооо малоумницата, я се върни първо на училище да се научиш как се пише после коментирай звезди като Алисия.Ще плати разбира се, това да не е Лайномет Лозанова която чака на подеяния за да си купи поредния парцал или да си направи поредната процедура на спаруженото тяло и лице. Алисия е жена с класа, стил и с таланта си печели парите ха! Прави хит след хит, хората я обожават, мъжете също хихих:)))))това направо трови нервната система на оная която УЖ и открадна Валери хаха.

Коментирай

до единственият фен нa Николетa

преди 8 години

Първо:Aлисия не е нa тридесет и осем,второ: тя може дa бъде леля сaмо нa племенниците си и трето: снимкaтa нa Николетa ли гледa,когaтa писa зa приликa с Мaйкъл Джексън?

Коментирай

аззззз

преди 8 години

Не съм й фен. И е на 33 г. Коя жена на 33 г има бръчки, дори на 38 г. да е , в статията я изкараха, че само по операции ходи всяка седмица.

Коментирай

!?

преди 8 години

Айде, айде, защото Алисия са я дърпали по-малко! Толкова са еднакви и жалки и двете, че няма накъде повече!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Същите са си! Изгледах екстра клипа (без звук, щот не съм чалга фен). Две неща ми се набиха мноо сериозно в очите. Ако таа резачка е дърта и с бръчки, начи требва да слагам цъкли с бая висок диоптър. Ма по–вероятното е твърдящите тва да са за психиатър. Хехе. Стайлингът цепи мрака, некво зелено костюмче в същия цвет като некои от кичурите в косата, оплетени в интересна прическа, къде много ѝ отива. Дантелени чорапи до над коленете без жартиера, на висок и тънък ток без платформа, много женствени. Хитът беше нарисуваните ръце, лакът за нокти и ефектните бижута. Всичко тва на фона на дискретен грим и убийствено тяло. После остана по сутиена горе на снимката, къде сте пуснали, по мои стандарти доста скромен и неква права по нея пола с висока талия и до под коленете с обувки в златно или сребърно, не можах да прецена добре, ма в тон с ципа на полата отзаде. През целото време точех лиги да дръпне ципа, ма нещея, баахти. Утрепа ме с ластик и ми образува сърцетуп отсекъде. :-)Много секси излъчване, макар да не става дума за неква абсолютна красавица. Просто чарът, погледът и дискретния ненатрапващ се сексапил, с намек за еротика беха в абсолютен синхрон така че мадамата да не изглежда като евтин парцаляк и да се подчертае прелестното ѝ тяло. Личи, че клипът е скромен откъм изръсване с пари, ама с малкото е постигнато оптималното, най–вече заради самата мадама. Една от най–добрите сценични прояви на Ася, които съм виждал. Като песен не знам кво е, понеже не бих слушал такава музика, но визуално твърда, че мадамата ми подгъна колената, бахти!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Много секси излъчване, макар да не става дума за неква абсолютна красавица. Просто чарът, погледът и дискретния ненатрапващ се сексапил, с намек за еротика беха в абсолютен синхрон така че мадамата да не изглежда като евтин парцаляк и да се подчертае прелестното ѝ тяло. Личи, че клипът е скромен откъм изръсване с пари, ама с малкото е постигнато оптималното, най–вече заради самата мадама. Една от най–добрите сценични прояви на Ася, които съм виждал. Като песен не знам кво е, понеже не бих слушал такава музика, но визуално твърда, че мадамата ми подгъна колената, бахти!

Коментирай

До Алисия

преди 8 години

Ти си страхотна и чудесна, с невероятно излъчване! Бъди все така добра и любяща майка, както и невероятна певица! Валери съжалява от дъното на душата си за авантюрите си с тази.. съжалява за всичко, но е прекалено късно! Не спряха да му смучат кръвта разни вампири

Коментирай

aham

преди 8 години

Това че Божинов съжалява на цял свят е ясно. Начина по който загърби набързо втората с която живя е показателен че от една проста авантюра се е стигнало до доста по далеч без изобщо да помисли за последиците.

Коментирай

блаа

преди 8 години

хаха Описанието кърти. Пусни си за малко и песента и я превърти до гласа ѝ - още повече ще ти хареса. Има и секси глас.

Коментирай

taka si e

преди 8 години

Разбира се ,че има бръчки жената.Не е възрастна,но тя си е така още откакто беше с Валери.Ген ли е какво е,не знам.Около очите и устата са видими и изобщо не става дума за мимически бръчици.

Коментирай

jalko

преди 8 години

Samo ne razbrah za6to i be6e da se pokazvapo belio-sutien i nqma nujda da pi6ete 4e e bustie.o4evadno e 4e e belio i ne e prisa6o po princip za neq da se pokazva v takav vid.

Коментирай

Trol

преди 8 години

Имам позната на 24години и е с такива бръчки.....просто някои хора са си така!

Коментирай

Психопати

преди 8 години

А от къде е, като не е от Вакарел?

Коментирай

XAXAXA

преди 8 години

Преди дни Николета и Ники бяха в клуб 33 ЗАЕДНО много хора ги видяха Лелисия е минало.

Коментирай

Голем смех!

преди 8 години

Да бе! Тя и с Пляйн беше в бизнес класата за Ница, ама Фильо си летеше в частния самолет за Амстердам. Айде, не се излагай толкоз.

Коментирай

Ой-ой

преди 8 години

Стело,ма, проста овца! Ти си помия като НИКОЯ-ЛЕТА! Явно и ти си отвратила мъжете от себе си! Е, то е разбираемо-смърдиш на мангалско, ма пача!

Коментирай

Голем смех!

преди 8 години

И да цъкате минуси, и да не ги цъкате, общото между Табуретката и лъжата са късите крачуни.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ако може Азъ и разни други,които четат само тука да отскочат до сайта Блиц,! и там пише за Алисия и има интересни коментари!

Коментирай

ауууу и после??

преди 8 години

Аууууууууууууу, иди се прегледай, нещо халуцинираш хахахахахахха. Клоуна с Ники Михайлов айде бе, освен ако не си я поръчал отдавна е карал на проститутки сега е само на класни жени така че тази която си посочила изобщо не се вписва хаха.

Коментирай

Силвия

преди 8 години

Много ми е смешно, когато някой каже на Асето "класна жена". Явно не я познават. А е публична тайна, че Николета и Николай се "виждат", дали имат сериозни намерения един към друг или не те си знаят. Много пъти са се срещали и когато беше с Валери. Само не знам Ася защо търпи да я лъжат и малолетните й фенчета съскат, когато някой каже истината.

Коментирай

---

преди 8 години

Същият сайт Блиц, за който ое разбра, че е собственост на Пеевски ли? :D Е не, благодаря ти :D Хахаха, даже на ХотАрена бих повярвала повече, отколкото на споменатия Блиц :D :D

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Впрочем винаги съм твърдел, че Ася е прекалено добра мадама за Михайлов, та ако тва е верно, че не са заедно, нема лошо. Съмнявам се обаче да е така, къкто и съм убеден, че Николай си не е намерил патката на пъта, та да ебне пак подвижната НЛО лаборатория за биологично оръжие. Моа Мършоляка да е инсценирала една две инцидентни срещи с Михайлов, като го е издебила в кое заведение е и да е напраила така, че Ася да разбере уж че са заедно, ама мноо молим, Николай не е такъв малоумник, бахти че да се върже на таа мангуста. Подценявате го яко! След такава мацка като Ася, нивото бая се дига, а Перката не се класира изобщо ;-)

Коментирай

94292

преди 8 години

E tova novina cici na lisica ,e izglejda naduvaema iskustvena kukla dolna pervezdna cqlata v silikon ,kato poglednesh kolko zloba ima v o4ite na tazi lijkinq,isli4vane serezen kompleks. nali skromno samo se razgolva to dube to sisi ,spamota,

Коментирай

94292

преди 8 години

E tova novina cici na lisica ,e izglejda naduvaema iskustvena kukla dolna pervezdna cqlata v silikon ,kato poglednesh kolko zloba ima v o4ite na tazi lijkinq,isli4vane serezen kompleks. nali skromno samo se razgolva to dube to sisi ,spamota,

Коментирай

блаа

преди 8 години

"Блиц" може да четеш ти и такива недоразумения като теб. Алисия какво я следиш навсякъде и по всяко време. Ти живот нямаш ли?

Коментирай

Трол

преди 8 години

Г-Н Емил Божинов.....засрамете се.Тя все пак е майка на другото Ви внуче.

Коментирай

верно!

преди 8 години

Интересно онзи верно все едно има само едно внуче, то пък другото със сигурност не иска да има нищо общо с подобен човек, на Лозанова и отива най много хааааахахаааааааааааааааааааааа!

Коментирай

do .... ха ха

преди 8 години

И в Блиц и тук, 100 коментари са твои. И не си интересна за сведение!

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Това са пълни глупости! Както винаги пишеш такива смешни и несъстоятелни драсканици, че и малко дете няма да ти се върже на простотията и неграмотността. А, този простак и неграмотник с инициали... 94292... Какво да ти кажа? Господ достатъчно ти го е казал! Какво повече очакваш от това? Носи си кръста!

Коментирай

do ...94292, ако е Емил Божинов

преди 8 години

Ти си най-големия простак, неграмотник и разгонен дърт пръч! Снаха ти Николета е най-голямата и пропаднала курва (проститутка) в България. А, сина ти , който е наследил безгръбначния мозък е жалка отрепка! Всички тук цитирани сте жалки отрепки. И, ако дават Нобелова награда за изброените неща, вие сте нейни winners пожизнено." Няма такова семейство idiots!"

Коментирай

бате Дичо

преди 8 години

Аз съм мъж и не виждам,къде виждате тези бръчки в тази певица. Та, тя е една , да не кажа най-красивата с чалга дружинката. Кърти , бате! Отвсякъде! Мен , като мъж Николета ме отблъсква и не е красива, нито в тяло може да се похвали. Виждал съм я 100 пъти най-малко. Навярно, трябва да благодари на Фотошопа най-вече и на спонсорите си. Нищо красиво няма в нея! Една изкуствена без грам обзавеждане на втория етаж , меркантилна изтривалка. Чалгарката е в пъти над нея и по хубост, и като човек, и като интелект и във всичко... Просто във всичко! Няма БАЗА за сравнение! А, вие си и лъскайте имиджа... не върви! Едно кълбо злоба и кокалаци, с тук ,там релеф силикон-хиалурон!

Коментирай

do -XAXAXA

преди 8 години

Е, хубаво са били в клуб 33, ако е истина! Но, ако не е, както каква я представящ тук, Николета? Като почтена съпруга и майка, като светна жена, като стойностна или като КАЛТАК КУРВА , каквато винаги е била. В Смирнески в Пловдив я извикваха пред дискотеката момичета и я бъскаха , като студено желязо, за това ,че се беше сложила на всяка на гаджето и........ИЛИ , като пачаврата, която който и свирне с дебел портфейл на всеки се е разкрачила. Нали, не си въобразяваш , че Михайлов ще се обвърже в сериозна връзка с нея след Ася? ха ха Между другото с тази "УЖ НОВИНА "добра и достатъчно достоверна характеристика и направи! Е, да си тъпо парче, колко да си тъпо!

Коментирай

123

преди 8 години

Асуно, къде ти е талията ма? Безформен дебелогъз гном такъв! Сумати фотошоф и дори талия не си си направила. С чифт пластмасоци цици и с уменията си с устата докъде стигна, а?

Коментирай

4ик4иджи джо

преди 8 години

чудесни цици има и лицето и е страхотно ще я дера яко

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.