Алисия си вкара автогол! Нейно протеже й краде мъжете! Певицата пак прецакана

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-si-vkara-avtogol-neino-proteje-i-krade-majete-pevicata-pak-precakana HotArena.net
Алисия си вкара автогол! Нейно протеже й краде мъжете! Певицата пак прецакана

Фолк певицата Алисия отново е яко прецакана, узна HotArena.

Изпълнителката от Вакарел сама си вкара гол, след като опита да внедри в светските среди новото име на чалгата Ванеса.

 

Дуетната й половинка от последната й песен обаче била толкова хитра, че започнала да се сваля на мъжете на Алисия.

 

Истината е, че първоначално самовлюбената Ася, както е истинското й име, не хранела добри чувства към Ванеса.

 

По молба на продуцента Виктор Касъмов обаче Алисия трябвало да я включи в репертоара си, за да й даде начален тласък в кариерата.

 

Така изпълнителката на „Важно ли ти е“ постепенно свикнала с Ванеса и нямала нищо против да е нейно протеже. Двете дори си станали близки приятелки и често си споделяли пикантни подробности около мъжете си.

 

Ванеса обаче играела в комбина и с врагините на Алисия и дори им споделила, че много си пада по Ники Михайлов и Валери Божинов.

 

„Ако ми падне шанс с някой от двамата, хич няма да жаля Алисия. На война като на война“, заканвала се новоизгряващата фолк звезда, пише в. „Галерия“.

19 Коментара

Wow

преди 8 години

E golqma novina:))) tq taq Asq cial jivot si vkarva avtogolove, veche ne e interesna

Коментирай

Jajaja

преди 8 години

Eyyy takmo si vikam zakasniaxte sas statiata i hop ..poiavi se.Ayde da vi e sladko kafeto

Коментирай

ех, че мъкаааааа

преди 8 години

Хайде верни тролове на Алисия, скочете вкупом да защитите благоговерната си любимка! Мумията Алисия!

Коментирай

Nikolina se sabudi

преди 8 години

Aaaa sabudi li se ma trol neshtasten

Коментирай

до Nikolina se sabudi

преди 8 години

Хах троловете на алисия можели да пишат хахахахахха

Коментирай

krasi

преди 8 години

Ами млада, красива, естествена, секси....Ванеса е всичко което Алисия не е. Едва ли и се налага да краде който и да било мъж. Те сами тичат след нея.

Коментирай

кукуто, пак не си е пило хапчетата... ха ха ха

преди 8 години

Аз, като чета коментарите тук, тази истерясалата е във всичките коментари....,че и в под коментарите. Даже сама си харесва коментарите. Пази, Боже, този индивид наричащ се човек много далече е стигнал!!!! В блатото освен крякащи жаби, друго не живее!!! ха ха Обсебения хейтър, жалко същество си! А, М.Грозева с това свободно съчинение се опитва да подканя и дава акъл на Ванеса. Не мисли, че съвета ти е печеливша карта....Хората не са толкова елементарни , като теб! Тъпа си и ти личи!

Коментирай

интига ли се опитвате да правите, драскачи неграмиотни?

преди 8 години

Най-вече красива... ха ха ха... и младостта не е в помощ на някои, дори напротив! Но, намесват името на момичето, без никакъв повод и истина! Просто правят интрига и нищо друго! Мечтииииии , те са безплатни! A, за хейтърите , и за "добронамерените" драскачи, с това ще си останете!

Коментирай

М.Грозева,

преди 8 години

Както ти , така и обсебените хейтъри от Алисия се изядохте откъм гърба, че не можете да разберете, какво става с певицата в личния и живот. И неграмотното писарче, де ли си драска съчинения тъпи и измислени , като като него самото.... " журналист" и драскач не е едно и също. Хем си неграмотна , хем си некадърна за това, което се напъваш да правиш. От всяко дърво свирка не става, и от теб журналист , никога! Само се чудя, какво ли си мислите,че ще направите с тъпите си писания?!? Абсолютно нищо! От глад ще умрете , така никому неизвестни и ненужни!

Коментирай

Izi

преди 8 години

Как пък винаги тук в съчиненията на един писар винаги се посочва и интерпретира, цитира в. Галерия на политическата проститутка - журналистката и колежка на Николета Лозанова..... Кристина Патрашкова. Явно и Патрашкова е яхнала метлата в анти-акция Алисия, откакто заработва в Папараци. Тази същата дето изрече крилата фраза " Държавата на Златките" днес е първа дружка с проститутките на България. дали пък това не е било " женска " злоба и завист на една стара и ялова " жена". Тя е всичко друго , но не и жена. ха ха ха И отговаря напълно на българската поговорка "на прехвалени круши с голяма кошница не тръгвай." Прехвалената журналистка.... лайкучка - Да!

Коментирай

ха ха голяма злоба, голяма завист!

преди 8 години

Мъчат се някои да и вкарат " автогол" , но не им се получава. Много ниска топка са! Такава красива и успяла жена не се среща под път и над път! Само завистта ще ви разяжда, има защо!

Коментирай

яя

преди 8 години

Ванеса може да е млада и красива, но вече има дете и един развод зад гърба си (само на 23!), което за жена е голям минус. Тепърва да се предлага на вискоки нива няма как да стане. Николета и Ася навремето бяха свободни моми, когато оплетоха Валери. Но вече с дете положението е друго.

Коментирай

Deni

преди 8 години

По-скоро самовлюбената е Николета, която е абсолютно безинтересна. Причините ги знаете...

Коментирай

Niska, nabita i v guza razvita , Asia kurvata pak se buta v elita

преди 8 години

Edinstvenata "niska topka" e Asq caxaxxaaxxaxa na 32 izglejda kato na 42, nqma brak, no puk ima dete .... , koeto utre kato vidi na maika mu seira, kurvenskoto povedenie po discotekite i tn shte iska da potune v zemqta ot sram! Jalka jenichka! Nai-zle sa tezi, koito ne osuznavat koooolko sa zle i paradirat s "izkustven" obraz!

Коментирай

Anatema

преди 8 години

S takiva krasavici ne ni trqbvat grozotii ahahahhah

Коментирай

:)

преди 8 години

Много шум и много фалш грозната Ася от тука - МАРШ! Ремонтирана муцуна, къс пас днес обаче го играе на красавица пред вас! Смешна и злобна, евтина бръмчалка! Колкото и да се пънеш пак си оставаш ЖАЛКА!

Коментирай

DGD Alisia!!!

преди 8 години

Da go duhash tupa, grozna Asiooo! Ne moga da te ponasiam, pisna mi da gledam skapaniqt ti teleshki pogled, maznata ti kosa i taq raztvorena pateshka chofka! Vzemi se razkarai ot scenata, che veche ne stavash za nishto! Durto plashilo takova! Umrela skumriq , ne stavash i za edin put, tolkova si potna i mrusna bliahhhh pomiarka Cial jivot shte si iztrivalka na drugite, kalup iznosen!

Коментирай

В кафявия салон

преди 8 години

Напъвате се тука заедно с М.Грозева и изкарвате нещо, което е кафяво на цвят и излиза по голяма нужда.......обявявате го за шоколад и всеки, който не е съгласен с вас е истерясал хейтър, а ДОКТОРЕ ?!?

Коментирай

до "М.Грозева,"

преди 8 години

Хайде първо обърни внимание на правилата за употреба на пълен и кратък член в българският език, "драги ми" капацитете, и тогава наричай другите неграмотни! "Не можеме" ахахахахахахаххахааха ! Забелязват се и сериозни пропуски в употребата на пунктуационни знаци, но иначе го раздаваш "грамотен":)))))) Леко абсурдно ми изглежда точно ти да слагаш определения на този онзи, при положение, че дори не можеш да структурираш правилно изреченията, които използваш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.