Алисия, смени си обувките! Влюбила се е в модел на Giuseppe Zanotti и не ги сваля и докато спи (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-smeni-si-obuvkite-vliubila-se-e-v-model-na-giuseppe-zanotti-i-ne-gi-svalia-i-dokato-spi HotArena.net
Алисия, смени си обувките! Влюбила се е в модел на Giuseppe Zanotti и не ги сваля и докато спи (СНИМКИ)
Алисия буквално се е влюбила в лъскавите си чепици на Giuseppe Zanotti и не ги сваля и за секунда от краката си, видя HotArena.


Повече от ясно е, че певицата не може да се нарадва на сексапилните си чепици, които й бяха подарени от Жоро Бирмата. И които, естествено, са доста скъпи. Изглежда затова звездата на Ара не крие огромната си любов към тях, че чак вече става досадна. 


От снимките, които Алисия пуска в социалните мрежи, се вижда, че тя носи модела буквално денонощно - в клиповете си, по участията, дори и в свободното си време край басейна. Когато обикновено човек е по-неглиже и по джапанки. Така че нищо чудно звездата и да си ляга с тях. 

И това няма да е кой знае каква изненада, предвид факта, че преди да се хване с гаджето си, Алисия си купуваше обувките основно от родния бай Данчо. Тъй като бившият й Ники Михайлов не се слави с особено щедър нрав. Покрай щедростта на новия си любовник обаче изпълнителката най-накрая се е сдобила с наистина качествени чепици. 


И напълно забрави за родното производство. 

25 Коментара

Zlobni hotarena

преди 7 години

Ako iska i na lozeto s tqh shte otide stiga ste zlobeli imate 10 statii v saita 5 ot tqh sa za Alisiq... Herpes- na vas sigurno ne vi izlizat

Коментирай

gof1

преди 7 години

Тези сигурно и те са от бай Данчо. В последно време клиантелата и уредя. Желаещи да го играят нейно гадже за пред хората също не се намират. Гледам дялкали са я пак в сурата, чак на човек вече не прилича. Плашещо грозна е, вулгарна и елементарна. От всичките и клипове и снимки лъха евтиния и пошлост. Така че тия чепици според мен са най-малкият и проблем.

Коментирай

Ужас

преди 7 години

Ех, тая Ася няма да си купи едни обувки като хората! Уж голямата работа, а обикаля с едни и същи! Пълна излагация!

Коментирай

mimi

преди 7 години

Tova sa i edinstvenite markovi obuvki kupeni ot birmata kak iskate da gi svali xaxaxa iztarka gi ot nosene

Коментирай

Големи комплексари!!!!

преди 7 години

Айде бе хаха вие пък сигурно всеки ден от година сте с различни обувки...кой знае как ги износвате старите чепици ама злобните коментарчета си ги знаем ;)

Коментирай

hens

преди 7 години

Ама какъв нескопосан фотошоп си е направила госпожа Пластмасова муцуна. Единия крак дебел, другия слаб. Единия дълъг, другия къс. Ръката и е по-дебела от десния крак. Комедия е горката. Очевидно, че повече се набляга на суратя. Заглажда се цялата фаца. Всички бръчки, бенки и други гнусотии се изтриват старателно.

Коментирай

преди 7 години

Да,ама ние не сме известни и не се показваме по телевизията, парадирайки с много пари и изрядна външност! Не ми се прави на оригинална, не ти се получава!

Коментирай

Мария

преди 7 години

КАКВА ГОЛЯМА И ДЪРТА ГЛАВА СПРЯМО ТЯЛОТО.

Коментирай

Prilika

преди 7 години

Prilicha mi malko na Darina Pavlova vuv feisa.

Коментирай

Ха-ха

преди 7 години

Смешниците от сайта сигурно са ровили с часове снимките от участията на Алисия, за да съчинят "новина", ха-ха! При положение, че певицата има 10, 15 и дори 20 участия месечно, нормално е 2-3 пъти да повтори някой чифт обувки. Иначе пък щяхте да я обвините в прахосничество и пак да я оплюете. Давайте, сега почвайте да превъртате новия ѝ клип и да се чудите пак каква злоба да изсипете, дерзайте!!! Четейки статийките Ви за разтоварване, забелязвам огромна злоба и злъч към Алисия – ясно личи лично отношение на завист и комплекси. Айде, че работа имате, – едни да оплювате, на други да лъскате имиджа! :D

Коментирай

;)

преди 7 години

Алисия <3

Коментирай

Niss

преди 7 години

Говори се че и гащите не си сменя. Миризлисия била скарана с банята. Къпела се в парфюм за да прикрие смрадта. Обаче ставало още по-лошо като смеси двете миризми.

Коментирай

Деси

преди 7 години

Защо да не ги слага повече от веднъж? Аман от простотии. Всеки има любими удобни обувки, които носи най-често.

Коментирай

тъпотии

преди 7 години

ще направи вълшебната свирка на тоя жоро ли е къв е... и ще има нови бе няма страшно, то като я гледам тази вече към лелите отива, да действа докато още може да излъже някой балък

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

a wa6ite 4epici....ot kade sa....tendez......moge bi.....ili ot ilianci....6to ne poglednete pesnite...a ziapate 4epicite....koito edwa li moge da si pozwolite....

Коментирай

ot taka

преди 7 години

ОТ ДИМИТРОВГРАД ПАЗАРЯ, НА КОЙТО ЛЕЛЯ ТИ АСЯ ТРЯБВА ДА ПРОДАВА НЕЙНИТЕ СТАРИ

Коментирай

тони

преди 7 години

За чепиците не знам, но е станала страшна в лицето. От толкова много кълцане и преправяне на човек не прилича. Никога не е била красавица, но беше симпатична. Сега е плашеща. Няма ли кой да и каже да спре?

Коментирай

да ама не

преди 7 години

Освен корекцията на носа за твое сведение няма нищо друго по лицето си. В действителност е още по-красива. Хиалурон има всяка втора жена вече в устните си и силикон в бюста още от 15 годишните. А, тази певица винаги е била красива жена от време ОНО. Има страхотно излъчване и харизма, и е много чаровна. Има латино чар. Твоето мнение си е твое, и никой не го интресува, други хора друго мислят по въпроса, както виждаш! Твоите коментари едни и същи ги четем вече години тук наред. Явно много и завиждаш и злобата те е превзела и разяжда. Дерзай! Няма къде да отидеш по надолу! Тя си живее живота, за разлика от теб, дето явно нямаш такъв.

Коментирай

до... ot taka

преди 7 години

От кога жените на 33 станаха лели? Kакво да кажем за таб тогава, БАБО грозна и нещастна???

Коментирай

???

преди 7 години

А, не ви ли минава през акъла, че просто тези обувки може да и са много удобни за работата , която работи на крак с часове? Или вие имате 100 цифта от световно известните марки и на всеки тоалет си сменяте и обувките? Жалки и нещастни драскачи и още по-жалки хейтъри. Защо не се огледате ?

Коментирай

ха ха хааааааааааааааа

преди 7 години

Хей, БАБО ЯГО, ти не изчака и да споделя коментара и веднага лъсна отрицателния вот! Толкова ли си нещастно същество, че висиш денонощно в този сайт да плюеш и коментираш известните и все нещо постигнали в този живот хора, за разлика от теб. Злобно същество , което само това го храни! Дано ти останат единствените тези радости в живота! Тъпа и никому неизвестна твар.

Коментирай

аре пак

преди 7 години

аре пак тая изкукуригалата, един тъп валери ни заряза заради няква си фльорца и полудехме брат ми

Коментирай

of

преди 7 години

Да, супер удобни са високите кокили за работа на крак часове наред. Даже да копаеш градината са удобни. Ма и ти каква умница си, нямам думи. Същата като идолката си.

Коментирай

rado

преди 7 години

Уау силиконов бюст от 15-годишни? Това е само в тъпата ти кратуна Хасундо. Непълнолетни няма как да си сложат силикон. Точно със силикон е пълна голямата ти яйцевидна кратуна, за да осъзнаеш колко си смешна и елементарна списвайки положителни коментарчета и похвали за самата себе си. Една корекцийка имаш ама само на разпрания ти анус. А на лицето брой нямат. То затова всички са единодушни, че на нищо не приличаш. Латиночаровна вакарелска циганка с азиатски черти.....Не знам кой касапин те е дялкал, но си красива единствено в болния ти мозък. За всички останали си трагично комична. Лекувай се, лелче. Докато не си изкукуригала съвсем.

Коментирай

mitko

преди 7 години

pffff mn vajno porednata tapotiq otnosno adresa na nqkoi :D:D:D:D:D:D po golqma tapotiq ne bqh chel

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.