Алисия спи със син на министър - Павлин Гагаузов копие на Ники Михайлов и много по-богат (Родителите му не я искат за снаха)

11230
07 Декември 2015, 12:04


Алисия е впрегнала целия си арсенал от женски хитрости с надеждата да се омъжи за новата си любов – министерския син Павлин Гагаузов, научи HotArena.

 

Младият милионер, който се вихри в областта на енергетиката, излиза с нея от няколко месеца и се говори, че бил луд по певицата.

 

Павлин Гагаузов е по-малкият син на бившия регионален министър в правителството на Сергей Станишев – Асен Гагаузов. Говори се, че в бизнеса надминавал дори и татко си, известен като един от най-богатите български политици. Върти дружества в областта на енергетиката, твърди се, че имал и имоти за милиони, включително в Дубай, който е дестинация – мечта за всички родни фолкаджийки, пише Всеки ден.

 

В сравнение с бившия на Алисия – вратаря Ники Михайлов, с когото имат поразителна прилика, Павлин бил светлинни години напред във финансово отношение.

 

Не само това обаче харесала в него певицата. Той е добре образован, учил е мениджмънт в Лозана, обиколил е света, а главата му е пълна с информация, която за фолк певицата изглежда като истинска енциклопедия. Гагаузов-младши на външен вид прилича на по-мъжествения вариант на Ники Михайлов. Това също привлякло Алисия, на която вече й било омръзнало да е с мъже, които са по-суетни от самата нея.

 

Чалгата не е музиката на Павлин. Затова пък чалгаджийките са точно по неговата част. Говори се, че е имал доста афери за по една нощ с фолк изпълнителки и още повече с фенки на лекия жанр. Най-известната му забежка е с моделката Моника Валериева, която обаче му била само за забавление.

 

В началото и връзката му с Алисия била възприемана от повечето му приятели като краткотраен флирт. За всеобща изненада обаче нещата се задълбочили. Ася много се стараела да му се хареса, а на 35-годишния Павлин вече му било време да се жени и бил на крачка да й купи пръстен.

 

Семейство Гагаузови е в тих ужас от фолк певицата. Алисия е много под нивото и образованието на родителите му и на хората в средите, в които се движи. Майката и баща на Павлин потръпвали при мисълта, че синът им може да вземе жена със скандална слава като Алисия, че и с дете от друг мъж. Те се чудели как да ги разделят. Колкото повече обаче говорели на Павлин против Ася, толкова повече го нахъсвали да бъде с нея.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Николето,
преди 2 години
-7
АЛИСИЯ Е ВСИЧКО , КОЕТО ТИ - НИКОЛЕТА -НЕ СИ! Била злобна, била зла, била не знам си каква .....НО, каквато и да е .. Е ....малко, по-малко от теб!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
не можеш да избягаш от себе си
преди 2 години
-6
Каквото и да пишат, каквото и да и приписват, колкото и помия да хвърля този сайт и жълтите сайтове въобще, певицата е нива и стъпала във всяко отношение над тази, която е вечно след нея- Николета. И това , че е вечно след нея е доказателство за отредената й от съдбата роля... винаги СЛЕД НЕЯ. Господ си знае работата! Там Админи, колежки и "доброжелатели"не могат да и помогнат. Просто ще си носи кръста до края! Това и стига! хи хи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
знзчи да не я мислим Алисия
преди 2 години
-7
Брей тази Алисия бе! То май няма мъж в България който да не я желае. А онова черното късокракото от чиито профил вчера беше пусната снимка на Алисия от участия, няма май вече кой да я начеше хахаха, тя и затова е толкова озлобена. Значи Алисия да не я мислим, ами ти нали си много незаменима и красива а мъж НЕТ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пии си хапчетата
преди 2 години
-27
АЛИСИЯ, АЛИСИЯ спри със суперлативите за себе си!!!! ИЗЛАГАШ СЕ САМА ДА СИ ПИШЕШ КОМЕНТАРИТЕ! Ако беше учила в СУ и го беше завършила с отличие, бъди сигурна че по това време нямаше да обикаляш долнопробните кръчми за един бакшиш, а щеще здраво да си залегнала над учебниците...Кого се опитваш да заблуждаваш, много подценяваш хората....Който е учил в СУ знае доста добре колко е възможно двете неща да се комбинират....СМЯХ И ПОШЛОСТ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ти сериозно ли?
преди 2 години
-9
Всички тук май сте за психятрията! Алисия надали да кисне в този долнопробен жълто-лайнян сайт да се разправя с недорасли селянки и селски тарикати ;) Заври си злобата и плиткото умче знаеш къде! Алисия изглежда уникално и винаги ще бъде обичана и уважавана за разлика от градския Клозет-Николет
АНЕТ
преди 2 години
-23
Когато беше "студентка" се въргаляше със Гущеров (съпруга на Мария), така че не я изкарвайте божа кравичка Лисиция. Много хитра и подмолна женичка е в действителност. Какви интриги върти бедна ви е фантазията. Спомнете си колко хора в Ара пропищяха от тая, а Георги Станоев в книгата какво писа за нея. И как все на нея всички най-"прелестната", "мила" и "невинна". Не е истина колко наивни хора има. Ама то за това държавата е в това положение, защото само някой да ви се усмихне и го боготворите.
Някой ни се бил усмихнал?
преди 2 години
-6
Ама ти ако си толкова елементарен човек, то това не значи, че всички са такива. Просто сред всичката помия, която циганката бълва денонощно за Алисия няма как всеки да не забележи, че втората е много умна и културна и не се занимава да заплашва в някакви интервюта и да се смее на дъщерята на Николета. Адмирации и за поведението и за визията. Колкото и скрийшота да изпрати Николета на този сайт, за да си сътворят поредните смешни статийки, толкова повече харесвам Алисия и й се кефя, защото е жена с достойнство и не се занимава със смешни интриги и жълти сайтове.
ще те разочаровам
преди 2 години
-5
Колкото и да не ти се иска да повярваш, че Алисия няма СУ, Климент Охридски" ще трябва да те разочаровам . Завърши го с брат ми и заедно се дипломираха. А, колкото до това с кой е мачкала чаршафите нито си и светил/а, нито можеш докажеш жълтите драскници. И да е , какво от това? Нито е била семейна, нито е имал деца. Какво нередно намираш в това с кой ще ходи или не? Ти нали си девствен/а и до днес.... затова ли завиждаш? Че не можеш да имаш мъжете , които тя има? И стига цитира жълтите сайтове. Смени репертоара, изтърка се и омръзна да четем злобните ти и неуравновесени изблици на гняф , злоба и злорадство в различните статии за нея, както и това да браниш със зъби и нокти една проститутка. Еми проститутка е и никой не я взема на сериозно, няма образование, няма професия , няма възпитание, няма семейство... НИЩО НЯМА И НЯМА ДА ИМА! Освен облагите от спонсори, съпруг и клиенти.
супер
преди 2 години
-6
Алисия нито е глупава и проста , нито неграмотна! Знае какво прави! Има си успешната кариера, детето си е родила и възпитава повече от добре, има си финансовата стабилност, разчита на себе си и го е постигнала. Ако намери подходящия партньор защо не да си създаде и семейство, каквото злaтотърсачки- прелъстителки и разбиха. И продължават да се подвират, да правят интриги, да ровят, да манипулират и курвенските опити да прелъстяват. Шило в торба не стои! И ако.... Пак, ден до пладне! Там ще си останат- в калта! Господ си знае работата.Вие си дъвчете на певицата задника, това ще ви остане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стела
преди 2 години
-22
Кой нормален човек ще иска чалгарка в дома си. Дори "обикновените" "бедни" мъже бягат от тях. А какво остава за депутати. Ася не е с нищо по-различна от Николета (освен, че има купена диплома). Ще я премятат и нея още малко и после ще си кукува сама със синчето си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истина
преди 2 години
-16
Много вярно !Аз не се сещам за фолкпевица,която е омъжена щастливо,сключила е законен брак и има дете от законния си съпруг след това.Някой би ли ми посочил пример за нормалноживееща фолкпевица-имам пред вид брак,семейство,деца от един мъж-всички са самотни,няма какво да се лъжем,придружават ги за известно време и после кой от къде е.....
пий си хапчетата
преди 2 години
-6
Що пишеш като изоглавено тук? Алисия била с купена диплома!!!! Алисия е учила и беше една от най-добрите в випуска за твое сведение и то по времето , когато все още се учеше. Иска ти се на теб да няма диплома , а при факт че има била купена. .ДА АМА НЕ! Аз пък съм свидетел ,че е учила в СУ 'Климент Охридски и го е завършила с отличие. Много им се иска на някои хора да я очернят, но както виждате черният цвят много и отива...АС, тези с купените дипломи си им личи- Златка Географията, Елена Честната ми т.н. И да има чалгаджийки семейни с деца - Галена например, Марчето, Емилия и други. Драскаш колкото да не заспиш.
нима?
преди 2 години
-6
Ти сигурно си вещо лице с купуването на дипломите? Но , не съди по себе си за останалите! А, колкото до Алисия - тя сигурно според теб си е купила и дипломата от елитна езикова гимназия в София ( в случая испанската гимназия)? Всички знаем кои ученици влизат и завършват езикови гимназии - нали? Така, че колкото и да се мъчиш да приписваш несъществуващи факти и събития - проблема си е твой! Фактите говорят! На този свят не са само глупавите и неграмотните със самочувствие без покритие, а има и образовани и стойностни хора и хора , които са наясно с нещата. Такива , като теб могат само да драскат глупости! Дотам и простира капацитета!
?
преди 2 години
-8
Аз Галена и Емилия не знам да имат брак с бащите на децата си, Мария има два брака.Щом няма брак положението е несигурно и временно,чака се нещо по-добро евентуално.Съвместното съжителство без брак е вид лицемерие и заблуда, жалко за децата ,които се създават от такива несигурни и лицемерни тарикати!Фолкпевиците пък безспорно са най-големите тарикатки и използвачки на Богати мъже-факт!
определено имаш проблем
преди 2 години
-5
Абе ти наистина ли си толкова просто същество или се правиш на интересно? тези жени , които нямали брак не били истински семейства!!! Я, слез на земята... какво искаш да ми кажеш, че Николета като има брак има здраво ис сигурно семейство. Единственото сигурно е, че прелъга баламата Божинов та подписа с нея да му прелапа ОБЛАГИ.Брак с користна цел. Каква е другата разлика? Сестра ми е на 45 г, има две големи вече деца и е на прага да стане и баба от едната дъщеря. Тя има прекрасно семейство на което се възхищавам. И до днес нямат брак с мъжа си. Та, за какво говорим! Хайде, спри се да натякваш бракове и без бракове. Децата и без брак са припознати и са деца на двамата родители и носят имената на бащата. Това твоето тук си просто някакво грачене без да знаеш защо.
успех
преди 2 години
-8
Много се радвам , ако това е истина и ако този човек се окаже стабилен мъж и мисли сериозно за семейство, както и това да си задържи семейството. Алисия е последователна жена във връзките си, тя го е доказала в двете дълготрайни връзки, които е имала и заслужава да бъде щастлива! Успех и пожелавам във всяко начинание! Аз не харесвам Михайлов, като мъж и човек! не беше или по-точно не е за нея стабилна жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
soo
преди 2 години
-6
Аз съм фен на Алисия, но бих се радвала , ако чуя и разбера със сигурност, че Николета си е хванала един стойностен ерОдиран мъж със стабилно положение в живота и професията, истински мъж и да създаде здраво и щастливо семейство, за каквото парадираШЕ и за каквото мечтае всяка стабилна жена. Пожелавам и го, въпреки , че не съм оптимист от фактите които и каквато е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
-7
Точно така. Семейство Гагаузови не искат Алисия за снаха. Те правят всичко възможно Николета да им стане снаха. Тя е дори над тяхното ниво. Във всяко отношение- ум, образование, красота.... Хотарена,вие сте болни мозъци. Ама то каквито спонсорите,такива и спонсорираните.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха хааааааааааа
преди 2 години
-6
Друго си е, жената освен красота да има образование, успешна професия, достойнство и ум! Ах, къде да ги намерят някои жени? То това не се намира под душа, на околовръстното , в хотелите, на диванчето със шефовете или с клиентите. Повод за размисъл....и много отговори! :)
зори
преди 2 години
-5
пълни глупости
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хайде сега обърнахме палачинката
преди 2 години
-5
На някои хора май не им се нрави и харесва тази жена да е обичана и уважавана от мъжете!?! А да е така, сигурно има заслуги и за истинските мъже не само секса може да закове към една жена. Искат се много други качества и преимущества. Не мислиш ли?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени