Алисия сваля сина на бивш министър! (Певицата открито флиртува с вижте КОГО)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-svalia-sina-na-bivsh-ministar HotArena.net
Алисия сваля сина на бивш министър! (Певицата открито флиртува с вижте КОГО)

Фолк фурията Алисия отново е в отбора на необвързаните дами, разбра HotArena.

 

За пореден път Ася се е скарала с дългогодишния си партньор Николай Михайлов. И понеже вече й е накъртило от приливите и отливите в отношенията им, певицата не губи и минута от ценното и вереме и бе засечена да флиртува открито с не по-малко богат и атрактивен милионерски наследник.

 

Става дума за единия от синовете на бившия министър в правителството на Сергей Станишев – Асен Гагаузов – Павлин. Павката от дълго време е почитател на Алисия и двамата често се засичали по светски партита и по нейни участия.

 

За пръв път двамата демонстрирали истинска близост на модно ревю за прически в столичен клуб, където Ася била сред официалните гости.

 

Фурията притигнала с трима охранители и веднага се насочила към новата си мишена – Павлин. Камерите и фотоапаратите не й попречили да му говори на уше, което е нетипично за нея, пише „Галерия“.

 

За милионерския синковец е известно, че е сред най-оборотните столични плейбои. Той никога не оставял без женска компания, но и рядко се задържал с една и съща дама. В момента имал официална любовница – маникюристка, а връзката си с нея не афиширал, тъй като професията й му рушала имиджа.

 

Затова смятал Алисия за по-висока топка и се целил в нея...

 

28 Коментара

даниела

преди 8 години

нямаше как да не напишете нещо за нея..

Коментирай

мен

преди 8 години

Дано да си намери свестен и добър човек, с който да споделя живота си. Тя го заслужава! Бъди щастлива!

Коментирай

ili

преди 8 години

stiga be istina li e tova

Коментирай

Maria

преди 8 години

Разбира се. Вчера пропуснаха. Явно злобата има и почивен ден- вторник. Но днес, с пълна сила, пред нас е поредния връх в журналистиката. Грозева и компания за Пулицър. "И понеже вече й е накъртило" ...... хахахахаха. Пълни малоумници.

Коментирай

о

преди 8 години

Този, поне от снимката, изглежда много готин! Нормално е да го сваля! Пък и какво по-секси от мъж, който е Някой!

Коментирай

:)

преди 8 години

Супер рекламата правят на Алисия в този сайт. Съсипах се да й слушам песните.. сетих се и за по-стари, които много ми хаесваха!

Коментирай

иска и се

преди 8 години

Курвата миризлива,алчна,ако си мисли,че тоя ще и обърне внимание много се лъже.Тя ще си умре сама,дърта и незадоволена смрад.

Коментирай

ахахаха

преди 8 години

Само един човек пише злобни коментари за Алисия. Досещате ли се кой е?

Коментирай

Ops

преди 8 години

Ами красивата, образованата, успялата и свестната жена всеки я търси. Не е като да се самопредлага на мъжете, като една "водеща и журналистка" ха ха Едно е да те търсят, друго е да ги гониш по аерогарите и магистралите! ха ха Така е, зад всеки успял мъж трябва да стои и по една красива , успяла и умна жена! Радвам се, ако е истина! Но това пак е предната ала бала, да ги разделят с Перуката. Той не е глупаааав, кучето мръсно! Мойто си е мое и не си го давам, чуждото е общо!

Коментирай

нима?

преди 8 години

Тази маймуна в предната статия да си намери мъж, че Михайлов бил с Николета( май на нея и се иска) тук пък на Алисия и се искало. Ей, простакесо, Алисия е успяла и красива жена и може да има много мъже , които пожелае, а ти ще си умреш в този сайт, като катър без история.

Коментирай

кой?

преди 8 години

Кой може да седи денонощно в този сайт и да бълва змии и гущери по една певица , която е успяла в своята професия, освен един злобен нещастник, болен мозък! Факт!

Коментирай

даааа

преди 8 години

Много е красива, като изрисувана е! Много нежни черти. И е страхотен човек! Такава жена, заслужава да бъдат щастлива...

Коментирай

Грозева, научи се да пишеш грамотно" журналистке"!!!

преди 8 години

"(Певицата открито флиртува с вижте КОГО)" ..... правилно... Певицата открито флиртува вижте С кого.....Не за първи път неправилен словоред , каруцарски речник и пълна неграмотност... " журналистка" , като колежката си Курволет Лозанова.

Коментирай

taka e

преди 8 години

В интерес на истината аз също не бях неин фен и четейки тук как не можела да пее си рекох... дай да чуя поне някоя песен, да видя за какво иде реч... И в същия ред на мисли, мога да кажа, че тя няма лоша песен. Всичките ,които прослушах и изгледах видеата- пее страхотно, страхотно изглежда и е много красива жена от време оно. Та , има истина в това , което и вие в горния коментар казвате... Има основание да има и самочувствие такъв човек. Каквото и да прави човек, важното е да го прави добре.

Коментирай

abiks

преди 8 години

Ахахаха облизва се дъртата, ама надали ще и се получи. Преди я ползваха като изтривалка по хотелите, а вече и затова не става. Тя обаче се насра да се тика и натиска на всеки малко по-заможен младеж, който срещне по пътя си. Уви, глупаците като Валери не са много, та ще се прости с мечтата си за охолен живот. Планът бебе + апартаментче + тлъста издръжка засега е замразен.

Коментирай

sis

преди 8 години

Асе, не се ли умори вече сама да си пишеш положителните коментари? Жалка си вече!!!

Коментирай

пак ли?

преди 8 години

Само забележете, кои ги пишат тези измишльотини! И тези неграмотници от този сайт copy & paste... в. Галерия на Кристина Патрашкова. :) и "Всеки ден" на Шиши. Тогава за какво говорим? Нали е публична тайна,че Николета "няма никакви допирни точки " с изброените лица. Прозрачни, та чак залепват!

Коментирай

ops

преди 8 години

Пак си объркал/а профила....s Nikoleta Lozanova

Коментирай

nima?

преди 8 години

A ti otkade zanesh, koi, kakvo, kade?

Коментирай

ами

преди 8 години

Тази или този , пак се изказа неподготвена. Тя знае всичко за Алисия, повече от нея самата дори. нещастници без собствен живот седнали, да плюят хора над тях. А, това означава ,че стоят зад тях...

Коментирай

не

преди 8 години

Клозет, пий си хапчетата сериозно! Само ти си пишеш положителни коментари в тоя сайт, само ти си поръчваш статии в него. Жалка картинка си, Клозето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Половн фен нямаш на кръст, всички са зажаднели чичаци

Коментирай

мар

преди 8 години

Колко си хубава, Алисия, прекрасна! Нека да се изяжда завистливата от гетото от яд, която ти преглежда клиповете и снимките по цял ден, а вечер сън не спи да не би да качиш нещо и да не го е видяла! Ти си хубавей, живей си живота и бъди щастлива! Тази, която все гледа в паницата на успелите и можещите далече няма да стигне

Коментирай

ами

преди 8 години

Ами доколкото зная, Алисия в момента е на участие и не ти е виновен никой, че теб яко те гони параноята. Това е под всяка статия и ти вътре - единствената обсебена на темата Алисия. Това, ако не си сестрата, самата Николета или колежка завиждаща на Алисия ( не че тях не) но означава ,че си наистина обсебен/а от Алисия и се замисли съвсем сериозно върху поведението си. Наистина не е нормално да киснеш денонощно и да пишеш под всяка статия за Алисия едно и също нещо. Болна си , но по-жалкото е,че психичните отклонения при хората с тези заболявания не могат да осъзнаят сами проблема си. Нямаш ли близки наоколо сподели проблема си с някой , може пък да ти обърнат внимание и да те потърсят, да ти помогнат? Наистина ли не го осъзнаваш? Факт, все ти се привижда Ася и си обсебена от нея си е сериозен проблем,още по -малко, ако не си пряко засегнато лице. Ужас! Да не дава Господ!

Коментирай

чуй

преди 8 години

Ей , красотичке, маани ги теа Перуки, министерши синчета...педалчета. Aз те вземам от раз и ще ти бъда верен до гроб.... твой роб....Имам и притежавам всичко, за което мечтаеш. Страшна мацка си!

Коментирай

йес

преди 8 години

Хубавица и умница!

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Това, че Патрашкова ги е видяла да си говорят на парти не означава, че има нещо с него. Дайте сега , кой срещнем и надминем , като една друга да ни е гадже.... Болни мозъци и злонамерени хора! Господ да връща на такива! А, той достатъчно се е постарал, че и престарал! Факт! ..ха ха хаааааа

Коментирай

уау

преди 8 години

Трепач пу*тка си!

Коментирай

преди 8 години

Алоо, ограничената патка! Хайде смени репертоара! Дали знаеш друга дума, осен "простакеса", а малоумнице??? ;))))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.