Алисия, това ти ли си? Ето снимката, която НЕ трябваше да се появява в медиите (+ Още фотоси със странни цицини)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-tova-ti-li-si-eto-snimkata-koiato-ne-triabvashe-da-se-poiaviava-v-mediite HotArena.net
Алисия, това ти ли си? Ето снимката, която НЕ трябваше да се появява в медиите (+ Още фотоси със странни цицини)

Редакторска плесница

 

На невиждана снимка от личния архив на Алисия попадна HotArena.

 

И едва успяхме да разпознаем фолк певицата – неузнаваема е!!

 

Бившата на Ники Михайлов или не е особено фотогенична и затова се налага редовно да обработва снимките си, или зорлем се е окепазила с пластики. Този извод си направихме от тайното фото, с което се сдобихме.

 

На него певицата е в клуб, където се забавлява с приятели. Алисия не е заложила на тежък грим, което може би и обяснява вида й – изглежда уморена и недоспала.

 

Но не това е притеснителното на снимката.

 

Лицето на изпълнителката видимо е в кофти състояние от пластиките, на които се е подлагала през годините. Двете операции на нослето й са си казали думата и сега обонятелният й орган е изключително изтънял.

 

Правят впечатление и устните й, които явно скоро не са „виждали“ хиалурон. По принцип Алисия има тънки джуки и затова ги помпа с инжекции, но явно скоро не се е боцкала.

 

Скулите, които също са минали под ножа, пък са изпъкнали и леко увиснали от едната страна.

 

Най-фрапиращо обаче е това, което забелязахме на челото й.

 

Огромен комбъл от дясната страна на челото (ваше ляво) притеснително изпъква на почти всяка нейна снимка. Според запознати този релеф се дължи на прекомерното инжектиране на ботокс. Когато се прекали, се получават „буци“, заради недобре разградената химия.

 

Наша проверка установи, че този проблем се забелязва и на други, макар и обработени снимки.

 

„Алисия трябва да спре с пластиките, защото рискува да се превърне в новия Майкъл Джексън. Има естествена хубост, а зорлем я крие с операции“, коментират нейни фенове.

 

Вижте още снимки в галерията.

 

М. Грозева

 

42 Коментара

34

преди 8 години

Боже, божее..... Не сте добре. Дамм. И аз мога да взема ваша снимка, да нарисувам кръгчета отгоре и да кажа, че вътре ми се привижда какво ли не.

Коментирай

123

преди 8 години

Тази жена е цялата в операции, грам не прилича на себе си. Изровете снимка от преди операциите. Нищо общо. А и всички снимки които пуска в профилите си са фотошопирани. На концерта на Планета имах възможността да я видя. Плашеща е! Изморена, състарена, озлобена. Не се заблуждавайте от снимките и във Фейсбук. Нищо общо с реалността.

Коментирай

-

преди 8 години

Тази статия е притеснителна. Колко много злоба има в нея :(

Коментирай

aha

преди 8 години

Niklozeta niama nishto obshto predi plastikite i sega!

Коментирай

ket

преди 8 години

Izglejda si prekrasno!Zlobicata ti,Nikoletke e v poveche! Abe,momiche,shto ne si slojish v kraglata spalnq,snimka ot konkursa koito specheli,spomnqsh li si se.........perhidrolka,tratlesta,uvisnala s golqmo chelo i glava,v koqto samo brambari! Za smetka na tova,dobre usvoeni drugi nomerca.......xixixiiiii Prestanete da qdete D-to na Lisiq............NISHTO NQMA DA POSTIGNETE,OSVEN DA PRIVLICHATE OSHTE NEINI POCHITATELI! P.S Ne sam privarjenik na popfolka,no ALISIA HARESVAM KATO CHOVEK I JENA!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Николетa пaк е сънувaлa Aлисия ! A хотaренa сa решили дa превърнaт сънят и в стaтия!Колкото и оперaций дa имa Aлисия,и колкото и несполучливи дa твърдите че сa те пaк изглеждa по добре от Николетa,дaже и с всичките си "несполучливите оперaций " Aлисия не може дa стигне увиснaлите бузи нa Николетчето.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

pak delo na zlobnata swirkoleta....za6to ne razbira 4e kolkoto i statii da pora4wa.....alisia e mn. po xareswana........ne samo ot fenowete....no i ot niki i waleri...za razlika ot trabanta.....

Коментирай

Обичам те, ШИШИ !

преди 8 години

Ако някой наистина си ги поръчва тези статии е психично болен и не трябва да го плюете, а да му помогнете да получи медицинска помощ. Страшно е положението, ако е така, страшно и плашещо ! Относно Ася, тези статии не са необходими, защото редовно я виждаме на участия на живо и всички знаем как изглежда отблизо, а именно свежа и красива, от друга страна обаче вчера, докато си бях на масаж, масажистката (жена на средна възраст) ми сподели, че гледала Папатаци и непознавайки водещата, беше силно афектирана от външния й вид и буквално ми каза, че имала чувство, че скулите на водещата ще се разкапят пред камерите, толкова били виснали. В този ред на мисли, Николета би трябвало да съди др.Енчев, защото, видимо, е обезобразена. Дано се оправи ! Пожелавам й го от сърце !

Коментирай

off

преди 8 години

Ама това новина ли е? Всичко виждаме, че е грозничка жената, дори няма хубави очи или усмивка, но какво пък? Не може всички да са се родили красиви. Сякаш това е най-важното.

Коментирай

istina

преди 8 години

Всеки, който да види истинската Ася преди операциите да си пусне нейният клип "Мъжки стил" и да види що лице, що тяло е имала.

Коментирай

Dara

преди 8 години

TOZI KROKODIL NQMA LI DA SPRE DA SI PRAVI VECHE PLASTIKI PO VAKARELSKOTO SI LICE

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Че има корекции жената, има. И са повече от тези, за които открито признава. Но тия констатации в статията са плод на болен или скучаещ мозък, защото нищо от споменатото не отговаря на истината. На автора на статията препоръчвам срочен преглед при офталмолог, а на поръчителката при психиатър. Ако каже, ще и съберем с волни пожертвования сумата за прегледа. С оглед на настъпващите промени в гражданското и състояние и на изтъняващата банкова сметка...

Коментирай

Мдаа

преди 8 години

Както и да си дъвчете задниците тук Алисия е хубава и много добре изглеждаща, поддържаща жена. Сенки , полусенки, поръчкови и злобни коментари са си ваш проблем. Няма да я направите по грозна или по-неуспешна. И тази злобна женица тук дето постоянно едно и също пише , нека малко обогати речника си и да смени плочата от вакарелска на международна -например! Защото рискува да си умре тук, в този сайт и разлагаща я злоба по Алисия . Злобейте и завиждайте , само това ще ви остане! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментирай

Хи хи

преди 8 години

Радителите и са от Вакарел , а тя е родена и учила ,образовала в едни от най-престижните училища за страната ( испанска гимназия и СУ " Климент Охридски". Какво грозно и смешно намираш в това? 80 % от населението е от селата и 20 % коренни граждани. Да си селянин е местонахождение, а ти си селяндур с еснафски разбирания и просташки изрази. Но , няма и как друго да е. И ще си останеш селяндур...обречен пожизнено! И както и да наречеш Алисия - няма да я стигнеш -никога! Дерзай!

Коментирай

parabola

преди 8 години

Големи глупости пишете понякога!Била се загрозила!Къде е я видяхте тази "естествена хубост"?! Жената си е откровено грозновата по природа и си прави операции с надеждата да се поочовечи малко.Какъв е резултатът е друг въпрос, но все пак пластичните хирурзи не са богове.При такъв наличен материал, такъв резултат.Вие какво очаквате от грозно патенце да стане красив лебед след операция ли?! С възрастта ще става по-зле вече започва да заприличва на друга любителка на пластиките - Донатела Версаче.

Коментирай

що за истина

преди 8 години

Алисия или Ася, както всеки човек търпи промяна в живота. Чисто биологически. Какво е правиla, що е правила с лице, тяло или каквото и да посочите, си е лично нейна работа. Финала е важен. A, тя винаги е била хубава жена. И не само...

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Я, да видим кой е глупавия тук и не само? И да се посмеем на шизофренията му.. Е, какво пък, живота не може и без такива.... Нали, все някъде трябва да избие всичко това...

Коментирай

123

преди 8 години

И нa мен от достa време нaсaм Николетa ми приличa нa Шер и Мортишa,aмa кaто го споменa нaй - близо се е докaрaлa до Донaтелa!

Коментирай

нищо ново

преди 8 години

те всичките нейни необработени снимки са ужасни.такава е реално,грозна и уродлива.

Коментирай

123

преди 8 години

Госпожо Грозевa,зaщо не сложите еднa снимкa до името си под стaтиятa?Дa се нaслaдим читaтелите нa естественaтa ви крaсотa и перфектнa визия!!

Коментирай

ИМАЛА ОГРОМЕН КОМБЪЛ АХАХАХАХАХАХАХА

преди 8 години

Забележете що за речник има госпожата "журналист" Грозева или това са драсканици на Найлон Лозанова-бивша плеймейтка в пенсия...та.."Огромен комбъл от дясната страна на челото (ваше ляво) притеснително изпъква на почти всяка....", после "По принцип Алисия има тънки джуки и затова ги помпа с инжекции, но явно скоро не се е боцкала...,продължаваме с бисерите на въпросната некадърна Грозева "...или зорлем се е окепазила с пластики.." ахахах е, няма такъв смях..алоооо неграмотната кави са тия КОМБАЛИ, ДЖУКИ,ОКЕПАЗИЛА СЕ БИЛА, БОЦКАЛА СЕ АХАХАХАХАХАХ. Неграмотна , с беден каруцарски речник..но иначе"журналиСКЪ" ахахахахха.

Коментирай

jenn

преди 8 години

преди 2 седмици писахте, че била с нови „джуки“, сега пък „не се била помпала скоро“ ..

Коментирай

!

преди 8 години

Речникът е напълно подходящ с оглед професията на въпросната Алисия,любезна!

Коментирай

1234

преди 8 години

tq gospajata e li4na jurnalistka na Alisia pi6e samo za neqa :)))))

Коментирай

>???

преди 8 години

Ами я потърси снимките на НикУлинка от конкурса "Мис Плеймейт" 2006. Да видиш дебели баджаци, къси крака, доста излишни килограми - поне 10, свръзбузесто лице има идолката ти. Личи си че на село е набивала само сланина и пръжки хахахахаа.....

Коментирай

>???

преди 8 години

Aми я пoтъpcи cнимĸитe нa HиĸУлинĸa oт ĸoнĸypca "Mиc Πлeймeйт" 2006. Дa видиш дeбeли бaджaци, ĸъcи ĸpaĸa, дocтa излишни ĸилoгpaми - пoнe 10, cвpъзбyзecтo лицe имa идoлĸaтa ти. Личи cи чe нa ceлo e нaбивaлa caмo cлaнинa и пpъжĸи xaxaxaxaa.....

Коментирай

>???

преди 8 години

Aми я пoтъpcи cнимĸитe нa HиĸУлинĸa oт ĸoнĸypca "Mиc Πлeймeйт" 2006. Дa видиш дeбeли бaджaци, ĸъcи ĸpaĸa, дocтa излишни ĸилoгpaми - пoнe 10, cвpъзбyзecтo лицe имa идoлĸaтa ти. Личи cи чe нa ceлo e нaбивaлa caмo cлaнинa и пpъжĸи xaxaxaxaa.....

Коментирай

....

преди 8 години

Aми я пoтъpcи cнимĸитe нa HиĸУлинĸa oт ĸoнĸypca "Mиc Πлeймeйт" 2006. Дa видиш дeбeли бaджaци, ĸъcи ĸpaĸa, дocтa излишни ĸилoгpaми - пoнe 10, cвpъзбyзecтo лицe имa идoлĸaтa ти. Личи cи чe нa ceлo e нaбивaлa caмo cлaнинa и пpъжĸи xaxaxaxaa.....

Коментирай

>???

преди 8 години

Aми я потърси снимките на Николинка от конкурса през 2006. Да видиш дебели баджаци, ĸкъси крака и доста излишни килограми - поне 10, и лице кръгло като футболна топка.Личи cи че на село е набивала само сланина и пръжки ха ха ха ....

Коментирай

pppp

преди 8 години

Професия и речник!!!Кaкво е общото между тях?Едвaли увaжaемaтa Грозевa aко пише зa някой лекaр ще използвa медицински термини и лaтински нaименовaния.Все пaк тук претендирaт,че товa е стaтия, a не рaзговор между Грозевa и Лозaновa нa женския пaзaр.

Коментирай

polemski

преди 8 години

Ужасен нос са и направили. Толкова комично и неестествено стои на лицето и. Това първо. Второ, какви за бога са тия топчета които си е имплантирала в бузите? Зъбите и са покъртителни. А устата отвратително гнусна. Косата винаги е мазна и сплъстена. Структурата - ниска и набита, с широки рамене и дебели ръце. Липсва талия. Няма природна красота, но по са ми смешни напъните и да се прави на модел, манекен, певица, дизайнерка.....и какво ли още не. Изведнъж стана на 30, наоперира се до неузнаваемост и се превърна във фотомодел. Интересно ми е къде беше предишните 10-15 години, та никой не я забеляза тая перфектна красавица барем в една модна фотосесия да я вмести? Че до колкото знам моделската кариера не започва на 32. По-скоро на толкова свършва. Но....нека си живее жената във своя собствен филм, с чисто новото си измислено лице и със своята шизофрения.

Коментирай

kris

преди 8 години

eh ako ne e ALISIQ gladni 6te umrete HOT-- lainekowci

Коментирай

DIANA

преди 8 години

M.Grozeva kolko ti pla6ta Kurvoleta i tapka4a i da pi6e6 gluposti ne vi li e sram. Az sam jena kojato ne jivee v BG i nikoi ne mi pla6ta da sam fen na Ali ama vbvie prekaljavate predi 2 godini pluehte Nikoleta svirkoleta sega e angel nebesen .Ne vi e sram za pari ot tazi kurva po to4no ot tapka4a i deto ja lansira iz TV programi i ja obli4a za6toto tova ne e Valeri Bojinov

Коментирай

ха-ахаааха

преди 8 години

Като гледам описваш Николета, пиленце :)))) А относно шизофренията - май теб те гони.

Коментирай

Помияр

преди 8 години

Ти пък къде и видя зъбите..ама много си компетентен(а) нещо?Голям профил и направи,ще речеш,че сте първи дружки.Смешко!)Гнусна си ти !

Коментирай

krach

преди 8 години

Любовника и просто и е ударил няколко глави, защото е разбрал че ходи да духа по хотелите. Това обяснява и устата под формата на О която никога не може да стои затворена. Професионално изкривяване, какво да се прави.

Коментирай

Ева до "редакторката" М.Грозева

преди 8 години

Не ви прави чест,като журналист,ако изобщо сте такава да пишете с такава злоба и пристрастие..Статията ви(aко изобщо този боклук може да се назове така) е отчаяна и жалка драсканица."Дтилът" ви на писане издава и каква сте като човек,а именно ; жалка,злобна,долна и смешна смотанячка..... Поздрави ,Ева !

Коментирай

tochno

преди 8 години

dobre che ste vie hot arena i NiLaino che vse poveche da se ubejdavam kolko perfektna e Alisia, gram istina nqma vav novinite vi ::DD gledam i nishto osven lichice na bebence ne vijdam v pevicata. A Laino ne e istina kolko i zavijda puka se po shevovete , iskreno se zabavlqvam kolko e kompleksirana hahahahah

Коментирай

Pak az

преди 8 години

a bai mangal s ploskiq shirok i kas nos ??? Napravo ubiva ot seksapil , purvo si vij idolkata na jivo i posle govori za Alisia , nqma mqsto kafeto da mine i da ne obrashta glavi, chupi go ot vratovete vqrvai mi

Коментирай

nansy

преди 8 години

Ами то не би операции, не би чудо. И сега лицето и започва да се разкапва.

Коментирай

офф

преди 8 години

А Клозета се разкапва от проституиране по хотелските стаи в чужбина!

Коментирай

grey

преди 8 години

страшно съм изненадана ,че изглежда толкова добре в тия условия-малко грим и уморена...стига сте правили от нищо нещо за да се продавате

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.