Алисия тръгна с потниче за 5 лева, а иначе я закичиха с титлата „Модна икона“

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-tragna-s-potniche-za-5-leva-a-inache-ia-zakichiha-s-titlata-modna-ikona HotArena.net
Алисия тръгна с потниче за 5 лева, а иначе я закичиха с титлата „Модна икона“
Алисия, която неведнъж е сочена като пример за стилна жена, шокира с евтин и кичозен тоалет, видя HotArena.

Певицата се снима с грозно разкъсани дънки и бял потник, какъвто може да бъде открит по магазините за 5 лева. 

„Уж изкарва много пари и винаги има богати любовници, а е тръгнала като повлекана”, коментираха с възмущение кадъра фенове на чалгата.  
 

17 Коментара

Дрислисия и Гъзолета

преди 6 години

Нито тя, нито Гъзолета са стока, ама защо нападате само едната, и двете са тъпи и прости това е важното. Какво като потникът й е 5 лева, акъл няма и за 5 стотинки, както и Гъзолета, която е поръчала статийката, нищо че носи потници за по 5 бона. Извод: не пишете за тези помии, защото рекламирате глупостта и пошлостта...Фак ю

Коментирай

111111111

преди 6 години

Абсолютна комплексарщина е да парадираш с това колко струват парцалите. Много световни звезди ходят в ежедневието си с по-скромни марки. Да сте чули или прочели Мадона, Бионсе, или Джоли да се хвали с това какво има? Но нашите чалгарки и плейпатки са такива селяндурки, че ако не се похвалят с някоя придобивка няма да са те.

Коментирай

Hot

преди 6 години

Samo kopleksarite se interesuvat kolko struva edna dreha vajnoto e da izglejda dobre.

Коментирай

ani

преди 6 години

klozeto,Jenifer Lopez e s obezi ot 25 dolara na 4erveniq kilim,vapreki,4e e milionerka! ami tvoite ki4ozni dripi kolko struvat?

Коментирай

I3

преди 6 години

Какво ни занимавате с тази дърта к*рва всеки божи ден? А??? Колко ви плаща да я изкарвате все жертва, все нападана и оплювана за да буди съжаление и симпатии?

Коментирай

1

преди 6 години

Първо, модната икона е една и нейното име е Галена. Второ, какво се навлякла в тинейджърски дрехи? Като свали цаките и прашките истината лъсва. Сбръчкан пачи крак и износена шунда.

Коментирай

уди

преди 6 години

аман от гъзолети и алисии

Коментирай

elinor

преди 6 години

5 дни ли ви отне да съчините тази статия?Аз за толкова цял роман щях да напиша!!!Гледайте си билбордовете на Николета и скъпите и парцали!!

Коментирай

G

преди 6 години

Алисия и с гомна да се намаже ще изглежда супер

Коментирай

Истината боли

преди 6 години

Алисия изглежда чудесно! Визия, която и двадесет годишните пикли не могат да имат, за тяло - да не говорим - нежна и съразмерна отвсякъде! Клосетът дето е поръчал статията да не би неговрите ментета дето пише на тях D&G да струват повече от 5 лв? Слез на земята, парцал цигански! Току-виж си разбрала колко си смешна

Коментирай

Ели

преди 6 години

Maцка и половина

Коментирай

PFFFFFF

преди 6 години

Какво значи тинейджърски дрехи??? Да облече сукманите на баба ти ли? Егати задръстеното мислене имат някои хорица. Щом се чувства ок в скъсани дънки ще си ги носи и на 50 евала на такива жени, на които не им дреме. А Жалената от ваната не е много по-млада, нито по-добре изглеждаща.

Коментирай

Ros

преди 6 години

Abe hora vie se mnogo znaete kakto iska taka shte hodi na vas kvo vi prechi!

Коментирай

преди 6 години

И Галена, и Преслава, и Алисия са красиви млади жени. Кучето чекня, мърша и миндил е едно.

Коментирай

:)

преди 6 години

Именно!!! С визията на Алисия поне не е всяко второ кифле по улицата, а с ментаците на някои завистливи клозети, да!

Коментирай

за пореден път сте за смях

преди 6 години

А... явно трябва да се облече като полудял, избягал клоун от някоя циркова арена, за да е модерна? Алисия го каза достатъчно ясно за това каква е разликата между модата и стила! Модата можеш да си я купиш, но стила трябва да го притежаваш! Освен това най-скъпите марки в световен мащаб винаги залагат на обикновенни и семпли дрехи, но вие това от къде ще го знаете? Някои хора никога няма да преглътнат, че Алисия дори в един обикновен бял потник и дънки изглежда блестящо! Прекрасно тяло, на което му отива всякакви дрехи, от тинейджърски аутфит до елегантна дълга рокля! Съразмерно и стегнато тяло! Не виждам нищо непремерено както винаги. Такава простовата и злобна два реда статия, изсмъкана от пръстите е 100% поръчкова, всички го знаем.

Коментирай

...

преди 5 години

Темата е стара, а аз изобщо не съм фен на чалгата, но какво от това като носи "потниче за 5 лева"?! Ако си наистина красив и потник за 2 лев ще ти стои добре!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.