Алисия, Валери и Ники Михайлов се разцелуваха на случайна среща! Баджанаците заедно на фризьор

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-valeri-i-niki-mihailov-se-razceluvaha-na-sluchaina-sreshta-badjanacite-zaedno-na-frizior HotArena.net
Алисия, Валери и Ники Михайлов се разцелуваха на случайна среща! Баджанаците заедно на фризьор

Алисия, Валери Божинов и Ники Михайлов не само отдавна са заровили томахавките, но и заедно ходят на фризьор, научи HotArena.

Тримцата случайно се засекли в известен столичен фризьорски салон, където не само че се поздравили, но даже и се разцелували.

 

Клиентите във фризьорския салон останали слисани при вида на триото бивши-настоящи любовници, които си говорели като първи приятели. 

 

„Алисия явно е в отлични отношения с мъжете в живота си, а Валери и Николай са заровили томахавките. Или поне това показват действията им при срещата“, коментираха пред „Всеки ден“ очевидци.

 

Близки до Ники издадоха, че в момента статутът му с Алисия е неясен дори на самите тях. „Все още спят заедно, но и често се карат, когато тя го надуши, че кръшка. Вдига му скандал, разделят се, а после пак започват да се виждат“, разкриват те. 

 

Доскоро пък Алисия не продумваше на Божинов, но след раздялата на Валери с Николета певицата затопли отношенията си с бившия си. 

 

Това не е първата такава среща на тройката баджанаци. Предишната им засечка беше в столична дискотека в Студентски град, но тогава вместо Валери на участието на чалга дивата цъфна най-голямата й врагиня Николета Лозанова. На Алисия й стана лошо и едва не припадна, докато пееше на микрофона, когато видя жената, с която й изневери Божинов.

 

16 Коментара

Super sladko

преди 8 години

Като нищо да си падат по суинга и да си се праскат групово четиримата, а тука само се настройваме ту срещу Aлисия, ту срещу Николета:))))) А те си се обичат, милите

Коментирай

ана

преди 8 години

Алисия е горда жена.Не можа да прости унижението и това как Николета е ходила в италианския им дом,докато бяха заедно с Божинов.Но ако Николай наистина й кръшка ,не знам тя как търпи това.Иначе нищо не пречи да са в добри отношения.Щом са се отървали задружно от Николета животът им сигурно е една идея по-спокоен.

Коментирай

ох

преди 8 години

ТОВА, ЧЕ ХОДЯТ ПРИ ЕДИН И СЪЩ ФРИЗЬОР НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ХОДЯТ ЗАЕДНО. ВИЕ СТЕ ЩОКИРАЩО ТЪПИ.

Коментирай

Къде сте тролейчетааааа?

преди 8 години

Толове на Алисия, насам, насам, откъснете се малко от статията за Николета и елате да отдадете почит на пластмасовата мумия пред, която се прехласвате!

Коментирай

To ok, ama.....

преди 8 години

Ти хубаво слагаш епитети и даваш съвети,но я 1-во се замисли ако има с к'во ти колко коментара на ден пишеш. Видно е, че нямаш акъл да си разнообразно в озказа си. Не блестиш и с голям набор от синоними и освен еднакви по смисъл коментарите ТИ са и с еди и същи думички. Таа, преди да казваш на хората от коя статия да излязат и коя да четат, ти излез 1-во от саита и после живот и здраве от филма..

Коментирай

ередина лозанова

преди 8 години

Дъщеря ми Николета е лайно на куче, изсрах я по погрешка, извиниети мъ моля

Коментирай

123

преди 8 години

Ахахаха където и да отиде Асиета се оказва, че всички от присъстващите са я е*али. Горката, изтривалка на половин София.

Коментирай

Maria

преди 8 години

Tova e statia za Alisia, ne za Nikoleta. Ot tvoia komentar vijdam, che v burzinata iavno ne si prochela pravilno. Vij, kato kajesh IZTRIVALKA, vednaga se vizyalizira obraza na Nikoleta. A tova, che e v dobri otnoshenia s bashtata na deteto si, pokazva vuzpitanie i klasa. Malkia Valerko she gi svurzva cial jivot. Za vsiako dete e vajno da se chuvstva obichano i da yseshta podkrepata na dvamata si roditeli.

Коментирай

Maria

преди 8 години

Tova e statia za Alisia, ne za Nikoleta. Ot tvoia komentar vijdam, che v burzinata iavno ne si prochela pravilno. Vij, kato kajesh IZTRIVALKA, vednaga se vizyalizira obraza na Nikoleta. A tova, che Alisia e v dobri otnoshenia s bashtata na deteto si, pokazva vuzpitanie i klasa. Malkia Valerko she gi svurzva cial jivot. Za vsiako dete e vajno da se chuvstva obichano i da yseshta podkrepata na dvamata si roditeli.

Коментирай

няма какво да коментират феноветена Алисия

преди 8 години

Грозева, не се опитвай да правиш съчинение с елементи на разсъждение, защото нямаш а какво. Иска се акъл, Грозева, акъл, който при теб липсва. Нали трябва да отвлечеш вниманието на влизащите в този сайт от египетското ти писмо фентъзи за Николета и "любовника" и Филип Плейн, но само в мечтите и и сега хоп, ни в клин, ни в ръкав някаква простотийка тук. Идете в Клюки. БГ и прочетете статията за Николета и Плейн ха ха и вижте красавицата е жената до Плейн, към която не спира да праща в Инстаграм вниманието, любовта и обичта си придружени със снимки. В момента Плейн е в Дубай на откриването на поредния си бутик по света. Проститутки бол из целия свят. Жената му е красавица, като всички рускини. Оксана е ослепителна красавица, умна и интелигентна, както и образована жена. Имат общо дете. Къде се слага проститутката Курволета ? Това,че е седяла до него и се е снимала с него на партито , та дори и да е намачкал с нея чаршафите за малко призори в хотела преди да си отлети със самолета не я прави негова любовница( което аз лично не вярвам) още по-малко негово гадже. Пак си прави ПР на чужд гръб и все търси известни личности, защото тя самата е едно голямо нищо, за да си избие за това комплексите. Пълни абсурдни твърдения тук! АЛИСИЯ никога не би си позволила на днешен етап такова падение! НИКОГА!

Коментирай

продължение

преди 8 години

я прави негова любовница( което аз лично не вярвам) още по-малко негово гадже. Пак си прави ПР на чужд гръб и все търси известни личности, защото тя самата е едно голямо нищо, за да си избие за това комплексите. Пълни абсурдни твърдения тук! АЛИСИЯ никога не би си позволила на днешен етап такова падение! НИКОГА!

Коментирай

красотичка

преди 8 години

Усмихвай се Алисия повече, имаш страхотно красива усмивка, като теб самата и сияеш. Щастлива жена! Докато една гони миражи в Монако, другата си ходи на вилата с приятеля си с Сен Тропе. Кой, както си я направи! И най-важното има , уважението на двамата си мъже в живота. Какво повече да иска? Има си прекрасно дете, което отглежда и възпитава отлично, има си приятел и любим, има си професията и високото образование, има си успеха! Нека кучките си лаят, има защо! Тя дори не ги отразява, което е показателно за интелигентен човек. А, проститутките нека гонят вятъра по света!

Коментирай

Соня

преди 8 години

Грозна проститутка. Не спря да се ебе

Коментирай

Николета, нали нея имаш предвид?

преди 8 години

Николета, нали нея имаш предвид? Щото тя пасва идеално на описанието. Ми радват се хората да се видят, имат хубави отношения. За разлика от отношенията им със злобното ГНиЛо.

Коментирай

Николета, нали нея имаш предвид?

преди 8 години

Николета, нали нея имаш предвид? Щото тя пасва идеално на описанието. Ми радват се хората да се видят, имат хубави отношения. За разлика от отношенията им със злобното ГНиЛо.

Коментирай

Хм..

преди 8 години

Ми няма ги, но има хора, които виждат РЕАЛНО нещата и имат реална преценка. И харесват Алисия, за разлика от твоята пластмасова мумия Николета. Няма да ти обяснявам защо, защото явно ти е много малък умствения багаж и няма да разбереш :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.