Алисия вече пее по ... бански?! (Пак вкарва нови модни тенденции, които феновете й се чудят как да нарекат)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-veche-pee-po-banski HotArena.net
Алисия вече пее по ... бански?! (Пак вкарва нови модни тенденции, които феновете й се чудят как да нарекат)

Читателски сигнал

 

Почитател на HotArena ни изпрати снимки, на които фолк певицата Алисия е пременена в странен тоалет. Все сме виждали къси бюстиета в съчетания с дълги поли или пък къси гащи, но...

 

Този път изпълнителката хвърли всички в туш. Дори анонимният подател изпитва трудност да каже как точно се нарича горният компонент от аутфита на брюнетката.

 

Алисия за пръв път пее толкова разголена. Дори на моменти сякаш гърдите й щяха да изскочат извън потничето“, разказват очевидци, присъствали на последното й участие.

 

И наистина... дрешката е доста изрязана и прилича по-скоро на бански, но сме далеч от мисълта, че наистина е част от плажен костюм.

25 Коментара

gotina e

преди 8 години

obache i na men neshto ne me kefi gornishteto inache tq si e stilna vinagi! Vajnoto e da i e gotino na scenata vse taq i s chuval da e talanta s e talant!!!!!!!!

Коментирай

LADY GAGA

преди 8 години

ТЯ ХУБАВО Е ПО БАНСКИ АМА Е НА СЦЕНАТА А НИКОЛЕТА БЕШЕ ПО БАНСКИ В РЕСТОРАНТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ НА РОЖДЕННИЯ СИ ДЕН Е ТОВА Е СЕЛЕНИЯ. ПРИ ТОВА ПРОЗРАЧЕН И КАРБОВСКИ ВАНКО 1 И ВЕЛИЗАР Я БАРАХА ПО ГЪЗА И ЦИЦИТЕ КОЙ КАК ЗАВАРИ

Коментирай

шок

преди 8 години

Какво се е случило с лицето й? Защо изглежда така? А банските как да ги коментиране. Търсене на нов спонсор спешно?

Коментирай

въх

преди 8 години

Каква сцена бе момко? На сцената на Уембли ли е или на подиумчето в Плаза в Студентски? ХАХХАХАХАХ Тамън хубаво да залепват десетолевките на потните гумени цици.

Коментирай

---

преди 8 години

Без да вземам отношение за това каква е, защо е, какво ѝ трябва, бла бла, искам да вметна, че това НЕ е бански :D :D:D

Коментирай

shok

преди 8 години

Остави банския ами как се е ояла тая свиня блатска....Тия дебели ръце, тия изскочили сланини, липсата на талия....Ужас и потрес! Само едно пластмасово лице и едни гумени цици. Хората и правят критика на място. Ама тя милата карикатура си мисли, че е завист и злоба. Боже опази! Грозота, перверзия и свръх тъпота до немайкъде!

Коментирай

гръмни се, злобарке простовата

преди 8 години

Като ти чета коментара "свиня блатска "си ти ,някъде от Северозапада, но най-вероятно визираш себе си. И типичната простотия и злоба. Тя им страхотно тяло само ти виждаш сланини и всичко останало... Явно не си добре със зрението и главата въобще...

Коментирай

до "въх"бъхло тъпа и лзобна

преди 8 години

Има ли значение къде е? Това се казва сценичен костюм... , а не е излязла на разходка с него по Витошка

Коментирай

............

преди 8 години

Taкa e! В тези горещини по него време и в тези препълнени заведения, как се пее? С чувал на главата, а и какво значение има на някой дали му харесва или не, важното е, че тя се чувства добре в кожата и дрехите си. Другото няма никакво значение

Коментирай

gty

преди 8 години

kato borec e.debeli race,6iroki ramene,nikakva taliq.

Коментирай

страхотна е!

преди 8 години

Красива жена с успешна кариера! Какво значение има кой я харесва и кой не тук? Има близо 100 000 фена, които я харесват и подкрепят. Ще си мине и без мнението на 1-2 хейтъри от ХотЛайнена ха ха ха

Коментирай

една е оФцЪта

преди 8 години

По-точно хейтър е само една представяща се с хиляда имена и не излизаща от този сайт денонощно. Обсебена от Алисия. Прозрачна , репертоара и се знае от постоянните коментиращи тук наизуст. Проста и много злобна. С една дума нещастница, някъде по света!

Коментирай

тролчо

преди 8 години

ако ще и гола да пее по хубава няма да стане ядец на нея рогата й са патент и то рога без опаковка

Коментирай

красотичка нежна

преди 8 години

Алисия е жена женствена и сексапилна, а не черен скелет разкривен, спаружен, сбръчкосан и погрознял от солариуми и злоба- Николета Лозанова

Коментирай

ха ха хааа

преди 8 години

Селянката пак е яхнала метлата. Не виждаш ли, че не можеш да се осекнеш, но и ти мнение изказваш... Тъпунгер смотан!

Коментирай

ИВО

преди 8 години

ТОВА Е ЖЕНА С ГЛАВНО Ж А НЕ КАТО ОНОВА ДЖУДЖЕ НИКОЛЕТА

Коментирай

kris

преди 8 години

super si e mackata

Коментирай

ppp

преди 8 години

Много си е хубава и винаги е била! Някои други да намалят солариума, че приличат на препечени филии (е, може и да се харесат така на някой и друг олигарх, но е временно)

Коментирай

123

преди 8 години

tove ne e banski......no va6ata modna ikona Nikoleta be6e oble4na s banskı na ve4erq,,mnogo bırzo zabravihte :))))))))))

Коментирай

ана

преди 8 години

123,право в десетката.Николета дори 2 пъти се изложи с плажната колекция на Долче и Габана,която беше нахлузила на дискотека-хахах

Коментирай

st

преди 8 години

Ставате вече освен скучни и смешни и нелепи с тая Ася...Ако не и напишете името поне веднъж на ден,ще умрете..Тая жена,трябва да ви иска пари за всяко споменаване на името и..Гледам другите ви статии (които в заглавието нямат Алисия) са с по1-н,най-много 2-а коментара.Е,за т'ва тая Ася ви е 24/7 в главите.Тя ви прави саита.Поне бъдете хора и си платете..

Коментирай

Dee

преди 8 години

Според мен изглежда добре и се е облякла адекватно. Талия също има, а ако това са дебели ръце.... Обаче едно ми прави впечатление от доста време - винаги косата и захлупва лицето. Фризьорът й трябва да започне да разнообразява малко тия прически. Всеки път е с права коса, път по средата и захлупено лице. От доста време се носи в този стил и е време да го промени. Толкова по-хубава беше с русата къса коса!

Коментирай

buca

преди 8 години

basi bucata.sigurno e ot godinkite,vse pak na 40 nqma kak da izglejda kato na 20.dosta podpuhnala i naedrqla.

Коментирай

Ахаххахахаххахахахаха

преди 8 години

Хахахахахахаххаха Николета била джудже хахахах, а да не би тая да е с пропорции на манекенка ахаххааххаха къс пас... Береш ягодите права, Асе:))))) Май си членка на отбора по ниско пърдене, а? Скапан хобит :)))) а каква свиня си станала самооо лелеее какви са тия прасешки ръце??? Много си стегнала коланчето нещо - вместо ефект се е получил ДЕФЕКТ! Кривак вакарелски, имаш мъжки кръст и отвратително тяло! Къси крака, дебели ръце, квадратен задник и ХИПЕР ГРОЗНА МУЦУНА!! На живо си още по гадна, Ники М. може да мине за твой син, лелчеее:))))) Спри да се излагаш и освободи момчето от покритите ти със старчески петна лапи!! Ти си обсебена от Николета, боклук грозен! Не спря да я копираш - то не беше цвета на косата, прическата ....Проумей го най- накрая - НЯМА КАК ДА СТАНЕШ НИКОЛЕТА ТА АКО ЩЕ И СВЕТА ДА ОБЪРНЕШ! Жалка си в опитите си да подражаваш на тази, която ти взе мъжа хахахахх И КАТО СИ ТАКАВА СТРАХОТНА ЖЕНА ЗАЩО ПОСТОЯННО ТИ СЛАГАТ РОГА??? ОЩЕ ПОМНЯ КАК ХВАНА ВАЛЕРИ АХАХХАХ ИЛИ ПО ТОЧНО КАК ТЕ ПОРЪЧА ОНАЗИ ВЕЧЕР... проститутко мръсна!

Коментирай

....Стъпваш на тока..ставаш висока ;D;D;D

преди 8 години

Смачканият гном ГнАся е същото джудже като ГниЛо, така че вземи отиди на един профилактичен преглед при очен лекар, Иво:)))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.