Алисия за Ники: Даде ми добър урок да не си хвърлям чувствата на вятАра! (Подробности около ЧРД на певицата)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-za-niki-dade-mi-dobar-urok-da-ne-si-hvarliam-chuvstvata-na-viatara HotArena.net
Алисия за Ники: Даде ми добър урок да не си хвърлям чувствата на вятАра! (Подробности около ЧРД на певицата)

Фолк певицата Алисия разкри, че е разочарована от връзката си с Ники Михайлов, видя HotArena.

 

Навръх рождения си ден тя призна, че вратарят й е дал „добър“ урок да не хвърля чувствата си на „вятАра“.

 

Да, с тази правописна грешка Алисия изписа думата, което предизвика доста бурни коментари и обиди по адрес на чалга дивата.

 

„ВятАра явно я е вял на бял кон, когато е била първи клас“, подиграват се зевзеци.

 

По-интересното обаче друго – посланието, което вложи фолк певицата в думите си.

 

„Христовата възраст, тя не позволява да хвърляш на вятара мисли, емоции и чувства! Получих много уроци и много подаръци от съдбата, така че на 33 имам всичко, за което съм мечтала като малка! Благодарна съм за шансовете в живота си и си пожелавам само аз и близките ми да сме живи и здрави и винаги да мога да бъда опора за сина си!“, написа Алисия в социалната мрежа по случай рождения си ден.

 

 \"\"

 

За всички стана ясно, че частта с хвърлените емоции и чувства на вятАра и уроците, които е получила от съдбата, е насочена към връзката й с Ники Михайлов.


Откакто двамата са разделени, Алисия не си бе позволява директни упреци към футболиста. На рождения си ден обаче певицата си направи равносметка.

 

Може би и затова фурията реши да празнува в тесен кръг – само с новия си приятел Георги Станоев, сина си Валерко и майката на Бирмата – Лидия Станоева.

 

Според запознати на Бирмата също не му било до празненства. Той бил бесен заради скандала, в който го въвлякоха. Припомняме, че през февруари в столично заведение стана меле с участието на сина на Златко Баретата – Алекс. Тогава се твърдеше, че бабаитът се е сбил именно със Станоев, което не било вярно.

 

„Жоро дори се опита да ги разтърве и сега е бесен, че намесват името му“, разказват негови близки пред „България Днес“.

29 Коментара

бргд

преди 8 години

ден без да напишете нещо за Алисия дали ще има?

Коментирай

шматка

преди 8 години

само аз и близките ми да сме живи и здрави..a къде са феновете,които по форумите така те защитават?

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Толко и е интелекта на Вакарелската примадона. Грозна, тъпа и винаги такава ще си остане!

Коментирай

истина

преди 8 години

Така е ,права си,тука по-разумните хора са я преценили отдавна колко струва Света Алисия-рано или късно истинското и лице лъсва.Тази жена е с маска на добър и мил човек,но всъщност е жалко,алчно,озлобено човече,безскрупулен кариерист и лицемер!

Коментирай

до тези под мен

преди 8 години

От кaкво дa е зaщитaвст феновете? Дa не е престъпник? Открaднaлa е нa някой мъжa и остaвилa детето му дa рaсте без бaщa или кaкво? Вятaрa е нещо, кaто еродирaн нa кaрaджовскaтa звездa.Всеки може дa се объркa.Вие перфектни ли сте?

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

По-скоро не я защитават ,а плюят по Николета,незнайно защо-сякаш е взела мъжете на всяка една от тях.Мъж трудно се краде ,ако той самият не поиска това,а при Ася той дори не и беше съпруг-просто любовник-пореден!

Коментирай

Коментар

преди 8 години

Злобно и малоумно, истерясало човече! Я се виж ти колко си жалко, после обсъждай останалите хора. Явно безработните от циганската махла нямате по цял ден какво да правите, че чак и злобни профилчета и коментарчета под всека статия. За втори път - ОТРЕПКА жалка, намери си живот

Коментирай

дa дa

преди 8 години

Зa втори път ще го нaпишa.Имaм непоносимост към рaзгонени кучки пръскaщи феромони по обвързaни мъже.Живеели сa 4 години нa семейни нaчaлa имaли сa и дете,но щом според теб товa, че сa нямaли брaк е опрaвдaние, тaкa дa бъде.Николетa не е виновнa, кaкво дa прaви женaтa, кaто свободните мъже сa се свършилa и е остaнaло сaмо мaлкото коте Вaлери със слaбите aнгели.

Коментирай

до ха -ха "журналистите "от този сайт много пъти са правили грешки

преди 8 години

Не, така ти изнася да кажеш, като всеки друг парцал мислещ по този начин. Алисия не е била любовница на Божинов, а бяха семейство с дете, живееха на семейни начала, докато поръчаната проститутка не се подвря и разби семейството й. Много хора живеят на семейни начала днес без брак, но това не означава ,че не са семейство, а любовници. Въпрос на морал, възпитание и култура. Хората с тези качества задържат семействата си независимо дали е с брак или не. Доказа го и бракът по сметка на Николета. Само твоята тъпа картуна и курвенски манталитет мога да лансират подобни тези и схващане за нещата. Виж с Михайлов може да се нарече, че бяха любовници, но не и с Божинов. И докато кучка не си вдигне опашката пес няма да я подгони никога. А, Николета в предаването на Азис още по времето пред цяла България заяви, че иска Валери Божинов или Благо Георгиев- които и двамата имаха семейство и деца по него време. Акъл на буци и още неща! Така че, ако ти си имаш някакъв проблем относно Алисия той си е твои и ще си остане такъв, но не си фактор в нейния живот, още по-малко , като гледам и в своя собствен такъв. Нещастна и злобна женица!

Коментирай

до ха -ха >>>

преди 8 години

твои и ще си остане такъв, но не си фактор в нейния живот, още по-малко , като гледам и в своя собствен такъв. Когато стане въпрос за Алисия тук, тя според този боклук по-горе е най-долната, най-пропадналата, най-=грозната.... и същевременно не е фен на Николета, но тя е правата, красивата и най- най най..... Сякаш Николета сама защитава себе тук..ха ха ха...Нещастна и злобна женица!

Коментирай

така е

преди 8 години

Точно преди дни се наложи да поправя тук грешка на провинциална журналистка от жълт сайт и то в заглавието. Така е, ЧУЖДИТЕ грешки се забелязват. И идеята за тази меко казано тъпа статийка не е нищо друго, а да наблегне преди всичко именно на грешката, която може да е и на Админа на страницата на Алисия ( понякога , когато Алисия е заета, това прави Админа, макар и много рядко) и между другото се вмъква презумпцията за отправеното си пожелание било свързано с Михайлов. Аз мисля, че тя прави равносметка на целият си съзнателен живот дос ега в който влизат всички , като Божинов, Михайлов и всичко случило се за добро и лошо в живота и. Погледнато реално за тези 33 години е постигнала не малко. Дай, Боже всекиму! Личният живот си е неин , нека оправи ние нашите и тогава да се обсъждаме чуждите.

Коментирай

em

преди 8 години

Когато умре.

Коментирай

блаа до Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Не знам, аз нa твоята профилна снимка грозна жена не виждам. А снимката дори е коригирана. Дори Алисия да беше сбръчкана - то си е за нея. Тя не ви се вре в лицата нон-стоп, тип "ау, колко съм невероятна, следете живота ми и завиждайте". Тя с това е интересна, че е загадъчна и не си показва ежедневието на хората. Така предизвиква любопитството на тези, които я харесват. А тези, които не я харесват, си остават необезпокоявани и могат спокойно да я подминат. Но явно има нещо или някой плаща, или някой наистина завижда за нещо. За какво завижда - той/ тя си знае.

Коментирай

bouf

преди 8 години

Само тя и близките и да били живи и здрави. А малоумните ти фенове ма? Кучета ги яли....А между другото ХотАрена напишете статия как Асундето изтрива всички коментари които не са хвалби и ласкателства към нея. Да си помисли човек че всички само я величаят. Къде е критичния коментар от вчера? Гледам че се мъдрят още два които не са и по вкуса. И те безследно ще изчезнат. Тук поне коментари не се трият. Да влезе да прочете всенародната любов.

Коментирай

блаа

преди 8 години

По твои думи си разгледал/а профила ѝ няколко пъти само вчера, а да не говорим за всеки останал ден. И ти въобще не я харесваш. Е, добре ли си, кажи ми? Какво да пожелава или не, си е неин личен избор на неин личен празник. Както е твой личен избор да ѝ посещаваш профила по 5 пъти на ден. Нейните "фенове", за мен по-скоро почитатели, защото не са по на 12 години, едва ли се нуждаят някой си да им пожелава да са живи и здрави. Стига, Нова година и пожеланията минаха хаха

Коментирай

bouf

преди 8 години

Да, разгледах и профила престъпление ли е? Един от коментарите беше мой. Той не беше точно критика, а по-скоро мнение и съвет. Моментално беше изтрит. Това говори само колко е комплексирана тая жена и как няма реална преценка за себе си. Иначе хората хубаво я подредиха след гостуването и в онова предаване в БТВ. Заслужи си го!

Коментирай

123

преди 8 години

СТИГА С ТЕЗИ 33 ГОДИНИ!Да не мислите, че някой й се връзва, че е на 33 г. Няколко години изкара на 29г., а сега няколко ще е на 33г. Дори е пропуснала да направи ПОРЕДНАТА корекция на възрастта си в Уикито. То повечето жени си крият годините, но нейното е прекалено да крие цели 5 години. Ако я кара така, скоро ще стане по-млада от Валерката и Плешко! Всъщност разбирам я, излиза с много млади мъже и сигурно е комплексиращо да е МНОГО по-стара от тях.Доскоро нагъваше наборите от 80-те години, сега е подпукала 90-те, след година две ще почне и тия родени през новото хилядолетие . Как да си каже реалната възраст, като скоро ще е наборка на майките им!?Колкото за правописа й, нормално за висшистка, като нея да пише толкова "грамотно".Каквато дипломата, такъв и правописа!

Коментирай

хи

преди 8 години

АЛИСИЯ ГЛЕДА ВИНАГИ МНОГО РЕАЛНО НА НЕЩАТА. ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ КОИТО СА ЦЕЛУНАТИ, ИЗБРАНИ, ВЛЮБЕНИ , ВСИЧКО НАЙ- НАЙ НО БЕЗ ПОКРИТИЕ ТО АЛИСИЯ СИ Е ПОЖЕЛАЛА НЕЩО СЪВСЕМ ИСТИНСКО. ТОВА КОЕТО Е НАПИСАЛА ЗА РОЖДЕННИЯ СИ ДЕН НЕ Е ПЛОД НА ФАНТАЗИЯ И НАПЪВАНЕ ДА СЕ ХАРЕСАШ ИЛИ ДА НАКАРАШ НЯКОЙ ДА ТИ ВЯРВА КОЛКО СИ ЩАСТЛИВА А ДА Е ТОЧНО ОБРАТНИТО, ТА ПОСТЪТ И Е СУПЕР РЕАЛИСТИЧЕН .ТОВА ЗА БЕЛИТЕ КОНЕ МАДАМ НЕГРАМОТНИЦЕ ПИЩЕЩА СТАТИЙКИ Е ПО ПОВОД СКОРОШЕН КОМЕНТАР ЧЕ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА И СЕ СЕ ИСКА ДА ОБЯЗДИ МИХАЙЛОВ ЛИ Е ХАХА. Е, ДОРИ И ДА ПРЕДПОЛОЖИМ ЧЕ НЕ Е С АЛИСИЯ ТО ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА СЕ ИѝЛОЖИ С ЖЕНИ НА ПОВИКВАНЕ ;). А РОЗИТЕ НА АЛИ ОТ КОЙ СА? :)).

Коментирай

блаа

преди 8 години

Кои хора са я подредили? И защо си мислиш, че ти и още няколко човека сте "всенародната любов"? Жената има право да изглежда както си иска и изглежда супер. Никого не е обидила по никакъв начин. Интервюто ѝ беше добро. Обикновено след интервюта се говори какво е казал интервюираният, но тук се опитват да се правят някакви селски скандали. Абсолютно безсмислено. И това, че ти се опитваш и съвети да ѝ даваш, на база на какво не знам, си е твой проблем. Тя има право да не го приеме. Не ти е длъжна с нищо.

Коментирай

lili

преди 8 години

на мен алисия ми допада с интелект и красота ,но за тези без гънки на мозъка е важна позата и марките дрехи и изкуството да си изкуствен

Коментирай

куците магарета пак изтерясаха

преди 8 години

Куцото магаре написало статията , ти си говорила лично с Алисия и знаеш че тя именно за Николай намеква. Аман от разбирачки кой какво искал да каже, . А другото куцо магаре ли е , Гарфилд ли е, Николета Лозанова ли е а може би 3те в едно ако тя знаеше какво мислят за нея хората, как и се подиграват зад гърба дори и популярните личности щеше да я срам да си каже името, защото и без това ако не каже че е тя виждайки я някой на улицата трудно би я разпознал защото няма нищо общо със снимките които се спуква да публикува. А и с кой е празнувала певицата вие най малко знаете, ама вие си ги знаете, защото сте на принципа на налучкването и на клеветите.

Коментирай

в

преди 8 години

Ето това е за всички, които все я наричат "жена с образование, кариера, перфектна майка". Само защото имаш дете, не значи, че си перфектна майка. Само защото имаш диплома, не значи дори, че си грамотна.

Коментирай

в

преди 8 години

А! И само защото имаш работа, не значи, че имаш достатъчно пари, както някои тук все пишат, че щом има работа, значи имала достатъчно. На никого не му стигат.

Коментирай

bouf

преди 8 години

Тя има правото да не ги приеме, така като аз имам правото на мнение. И като ми изтрие коментара то няма да се промени. Дори се затвърждава още повече. Хората масово НЕ Я ХАРЕСВАТ! Влез в другите сайтове откъдето ХотАрена си пренаписват статийките. И се наслади на "няколкото човека" и техните мненийца за любимката ти. Мислиш си че сме аз и още няколко човека, защото така ти изнася. Според мен поддръжниците и тук сте ти и още няколко човека (предимно нейни роднини).

Коментирай

коя си ти да правиш квалификации? точно никоя!

преди 8 години

Разбира се ,че е образована и разбира се, че е грамотна. На всеки му се случвало да сгреши и това е абсолютната истина. Ти точно, дето лаеш но стоп тук, колко пъти ти поправяме грешките, но за Алисия винаги има какво да кажеш с цел да я упрекнеш. Винаги ти му знаеш реда. Колко си смешна, ако се виждаш от страни! Аз също съм грешила и не мога да кажа,че има човек , който никога не е правил такива грешки през живота си. Говоря за хора с висше образование. А, колкото до майка , да прекрасна майак ,която се занимава с детето си, която е винаги до детето си ( нейната работа е нощем час и половина и когато то спи. През останало време е неотлъчно с детето си. И за доходите, с няколко хиляди лева на участие които са почти през вечер , как мислиш, дали няма да и стигнат на нея и детето й. Тези кьорфишеци дето ги изстрелваш са ми ясни.... на никого не стигат парите, -Да! Зависи , как си разпределяш лимита. И както има българска поговорка.... Всеки разстила чергата според краката си! какво си седнала тук да и правиш сметка на живота, бюджета и грамотността! Ти, точно ти! Боже, застреляй се!

Коментирай

коя си ти да правиш квалификации? точно никоя!

преди 8 години

Какво си седнала тук да и правиш и държиш сметка на живота, бюджета и грамотността на Алисия. Ти, точно ти! Боже, застреляй се!

Коментирай

Aйде стига

преди 8 години

Недейте намира кусури на жената, все пак не е учителка, а проста певачка! За такава добре се справя с правописа.Имала била уж образование, пък била неграмотна! Ами имАла пАри купила си диплома, да не е само тя, това е масово явление.Тъй че нищо кой знае какво не е станало! Кой не пише, че е НЕЖНА, умна, свястна, уникална, талантлива, работлива, грижовна, добра и най, най-голямата звезда на Бг АНАТЕМА, отделно сте заклеймени, като фенове и последователи на най-долното, гадно същество на света- кошмарът на нежната Асинда, а именно Караджовския миндил, куцото магаре с късите крака, Гарфилд, циганка и прочие!Това прочие включва всички цинични определение на последната, които от неудобство не мога да цитирам, но феновете на най-нежната и възпитаната трийсет годишна мома щедро хранят нещастницата има глупостта да забърше не един и два от мъжете на НЕЖНАТА вакарелска буля!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Кучето и курвулетокурофенката, мършите.

Коментирай

Хъкълбери

преди 8 години

Не се занимавайте с тази неграмотница, само наливате вода в мелницата й. Жадна е за реклама и си умира да пишат за нея та дори да я плюят, важното да я отразяват.Само дето се прави на специална, същата неграмотна кифла, като съперницата си е! ВятАр я вее на бял кон!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.