Алисия, защо направи такава антиреклама? Вижте какъв голям гаф сътвори певицата докато я фотоепилират (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-zashto-napravi-takava-antireklama-vijte-kakav-goliam-gaf-satvori-pevicata-dokato-ia-fotoepilirat HotArena.net
Алисия, защо направи такава антиреклама? Вижте какъв голям гаф сътвори певицата докато я фотоепилират (СНИМКИ)
Алисия със сигурност знае какви жертви изисква красотата, но последната е повече от ненужна, видя HotArena.


Както стана модерно напоследък, известни родни красавици стават рекламни лица на разкрасителни процедури и демонстрират нагледно вълшебните им свойства. Алисия също се нареди на тази опашка, но при нея рекламата е по-скоро анти. На пръв поглед в снимката може да не видите нищо необичайно, дори ще ви се понрави доста, защото певицата е разголила краче. Истината обаче е, че тя демонстрира нещо доста притеснително.


Всички уважаващи себе си дами, които се подлагат на подобни процедури, са наясно, че при извършване на фотоепилация и козметичката, и клиенката задължително са със специални предпазни очила. Това е не просто препоръчително, а задължително, защото светлинните импулси, които се изпълчват, вредят сериозно на очите.


Вероятно в бързината да скапълят някакви снимка с рекламно послание нито Алисия, нито извършващите процедурата са се усетили, че ще има нещо нередно в снимката. Коментарите под нея обаче веднага заваляха и разкритикуваха певицата.


Възмутени дами споделят, че само в България може да се види такова чудо като правене на фотоепилация без предпазни очила. И прави забележка като след някоя и друга година дамите на снимката получат перде или друго увреждане на зрението, да не се чудят от къде им е дошли. Алисия, гледай ги малко повече тия неща!

13 Коментара

dali

преди 7 години

ааааааааааа не бъркайте никиту с Алисия тя е по анти бях в мазазин и чух неискам от парфюма на нл

Коментирай

Xaxaxaxa

преди 7 години

E това е да си жаден за слава и с цената на всичко да се пише за теб!!!!! Колко ниско ще пада още тази бабичка, освен и една снимчица как си бръсне путката да сложи,та дано я забележи някой!!!!!

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

nikoletyyyyyy....kot i da prai6...mangalke tapa.....alisia e dama....a ne boklyk bezdaren kato teb....

Коментирай

ani

преди 7 години

nIklozeto,iska tI se krak kato na alisiq,ama samo 6te go sanuva6.....

Коментирай

upssss

преди 7 години

Бре ,колко сте вещи от този сайт и вашата редакторка Клозета. Тя да си гледа реклама на нейната апаратура и да не се сравнява с напреднала такава по света. И , това е само реклама, а от къде знаете , как процедират във въпросния козметичен салон. Как пък все намирате нещо за да се хванете и заядете , с цел да оплюете или опетните тази жена. А, тя е на светлинни години от вас драскачите и тъпата и необразована проститутка на повикване- Курволета Спермоядова.

Коментирай

.

преди 7 години

Напишете как Николета е тропала по нощите на вратата на Плейн в хотела в Милано и как я е изгонил. И защо я няма врекламния клип на новата му модна линия.

Коментирай

Geri

преди 7 години

Ami nito v USA, nito v KItay sum vijdala nyakoi da si slaga ochila pri tezi prozeduri! Za kakvo govorite?

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Къде може да се види този клип,излезе ли вече?

Коментирай

Paloma

преди 7 години

Мечтата на Николета Лозанова- да бъде известна и оборотна.Ама е и много важно с какво си известен.Цел в живота- висок стандарт.Но пак зависи как го постигаш този стандарт.Когато си платена проститутка не е много похвално.Тя винаги е била по-известна с връзките си със заможни мъже,отколкото с някакъв умствен капацитет.Няма повече какво да говорим.

Коментирай

вярно е

преди 7 години

Не знам за Плейн ама тая си е качила някакъв клип в инстаграм, предполагам, че за него става въпрос. Честно казано го гледах внимателно и никъде не я видях :) голям резил..

Коментирай

123

преди 7 години

Същото важи с пълна сила и за Алисия.Известна с връзките си,кой какво й купил,къде я завел,отколкото с песните си.Да се говори за нея,да е по страниците на вестниците,нещо което все по рядко се случва,залязва,тъне в забрава.

Коментирай

Оф, я млъквайте хотлайна

преди 7 години

Алисия е останала доволна от процедурата и я препоръчва. Ако искате и космите на краката да си снима, само за да ви убеди, че има ефект. Нещастници!

Коментирай

до 1,2,3

преди 7 години

Даже не трябва и да обмисля тъпата ти глава да сравняваш две жени от две различни планети! Достатъчно е да кажеш, че Николета за 10 години даде 5 интервюта и във всички присъства името Алисия. А Алисия дава интервюта по всякакви въпроси и предимно за кариерата си! Ако на малоумни въшки, които ги интеревуват само жълтите новини ви е интересен само личния й живот и простотиите, които се измислят по долнопробни сайтчета това е отделен въпрос и не означав, че е известна само с това. Аре чезни

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.