Алисия заточи Валерко на село още в последния учебен ден (В София няма кой да го гледа, ще летува във Вакарел)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-zatochi-valerko-na-selo-oshte-v-posledniia-ucheben-den HotArena.net
Алисия заточи Валерко на село още в последния учебен ден (В София няма кой да го гледа, ще летува във Вакарел)

Учебната година за първолаците в елитния лицей в Горна баня едва приключи и Валери Божинов–младши по спешност бе заточен при баба и дядо във Вакарел, узна HotArena!

 

Това се случи само ден след като взе удостоверението, че преминава във втори клас.

 

Майката на хлапето – фолк певицата Алисия, побърза да разтовари отговорността и да го прати при родителите си, за да може да осребри периода на абитуриентските балове, който традиционно е един от най-силните за изпълнителите в лекия жанр, пише „Всеки ден“.

 

Хонорарът на певицата с рождено име Ася не пада под 4000 лева за пищните празненства на зрелостниците и Валерко ще трябва да гони кокошките из двора на дядо Пламен и баба Наска, докато майка му заработи някой лев.

 

Алисия имала възможност да остави 7-годишния си син в лицея на лятно училище, но предпочела да си спести месечната такса от 1300 лева. А и детето било свикнало с родителите й, при които традиционно прекарва летата си.

 

Не е тайна, че възрастната двойка се облажи от връзката на щерка си с футболиста Валери Божинов и направи луксозен ремонт на селската си къща. Пламен и Наска са осигурили и сателитна телевизия, и интернет на внука си, за да може да се забавлява и на закрито.

 

В последно време родителите на Валерко доста позатоплиха отношенията си и няма да е изненада дори да опитат да залепят парчетата на разбитото си семейно огнище. За края на учебната година Алисия и Божинов–старши заведоха сина си на ресторант и на кино като истинско семейство, след като близо 2 години не се бяха появявали на публично място заедно.

 

Хлапето е отнесло при баба си и дядо си цял сак с книги, които трябвало да прочете по време на лятната ваканция. Наска го карала всеки ден да минава поне по 10 страници, за да спази норматива, докато Пламен бил далеч по-либерален и смятал, че децата не се нуждаят от много четене.

 

„Виж татко му, една книга не е отворил в живота си, а се оправя добре. Ако иска, като му дойде времето, ще гълта буквите. Сега е важно да подиша чист въздух и да си почине добре“, разправял таткото на Алисия.

121 Коментара

ami zatlustqlata nikol

преди 8 години

tq puk e v karadjovo da goni kozite i da se tupche s domashnata banichka na baba eredina, pu pu da ne q poserat gulubetata na dedo i gulubarq. neq suvsem puk nqma koi da q gleda zashtoto maika i e bezrabotna prostitutka i q naritaha ot sofia sega sedi na selo da kopa cvetqta i da doi kravite

Коментирай

Статията е от Гни ло

преди 8 години

Ама как те е яд че Валери лиже гъза на Алисия а теб за жива не те брои, идва да Вижда Никол а теб те нарита като Ники Михайлов навремето стар трабант извън употреба. Валери никога няма да се върне при теб защото си злобна тъпа и комплексирана жена без самочувствие и много смешна карикатура

Коментирай

Ася

преди 8 години

Валери младши и Алисия ще ходят до Италия при Валери Божинов, ПРОБЛЕМ НИКОЛЕТА???

Коментирай

hhhh

преди 8 години

nikoleto a tvoeto dete kade e ? ostavi deteto na alisiq na mira

Коментирай

neinoto dete blee zashtoto e tupa ovca i drugo ne moje

преди 8 години

intelekta na nikol e na nivo ribeshka glava af af af af af xacaxcaxcaxacx

Коментирай

алекс

преди 8 години

Колко злобна статия??Николетке какво още делиш с Алисия не ми е ясно??Толкова години лягаш и ставаш с мисълта за Алисия,май е време да потърсиш помощ от специалист !!

Коментирай

mnogo si prava tq e obsebena ot zavist po alisia

преди 8 години

tq zatova se opita da pee pumiqta ama burzo svi perkite hahahahahah zor i tq da ima klip s valeri samo che alisia takava iznenada i gotvi s valeri che nikoleta shte pometne, are nali vtoro dete shteshe da ima s valeri phahahhahaah ama drug put, sa s koi i da se hvane na seriozno shte trebe i na nego da mu rodi shtoto chijdi deca nikoi nqma da gleda gorkata samotna maichica i psevdo vodeshta

Коментирай

николета е втората емануела

преди 8 години

всички я ебат всички и изневеряват никой не я уважава и всички я зарязват, николета трябва ти осхте едно дете касичка, с николче ударихте на камък, всичко се дели на две, другич път роди от някой без деца и не си ври гагата зор беше да ги разделяш а сега ти си в по-лоша позиция и от алисия преди щото алисиа поне изкарва доста пари за разлика от теб и фотосесийте ти за по 200лв

Коментирай

ВИКИ

преди 8 години

Никога не съм коментирала тема за Алисия и Николета,но ако трябва да направим сравнение Алисия като чета по форуми единствено критики за външния и вид намира,може да не е красавица,но е доста по-добър и стойностен човек и ще научи детето си на нещо.Николета може да е красива според някои хора,но само това и тая красота е до време,иначе тя е една меркантилна к**ва,която няма да научи детето си на нищо не го казвам от злоба,харесвам Николета визуално,но като човек никога няма да стигне нивото на Алисия.

Коментирай

Dee

преди 8 години

Много точно казано! На всички ни омръзна от злоба срещу Алисия и възвишаване на Николета. Не харесвам нито едната нито друга обаче това е просто върха. По-голямата част от родителите пращат децата на село през ваканциите. Какво ще го правиш това дете 3 месеца в София? Това е съвсем нормално и практика от деситилетия... Честно чудя се кой се връзва на тия статии...

Коментирай

Нормално

преди 8 години

Нормално е малкият да погостува на баба си и дядо си, нямаше да е нормално обратното – ако не комуникира с тях. А това е поредната малоумна "статия" за Алисия. Идиотщина е да се пише, че на певицата ѝ се свиди месечна такса за лятно училище, при положение, че е в А отбора на певците по заплащане. Но акъла на "авторите" в сайта е толкова.

Коментирай

една

преди 8 години

А Никито Михайлов кво прави ,бре ,сладури влюбени отново в Божинов-роднините от Вакарел питам и малоумните фенки на Алисия!?Нали до скоро беше най-добрия бъдещ татко на Валерко и съпруг на Ася в мечтите ви?Ха-ха,смешни подлоги и лицемери!!!!!!!

Коментирай

Ихаааа луд умора нямал,а?!

преди 8 години

Тука има едно човеченце по цял ден виси и само чака някой нещо да напише и хоп и то, да не остане по назад. Не ти ли писна? Пишеш едни дълги заглавия и във всички коментари мелиш едно и също. Честно казано от такива, като теб, Николета ми стана много симпатична. Много си злобно и по деца смееш да се изказваш злобно. Просто си жалко!

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Кого наричаш малоумни? Внимавай малко. Ако не харесваш Алисия поне уважавай избора на останалите членове на обществото!!! В противен случай бихме си помислили че нечии други фенове страдат от липса на възпитание и обноски!!!

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Аз не мога да разбера какво се учудват тия от Хотарена. Сякаш не сме били всички при баба и дядо през ваканцията.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Акоо маи не си разбрала???Алисия си е с Михаилов а това за Божинов го пише злобната ти любимка понеже иска да се докопа до Михайлов но това няма как да стане!!!Така че спокойно мила Божинов е в добри отношения с Алисия но само толкова а за Михайлов вече казах!!!Ето това е проблема на Николетка но няма как съдба!!!

Коментирай

Ехааа

преди 8 години

Бреййй много обидчиви станахте . А , като се обиждат малки деца ( визирам Никол, която е друг член от семейството , много тракате, нали!

Коментирай

до една тоалетното клекало

преди 8 години

алисия ги има и двамата а ти майка ли си сестра ли си на дебелобедрата сланинеста с вдлъбното лице криво и асиметрично лице Николетка има един стеден пръст в ануса с който бърка си бърка в самотните нощи

Коментирай

Грозно е

преди 8 години

От липса на възпитание и обноски страдат и феновете на едната и на другата. Но така, както се обижда Никол, не съм срещала някой да обижда момченцето. Така, че аз лично си направих някой изводи за мен си. Грозно е и долно с цел да обидите Николета е да обиждате детето й, но хора разни.

Коментирай

до хаха

преди 8 години

Ами като си е с Михайлов Алисия що ходи и лъже по вестници,списания и телевизия ,че са разделени?Патологична лъжкиня е тази жена,вредна и за себе си!

Коментирай

ами да си родила красиво дете николета кой ти е виновен

преди 8 години

11 човека са лайкнали коментарите ти не виждаш ли че въпросното индивидче е с наднормено тегло и редки зъби??? Защо ми закачат екстеншъни да не би да е плешиво, че ако е плешиво може боби михайлов да си е поръчал майка и лозановицата и да и е бил едно колено в путката провиснала

Коментирай

JUSTICE!!!! до Ехаааа

преди 8 години

Аз лично и повечето тук, които предполагам сме над 20годишна възраст, деца не сме обиждали. Няколко пъти писах коментар под статиите, да се прекратят нападките към децата -Валери и Никол. Мисля че Николета беше тази която си позволи да намеси името на децата в предаването си. За хубаво или за лошо и нейното си дете и Валерко участваха разбира се не по своя или на Алисия воля в предаването. Така че това което казваш за децата е правилно, нека всички които обиждат деца да си замълчат най-накрая, ама нека и Николета си вземе поука.

Коментирай

една

преди 8 години

Ха-ха,Алисия сега пък ги имала и двамата??????Е как им викат на такива жени,господин Дойчев?Нали си много информиран?

Коментирай

lili klukarkata

преди 8 години

ole ole, valeri mladshi moje da bude obijdan a nikol ne taka li? ami kakvoto povikalo takova se obadilo mili hora. Molq da nqma surditi prosto nikol e dokazatelstvo za nesuvurshenstvata na nikoleta tui kato oshte ne e pipana ot doktor enchev, gorkoto dete

Коментирай

ами веднага ти казвам-наричат ги Николета Лозанова

преди 8 години

етака им викат сега разбра ли николето дето коментираш тука постоянно щото 100% си тя или някоя близка или пр-ката и

Коментирай

хахах

преди 8 години

Лъже заради статии които и пречат на личния живот!!Нормално е да иска да я оставят на мира,за нея пресата не и е фикс идея като други хора!!Жената иска да си живее нормално без да я замесват в какви ли не интриги не се получава но факт е че спряха да пишат за нея и Михаилов а това и е целта !!!

Коментирай

нЕмам думи

преди 8 години

Ей тва е малоумно Асино фенче. Какво повече да каже човек. Имай в предвид , че на Алисия услуга не правиш. Абсолютно 11 простака са го лайкнали, не човека.

Коментирай

г-н дойчев

преди 8 години

дядо мляс дядо мляс хаххахахахахаха така викаше никол нали на едно клипче качено от майка му, ахахахаххахахахахаха и мамоооо кишшш на 3 години, евала за интелекта честно! поне малкий валери говореше на 3 правилно пък нека гони кокошките, той поне ще стане футболист а никол каква ще стане а? Може би логопед ама фъфлещ

Коментирай

Da

преди 8 години

Lyje shtoto e dyrta nedoklatena lyjkinq.

Коментирай

!

преди 8 години

АсяОбщата-трима я имат-Николайчо,Валери и Виктор и всеки вика-Вземи я-ТИ Баджо!!!!!!!

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Е хайде спрете се вече кои с кого??Алисия си е с Михайлов и затова толкова много се тиражира за отношенията и с Валери Божинов и от кого??Е ми сетете се сами??Госпожа перфектната не може да преживее този факт!!А Алисия и Михаилов се забавляват на такива глупави статии докато други си гризят ноктите и се чудят какво да напишат но подмолните игри на Николета този път няма да имат успех!!

Коментирай

Трагично е

преди 8 години

Много си зле низко човеченце, много! Кой , какъв ще стане от тези невръсни деца, ще поживеем, ще видим! Бъдещето е пред тях. Виж се ти какво си станал и превърнал. Деца нямаш 100 процента, защото, ако имаше щеше да знаеш, че някои деца просто проговарят по- късно. Други прохождат по-късно. Ако беше чел поне малко, щеше да знаеш, че много велики учени са имали ментални проблеми, някой са били аутисти, глухи и т.н , но са останали във времето с изобретенията си и постиженията си. Ако имаше деца щеше да знаеш, че Никол не е с наднормено тегло и щеше да се позаинтересуваш и да видиш, че Валерко е бил същия на нейните години. Има снимка (стара) в интернет на Алисия с него ( един русоляв, пухлав на около 3 годинки).По-добре поработи над това ти и твоите бъдещи деца, какви ще станете.

Коментирай

До Ася

преди 8 години

А Николайчо ще го вземете ли с вас?

Коментирай

Папараци

преди 8 години

Николай си пада повече по някои от приятелките на Алисия отколкото по нея самата и не са заедно колкото и да ти се иска.Милата ,пак я замениха с по-млада и готина!

Коментирай

стела на 30

преди 8 години

"..бе заточен при баба и дядо във Вакарел.."Вие нормални ли сте бе.? Най-прекрасните спомени за едно дете са тези от престоя при баба и дядо на село.Тези "пишещи" статията са меко казано болни и обсебени от омраза към Ася.Лошо е,че я прехвърляте към детето.С нетърпение чаках ваканцията за да ида при баба и дядо...мисля,че много хора (не децата влюбени в Разпорета а по-умните и големи) ще ме подкрепят...ИДИОТИ смешни

Коментирай

123

преди 8 години

Е настъпи най после момента Алиска кума-лиска да се впусне с всичка сила на лов за ............поредният мъж- и поредният " баща на детето й"/както беше преди време Н.Михайлов-нали така го определяха и демонстрираха , а В.Божинов беше вън от класацията А сега поради липса на всякакъв- Алиска пак подви опашка пред Божинов. Божеееее -таз жена няма ли достойнство :)

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

Колко си смешна зяпайки живота на хората.Така изпускаш своя,ааа и подобно на любимата ти Гнуса живееш живот измислен и лъжлив....Глупаци

Коментирай

maleeee

преди 8 години

А,и понеже Еболета не направи с парите на Валери ремонт на селския си катун в Каракурово ли как беше.....Смешници ближещи разпрания задник на оная Пача

Коментирай

sa6tite ste

преди 8 години

a vie ne ste sme6ni,znaete i jitieto i bieteieto na Nikoleta i to sas zavidni podrobnosti i raztqgate lukumi tuk vseki den neumorno,a ina4e mnogo se obijdate,kato se pi6e za Alisia.edin dol drenki stei ednite i drugite.

Коментирай

taka e

преди 8 години

да,така е,понеже тая УФСЪ не спира да си навира живота в лицата на хората.Не мога едно списание (освен готварско и за плетки) да си купя без да има изявления за особата и.Няма сайт в който тая да не се е разчекнала.Дори новините не мога да прочета (понеже съм жена с професия и нямам време да гледам) без тая гнусна курва да си набие силикона в лицето ми през монитора....С погнуса си признавам,че наистина знам за нея всичко и не защото искам...

Коментирай

ama i nikoleta tva q chaka

преди 8 години

sadbata im e ednakva na tiq dvete

Коментирай

auuu

преди 8 години

uuu kakav izkaz na jena.zasramete se gospojo.Nikoleta vina nqma,sardete se na jurnalqta,ako ne pishat za neq,nqma i da vi se nalaga da q gledate.

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

знаеше и с кого спи Азис............край на коментара

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

знаеше и Азис с кого спи.....!!1!

Коментирай

za 100 put pisha komentar

преди 8 години

Znaeshe deteto i Azis s kogo spi...

Коментирай

do tragichno e

преди 8 години

ami znachi nikol ima autizum taka li da razbiram eredinche\

Коментирай

a nikoleta obshtata

преди 8 години

deto lapa na vsichko jivo deto ima mada majdu krakata a chat pat i po nekoq pichka oblizva q na andrea q na monika valerieva

Коментирай

ei pumii

преди 8 години

Престанете да си избирате коментарите....Никол на 3-и знаеше с кого спи Азис,те тръгнали за Валерко да пишат къде бил заточен...Заточено е малкото момиченце при майка курва разчекната.А Николина не си оправи селската барака с парите на Валери бе смешки....Дотегна ми от вас.Не слушам чалга,не харесвах и Ася,вие ме накарахте да я Обичам (О) тая жена...Mahnete mi komentara i mamata vi ebavam podlogi

Коментирай

da, ama ne

преди 8 години

Не във Вакарел, а в Италия хихихи. Ако Алисия и Валерко дръпнат за Италия маймуняка Лозанова и тя ще цъфне там, само че да им свети хахаха.

Коментирай

qka si

преди 8 години

prava si evala!

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

S kogo spi Azis..S Vasko.....bravo bravo

Коментирай

засрамете се

преди 8 години

Припадам от смях когато под мой (пише се моЙ) коментар прочета,че съм рода на Ася или по цял ден седя и коментирам.Общо 3 или 4 коментара съм написала понеже ми става страшно противно когато лижещите Николетиния задник се заяждат с едно дете.Едно е коментатори да обиждат Никол или Валерко,друго е "пишещите".Да не е правилно,но за вас е дори подсъдно.Думи като заточен...изрази като гони кокошки,стари обувки и тн. са плод на злобния мозък на Николета и поддръжниците и в сайта..Засрамете се...

Коментирай

prava e

преди 8 години

E te jurnalqta 90% prepisvat ot profila i.....za6o nqkoq druga futbolna sapruga ne e postoqnno v teq vestnici..Tq Nikoleta tova iska,sama go pravi.G-jata dobre go kaza..i men ponqkoga mi idva da psuvam kogato za poreden put i vidq mucunata na Lozanova v porednoto spisanie

Коментирай

prava e

преди 8 години

Ima ima vina..Prava e gospojata.I za izkaza q opravdavam poneje i na men mi e idvalo da psuvam vijdaiki q za poreden put Lozanova v nqkoe spisanie.Te jurnalqta kakto gi narekohte 90% ot profila i prepisvat.Ima mnogo futbolni saprugi i modeli koito jiveqt razkoshno bez da se vrut v licata na horata....Ne ste prava,`e ne e vinovna.Tq tova iska..Ako 1-n den ne se napishe ne6o za neq sig pla4e s 4asove

Коментирай

на николета не и е удобна реалността

преди 8 години

както каза една детегледачка на николета тя е на хапчета не е в ред с главата дава само шоколад и тесто на детето си и дулжи 400лв за грижите полагани от детегледачката. и тази реалност сега не и изнася ама нали валери е балък та и остави да ползва мерцедеса и апартамента временно уж заради никол, абе валери защо не се събереш с алисиа и двете деца в единия апартамент е алисиа и тя изкарва пари па другия го пусни под наем, и без това наема ще е колкото заплата в някои футболен но по-слаб отбор. не се набутвай повече с пари заради жени. николета да върви на село при майка си никол да остане при вас, ти ритай в левски и си живей живота, ебаси толкова ли е сложно това??? и без това николета говори само за ебане пред никол и се снима как се ебе с некви мангали, само тя се връзва на акъла на андреа да се излага така а андреа тактично я дърпа именно към провала и като майка!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

обективен

преди 8 години

ако андреа уважава николета няма да я кани в този курвенски клип с мангал под душа. Николета имай малко усещане де, освен това андреа и моника си чуват все още и ти дрънкат капаците зад гърба. бъди самостоятелна единица стига се прилепва към тая и оная, още помним еленчето в инстаграм което андреа качи и те тагна и как запозна валери и моника

Коментирай

do priqtelite i semeistvoto na nikoleta

преди 8 години

ei mishki gologuzeni, vie ste spukani tashaci koito za spareni w sirenqsalite gashti na gnilata, nikoletke shte te chakam waw wrajdebna drugiq put i shte te snimam kolko si niska i grozna v kafeto pri studioto

Коментирай

Офффф

преди 8 години

Големи глупусти пишете. Това, че е при баба си и при дядо си не значи, че е заточен. Много деца прекарват летата при бабите и дядовците си и то с голям кеф. А относно двете - на слушам чалга и не съм фен нито на едната, нито на другата. Преди Николета ми беше симпатична, а сега, с нейните изцепки, бисери и мания за величие, ми е е много антипатична и смешна. Симпатиите ми се насочиха изцяло към Алисия.

Коментирай

ай стига

преди 8 години

Абе ненормално такова,ти имаш ли идея какви глупости си написало? Болни мозъци,честно.Тръгнал сметка на имуществото на хората да прави,да разделя и да дава акъл,кой апартамент на кого да оставял ,кой да пускал под наем.Има съд за тази работа,кой си ти бе,главоч? Има компетентни хора,които ще решат ,кой на кого и какво.А колкото до детето,то си има майка! Хубава лоша,най-добрата за него.Много си зле ,ако си мислиш,че така лесно се отнема дете от майка му.За лудница си ти с това си мислене.Апартамента в който в момента живеят Никол и Николета е на името на Никол,такъв има и малкия Валерко.Така правят нормалните родители.Гледат си децата.А ти с твоите тънки сметки,гледане в чуждата паница и сиромашка душица си гледай себе си.

Коментирай

до ай стига

преди 8 години

ти си майката орлица ередина лозанова нали, познах те по диалекта, сега разбрах че николета няма да води папараци от есента и много се радвам, в клюки.бг пише че фъфлела, явно фъфленето се предава по наследство по майчина линия капиш мадам?!

Коментирай

DOBRA NOVINAAA AIDE DA SE CHERPIM

преди 8 години

V KLIUKI.BG PISHE CHE MAHAT LAINQNOVA OT SEPTEMVRI, URAAAA NQMA DA I GLEDAME KRIVATA URODLIVA FUFLESHTA TIKVA VSQKA NEDELQ CHE MNOGO SRINA REITINGA NA BTV TOQ MINDIL

Коментирай

А дано

преди 8 години

Верно ли? Ураааааааааа.... Дано замине за Дибай или някъде другаде и хич да не се връща, че ми писна от тази ВИП к....ва.

Коментирай

тцтцттц

преди 8 години

Днес това,кой по ред коментар ти е,броиш ли ;) Колко е нормата и колко ти плащат.

Коментирай

vajno

преди 8 години

Polojenieto e tragi4no.Deteto si pi6e samo,posle si otgovarq.Az kato fen na Alisiq,koqto bezkraino mnogo haresvam i uvajavam,kato maika i pevica,iskam da se razgrani4a ot tova 4ovekopodobno,po-nisko ot trevata sa6testvo,koeto nespirno sipe obidi i kleveti i ne se svini da namesva i obijda malki deca.Iksma da kaja ,4e tova dale4 ne sa fenovete na Alisiq.Podoziram,4e deteto ima nqkakvi problemi i e na ne pove4e ot 13-14 godini.

Коментирай

justice

преди 8 години

Ох, най-накрая някой да го каже! Хора различни, различна възраст, култура и т.н, но това с обидите на детето е много гнусно. Обективно мнение!

Коментирай

така е!

преди 8 години

Не си единствената! Много сме тези дето харесвахме Николета и в един момент дори помислих, че наистина от нея може да излезе добра майка и съпруга. Но, това беше за много кратко време, след което се уверих напълно, че когато природата се намеша и медицината не може да помогне на човек. Тази жена е невменяема, курвенското си е заложено и така ще бъде до край. Не я виждам от тук насетне с мъж семейна. просто ще си я прехвърлят от ръка на ръка и от терен на терен, докато се скльока. Жалко, че създаде едно детенце, което няма да бъде по-далеч от нея и нейните подвизи, а може би и по-големи. Историята ще покаже! дано не съм права! А, Алисия каквато и да е била или правила е тръгнала от нищото и е успяла да се съхрани , като образован жена,, майка ,и с успешна кариера певица. Не можеш да не уважаваш такъв човек.

Коментирай

тук е ужасно последно време

преди 8 години

Да знаете,че и обратното се случва.Аз харесвам Алисия ,много ,но на моменти прекалено много ми идват обидите от страна на някой дечица ли са и аз не знам.Не мога да приема,че подобен род коментари могат да бъдат написани от зрели хора.

Коментирай

една

преди 8 години

защо николета се подигра на първия учебен ден на валерко, като обувите му са колкото целия гардероб на никол защото тя носи парцалки за по 15-20лв

Коментирай

тцтцтцттц

преди 8 години

Кой туй пУмия ??? Предполагам нещо подобно на ерУдиран и ерОдиран.Присмял се хърбел на щърбел.

Коментирай

q

преди 8 години

valerko trqbva da goni kokoshkite na dqdo plamen i baba naska..................tipichno v stila na plovdivskata selqnka, abe ei i s tozi pochernen shrift deto e napisana statiqta teb na cherno bqla snimka i s sushtq shrift da tie pishat po nadgrobnite plochi nikoleto

Коментирай

дезинформация

преди 8 години

HotArena, проучете първо и тогава пишете. Не си правете , както винаги вашите свободни съчинения и то скалъпени по доста непрофесионален и неграмотен начин. Семейството на Алисия е излязло много отдавна от Вакарел, когато тя е била много малка и са отишли в София, където и до днешен ден живеят там. Нямат никаква връзка жилищна с Вакарел. И каква къща , какви пет лева е обзавеждал или ремонтирал Валери???? Стига с вашите глупости! Валери построи о обзаведен дома-палат НО , на Николета , както и това, че и остави огромен МЕЗОНЕТ обзаведен последна мода в престижен столичен квартал. Това е истината! Не драскайте измислици и глупости. Познавам семейството и лично. Прекрасно, задружно и много трудолюбиво семейство. Явно трудолюбието Ася е наследила от тях.

Коментирай

taka e

преди 8 години

semeistvoto na alisia otdavna e v sofia purvo v drujba sega sa po luksozni apartamenti v tip zatvoren kompleks bratqta i jiveqt otdelno ot maika i i bashta i. oshe predi asq da stane pevica jiveeshe v sofia dokato nikoletka kulcheshe debelite i kulki po chalgotekite v plovdiv do predi mihailov da i pokaje stolicata

Коментирай

много грозно

преди 8 години

'' i s tozi pochernen shrift deto e napisana statiqta teb na cherno bqla snimka i s sushtq shrift da tie pishat po nadgrobnite plochi nikoleto''Браво ,стигнахте дъното.Определено ,затвърди мнението ми,че по гнусни ,долни ,отмъстителни и злобни същества от феновете на Алисия няма.

Коментирай

interesno

преди 8 години

ti ne6to protiv plovdiv li ima6,kakvo.az jiveq vav varna,no izob6to ne mislq 4e plovdiv otstapva po ne6to na sofiq.moderen ,kulturen ,evropeiski grad.edinsvenata razlika e v tova,4e v sofiq e palno s hora otvsqkade,koito se pi6at sofiqnci.a i do kolkoto sam 4uvala ,po praznicite dosta opustqva sofiq.za6to li???

Коментирай

не така!

преди 8 години

Не харесвам Николета и няма какво да и хареса човек. Но, недейте пожелава никому това, не хубаво !

Коментирай

hahahahah

преди 8 години

''da tie pishat po nadgrobnite plochi nikoleto'' ''Да ти Е пишат.''Пак това неграмотното,което така и не се научи .Както си говори ,така и си пише.Иначе злобно в червата.

Коментирай

да ти се връща

преди 8 години

Аз му желая ,всичко което пожелава на Николета ,по две.Жив и здрав ;)

Коментирай

do interesno

преди 8 години

da imam protiv vsichki selqnki kato teb kurvi koito se muchite da se doberete do grada ni, dano vurnat grajdanstvoto i da opusee sofia aman ot takiva selqni dolni, vsichki gradove osven sofiq sa krugla nula i jenite v tqh sa kurvi

Коментирай

hahahahah

преди 8 години

hahah basi sulioto.stoi si u sofiqta,da ne misli6 4e bob farlqt horata po moreto za teb.Na varnenci i burgazlii im e pisnalo ot psevdo sofiqnci s golqmo samo4uvstvie i malki pi6ki,koito na baseina more kazvat.

Коментирай

до да ти се връща

преди 8 години

айде николета и фамилия седят пред компютрите и плюят змийска отрова, спокойно мършички мен цигански клетви не ме ловят а на "е" не говоря и не пиша, това е типична черта на николета, тя говори и пише на "е". ВЪН ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА МАСТИЯ ЧЕРНА, ПРОСТИТУТКА ИЗКЛЕЦАНА, ЛИЖИ НА ФИКРЕТ ТАШАЦИТЕ И НЕ КОМЕНТИРАЙ, МРИ ГАД МРЪСНА

Коментирай

are

преди 8 години

koi znae baba ti i dedo ti ot koe selo sa va6kar.

Коментирай

do hahaahahah

преди 8 години

radvam se che se zasegna a ti pluvai s lainata na tozi pikoch koito narichash more, az na more v bg ne hodq selcho

Коментирай

do are i vsichki podobni

преди 8 години

ovisaite nqkade selqni i na ne ste stupili v sofia, ne zaslujavate i na kartichka da q gledate vashkari s gumeni botushi kopachi i doqchi tuneshti v laina i mizeriq

Коментирай

mi sq

преди 8 години

lelemi baba ti asuna kvo 6i prai,kato q goni6 ot sofiq,a :D

Коментирай

puuuuuuuuuuu

преди 8 години

da im qdete g--a na alisiq i bliskite i stiga gi drynkahte horata be sram nqmate li ?

Коментирай

ai

преди 8 години

qj na baba si asq dyrtata sofiiska putka i mirqsai ,ai

Коментирай

така е, ама друг път!

преди 8 години

Само за уточнение че е публична тайна че мадам Лозанова е от близко до Пловдив село, а не е от Пловдив. Къде кърши или не трътката си не я прави пловдивчанка или софиянка. А си му личи на момичето че е много далеч от пловдивските жени.

Коментирай

магилесата ася

преди 8 години

Ася много грозна бе на тая снимка.Като циганора.

Коментирай

хахахахах

преди 8 години

qko tupo par4e si....ama qkooo

Коментирай

Тони

преди 8 години

Каквото и да напишете Алисия по малко обичана и уважавана от хората няма да стане. Напротив дори ми стана адски симпатична! И друго тя е майка за пример защото въпреки ангажиментите които има (а те не са хич малко, като се има предвид по колко участия има седмично и колко още я чакат лятото ;))та въпреки това съумява да бъде и майка и да е винаги с детето си. За разлика от други де, които и без професионални ангажименти предпочитат да пробутат детето си я на баби, я на лели, я на детегледачки..ей така само за да имат време за себе си. А да оставиш за кратко и на рядко детето си на баба му и дядо му, за да му се порадват и те не е заточение МАЛОУМНИЦИ, няма дете което да не обича да ходи на гости при баба и дядо. А и се вижда колко ви е достоверна информацията, интересно това дете при кой е във Вакарел, след като бабата и дядото не живеят там хахахаахаха. Пак вместо да пръднете, се осрахте!

Коментирай

aloo

преди 8 години

ne laji be,ne laki be..Ei taq Nikoleta samo da lujete moje da vi nau4i,koi znae v koi giol si topish krakata i po daleko ot Rumaniq ne si i hodilo....

Коментирай

Николета Лозанова

преди 8 години

Търся си ерЪдиран ли беше, ерУдиран ли...мммм...ооофффффф... ерОдиран май се казваше мъж, ако има такива моля пишете ми на лично съобщение във фацебок

Коментирай

Николета ЛОзанова

преди 8 години

оффф ма аз и името си сбърках значи, ето защо ме уволняват от бнт опаааа бтв-то. Ми сега какво да бачкам като нищо не умея,,,,хммммммм дали пък някой друг футболист не ме харесва,,,, може и той да ми пише на лично съобщение,,, мойто сърце и моите прекрасни крака са отворени за всички с доход над 10 000лв на месец,

Коментирай

Смях

преди 8 години

Хотарена, вместо да си "изсмуквате" поредната статия за Алисия /в която няма нищо необикновено или сензационно/, да бяхте "преписали" статията от БГ Клюки, че ГниЛото е уволнена от "Папараци", а ?????????? Предаването може и да падне от ефир, номоже и да остане, нооо........с нова водеща - Кристияна Кръстева. Така или иначе, онзи караджовски дебил ще изчезне хахахаха...... Това е НОВИНА, а не къде Валерко ще изкара лятото.

Коментирай

НикУлетЪ ЛУзановЪ

преди 8 години

Много точно казано! Ами ще работи в министерството на образованието, нали тя щяла да "определя" правописа на български .....:D:D:D

Коментирай

e

преди 8 години

Защо не написахте една статия за един от милионите пъти, в които николета оставя Никол? И няма нищо лошо детето да ходи на село, сред природа, въздух....

Коментирай

Николетъ Лозановъ

преди 8 години

Здравейчи мили приятили, ми чи ко да ви кажа сига, тъм в градъ под тепетата под идно тепе седя и чатя с лаптопа и са чудя как съм толкоз проста, забравих си детето в мола и чакам то да ма намери, хмм ми ко да праиш, ама как ме е яд че валери ритнитопковеца ме остави, кой сига ша ми купува реплики от алексиса а кажиети ми моля ви са. Идвам ау то кю ту чита и са ме уволяват и ша са гръмна от невървеж, едно времи вървиежна уж бях а сига никой ма не поглежда, ади лека вечер чи един милицай ми довезе загубеното дети. отиваме да галим котито на двора на мама

Коментирай

Николетъ Лозановъ

преди 8 години

Търся си работно място за контакти, моля пишети на инстаграма

Коментирай

DIANA

преди 8 години

A alisija e krasiva i to pove4e ot nikoleta

Коментирай

Rock

преди 8 години

Малоумни асини лайноблизачи, случайно ви е убягнал факта, че статията е пренаписана от Всеки ден. Сигурно и те за Николета работят, нали баба ви Асие само нея сънува и бълнува. За всичките и несгоди все вечната врагиня е виновна. Аз да и кажа (на бабета-Асиета) че не съм фен на Лозанова, но въпреки това до дъното на червата си ми е противна тази пластмасова, наоперирана, дърта мумия. И ми е втръснало до немайкъде от нейните страдалчества, драми и трагедии с които занимава цяла България вече години наред. И да вземе най-накрая да осъди тоя хирург, който така безмилостно и е накълцал лицето.

Коментирай

TANYA

преди 8 години

Sled kato prochetoh tozi "vruh" na jurnalistikata razbrah neshto mnogo losho za sebe si. Az sum yjasna maika. Tyk v UK decata svurshvat ychilishte na 22.07. I poneje tova liato niama da vzimame otpyski s muja mi, kypihme bilet samo za deteto za BG- she go zatochvame v BG pri baba I diado. No... interesno zashto, gorkoto ni ne dobre gledanoto ni dete niama turpenie za tova strashno zatochenie. Broi dnite do datata na poleta. Abe... sburkana rabota tazi nashata.

Коментирай

ei rock

преди 8 години

podoziram che vse oshte ne mojesh da prejiveesh analnoto iznasilvane ot bashta ti i zatova si tolkova zloben chiruzzzzz. Razbil ti e chervata nai-veche debeloto demek rektuma i zatova samo tam sedish a imenno na dunoto na chervata si

Коментирай

Ай

преди 8 години

Поздравления и благодарности, уважаема Хотарена. Вие се оказвате от малкото журналисти, успели макар и под формата на сатира да събудите и държите будна гражданската съвест на хората, с това преекспониране образа на Николета Лозанова.

Коментирай

malina

преди 8 години

nakarahte me silno da uvajavam i vyzhi6tavam na ALISIQ i da se vyzmu6tavam i osyjdam NIKOLETA

Коментирай

до Rock хлапето

преди 8 години

Виж мойто дете, още не си на ясно. Хората които се занимават с бизнес, успешен при това, имат разнородни интереси и още по-голямо желание за развитие и КЕШ, МЪНИ МЪНИ, МАНГИ, ПАЧКИ или както искаш го разбирай. Нищо чудно един човек да стой зад тези медии. Или другия вариант в който просто се преписва, без да се интересува дали преписаното е достоверно. В медийните среди е така - посещаемост, вдигане на шум, сензация и т.н. което е равностойно на успех съответно и пари.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Мноо готино коментарче ;)

Коментирай

до Rock

преди 8 години

Че не си Рок, е повече от сигурно, но че си захлюпен охлюв е повече от видимо. Жалко, че не само червата са ти объркани, но и мозъка, а за там ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ - НЯМАААААА!!! И можеше да тичаш от Бг Клюки до ХотАрена цял ден, да драскаш до несвяст, друга утеха не ти е остава между другото.... така поне се храниш! Жалка отрепка! ха ха ха

Коментирай

на хората им писна

преди 8 години

Най-накрая някой да го каже това.Аман бе,писна ни от драмите на тази жена.Всеки Божи ден,все покрай нея нещо става.Все на нея нещо ще и вземат,откраднат,отнемат ,все ще реве,мънка,маже.ХотАрена престанета да пишете за нея,на хората вече им се гади.Нито за едната,нито за другата,защото тва вече на нищо не прилича.Има толкова по-важни неща,които се случват,от това да ни занимавате с драмите на онеправданата,изоставена ,страдаща Алисия.Само тя в тая държава страда,само тя сама си гледа детето.

Коментирай

Не трудно да направиш паралел...

преди 8 години

И ĸoитo нe xapecвaxмe Aлиcия ни нaĸapaxтe дa cи oтвopим очите и дa paзбepeм, чe дa cи извecтeн нe oзнaчaвa caмo дa ce paзĸpaчвaш. Дa cи мaйĸa нe e дocтaтъчнo, caмo дa poдиш! Дa имaш дocтoйнcтвo и чyвcтвo зa мяpĸa ce иcĸa ĸyлтypa и възпитaниe! Дa мoжeш дa ce изpaзявaш пpaвилнo ce иcĸa oбpaзoвaниe и ĸyлтypa и пaĸ възпитaниe! Дa cи ycпeшeн, ce иcĸa мнoгo, мнoгo тpyд , пocтoянcтвo и yпopитocт и мaлĸo тaлaнт! Дa пeчeлиш xopaтa ce иcĸa дa пpитeжaвaш вcичĸи тeзи пoĸaзaтeли! E, тpябвa дa cи пълeн идиoт, зa дa нe пpизнaeш и дa ĸaжeш, чe тoвa ce oтнacя зa eднa бeзĸpyпoлнa, нeвъзпитaнa, нeгpaмoтнa, нeoбpaзoвaнa, пpoпaднaлa и c нищo нe зacлyжaвaщa yвaжeниe жeнa, ĸaĸвaтo e Hиĸoлeтa! Toгaвa, ĸaĸ дa мe нaĸapaтe дa xapecaм нeя?! Aз cи имaм мoитe пpинципи и вĸyc. A, Aлиcия oтгoвapя нa няĸoи мoи виждaния и зaтoвa я xapecвaм. Hиĸoлeтa e мнooooгo дaлeчe oт иcтинaтa! нeĸa cи живee нeйния измиcлeн cвят! Дpyг избop нямa!

Коментирай

мани мани

преди 8 години

Аз не мога да кажа,че съм харесвала Алисия,нито пък че не съм.Слушала съм песните и и толкова.Последно време ми е безкрайно антипатична,тази жена.Само,като чета феновете й какви гнусотии пишат.Постоянно драми около нея,сълзливи истории.Прави ми впечатление ,че никога не е излязла да опровергае нещо тя.Винаги пр-ите й.Изобщо не ме интересува,какво се случва в личния и живот,а всеки ден ни заливат с нещо,около нея.Банална и досадна е вече.Ама докато се четат статии за нея ,журналистите ще пишат.Николета и тя не ме интересува.Но пък за разлика от Алисия е много красива жена.

Коментирай

до ...мани мани

преди 8 години

ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ТИ ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЕ СИ ФЕН НА НИКОЛЕТА, АМА ОЩЕ САМО МАЛКО.... ХА ХАХАХХА Само дето постоянно четете за нея и не спирате да храчите тук и там... "феновете Й писали за нея гнусотии" Тези "фенове", да не си ти? ха ха "постоянно сълзиви истории около нея"- изглежда ,че сте чели жълтата преса от преди 4-5 години. "Постоянно драми около нея и никога не излязла тя да ги опровергае а пр-те Й-" А, да ти е минавало през ума, че няма какво да опровергава и че личният и живот си е само неин и, че е най-малкото грозно да занимаваш хората със себе си, за разлика от някои други??? Когато е счела за необходими ТЯ е давала изявление. На всеки няма да се обяснява , най-малкото на теб, колкото и да ти се иска. На своите фенове винаги е дала точното и ясно обяснение. Кой разбрал, разбрал. "Изобщо не ме интересува какво се случва в личния и живот" Е, по-голямо доказателство от този коментар-здраве му кажи. И да я харесваш и да не я харесваш , тя си има своите успехи и фенове. А, колкото до красотата на Николета, доста може да се поспори, но това е тема на друг разговор и тя не ме касае....

Коментирай

...

преди 8 години

Точно!

Коментирай

...продължение

преди 8 години

А, колкото до красотата на Николета, може доста да се поспори... Дори не искам да я обсъждам....

Коментирай

da

преди 8 години

Ne znam za Nikoleta kolko e hubava,ama Alisiq si e napravo stra6na.tO biva plastiki,operacii ,korekcii na maimuna e zaprili4ala v lice.

Коментирай

ммм

преди 8 години

Как да я харесват хората Алисия.Човек не може спокойно да се изкаже,без някой неин фен да не се включи и да започне да обяснява как е невъзможно да не харесваш Алисия без да си фен на която и друга ,било то Николета.Ами нека си ги има феновете Алисия,какво пък,няма да е лошо обаче веднъж за винаги да си набиете в главите,че има и хора,които вече им се повръща от показния й живот и драмите около нея.

Коментирай

...

преди 8 години

Ами говориш глупости и ставаш смешна, Едно също по всеки постинг за Алисия, а уж е не те интересува , уж , това , уж онова. хайде бягай силно. Изглежда само ти си вярваш? И като говориш за драми, обсъждан живот пак сигурно имаш предвид Николета и нейния показен живот. Като се раздели Алисия с Ники Михайлов, да е имало драми или каквото и да било. Съллзите бяха преди 4-5 години, когато точно Николета и се намеша и разби семейството. И не ми казвай, че сама не може да го разбие, защото се искало двама=ДА, И точно този, на който разби семейството и го принуди както той сам се изказа да се ожени за нея, се видя какво стана. НАЛИ? Хайде сега чети и за славата и като водеща.... но от Септември натам. Алисия има успешна и доходна професия, това,че харесва футболисти си е нейна работа, не е легнала на никой на ръцете и няма да го направи, за разлика от другата. Легенди се носят за нея, тъпа, неграмотна и необразована кучка, незнаеща с кой ляга и с коя осъмва. И го показва на всичко отгоре, мислейки го за слава. Харесвайте си я! Халал да ви е! То се вижда хората кой харесват и кой не. Ние сме грамотни хора и четем тук и там и виждаме кой , кого. И не зная, защо си мислите, че като драскате под всеки коментар , ще промените мнението на хората за Алисия? То е ясно на всички , че дори няма място за сравнение!

Коментирай

auuuuu

преди 8 години

ama vie mnogo znaete koi kogo e prinudil be sme6kovci.zapoznati ste v detaili sas vsi4ko ,koeto e stanalo i stava.ebati sme6nicite.mnogo ste se vkarali vav filma i prekaleno na seriozno ste prieli ne6tata ne6to.ei za tva na horata im se povra6ta ot bra4kata.to4no pak ti pi6e6 pod vseki komentar koito ne ti haresva za asq.mnogo ste zapoznati i valeri kakvo bil kazal.tova pak ot jaltata presa ,nali,za6tot valeri e dal edno intervu v koeto govori za Nikoleta i dumite mu tam bqha dostata4no krasnore4ivi.Nikoga ni6to nqma da kaje protiv neq ,za6toto e maika na da6terq mu Nikol.Ti4ka,sqkvi drugi izsmukani ot prastite na sulio i pulio mojete da si gi interpretirate kakto vi haresva,kakto i pravite de,no mnogo dobre znaete 4e ne sa istina.samo si 4e6ete ezicite.te legendi i za asq se nosqt, baq e bram4ala i gaza si e prodavala za telefon4e ,ama ne tise vqrva nali.i za6toooo,za6toto e asq.ni6to i nikava 4akga pevica ot mutrenskite godini s po6lo izla4vane i obezobrazena ot intervencii ,komi4na fizionomiq.ai derzai.i nqma nujda da se obqsnqva6 ,ama na dali.100procenta 6te ima vklu4vane.

Коментирай

не се и " О"чудих, все ерОдирани

преди 8 години

Ами явно не ти изнася, какво казал Божинов, но той го каза в прав текст пред цяла България, че не може да живее с човек , който не обича. А пък ти си пиши тук ту на кирилица , ту на латиница, проблема си твой. И как разбра, че един пише по всеки коментар. Изглежда съдиш по себе си. И не знам кой е влязъл във филм, но ти си яко в Матрицата! Не се напъвай, висшето на Алисия няма да вземеш, нито успешната и професия.... а с Николета явно сте от един отбор и си ви личи. Няма трезво мислеща жена в България , която да защитава една явно пропаднала жена . Просто няма! И даже няма да те отразя повече. Прозрачна си!

Коментирай

Нещо не разбрах

преди 8 години

Хм, тука стават някакви мистерии. Според вас Валерко хем е при баба си и дядо си "на село при кокошките", хем в същото време се разхожда с Алисия в София. Пълна мистерия.... А разберете се.... А Никол кой я гледа докато майка обикаля по дискотеките или прави компания на разни спонсори?

Коментирай

i kvo

преди 8 години

Valeri kaza 4e ne obi4ai Asq i to v nacionalen efir.i kvo.

Коментирай

KIKI

преди 8 години

И какво лошо има едно дете /пък било то на Алисия и Божинов/ да е на село при баба и дядо. Хем на чист въздух, далеч от градските изкушение, хем баба и дядо ще му се порадват. Какво лошо има едно дете да расте сред природата. Аз като гледам почти всички деца лятото са при баба и дядо. И аз така съм израсла и това са едни от най-хубавите ми спомени от детството. По-добре на село под грижите на баба и дядо, отколкото в града сред наркотици, побойници и проститутки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.