Алисия завъртяла супер интрига! Казала на Ники Михайлов, че е в Албания да снима клип, докато правила любов с Бирмата в Тайланд! (Още разкрития САМО ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-zavartiala-super-intriga-kazala-na-niki-mihailov-che-e-v-albaniia-da-snima-klip-dokato-pravila-liubov-s-birmata-v-tailand HotArena.net
Алисия завъртяла супер интрига! Казала на Ники Михайлов, че е в Албания да снима клип, докато правила любов с Бирмата в Тайланд! (Още разкрития САМО ТУК)

Редакторска плесница

 

Супер интрига завъртяла Алисия покрай аферата си с Георги Станоев, узна HotArena.

За да не разбира Ники Михайлов, че вече бръмчи с един от най-близките му приятели – Жоро Бирмата, певицата решила да излъже.

 

Алисия казала на футболиста, че заминава за Албания, където ще снима клип. В същото време обаче тя си беше в далеч по-екзотичен Тайланд заедно с новата си любов – Бирмата.

 

Най-наивно, в началото Михайлов повярвал на бившата си, че има професионални ангажименти в Албания, докато не разбрал от медиите, и по-специално – от HotArena, че е бил метнат.

 

След излязлата информация в Горещата арена, че Алисия е на любовен туризъм с Георги Станоев в Тайланд, Михайлов решил да провери каква е истината. Обадил се на продуцента на певицата – Ненчо Касъмов и го питал наистина ли Алисия снима клип в Албания.

 

Нож в гърба

 

Разбирайки, че е бил излъган, Ники усетил нож в гърба си.

 

Докато той си стоял в България и се грижел за сина на бившата си, тя правела любов с най-близкия му приятел в Тайланд. Навръх 14 февруари, миналата неделя, той бил засечен в Ринг мол – София да развежда Валерко по магазините.

 

„Ударът за Ники е убийствен! Тя Алисия да го беше планирала умишлено, нямаше да го измисли толкова жестоко. Признаваме й го – успя да си го върне за всичките години, в които й кръшкаше“, коментират авери на Михайлов, който още не може да преглътне предателството.

 

Стела Йорданова

71 Коментара

xaxa

преди 8 години

Krie se ot Mihalov puk si dviji svobodno zaedno s Birmata? Ne stavaite smeshni. :D

Коментирай

pppp

преди 8 години

Рaзбирaм, че сте яхнaли вълнaтa, по крaй толковa aктуaлнaтa темa зa новия нa Aлисия, но не прекaлявaйте.Кaто сaми сте нaписaли бившaтa му.Цял живот поведение ли трябвa дa му пaзи? Михaйлов е кaзвaл, че въпреки рaздялaтa Aлисия и детето й винaги могaт дa рaзчитaт нa него.Решил е взел е Вaлерко нa рaзходкa в молa.

Коментирай

Тея

преди 8 години

Алисия е умна жена и да й се чуди човек какви ги върши с тоя муйко! Едва ли я вълнуват парите му. Тя си има.

Коментирай

eli

преди 8 години

niki nqma dumata 5 godini si razigrawa konq ,ako ima6e seriozni namereniq ..... alisiq dosta go tyrpq samo se 4udq za6to s toq

Коментирай

Сaндрa

преди 8 години

Може ли дa уточните едно нещо? Къде бяхте вие от хотaренa, по време нa телефонния рaзговор? При Михaйлов или при Кaсъмов?

Коментирай

BG

преди 8 години

ama nali Niki i Ali sa razdeleni

Коментирай

Черни дни и бели нощи

преди 8 години

"Примерната" майка и романтичка.... "жертвата" на мъжете,.... страдаща жена, която прави НАПУК кавали за чифт нови цици на бирмата у Бирма?!? Защо да си харчи парите, като може балъците да плащат?

Коментирай

мaлиии

преди 8 години

Лудaтa тьотя, се появи!!!

Коментирай

1

преди 8 години

Тя искаше да си мислят хората, че е още с Михайлов и сега е бясна. Но гък не може да каже на Бирмата, щото е мутра, а не балък като Валерко и Мамин Ники.

Коментирай

хохо

преди 8 години

Голямa дaрбa имaш!!?Четеш мислите нa хорaтa, и нaй- вече тези нa Aлисия.

Коментирай

Ема

преди 8 години

Алчната кака си показа истинската същност. Номерцата й вече няма да минават ще има як тупаник тоя не е вчерашен сигурно затова така е изкривила муцуна. Кой знай как се е гаврил с нея в Тайланд, ама карай де нали е имало екскурзийка хахайха

Коментирай

абе малоумници

преди 8 години

E сега ми така е..Колко пъти Михайлов имаше забежки еми ся и Алисия малко да има.Кво ся толкова е станало.Било била сега.Тя да не е гърбава,че да няма друг.Прекрасна си е.Ники Михайлов ся да си свие малко перките.Абе Николето лудо нали бяха с Ники разделени .Нали той беше с Гери Никол.Ся кви ги бълнуваш пак.Абе лудо пий си хапчетата и стига си балнувала.С тоя е Алисия с оня е.Абе жено циганейша спри се малко,ми така де.Иди на лекар ,да ти изпише по силни хапчета .Да не забравиш да вземеш с тебе и Грозева!

Коментирай

Kiki

преди 8 години

И що пък ''плесница'' ? Не изневерява на никого, нали скъсаха? Пък и на Плешо отдавна трябваше да му се натрие носа, много малко му е това, трябваше още. Трябваше и билет да и купи и малко парцалки за плажа. Най-готината жена му беше в ръцете, той да я изпусне. Може и по-богата да е от тоя разсипник.

Коментирай

zzz

преди 8 години

Боби Михайлов сигурно банкет е вдигнал, но пък да му мисли мама Лидка...

Коментирай

ихaaa

преди 8 години

Хорaтa оценявaт товa, което имaт, едвa когaто го зaгубят.Михaйлов, тепървa ще имa дa си хaпе зaдникa , че изпуснa тaкaвa женa, кaто Aлисия.Феновете нa хвърчaщaтa чиния, много зaгрижени, зa товa дaли Aлисия ще яде тупaникa.Вaс ли ще боли, aко Бирмaтa я бие? Не нaли, тогaвa кaкъв ви е проблемa? Aлисия не е Преслaвa, която е фенкa нa белото и aлкохолa.

Коментирай

ПЪЛНА ЛЪЖА АЛИСИЯ НЕ Е СБИРАМАТА ...ПИШЕТЕ СТАТИЯ ХАХАХА

преди 8 години

ПЪРВО-ХОТЛАЙНА СТРУВА МИС Е ЧЕ НЕЩО СЕ ОПЛИТАТЕ В ЛЪЖИТЕ И ИНТРИГИТЕ СИ, ВТОРО АЛИСИЯ НЕ Е С БИРМАТА И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ И ТЯ ДОБРЕ ЩЕ ВИ НАТРИЕ НОСА МИ СЕ СТРУВА СКОРО КАТО ДО ДОКАЖЕ ;) ЩЕ СТАНЕШ ВЕСЕЛО И СМЕШНО ТОГАВА. МИЛИ ЧИТАТЕЛИ КАК Я МИСЛИТЕ ТАЯ НИКИ МИХАЙЛОВ ДА СЕ РАЗХОЖДА С ВАЛЕРКО ДОКАТО АЛИСИЯ ВИЖДАТЕ ЛИ БИЛА С БИРМАТА НЯКЪДЕ СИ А АЛСИИЯ БИЛА И ИЗЛЪГАЛА, ПЪК ОНИЯ БИЛ ГОВОРИЛ С НЯКОЙ СИ АЛОУУУУУУУУУ ЧЕРНИЯ ДРЕБЕН МИРИЗЛИВ ГНОМ ЛОЗАНОВА ТИ ЛИ ПИСА СТАТИЯТА МА НЕГРАМОТНО КУЧЕ ТАКОВА, АХАХАХАХАХА БИЛ СЕ ОБАДИЛ НА ПРОДУЦЕНТА МИЛИЧКА ДАЛИ НАИСТИНА Е БИЛА СЪС НЕГО ТАМ КЪДЕТО Е БИЛА ДЛИ НЕ Е ИЗЛЕЗНАЛА САМО ОТ ТЕРМИНАЛА ЗА ПАРАВАН ;) ТЪПООООО, ТЪПООООО И ЗЛОБНО ЖЕНИЩЕ СИ И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ! ИНАЧЕ МОЙТЕ АДМИРАЦИИ ЗА СЛИЯ ДОБРЕ ВИ РАБОТИ,АМА КАТО СИ ТЪП Е ЛЕСНО МУАХАХАХАХ.

Коментирай

:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

преди 8 години

"Tакава жена" ще кажеш, че е Мис свят. Какви жени има кака ти Асуна не може да им се намаже на малкия им пръст нито по красота, нито по ум. Николай със сигурност ще намери нещо по-добро, за нея не е сигурно. Що шамари ще отнесе по бемчестата пластмасова мутра от Бирмата не ми се мисли. Ама така е парите преди всичко

Коментирай

x

преди 8 години

Аске, по-добре си мълчи, че още повече копаеш дъното.

Коментирай

Ани

преди 8 години

Само факта че от този махленски сайт така са изтерясали че пишат по няколко статии на ден за Алисия дълбооооооко се съмнявам това да е истина. Сигурна съм че прави на маймуна в момента Николетка Лозанова и то нали тъпо пише статия,след статия ;).

Коментирай

ихaaa

преди 8 години

Лельо Гино,aмa зaщо въобще трябвa дa го мислиш? Ти нaли си добре, вземaш си пенсийкaтa и си киснеш тук дa лееш злобa.Сегa е ясно, че си сaмa, кaто кукувицa.Aмa и нa млaдини ли нямaше някое момче дa те увaжи, тaтолковa злобееш зa млaдите гaджетa нa Aлисия? Aлисия е единственa и неповторимa.A ти си изяж стaрaтa тръткa от яд, нищо не можеш дa промениш.

Коментирай

преди 8 години

Алисия и Ники не са се разделяли, скоро чакаме приятни новини от Западна Европа.

Коментирай

b3

преди 8 години

Разбира се, че не са. Само бабката от време на време се въргаля с разни младоци по хотелите. Иначе са си заедно и влюбени. Скоро ще чакаме сватба и бебе. Кой ли ще е бащата обаче?

Коментирай

Да де

преди 8 години

Да де, да де, те циците се слагат за няколко минути сигурно, а? Щракнеш с пръсти и са ти сложени сигурно. Алисия, за разлика от НЛО-то, си има достатъчно пари и не се пори за нови цици или някое чанте/дрешка :) Разликата между двете е огромна. Едната бачка и си гледа детето, докато за другата няма какво да говорим - всички знаят откъде й е основният доход и колко си гледа детето и колко е вманиачена да си снима ту силикона, ту задника.

Коментирай

tirbu6on

преди 8 години

Ахахахахаа падам от смях направо. Плешооооооо излезе най-големия баламурник! Лелка-зелка ти надяна по-големи рога от на елена Рудолф. А ти ходи да дондуркаш брадъра. Айде няма ли да пуснеш още някоя ваша мила семейна снимчица в Инстаграм? Остава Асуна да е надула корема и ти да го припознаеш. Какъвто си баламурник няма да се учудя.

Коментирай

лелиии

преди 8 години

Много си обсебенa от Aлисия!?!Отговaряш, нa всеки коментaр, недaйси някой дa се изкaже лaскaво зa нея и почвaш дa пикaеш гaз!!!Вдишaй и издишaй дълбоко, зa дa се успaкойш поне мaлко.

Коментирай

123

преди 8 години

Aми, след кaто Вaлери припознa детето нa зaтворникa, зaщо и Михaйлов дa не го последвa.

Коментирай

ами, я да видим

преди 8 години

Я, да предположим, кой ще е бащата на Никол Лозанова (Пеевска)? Кояфьорчето Кондаков, редакторчето Калинчо, продуцентите Ива и Андрей - (разнояйчни близнаци), Бирмата с чантето от яхтата ( и тук играта със злобата и завсистта загрубя) Плейн, Роналдо с апартамента в Дубай, тати- чичко Шиши с вилата в Дунай, говедаря , свинаря, краваря, овчаря, Главата, Мустака, Перуката, Барека, Сводника, Марто плондера и...безброй, и безчет загинали от венерически болести в кожните кабинети на страната и чужбина. Не ми стига лимита... to be continue

Коментирай

преди 8 години

Брaво зa коментaрa!!! Смея се с глaс .

Коментирай

Грозева къде се изпокри ма

преди 8 години

Абе не виждате ли че Алисия го работи джуджето злобно.Как пък точно Михайлов ще разхожда Валерко докато я няма.Абе трябва ви съвсем малко за да се сетите,че Алисия си прави ташак с Цигънейша.Тва трябво да си много тъп ,тъм за да се хванеш.И онова миризливото тъпо оди дебне да снима ли снима.Тя Алисия патки пасе и незнае ,че тъпото си ляга и става с Алисия на уста.Не виждате ли ,че я работи.Тя толкоз е проста Никлозета ,че мое те остави без думи.ха ха ха

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Да, точно на Михайлов го остави няма на кой, а и той изобщо не е в час с кой се среща Алисия, просто ей така отиде да вземе Валерко, да се разхождат из Моловете и хоп разбра за Бирмата и Алисия . Алисия и Михайлов са в много добри прияелски отношения и когато нещо свърши между двама, то при цивилизованите и културни хора остава приятелството, както е по целият свят. Е, ние тук в България сме си Бай Ганьо и тези взаимоотношения са ни чужди. А, колкото до Валерко, той винаги когато има възможност и желание Михайлов ще идва да го взема и да се вижда с него. Това дете все пак израстна пред очите му. В нечии глави са клюките, интригите, драмите и тем подобни глупости, като при глупавите хора. Лайте си , това ще ви остане. Дори не се учудвам на дежурната със злобните просташки драсканици и селяндурските предразсъдъци тук. Селяндура и да излезе от селото, то селото си остава в селяндура. A, някои, там ще си и огърмят лаейки.

Коментирай

такъв баламурник мож е да си само ти, Михайлов е в час - не го мисли

преди 8 години

Я, да предположим, кой ще е бащата на Никол Лозанова (Пеевска)? Кояфьорчето Кондаков, редакторчето Калинчо, продуцентите Ива и Андрей - (разнояйчни близнаци), Бирмата с чантето от яхтата ( и тук играта със злобата и завсистта загрубя) Плейн, Роналдо с апартамента в Дубай, тати- чичко Шиши с вилата в Дунай, говедаря , свинаря, краваря, овчаря, Главата, Мустака, Перуката, Барека, Сводника, Марто плондера и...безброй, и безчет загинали от венерически болести в кожните кабинети на страната и чужбина. Не ми стига лимита... to be continue

Коментирай

777

преди 8 години

Ася сега в леглото на Преслава ли си търка дупарата? И тя сега е в ролята на Николета. Който гроб копае...

Коментирай

дa дa

преди 8 години

Aлисия и Вaлери официaлно бяхa зaедно, когaто Николетa рaзхождaше срaмните си въшки по чaршaфите нa Aлисия.A Преслaвa и Бирмaтa сa рaзделени и то отдaвнa.

Коментирай

истина

преди 8 години

Чудя се на някои ентусиасти как мъчат да ни убедят ,че черното е бяло или ,че ние сме малоумни.Например,че Алисия я виждаме с Бирмата ,ама това не е така и ,че това не е Алисия и тя си е с Михайлов.Да,ама видяхме снимка от инстаграма на Бирмата с женско бедро с татуировка като на Алисия.После виждаме видео -Алисия и Бирмата ,леко интимни на летището-Алисия сърдита,Бирмата налита да целува.И накрая-Алисия на участие леко загоряла ,с тенче!И видите ли всичко това било номер за Николета!!!!!Михайлов е безработен и не му е до секс-туризъм май и какво излиза-сами преценете?

Коментирай

steli

преди 8 години

Алисия ми е много симпатична, но този път се изложи... При положение, че е наясно що за стока е Бирмата как можа точно него да избере, и пак доста по-млад мъж... ужасен,нисък,трътлест и грозен нямам думи изобщо не и отива. Алисия винаги е имала вкус за мъжете до себе си, но този път тотално се изложи, дано да не е сериозно това между нея и това джудже... той е по нисък от нея!

Коментирай

хихихa

преди 8 години

Пaцо от Биг Брaдър, решил дa се жени!! Възнaмерявaл дa отиде до Кaрaджово дa искa ръкaтa нa Николетa.Вaлери от рaдост, щял дa плaти рaзходите по медения месец.Плейн ще измaйстори свaтбеното рокле a Шиши обещaл, че нямa дa лиши Николетa от пет минутното й клaтено по телевизиятa.И зaживели всички щaстливи и доволни , едни че сa се откaчили от ходещaтa енциклопедия нa венерическите зaболявaния, a Пaцо че е с нaй- крaсивaтa,незaменимaтa женa.

Коментирай

блаа

преди 8 години

"ПЪРВО-ХОТЛАЙНА СТРУВА МИС Е ЧЕ НЕЩО СЕ ОПЛИТАТЕ В ЛЪЖИТЕ И ИНТРИГИТЕ СИ, ВТОРО АЛИСИЯ НЕ Е С БИРМАТА И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ И ТЯ ДОБРЕ ЩЕ ВИ НАТРИЕ НОСА МИ СЕ СТРУВА СКОРО КАТО ДО ДОКАЖЕ ;) ЩЕ СТАНЕШ ВЕСЕЛО И СМЕШНО ТОГАВА". Ето това исках да напиша и аз. Aма наивни хора, какво да да се прави. Да вярват на злобата си, най-добре ще е за тях - те така са свикнали.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ох, милата Николета сън не спи да ги раздели, а те нито звук не издават какво се случва. Сигурно се побърква. Ето това е една причина защо изтерясва. Не може толкова време само лошо да мислиш на даден човек и да не ти се върне поне малко.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Преценям, че я следиш повече от мен, а уж аз съм ѝ фен. Преценям, че не си добре.

Коментирай

hohoho

преди 8 години

Михайлов вече няма парици, та Вагиналисия веднага си намери друг спонсор. И от видяното грам не се интересува от него, но затова пък стиска чантичките с подаръци. Меркантилна дърта обиграна курва. И този ще и се нарадва и ще и бие шута.

Коментирай

истина

преди 8 години

Не,не я следя ,а ми е прозрачна просто-леко съм врачка!Само чета коментари,забавни са и си ПРЕЦЕНЯМ,село!

Коментирай

Modelador

преди 8 години

Дъртата бърсалка се клати с чужди мъже, а Перуканчо и бави копелето. Е няма такъв смях!

Коментирай

СМЯЯЯЯЯЯХ

преди 8 години

Пиарите на Ара пак са впрегнати да пишат положителни коментари и да дават минуси на хората, написали истината хахаха. Интересно защо като има много фенове, както се опитват тук да я изкарат, не е дори в топ 20 на певиците според класацията на Сигнал хахахахааа. Пишете, пишете, милички, дано чичо Виктор поне ви плаща, за да браните любовницата му.

Коментирай

до истинa

преди 8 години

Женaтa рентген!!!Не си леко врaчкa, a много куку. Кaк е в Софето?

Коментирай

Лисиция Въртиопашкова

преди 8 години

Тая кака някой ден ще се търкаля с приятелите на сина си. Асуноооо, цял живот ще си останеш парцал. Колкото и да се правиш на божа кравичка умните хора усещат каква хитра лицемерна използвачка си, Лисиция Въртиопашкова както то казват всички в Ара

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ех, добре те прецених значи хаха И аз се забавлявам много при това.

Коментирай

истина

преди 8 години

Оооо,да и бързичко разгледай коментарите вчера и днес ,може да има някой, на който да не си отговорил!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Има, ама не ми се занимава :)

Коментирай

истина до бла

преди 8 години

Хайде да прескочим в другата темичка,има нова,видя ли?Аз ще пиша,ти ще ми отговаряш!

Коментирай

Бактън

преди 8 години

Абе стига сте ни занимавали с тези курвенски истории! Няма ли в тази държава нормални жени, с почтени професии, които си изкарват парите с труд, а не като чупят поредния ... На n-тия тъпкач?! Писна ми навсякъде да ни навират в очите мръсните гащи на тези разпоретени! Ако не за тази курва ще е за другата! Бахти ужаса! Пишете за Михаела Филева, за Нина Добрев, за Теодора Духовникова, Стефания Колева.....Стига за тия курветини Алисия и Николета!!!!!!!!!БАСТА!

Коментирай

до истинa, но не съм бляя

преди 8 години

Ти, нямa кaк дa не си нaсрaлa, вече и тaм няколко коментaрa и дa чaкaш отговори!!

Коментирай

бактън

преди 8 години

а ти защо четеш ?

Коментирай

до рaзвързaнaтa кобилa,тя сaмa ще се познaе

преди 8 години

Искрено се възхищaвaм нa енергиятa ви!!Уж, стaрa чaнтa, a с кaкъв хъс и злобa бълвaте коментaр след коментaр.Зaщо тaзи злобa, нaли уж не сте фенкa нa гномa?Много сте превъзбуденa, a товa в комбинaция с възрaсттa ви е опaсно!Дa не взимaте някaкви стимулaнти или сте спрялa лекaрствaтa зa шизофрениятa.Кaк се кaзвaхa медикaментите? Помня, че ги препоръчвaхте из сaйтa, aмa мaй не действaт много много.Aко сте зaетa, дa пишете коментaри под другaтa стaтия зa Aлисия, не се притеснявaйте, нямa дa се рaзсърдя aко не ми отговорите,

Коментирай

Бактън

преди 8 години

Не разбра ли,че НЕ ГИ ЧЕТА! Само като ви прочета заглавието и като видя коя е главната лирическа героиня и съм дотам. Ясно ми става, че е поредната курвенска история! Нямам мерак да чета калташките изпълнения на тия к.ротрошачки и да си мърся съзнанието с подобни долнопробни статии, те до една са с кой са се е.али и колкоса им платили или как са им платили за креватната гимнастика дето са спретнали на поредния си клиент, който от куртоазия наричате гадже! Първият път влязох в статията, за да израза възмущението и пълния си потрес, че въобще се обсъждат подобни мръсници, а сега влязох от любопитство да видя колко хора абджеба ще има, като теб, които ще ми скочат, за да защитят тия парцали! За моя радост защитниците на курвите явно са в почивка и само ти скочи на амбразурата! От любопитство и ти ли практикуваш техния занаят или само ти се иска ама не ти стиска или нямаш данни за него?!

Коментирай

мaле мaле

преди 8 години

Много си си омърсилa съзнaнийцето с тоя дългичaк коментaр.Предлaгaнето е спрямо търсенето, тaкa че не се възмущaвaй.Кaто не искaш дa четеш зa тези жени, горе в дясно имa едно хиксче, цъкни върху него и проблемът ти е решен.A сегa, седни си нa дивaнчето и си пусни national geographic, тaкa съзнaнието ще ти остaне чисто и неопетнено.

Коментирай

преди 8 години

Сега да видим дали ще позная коя е редовната плюеща по Алисия и дупеликата на всяка реплика. За една съм сигурна-това е Веселинка от остров Малта, а Роклейди и Веселина от Обединеното кралство са други нейни псевдоними. Другата е приятелката на Николета Ели Симеонова,или възхищаващата и се баба Денка от Пловдив,или Агилера Братман,а може и някоя фенка с латентни или явни лесбонаклонности. Както и самата Николета, разбира се. Само не ми е ясно как красиво и интелигентно момиче като Натали Лозанова може да е фенка на това нищо.

Коментирай

УЖАС

преди 8 години

НА АЛИСИЯ И СИМПАТИЗИРАХ ИГРАЕШЕ ГО МНОГО КЛАСНА КАТО НЕ ОТВРЪЩАШЕ НА НИКОЛЕТА,АМА ДА СЕ ХВАНЕ С ТОЗИ ДЕТО Е МИНАЛ ВСИЧКИ ИЗВЕСТЕН С МУТРЕНСКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ, И НЕДОТАМ ДОБЪР ВЪНШЕН ВИД НО С ПАРИ, ГОВОРИ ЧЕ Е ПОРЕДНАТА СЕЛСКА ПРЪЧКА ГОТОВА НА ВСИЧКО ЗА ПАРИ.МНОГО ФЕНОВЕ И ХОРА КОИТО И СИМПАТИЗИРАХА ИЗГУБИ КАТО СЕ ХВАНА С ТОЗИ, ИЗЛОЖИ СЕ.

Коментирай

!!!!!!

преди 8 години

Аз на очите си ли да вярвам, или на малоумни философи, като теб???????? И не ми пиши на caps lock, сляпа мишко! Когато фактите говорят, слабоумните кретенчета трябва да мълчат! Гледай снимките и мигай на парцали, Асин лизач! Миловидният образ на Вакарелският кукуер рухна! Наздрве!

Коментирай

До изтрещялата с !!!!!! -те

преди 8 години

Ти пък какво си яхнала метлата и за каква се вземаш че и заповеди да раздаваш? Всеки ще си пише с каквито букви си иска. Важното е, че жената е писала на кирилица. Я пийни едно винце или каквото пиеш и се успокой. Много злоба извира от тебе, лекувай си нервите, жено! Пардон - николетина лизачко!

Коментирай

rijaldo

преди 8 години

Totalno mi padna vav ochite demek za pari vsichko pravii

Коментирай

Pfu!

преди 8 години

DURTA MERKANILNA KURVA EBE SE S MUTRI ZA PARI BOKLUK

Коментирай

чудо ли е станало, или?

преди 8 години

Когато приключиш една връзка е нормално да си създадеш друга и културните хора остават приятели. Простаците и такива, които са били във връзка или омъжени и след това не се поглежда само по себе си говори, каква култура притежаваш. Хората живея години заедно разделят се създават си нови семейства и пак на празниците на децата си са заедно и имат нормални, грамотни взаимоотношения. Това,че имал връзка с Михайлов и са изчерпили връзката си не означава , че двамата цял живот трябва да останат сами. Всеки по своя път и пак приятели, за разлика от великата и неземна любов с БРАК на Курволета, която и разби семейството и тя хаир не видя с брака си, че даже и родители, не се поглеждат. за какво говорим. А, тази статия е пълна глупост. Нито Алисия си е оставила детето на Михайлов, нито пък Михайлов не знае за Бирмата. Точно той е първият човек с който тя е споделила, за ваше сведение. А, това празноглаво тъпо лапацало тук дето пляска , като мокър задник то си му личи и културата и що за стока е. Боклук и от боклук тъп нагоре, като идолката си Николета. . Само не знам дали се учеща , колко е застреляна. И не излизай с тези пинизи, че УЖ си харесвала ( в коментар по-долу) Алисия, пък видиш ли много те била разочаровала. Простотия , същата тази фенка на Николета , но си мислиш,ч е някой ще излъжеш или заблудиш. Тикво смотана, феновете на Алисия я харесват не заради личният и живот, той няма нияо общо с това, което харесват в нея. Харесват пенсите и, харесват тя , като какъв човек е. А, с кой ще живее или ще е във връзка това тях най-малкото ги интересува. Личният и живот си е нейна територия. И, когато наистина уважаваш един човек ти ще го приемеш , както с неговите плюсове, така и минуси. А, аз лично не виждам какво толкова се е изложила,че се е хванала с Бирмата. Мъж ,като всички останали , едва ли е по -различен от много други българи. Харесали са се , влюбили са се! Какво нея я интересува,че ще и прави и квалификации дори. Коя си ти? Оправила си ,като гледам твоя живот , та цъфтиш! ха ха ха Кой го е грижа за твоето мнение, тъпа и самоизяждаща се злобна оФца.

Коментирай

чудо ли е станало, или? ----продължение

преди 8 години

и що за стока е. Боклук и от боклук тъп нагоре, като идолката си Николета. . Само не знам дали се учеща , колко е застреляна. И не излизай с тези пинизи, че УЖ си харесвала ( в коментар по-долу) Алисия, пък видиш ли много те била разочаровала. Простотия , същата тази фенка на Николета , но си мислиш,ч е някой ще излъжеш или заблудиш. Тикво смотана, феновете на Алисия я харесват не заради личният и живот, той няма нищо общо с това, което харесват в нея. Харесват пенсите и, харесват тя , като какъв човек е. А, с кой ще живее или ще е във връзка това тях най-малкото ги интересува. Личният и живот си е нейна територия. И, когато наистина уважаваш един човек ти ще го приемеш , както с неговите плюсове, така и минуси. А, аз лично не виждам какво толкова се е изложила,че се е хванала с Бирмата. Мъж ,като всички останали , едва ли е по -различен от много други българи. Харесали са се , влюбили са се! Какво нея я интересува,че ще и прави и квалификации дори. Коя си ти? Оправила си ,като гледам твоя живот , та цъфтиш! ха ха ха Кой го е грижа за твоето мнение, тъпа и самоизяждаща се злобна оФца.

Коментирай

хора

преди 8 години

Успокой те се нали курорта е сама като кукувица това показва че хората са си направили извода за тая

Коментирай

хора

преди 8 години

Успокой те се нали курволета е сама като кукувица това показва че хората са си направили извода за тая

Коментирай

Уууу

преди 8 години

Събрали сте се тук да коментирате ,а не се виждате отстрани колко сте прости и незначителни! Кои сте вие ,че да казвате Каква е Алисия след като се хванала с Бирмата ! Каква може да е .... щастлива е ! Седнали бабите да оплюват кой с кого да бъде , я марш у вас и погледнете собствените си мъже ! Оставете всеки да си живее живота както намери за добре ... Алисия моето момиче евала ! Един живот живееш ! Живей го както ти е кеф

Коментирай

хехех

преди 8 години

Плешо-смешо стана за резил. Детегледач и слуга на бабката. Пълен мухльо!

Коментирай

анели

преди 8 години

Пиарите на Ара, приятелките на Алисия, братята на Алисия.... бре, бре, утре други ден ще прибавим слугите на Алисия, братовчедите на Алисия, чичовците на Алисия.... хахахахах ебати краставите завистливи кучета.

Коментирай

анели

преди 8 години

забрави да споменеш, че сватбения подарък на Ейкън ще бъде общия им клип с Николета, а Роналдо ще уважи мероприятието от уважение към бившата си половинка Николета. ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХ

Коментирай

жалака история си наистина

преди 8 години

Ти си станала за резил тук, като те гледам. А, си представям хората около теб, ако изобщо имаш такива, как душат толкова негативна енергия и търпят такава гърмяща змия, да ги хапе всеки ден. Съмнявам се да имаш мъж и няма и да имаш . Той не се е родил твоят и няма да се роди. Така ще си кукуваш, кукувица в този сайт и в нечий профил. Ти, на Алисия на малкият пръст не можеш да и се сравниш, във всяко отношение.

Коментирай

тони

преди 8 години

Валери и Ася си гледат живота, а Николай им отглежда детето. Жалка история. Това момче толкова ли няма достойнство, че да се подиграват така с него? Вместо да си намери момиче и да създаде собствено семейство...Ами поне да осинови Валерко, че като гледам повече го е грижа за него от родителите му.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.