Алисия: Здравейте! Мотам се вкъщи и чета за мен във Фейсбук (Вижте защо певицата ни осведоми за ежедневието си)

https://hotarena.net/az-jenata/alisiia-zdraveite-motam-se-vkashti-i-cheta-za-men-vav-feisbuk HotArena.net
Алисия: Здравейте! Мотам се вкъщи и чета за мен във Фейсбук (Вижте защо певицата ни осведоми за ежедневието си)
Алисия не пропуска и ден, в който да не се запознае какво се говори за нея в социалните мрежи, узна HotArena.


Певицата взе участие в рубриката на вестник \"ШОУ\" \"Ало, как си\". В отговор на този въпрос тя сподели, че обича да си седи вкъщи и да преглежда коментарите по неин адрес във фейсбук. Алисия сама комуникира с феновете си и се интересува живо от мнението им за нея.


В последно време около нея се разшумя заради последното й парче \"Красавицата спяща\". Певицата дълго време размотаваше почитателите си с пускането му, а след като то вече е факт, коментарите са разнопосочни. Алисия споделя, че ги чете с интерес и се фука, че на повечето песента и клипът са им харесали от първо случаше и гледане.


Видеото е голямата гордост на изпълнителката. За първи път в него тя показа някаква хореография, в която и саматя тя участва. Алисия е категорична, че движенията, които изпълнява с балет \"Нова\", са паснали перфектно на парчето. Клипът е сниман в София и Сандански, а най-голямата атракция в него е огромният надувам лебед, около който Алисия изкусно извива снага.


Парчето вече е в ефир и се радва на голям брой гледания, а Ася се фука, че сама си е измислила визиите. За да докара външния си вид обаче, над нея са се трудили двама гримьори и двама фризьори.

27 Коментара

maia ryseva

преди 7 години

brawo.....krasiwa ...ymna gena.....ne e kyxa leika....kato powe4eto...i kade e tragnalo twa cinge...swirkoleta da se meri s alisia....wse taka krasiwa....i s xybawi pesni da ni radwa6 alisia...ostawi zlobarite da se pykat....

Коментирай

Рая

преди 7 години

Отминава й времето. Бирмата не е нито Валери, нито Ники да й търпи прищевките, да се снима в клиповете й и да си прави евтин пр на негов гръб. Белязана е да остане във времето като "певицата" добила популярност със семейните си панаири и битовизми. Ще бъде подмятана до време после ще старее сама, също като Никлозетка. Едва ли и те се надяват, че ще намерят мъж, който да ги пожелае за съпруги и да поиска деца от тях.

Коментирай

WTF

преди 7 години

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

Коментирай

Марчело

преди 7 години

Беше,някога певица Алисия,и аз и бях фен в началото на кариерата и.Но отдавна ме разочарова и като певица и като личност.Подгони и тя като Лозанова мъжете с многото пари,Но тия ,,мъже" си я подаваха като лек пас,Божинов,Михайлов Бирмата . Е да е жива и здрава да удържа на подритванията.

Коментирай

ама ко речи

преди 7 години

то тоз клип едни големи лайна, чупки стойка, мани мани, едно хленчене, ПЪЛНА простотия, НЕ МИ ХАРЕСВА

Коментирай

хубави песни прави Алисия и харесвани

преди 7 години

За първи път показва хореография??? Явно колко сте запознати с нейното творчество! Я отворете Ви Бокса и Ютуб и послушайте много от песните й още от време оно, и ще видите в колко клипове танцува и то много добре. Нещо, което се отдава на много малко изпълнителки в този жанр, да не кажа никоя. Добро или лошо времето ще го оценява, но ще остави нещо след себе си, за разлика от вас. И то положително не пошло , като на повечето от поп фолк изпълнителите. А, вие и яжте гъза всеки ден тук. Ей така, за ваше успокоение!

Коментирай

майкоооооооо

преди 7 години

глей го тва дяте горе кво писва - вика на тва "ТВОРЧЕСТВО", бегайй лапе да учиш уроците, че 15-ти иде

Коментирай

красива и успяла жена

преди 7 години

Кой е Ники Михайлов, че тя да си е правила ПР на негов гръб? май не сте добре с горния етаж. Добре, че беше Алисия, че да се заговори за него. Иначе той се слави с похожденията си и нищо друго. Тя е постигнала нещо и то не малко в кариерата си и утре да спре, нейните песни ще останат вечно, който ги харесва и иска да ги слуша. А, той , както и Божинов с какво ще ги запомнят хората??? В кариерите си, с образованията си, с интелигентността си... или с какво?

Коментирай

айде, пързаляй се

преди 7 години

Аз когато съм си научил уроците и завършил образованията, ти не си бил/а родена. Така, че акъл от зелени картуни семе не взимам. Имам си мнение по въпроса , а дали ти харесва на теб или не ... никак , ама никак не ме интересува!

Коментирай

видяхме я девата от гладалупе

преди 7 години

видяхме я да тануцва в денсинг старс - два леви крака, да не й е уроки - като бившия й младок - куция кон ники михайлов

Коментирай

nqma smisal

преди 7 години

KATO PISHETE KOMENTARI ZA TEZI DVETE MERKANTILNI FLIORCI NIKOLETA I ALISIQ, SAMO IM VDIGATA REITINGA I VASHKITIE, A TE IMENNO TOVA TARSQT PROSTA4KITE

Коментирай

не одобрявам

преди 7 години

още по-зле, че отдавна сте минали тази възрастова граница, а сте почитател на подобна музика,(мое мнение).

Коментирай

Хаха :*

преди 7 години

Значи много ми е смешно като вземете да коментирате,кой с кого и колко спал хахахах всички се извъдихте ебаси моралистите и сигурно сте девствени още ахахах тука се говори за песните и,а не за мъжете с които е спала,нещо което никой не го засяга...или като е известна личност и трябва да е целомъдрена хахах ще си живее както иска а вие бъдете моралисти хах

Коментирай

f

преди 7 години

Е, те и жените си ги подават тези въпросните мъже по същата логика и си ги подритват. :D А в това да преследва мъже с пари аз нищо лошо не виждам. Дразни ме само лицемерието им в публичното пространство. Ясно е, че няма да излезеш и да кажеш: "Аз съм с този заради парите", но поне нищо не казвай по-добре. Те хората така или иначе си правят изводите като те гледат все какъв тип мъже търсиш и сменяш. Но май излиза, че малко от тях знаят как да го реално да преследват богати мъже и да извлекат дивиденти. За момента май само Мария успешно им влиза под кожата и си ги манипулира и прикотква и си ги прави каквото си иска. Другите са аматьорки в сравнение с нея. Нито намират кой да се покаже с тях пред хората и да ги представи официално като жена до себе си, нито нищо. Иначе доколкото знам май само по едно апартаментче със сигурност им измъкват заради детето (например Анелия, Лозанова). Не че е малко да ти дадат апартамент, но със сигурност не е каквото са очаквали и на каквото са се надявали. Но не съм им в къщата, за да знам със сигурност после този стандарт, който поддържат и демонстрират и след разделите и разводите дали е подпомогнат и от "детска" уж издръжка, или си проституират и повече оттам го докарват.

Коментирай

f

преди 7 години

Но не съм им в къщата, за да знам със сигурност после този стандарт, който поддържат и демонстрират и след разделите и разводите дали е подпомогнат и от "детска" уж издръжка, или си проституират и повече оттам го докарват.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Какви танци,каква хореография-седнала и се клатушка и мета с ръце!Очакваме в следващия клип да ТАНЦУВА полегнала!

Коментирай

hj

преди 7 години

smeshni4ki

Коментирай

преди 7 години

ГроЗна и стара!

Коментирай

a

преди 7 години

До f: и от двете е подпомогнат. Бюджета се събира от издръжките на бившия, колкото даде настоящия и каквото успеят да изкарат по други начини (ти си ги споменал/а), за да поддържат имидж на хайлайф. А дали си струва всичко това всеки сам си преценява за себе си.

Коментирай

до "видяхме я девата от гладалупе"

преди 7 години

Неграмотните да се скрият! Научи се да пишеш, преди да постваш тук неграмотните си тъпи мнения! Смятам че, преди да изказваш мнение, каквото и да е то, трябва да се научиш да пишеш правилно на родния си език и да научиш как се пишат градове, държави и т н. И за сведенеие девата е от "ГУадалупе" а не от "гЛадалупе". Неграмотници прости!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

>

преди 7 години

с 2 евтини проститутки ще занимавате всеки ден народа, малоумници! не

Коментирай

diana

преди 7 години

hubava e i tova e da vi e jad

Коментирай

поканете и във вип брадър

преди 7 години

В нея аз виждам една жена със силно разклатена психика, живееща за пресата и общественото одобрение, отдавна загубила идентичността си, а корекциите......дълбоки комплекси, нанесени от валери и плеймейтката.

Коментирай

тъпотии

преди 7 години

Мотаят ви се тъпите и халюциниращи мозъци от дрогата на вас драскачи. Тя няма време да се усмихне от участия и малкото време , което има е на малка релаксираща почивка. Това да не сте вие тук, за 5 лева да кибичите денонощно и си коментирате свободните съчинения , белким изкарате да си платите квартирата. Тя си има всичко, не я мислете. Всичко е постигнала в живота си и както иска и харесва , така ще си го живее насетне. Вие му мислете!

Коментирай

intriganti

преди 7 години

тази и тя отперила хайдушкия веждак

Коментирай

хахахахаха я се прегледаааай

преди 7 години

А аз виждам класна дама със самоуважение, морал и ценностна система, която 5 пари не дава за Николета, и е в перфектни отношения с Валери, както се разбира и от мнението им един за друг.Видяхме кой се тресе от злоба и комплекси 5-6 години и кой сън не спеше да я плюе и беше превърнал профила си в циркова арена, в която главно действащо лице беше Алисия. Интервюта, снимки, статуси и какво ли още не от тоя нещастен трабант, Алисия е номер едноооооооооооо!

Коментирай

Ani

преди 7 години

Тя има дълбоко гърло и духа за пари!Салама

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.