Алисия бясна: Няма да позволя да травмират сина ми

7493
13 Март 2012, 13:05


 

„Детето не подозира, че татко му си има нова жена! Камо ли, че моделката Николета Лозанова е бременна и ще ражда! Представяте ли си в какъв шок ще изпадне това момченце, когато трябва наведнъж да научи цялата истина. Може много, много да се травмира!”

 

 

Това заяви пред „България Днес” адвокатката на Алисия Радост Караиванова, която е категорична, че с клиентката й ще обжалват решението на съда на втора инстанция.

 

 

Припомняме, че съдът постанови Валери-младши всеки месец да лети до Италия, където да прекарва няколко дни с татко си. Освен това, през лятото футболистът има право да заведе за 20 дни 4-годишното момченце на почивка.

 

 

Юристката и Алисия обаче са възмутени от това решение. Фолк певицата няма против Божинов да вижда детето си дори и по-често, но да искат момченцето да лети всеки месец, това е убийствено, разсъждава адвокатката. „Щом таткото толкова иска да го вижда, защо той не поеме ангажимент да се прибира в България, а кара 4-годишния си син да му ходи на крака”, възмущава се самата Алисия.

 

 

Другото решение, което Алисия ще обжалва, е месечната издръжка на детето. Фолк певицата настоява тя да отговаря на реалните доходи на таткото. Сега тя е 2000 лева, докато според данъчната справка Валери взима по 140 000 евро на месец от футболния клуб.

 

 

Исканията на Радост Караиванова са на детето да се полагат 1/15 от доходите на баща му. „А ако се окаже, че заплатата му е повече от споменатото в документа, ще искаме да съответства на сумата”, обяснява адвокатката, която подозира, че доходите на Валери възлизат на 150 000 евро.

 

 

Искам само да виждам сина си!

 

 

Това каза самият Валери Божинов, който е категоричен, че никога не е имал намерение да отнема детето на Алисия.

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пена Вариклечкова
преди 6 години
-1
Много щастливи са Николетата и оня мазник Валери, градят щастие върху нещастието на едно дете!! Това няма да свърши добре за тях и така им се пада. Скъпата проститутка си намери един богат малоумник, раздели го със семейството му, ожени го за себе си и сега ще му роди, за да няма измъкване, да не изтърве парите. Повръща ми се от тях! Алисия е права, как детето ше пътува всеки месец? тея ненормални ли са? Оня цървул да идва да го вижда, на какъв се прави. Абсолютна измет са и двамата много "щастливи" мазньо и парцалеса пфу
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
STEFAN
преди 6 години
-2
Ако Валери наистина обича детето си и държи да го вижда по-често трябва той да идва при детето си,за да не се нарушава динамичния стереотип на сина му.Много по-качествена ще е срещата на баща и син без други лица.Най-малкото Николета може да осигури спокойствие на детето.То жадува да е само с татко си,цялото внимание да е насочено към него,а не да гледа как баща му се лигави с новата си жена.Колкото и да е красив аНиколета,за детето тя е мащехата,чуждата жена,заради която то няма татко у дома.Не случайно в приказките се описват отношенията на мащеха и заварено дете.Непоносимост,омраза,конфронтация. Детето ще е щастливо ако не вижда новото семейство на Валери,където ще е натрапено и нежелан дразнител за Николета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анонимна
преди 6 години
-3
Алисия не иска 15 хиляди за детето, а за себе си - за да си живее живота на гърба на бившия си любовник (не съпруг). 4 годишно дете няма нужда от 15 хиляди месечно, докато майка му има нужда редовно от пластични операции, дрехи, обувки, почивки. А тя в никакъв случай не може да докаже, че е изхарчила толкова пари за детето. Да не говорим, че в исканията й имаше и една интересна клауза - да й плаща (уж на детето) 4 пъти годишно почивка на Дубай - детето било свикнало на лукс. На детето му е все тая дали ще е на Златни Пясъци или в Дубай. Единствено съм съгласна с критиките за пътуването на малкото до Италия - нека таткото да си идва. Но всичките й други изисквания са от чиста женска злоба. Ако не беше така, щеше да успее да се споразумее спокойно с Божинов за много по-добри условия по раздялата им. Но след като е злобна патка, заслужава си това решение на съда.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vili
преди 6 години
0
Естествено и съвсем нормално е Алисия да отстоява интересите ан баща си,който е милионер.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxa
преди 6 години
-4
2000 ti kolko iskash ma gladno ku4e umrqlo
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zddz
преди 6 години
-4
Според мен Алисия си е права аз лично ако бях на нейно място нямаше да позволя синът ми да се среща с Николета пък камо ли да патува със самолет на 4 годинки къде ще го мъкнат по летището...Не случайно е казано че в България всичко се купува с пари...Този Божинов няма ли най накрая да остави на мира Алисия и сина и....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xmm
преди 6 години
-5
А така видяхте ли сега истината .. редактор Стела Йорданова точно си посочи колко взима Валерко 140 000 евро това са си 280 000 лева ! и ще дава на сина си само 2 хиляди ?!!! Иправа си е Алисия къде това 4 годишно дете ще го пращат по летища и по други държави ;xx Един път да се каже истината , а не като другата редакторка да не й споменавам името , която бързаше да каже , че Алисия искала големи суми ... При положение че разполагаш всеки месец с 300 000 лв е просто грехота да даваш на сина си само 2 хиляди ! Като за обикновенни хора като нас това са си много пари , но все пак като за тях найстина детето заслужаваше тези 15 хиляди !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хъм
преди 6 години
0
Божинов като иска и ако му е толкова мило за сина му, да заповяда в България и да го вижда на определените дати, ебати простотията да го разнасят детето по летищата кво е виновно то, че родителите му са полуидиоти??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени