Амал Клуни изгони Джордж от спалнята! (Вижте защо)

4036
02 Декември 2014, 12:00


Амал Клуни изгони съпруга си от спалнята само месец след сватбата. Оказа се, че актьорът има някои навици, които половинката му никак не харесва.


Амал се оплакала на своите приятелки, че нейният съпруг има много грозен навик — през нощта да яде в леглото. Въпреки че в началото й се струвало симпатично, съпругата на актьора си мислела, че Джордж поне ще се опита да промени това у себе си.


Подобно на повечето мъже, Джордж много обича да яде в леглото, но Амал много се дразни от този негов навик. Хубавицата дори го изгонила от спалнята и му забранила да стъпва в стаята с храната.


За да де влудява съпругата си, Клуни започнал да крие храната в банята, когато му прияде нощем. Приятелите им обаче си задават въпроса докога половинката му ще търпи поредната му странност.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кет
преди 3 години
0
Той е пълен със странности,ами колко време спа с прасе...хихихи Тя преди да стене госпожа Клуни ,не се ли е запознала отблизо с него!!Незнам,ама тази Амал,аз лично не харесвам,вярно е че не съм наясно отблизо с нея,нооо като визия и излъчване не мисля.че ще мелят брашно още дълго време,като се има предвид и вероизповеданието на госпожата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени