Аман от Черната Златка!!!

4444
22 Юни 2012, 12:35


 

Редакторска плесница

 

 

"Извънземни отвлякоха Черната Златка!!!” Такива заглавия ще прочетем в най-скоро време по вестниците. Информацията естествено ще се основава на най-сигурния източник – личния профил на изкусителката във Фейсбук.

 

 

Греховно красивата Димитрова няма нужда да плаща на специалист, за да я рекламира. Тя използва стената си във Фейсбук, за да прави ударен пиар – при това безплатен! Определено е добра в това, смятаме от HotArena.net.

 

 

Конкурентката й - Златка Райкова, се оттегля като кино легенда, за да изживее достойно залеза си. Черната обаче, прави откровени фотосесии, за да поддържа интереса към себе си.

 

 

Всяка седмица виждаме Злати ту като хард порно-кралица, ту като прелъстителен паднал ангел. Любимата снимка на всички от HotArena.net  е тази –

 

гола, нахална и млада (и сънена, без грим)!

 

 

Злосторници ръсеха всевъзможни пикантерии, но на Злати не й пука. Твърде красива е да губи време в обяснения.

 

 

Откакто позорно беше нарочена за „утешителна награда” за Багата, плеймейтката действа все по-умно. 

 

 

Дамата поддържа мита за мистериозно и заможно гадже. Разказва, че получавала скъпа кола за подарък. После –

 

 

О, УЖАС! Лъскавото возило „втора ръка” е откраднато!

 

 

Злати обикаля по медии и социални мрежи да се жалва. От МВР я набедиха, че лъже, за да гушне застраховката!

 

 

Устатата Димитрова писна все едно срещу нея е лютата й врагиня Кристина Патрашкова! Хем не й обърнаха необходимото внимание на пръстена, случайно сниман до емблемата на скъпа кола, хем – лъжкиня била!

 

 

Не бой се, Злати, за утрешния ден! Ако не щеш да се кротнеш като Русата Златка, не щеш да се жениш и размножаваш като Мария и Николета, феновете ти от HotArena.net са помислили за теб!

 

 

Знаем колко сърдита беше, че те заплашваха изнудвачи да те посрамят със страшен порно  клип! Целият Фейсбук се разтресе от гнева ти, свидетелства тогава kliuki.bg! Вместо да разказваш за лоши хора, които те рекетират - просто се стегни! Кандидати за постелятата ти - много, "оператори" - също!  Каква само продукция на Златка Димитрова ентъртемънт ще излезе само?!

 

 

Ще чакаме всяко откровено видео „за възрастни”, което случайно ще попадне в световните видео-портали. Ако ще участваш в тройки – гледай „другата” да не те засенчи! То, не че има как, но младите са безпощадни!

 

 

И наистина - аман от Черната Златка! На пъпа ни излезе със скалъпените си пиар игри. И за децата е ясно, че плеймейтката преиграва и прекалява с вниманието върху себе си.

 

 

Може би ще се спасиш от Апокалипсиса в прегръдките на „зелени човечета”?! Дори да те грабне НЛО, от HotArena.net сме сигурни: уникалните ти снимки от „мястото на събитието” ще взривят нета!

 

 

М.Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
охх
преди 5 години
0
оххх, наистина аман от Златки, Курволетки, Алисийки , Анелийки, Емилийки и пр. к***и. И от медии, които от немай къде се чудят какви статии да пишат и поради липса на материал ползват фейсбук-а на въпросните жени. Оставете горките жени на мира, не им създавайки изкуствена слава, пишете по-често и по-позитивни статии за наистина ИЗВЕСТНИ жени.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени