Аман от показност! Есмер пак намери начин да се изфука: Вижте ми часовника, Franck Muller е!

https://hotarena.net/laifstail/aman-ot-pokaznost-esmer-pak-nameri-nachin-da-se-izfuka-vijte-mi-chasovnika-franck-muller-e HotArena.net
Аман от показност! Есмер пак намери начин да се изфука: Вижте ми часовника, Franck Muller е!

Една жена искала да се похвали на колежките си, че е получила годежен пръстен, но колкото и да се перчела, те все не го забелязвали. Накрая им казала: „Голяма жега! Ще си сваля пръстена, че ми стана много топло“.

 

Та на Есмер Омерова работата същата.

 

Годеницата на Благо Георгиев иска да се похвали в мрежата със скъпарския си часовник и намери най-тъпоумния повод, видя HotArena.


Танцьорката пусна снимка, на която двамата с Благо позират само с ръцете си, така че ясно да им се виждат часовниците.

 

И написа: „Не знам как ще живея без тебе тези дни“, ужким е постнала фотото, за да покаже колко обича годеника си.

 

„Толкова е смешно! Ясно е, че не иска да каже колко ще й липсва Благо, ами гледа как да си покаже часовника“, подиграват се потребители.

 

А той е не какъв да е! Марката е Franck Muller – с инкрустирани диаманти, като цената му е около 20 000 долара.

 

Предполага се, че е подарък от футболиста, който е известен с разхищенията си по своите жени.

 

Те пък са известни с това, че се фукат като невидели!

8 Коментара

...

преди 8 години

Някой ще ми обясни ли с какво е известна тая турско-циганска сган Есмер?

Коментирай

хриси

преди 8 години

един часовник, един чифт обувки не правят човека. уж са големи хора, а се държат като тинейджъри. И да не забравяме че има много богати хора в BG които не се хвалят като тези и онази курволета,,а са по-богати от тях естествено и с повече акъл.

Коментирай

------

преди 8 години

ХОТАРЕНА ЗАЩО НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА НИКОЛЕТКА ТЪПОЛЕТА, КОЯТО КАТО ВИДЯ, ЧЕ МОГАТ ДА Я СЪДЯТ ЗАРАДИ ГЛУПОСТИТЕ В КОИТО ВКАРА ГРИГОР ДИМИТРОВ И ВЕДНАГА ПОДВИ ОПАШКА СЪС СМЕШНИ ИЗЯВЛЕНИЯ, ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА.МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ВИ ПЛАЩАШЕ НА ВАС ДА ПИШЕТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ.

Коментирай

обективно

преди 8 години

Е, как да напишат нещо за лъжите на тази караджовска табуретка като адвокатите, които ще я погнат само с една проверка тук и ще видят цялата и схема за поръчкови оклеветяващи статии ..Затова така внимателно прескочиха тук тази така "ексклузивна новина"..хахаха..Ама иначе простит...та я е публикувала най–нагло в страницата си ( все едно казва–истина е ), но предполагам, че вече е изтрита. Силно се надявам да разкатаят този миндил, че е много противен !

Коментирай

Лора

преди 8 години

Обяснявам: руска танцьорка (латиноамерикански танци) и шампионка на Русия по аржентинско танго! В момента преподава танци в своя школа.Произлиза от богато и уважавано.семейство с големи възможности! Ти с к'во.си известна/известен?? Тя к'во ти.бърка в живота??? Ей, живеете за едното парче хляб, цигарки, кафе на центъра и клюки, интриги и избиване на комплекси в интернет!!!

Коментирай

ZLOBARI

преди 8 години

Koi vi plashta Be gadove mrusni HOTARENA che neprekusnato se chudite kak da omaskarite BLAGOI TO BIVA ZLOBA NO VIE MAI NAPULNO SE ULQHTE

Коментирай

До Лора

преди 8 години

Ама я се скрий ма! Аз даже не дъм в БГ, за това питам. Вече три пъти я виждам, а е няква никому известна циганка с руски произход. Писна ми да ни натрапват еднодневки като тая пача и Мона Валериева

Коментирай

Мое мнение

преди 8 години

Според мен целта на снимката е да покажат приликата между тях - това, че са с еднакъв цвят обувки, пръстените и все пак часовниците :) Никой, който не я познава лично не би трябвало да си прави подобни изводи, според мен. Есмер може да има големи джуки и по-тъмна кожа, но ако е добър човек това не е от значение! А ако е злобарка - майната й, проблем на Благо! Но поне на мен не ми изглежда зла! -мое мнение

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.