Амбициозното дуо Лили и Кети възраждат интелектуални забавления

2377
22 Март 2016, 09:54


Лилия Стефанова и Кети Вандова успяха да докажат, че интелектуалните забавления никак не са скучни.

С откритата си беседа на тема: “Как да повишим любовния си коефициент” в Rossini Bar&Dinner, двете млади дами събраха под един покрив известни бизнесмени, сред които собственикът на футболен отбор Локомотив Пловдив Христо Крушарски, МВР легендата и психолог Краси Занев, гости от италия, специално дошли за мероприятието и разбира се куп красиви дами- изгряващите поп изпълнителки Елена и Стефания Иванови, Мис България Елена Тихомирова и много други.

Лили и Кети разказаха своите наблюдения в областта на любовта и отношенията с противоположния пол, а гостите не пропускаха да се включат в дискусията. Всички заедно участваха в ролеви игри, за да се опознаят още по-подбре, а на края на вечерта някои си тръхнаха с пепeруди в стомаха.

Амбициозното дуо планува да изненадва аудиторията с още актуални житейски теми, както и да докаже, че докато се забавляваме, можем и да научаваме по нещо ново. Освен това, те се надяват, че с идеята си да провеждат беседи в заведния, ще успеят да върнат позабравената вербална комуникация между хората и да освежат личния им живот.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
007
преди 2 години
0
гости от италия.................не беше ли Италия,а Лили и Кети са некои си там,поредните.............
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Koj
преди 2 години
0
Кои са Лили и Кети.....?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени