Анастасия: Каква плеймейтка без бюст е Ася Капчикова?

https://hotarena.net/skandali/anastasiia-kakva-pleimeitka-bez-biust-e-asia-kapchikova HotArena.net
Анастасия: Каква плеймейтка без бюст е Ася Капчикова?

Фолк певицата Анастасия негодува защо са избрали за \"Мис Плеймейт 2015\" Ася Капчикова, която няма достатъчно сексапил и гърди.

\"Вместо да си плащат титлите, тези момичета да се погрижат да външния си вид преди това. Къде им е сексапила? Да не се явяват на такива конкурси, а да ходят на \"Мис естествен бюст\" например\", категорична е изпълнителката на \"Не е проблем\". 

Анастасия, която има опит с участието си в редица конкурси за красота преди време, споделя още, че за да е победителка, една жена трябва преди всичко да има харизма. В противен случай няма да бъде запомнена за дълго.

9 Коментара

Мим

преди 8 години

Завиждане на момичето защото има супер тяло долни злобарки

Коментирай

Хху

преди 8 години

А, каква Анастасия си пък ти? Не беше ли с някакво по-екзотично име , като Айше? Трактор те е газил тебе в муцунажа, не знам жалките ти опити в конкурси те за красота колко са , ама едва ли ти е провървяло щом грачиш на микрофона и се чекнеш на ляво на дясно.

Коментирай

ТАЯ КОЯ Е ?!

преди 8 години

тИ ПЪК КОЯ СИ , КОЙ ТИ ИСКА МНЕНИЕТО ТОЧНО ПЪК НА ТЕБЕ ДЕТО ПЕЧЕЛИШ КОНКУРСИ В КОИТО ЖУРИ Е РУЖКАТА ТИ ИАДРАНА А , Я ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ ,КОЙ ТЕ ПИТА, ??! ЗАВИСТТА Е ЛОШО КАЧЕСТВО НОРИ ХАСАНОВА !! ТИПИЧНО ЗА ЦИГАНСКОРОМСКИЯ ТИ ПРОИЗХОД Е .. ВЗЕМИ СЕ ПОГЛЕДИН В ОГЛЕДАЛОТО БЕЗ ГРИМ И ТОГАВА ПРИКАЗВАЙ , ЖАЛКА СИ !

Коментирай

Gh

преди 8 години

Vqrno , che Nori Hasanova se kazvashe...bqha q davali mai v nqkakyv sutreshen blok s gnezdo na glavata vmesto kosa i s otvratitelno povedenie. Smeshno , typo , jalko i ne znam ima li smisyl da izrejdam oshte.

Коментирай

Krisi

преди 8 години

БЕЗ БЮСТ И 1,20 НА ВИСОЧИНА МАЛЕ ТРАГЕДИЯ И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Коментирай

Krisi

преди 8 години

Koi zavijda be hahhhahahahahhaha na koe da i se zavijda?! Na tova che e djydje ili na tova che nqma ysta i cici??? Na koe po tochno che neshto ne se seshtam ahahhahaha mnogo e prava pevicata! V tova da si djydje bez cici i s izkystvena ysta nqma nishto seksapilno!

Коментирай

Hasanova grumni se

преди 8 години

Hasanova prosta si i merishesh na upotrebena putka s vaginoza i mirizma na riba!!! Asq che i tq prostitutka i tq ama edin dol drenki ste be mastii gnusni pu pu

Коментирай

Do krisi

преди 8 години

Alo , fenkata na Hasanovata ovca , ne znam ti li si po-kuha ili idolkata ti Nori. Asq e klasi nad vsqka playmate do momenta , tazi nedodqlana pevica , kakto q narichash moje da hodi i sa si go slaga s debeli chichaci za malko evtina slava.

Коментирай

Гери

преди 8 години

Не мисля че силиконовия бюст е задължителен, но наистина не знам точно това как го избраха? Нищо хубаво не виждам - ниска, състарена, несъразмерна...Да не повярвам че ще се съглася с нещо казано от някоя треторазрядна фолк певица!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.