Анджелина Джоли си отразя гърдите

5453
14 Май 2013, 11:04


Холивудската звезда Анджелина Джоли отстрани оперативно гърдите си. Риск от рак на гърдата накара актрисата да се реши на тази крачка.


Процедурата по двойна мастектомия била извършена при пълна конфиденциалност. Анджи взела решението си след обстойни изследвания.


„Лекарите ми обясниха, че имам изключително висок риск да развия рак на гърдата и доста висок за рак на яйчниците, въпреки че всичко е индивидуално за всяка жена”, казва Анджелина за „Ню Йорк Таймс”. Операцията е била направена в края на април след серия процедури.


Въпреки че операцията била запазена в пълна тайна Анджи сама решила да проговори. Най-вече, за да вдъхне кураж на жените в положение като нейното.


„Веднага щом разбрах, че това е реалността, реших да проявя инициативност и да намаля до минимум риска, доколкото мога — в името на децата си. Взех решението да се подложа на превантивна двойна мастектомия.


Започнах с гърдите, тъй като рискът ми от рак на гърдата е по-висок от риска от рак на яйчниците и операцията е по-сложна.“, разказва актрисата.


След три месеца сложни процедури Джоли сама решава да разкрие истината. Все пак красавицата възстановява гърдите си с импланти и чрез пластична операция.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени