Анджелина пребори паник атаките! В 8-месечната борба неотлъчно до нея бил любимият й

https://hotarena.net/skandali/andjelina-prebori-panik-atakite-v-8-mesechnata-borba-neotlachno-do-neia-bil-liubimiiat-i HotArena.net
Анджелина пребори паник атаките! В 8-месечната борба неотлъчно до нея бил любимият й

Плеймейтката и отскоро певица, Анджелина Атанасова, е поредната ни звезда, която попадна в плен на паник атаките.

 

В продължение на 8 месеца и под лекарско наблюдение красавицата успяла да се справи с паническото разстройство благодарение на своя любим, за когото се шушука, че е бизнесмен с мащабен бизнес в Америка. С помощта  и подкрепата на мистериозния мъж плеймейтката вече е забравила какво й е причинило заболяването.

 

8 месеца бях като обсебена и не можех да мигна. Будех се посред нощ с ужасно сърцебиене и страх, който за секунди изпълваше цялото ми тяло. Беше ме страх от открити пространства, но и и от затворени помещения също. Страхът беше постоянен. На моменти си мислех, че ще полудея, но това, което се случва по време на паник атаките не е реално. С помощта на доктор Владимирова успях да се справя. От вече месец пия антидепресанти и съм много по-добре. Най-голямата подкрепа по време на ужасните месеци беше от мъжа до мен, когото обичам с цялото си сърце ” – разказва за преживяното Анджелина.

 

Така плеймейтката се нарежда сред 1 от 10 българки, за които паник атаките са ежедневие, но които много рядко се осмеляват да говорят открито за проблема си.

 

Паническото разстройство представлява повтарящи се епизоди на интензивен ирационален страх, паника или безпокойство, наречени панически атаки.

12 Коментара

Ники

преди 6 години

Явно това е новата модна тенденция при фолк певици и плеймейтки...?!

Коментирай

Руми

преди 6 години

Някой от вас или близък справял ли се е с този здравословен проблем? Как и за колко време?

Коментирай

Име

преди 6 години

Да, и не препоръчвам антидепресанти, защото ужасно трудно се спират. Аз лично преборих паник атаките, като просто се стремях да не мисля за тях. Колкото и глупаво да звучи, когато започнех да се страхувам от нова атака, тя се появяваше. Затова си налагах с воля да се разсейвам на секундата, ако ще да е да си плеснеш един шамар или да изядеш една солета, няма значение. Постепенно намаляха и изчезнаха, а получавах по няколко на денонощие.

Коментирай

Ани

преди 6 години

Преди години имах паник атаки, моите бяха свързани със страх от инфаркт или инсулт. Събуждах се посред ноща със зверско сърцебиене, задушавах се, главата ми изтръпваше, крайниците ми също. ОСЪЗНАВАХ, че злоупотребявам с алкохол, цигари и наркотици и съответно ми се отключиха такива паник атаки. След като спрях всичко, ПА изчезнаха напълно! Преди да тръгнете по психотерапевти или да се тъпчете със антидепресанти, опитайте да "отстраните" причинителят на тези ПА, защото повечето от страдащите хора знаят много добре кой фактор в техния живот е отключил ПА. Бъдете здрави!

Коментирай

оф

преди 6 години

ква е тази циганка

Коментирай

ani

преди 6 години

be te vsi4kite 4algarki psihi4eski nestabilni,be!

Коментирай

ko

преди 6 години

po-malko da prostituirat

Коментирай

пенка

преди 6 години

йога в домашни условия на Мая Фаинс

Коментирай

kef4e

преди 6 години

Интересна е таз обич към приятеля и щом до като толкова го обича спи с срещу заплащане с ЕЛВИСА на емануела И ГУЩЕРОВ на мар4ето ! Долна проститутка и парцал!

Коментирай

omg

преди 6 години

tazi poglejdala li se e v ogledalo

Коментирай

Вери

преди 6 години

Да,много сте права! Това е един страшен епизод в животът на всеки един човек,независимо дали е мъж или жена! Не случайно казвам епизод,защото е временно състояние.И слава Богу си отива.И човек трябва да намери своя си път,без хапчета( да не говорим,че антидепресантът не е решение,ама никакво решение,казвам го като човек ,който работи с лекарства).Дали с Йога,дали с медитация,дали сред близки хора,дали в занимания, които ни харесват,всеки който сега се сблъсква с това преживяване трябва да знае две неща-от Паник атаки не се умира! :),и те не продължават вечно,всичко изчезва в определен момент.Организма сам има свойството да се справя във всяка една ситуация,да достигне отново баланс на физическо и на психическо ниво,а пък и ако ние самите го подпомогнем,резултатите пристигат много скоро:).Желая най-сърдечно на всички ,които се борят с това да го преодоляват,да гледат положително и да знаят,че всяко едно такова изпитание е определен етап от животът ни и трябва да си го минем.Щом сърцето ни бие силно,значи сме живи и всичко е наред!:) Добрина ,усмивка и слънце в душите да има!

Коментирай

Вери

преди 6 години

..... ни бие силно,значи сме живи и всичко е наред!:) Добрина ,усмивка и слънце в душите да има!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.