Андреа блесна в изискан черен тоалет на XXV Италиански фестивал на красотата и прическата (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/andrea-blesna-v-iziskan-cheren-toalet-na-xxv-italianski-festival-na-krasotata-i-pricheskata HotArena.net
Андреа блесна в изискан черен тоалет на XXV Италиански фестивал на красотата и прическата (СНИМКИ)

С отбрани светски личности, много блясък и изтънчен вкус премина вечерта на XXV-тия италиански фестивал на красотата и прическата и първия брой на специализираното списание YOU с корица Николета Лозанова, видя HotArena.

Партито бе в един от най-популярните клубове в Пловдив и бе решено изцяло в червени цветове. Освен фолк звездата Андреа, специални гости на събитието бяха и Елена Кристияно, Евгени Минчев, Джисън Брад Люис и Алфредо Торес.

Гостите се насладиха на уникална програма, която превърна вечерта в истинско шоу, а Christian of Roma подариха на публиката невероятно фризьорско представление на професионалистите от BES, Alfaparf, Sexy Hair и Rolland, които представиха Christian of Roma grand tour 2016, Make your style: Sexy or LUXX, Healthy or Fashion.

9 Коментара

Бляк

преди 8 години

Да ти втръсне да ги зяпаш тия едни и същи порнографски, силиконови, фотошопирани кифли. Тая пък си харесала прическата на оная психично болната пенсия изгНИЛО и една седмица след нея се появи и тя. И ако не си обработи дебелите крака минимум 3-4 пъти преди публикация няма да е тя. Теодороооо, всички ти знаем необработените снимки от участията и прасешката муцуна, ма! Да бъда максимално ясна: нямам против дебелите хора, но имам против срещу прасета, които се мислят за фиданки!

Коментирай

klozeta

преди 8 години

aз я чакам от 5 месеца да роди тая свиня дебела .....не вижда ли колко нереално изглежда на шибаните си снимки ???

Коментирай

klozeta

преди 8 години

оооооо ти си жива,ма

Коментирай

н

преди 8 години

Тая дори и със сако пак не си прикрила зърната. На последната снимка зърното й е отвън, очевидно е мината през филтри и фотошоп, гледайки лицето й, така че сто процента е видяла, че й се вижда, но все пак я е качила дори и така. Какво да кажа.. Даже не искам да го коментирам това как го виждам.

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Няма блясък и класа в Андреа, не може да блесне.

Коментирай

и какво точно видя Хотлайнена

преди 8 години

"Видя Хотарена"...ахахахахаххаха по тъпо не можахте ли да го напишете. Айде сменете малко началото, всяка статия започва със видя хотарена, наш читател, научи хотарена, сенззация муахахаххахаха тъпи!

Коментирай

ж

преди 8 години

едни и същи пози, прическа, грим, мнооооооого фотошоп, както винаги отворена уста... смешна работа.

Коментирай

потресаващ Фотошоп

преди 8 години

Какви са тези крака . недодялани колове? Какво е това чудо, лице розово, шия жълто-кафява? Каква е тази чупка в кръста , та чак си пречупила талията на Х? Абе Тодорке, вземи някой , който наистина разбира от Фотошоп, защото не си смешна, ти си просто потресаваща във всичките си снимки в желанието да те направят слаба. Всички те познаваме каква си и колко груба и едра си! Не се излагай голяма жена стана и акъл не ти дойде. Нито роди ( ако можеш разбира се) твоите и по-млади колежки имат по 10 годишни деца вече, ти баба с децата ще раждаш. Поне да оставиш нещо след себе си. То се видя, че кариера няма да направиш с това бездарие и без глас, ами поне семейство създай, ма и там май удряш на камък. Пулев не е глупак. Така ще си умреш, като дърт катър без история!

Коментирай

Симона

преди 7 години

СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ ,прасето му с прасе

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.