Андреа ЕКСКЛУЗИВНО: Да, напускам Пайнер! (Не одобрявала методите на работа, с които фирмата си служи)

https://hotarena.net/laifstail/andrea-ekskluzivno-da-napuskam-painer HotArena.net
Андреа ЕКСКЛУЗИВНО: Да, напускам Пайнер! (Не одобрявала методите на работа, с които фирмата си служи)

Фолк звездата Андреа излезе със съобщение в социалната мрежа преди няколко минути, с което призна, че е аут от „Пайнер“, видя HotArena.

 

Вчера ви съобщихме, че от димитровградската музикална информираха, че 4-ма изпълнители ще отпаднат от каталога й от 1-ви ноември. Една от напусналите обясни в общи линии какво я е накарало да продължи професионалното си развитие сама и това бе Андреа.

 

Скъпи приятели, чувствам се длъжна да дам откровен отговор на многобройните въпроси относно бъдещите ми професионални планове, които получавам ежедневно от музикалните фенове у нас и чужбина.

 

Да, аз наистина напускам \"Пайнер\"!

 

Напускам, защото искам да се развивам. Защото не одобрявам методите на работа, с които компанията си служи.

Напускам, защото имам мечти, с които нямам намерение да се разделям.

Напротив, ще ги следвам със същата любов и страст, както съм го правила винаги досега.

 

 

Ще продължавам да бъда отдадена на феновете, чиято енергия усещам и в този хубав за мен момент. Енергия, която ценя и която ме мотивира да творя и да ви радвам с незабравими хитове.

 

Ще остана посветена на това, което най-много обичам да правя - да бъда на сцената, да бъда с вас, със своята музика и с цялото си сърце и душа!“, заяви Андреа и добави, че много скоро ще даде повече подробности около казуса.

5 Коментара

Пюк

преди 8 години

кажи и андреа и не я обиждай повече :DDD

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Теодорке,време е да направиш нещо наистина стойностно,а именно да направиш истинско семейство и да дариш Кубрат с детенце!!Тик,так......времето лети,мила моя......в гоненето на мечтите си,а иманно както си се изразила-“Ще продължавам да бъда отдадена на феновете.Ще остана посветена на това, което най-много обичам да правя - да бъда на сцената, да бъда с вас, със своята музика и с цялото си сърце и душа!“ Та в гонене не мечтите ти,забравяш,за призванието си........или,не ти е призвание-ДА БЪДЕШ МАЙКА И СЪПРУГА!Пък ти пак си гони кариерата......

Коментирай

2ха

преди 8 години

Много ясно, че няма да си каже че Димитров не я иска във фирмата, защото му срива имиджа и хората не я харесват, а я оплюват навсякъде. Много ясно,че сама е напуснала, защото вижда, че залязва и че некой не се интересува от измислената и кариера. Съвсем естествено е да не се наливат пари в зальзващи певици, които не са и талантливи и имат участия колкото треторазядните. Дискотеките при Андреа са едни от най-празните и все по-рядко я викат да "пее" там, защото освен, че е проста, то наскоро излезе клипче как се е напила и крещи на хората "На Фики му е голям", после лазеше по сцената и прочие. Никой не би искал да си срива имиджа с нея, а вече и за гледане не става. Напълня и вече не става да се съблича и да продава. Макар че с фотошопа се оправя доста, но живо като я види някой и сънува кошмари. Време беше такива като тази на изхвърчат от най-голямата фирма в България. Алелуя!

Коментирай

2

преди 8 години

Като не става за майка и съпруга ще гони вятъра, наречен мечти! Пълна бездарница! Нищо не става от нея!

Коментирай

4

преди 8 години

Можеше просто да се ограничи до изречението: Напускам, защото НЕ МОГА да пея и твърде дълго ме търпяха!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.