Андреа и Кобрата, мирише ли на сватба?

4706
03 Януари 2016, 17:00


Андреа публикува кадър от зимната си почивка с половинката си Кубрат Пулев,  видя HotArena.

Фотото събра над 10 000 лайка за броени минути, както и одобрението на феновете на завездната двойка.

Става ясно, че двамата влюбени са на почивка в Банско. От коментарите се разбира, че Кубрат и Андреа са  двойка от 8 години.

„Щом толкова години са заедно, значи има нещо което е видял в нея“, „Най-сладката двойка“, „Обичам ви, сладурчета“, редят феновете.

Милият кадър отново поставя въпроса - ще има ли сватба скоро? До сега много пъти се е спекулирало с тази тема.

Може пък през новата година, сватбата да стане факт и една от най-одумваните светски двойки да стане семейство.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха ха
преди 2 години
-8
И как да не е "моногамна" , като се замисли човек , кой ще обърне внимание на тази бездарна и без бъдеще "певица"? Този го е хванала от време оно и де ли се е залепила като гербова марка за него, защото знае , че я ритна от кораба , а остана дърта мома , каквато е и така ще я премятат, като Николета от мъж на мъж. Да не е луда да изтърве тази златна мина- Кубрат Путьов. И тя го знае много добре. Бездарна простакеса! И не вярвам да създадат здраво и щастливо семейство. Абсурд!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И ЩОООООООООООООООООООО!!!!!!!
преди 2 години
-5
Що така бе Миме!!!!От километри личи,личното ти отношение към Теодора! Питам се само,не си ли чувала лафа,НЕ ПОМИСЛЯЙ И ПОЖЕЛАВАЙ НИКОМУ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА СЕ СЛУЧИ НА ТЕБ.....ахахах,куха и злобна лейко...... На Теодора и Кубрат ти не им се коси,ще или не ще създават семейство.....ТЕ СИ СЕ ОБИЧАТ,И ИМ Е ОК.ЗАЕДНО!А някои може просто с чувал на главата,да се гръмнат от завист и злоба!
о
преди 2 години
-2
То че никога няма да създадт семейство, особено пък здраво и щастливо, е ясно, обаче е ясно, че и ти си яко злобна и с мислене на селянка от дълбоката провинция, та да наричаш жена на 28 години стара и да използваш изрази като "стара мома", които са били в употреба и със значение по времето на бабите ни, а в твоя случай може би и на прабаба ти. А и е идиотско да си мислиш, че тя ако е искала, е нямало да се омъжи до сега, ако толкова това й е бил зора.
1
преди 2 години
-9
Стабилна двойка са. И тя като Камелия е моногамна и вярна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени