Андреа избухна със страшна сила: Кличко, ти си срам и пародия за бокса! Смешник, който трябва да отиде в НАТФИЗ

https://hotarena.net/laifstail/andrea-izbuhna-sas-strashna-sila-klichko-ti-si-sram-i-parodiia-za-boksa-smeshnik-koito-triabva-da-otide-v-natfiz HotArena.net
Андреа избухна със страшна сила: Кличко, ти си срам и пародия за бокса! Смешник, който трябва да отиде в НАТФИЗ

Фолк певицата Андреа избухна със страшна сила, видя HotArena.

Половинката на Кубрат Пулев скочи срещу съперника му Владимир Кличко, наричайки го смешник и пародия.

 

„Превърнаха най-мъжкия спорт в хумористична пародия. Поредната постановка на Кличко с Шанън Бригс. И безинтересната хумореска на Тайсън Фюри в ролята на Батман. Заповядайте в НАТФИЗ поне да ви понаучат малко. Смешници!“, избухна Андреа в социалната мрежа.

 

Повод за гнева й стана комичната пресконференция преди двубоя на Тайсън Фюри срещу Владимир Кличко в Лондон.

 

Фюри влезе в залата за пресконференции с пелерина, направи обиколка, след което седна на мястото си. Малко по-късно се появи и маскиран като най-големия враг на Батман в комикса - Жокера. Фюри прескочи масата, нахвърли се върху него и го просна на земята.


\"\"

 

И за децата стана ясно, че целият този цирк беше с цел отново да се върне вниманието на феновете, които се отдръпнаха след слуховете за допинг и за менте ръкавиците.

 

Припомняме, че слухът за съмнителните ръкавици на Кличко тръгна след мача му с Кубрат Пулев. Според известния руски промоутър Владимир Хрюнов ръкавиците на Кличко не са отговаряли на изискванията за безопасност, което обяснява и бързото нокаутиране на Пулев.

 

Според запознати, истината е, че Кличко е бил с железни шини – факт, известен на повечето му противници. Ако се съгласят да му играят по свирката, удря по-леко с подготвените ръкавици, разказват в спортните среди.

16 Коментара

888

преди 8 години

ТАЗИ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕ, ЧЕ ПОСТАВИХА СЕЛЯНДУРА ПУЛЕВ НА МЯСТОТО МУ И СИПЕ ОГЪН И ЖУПЕЛ.ДАНО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ И НЕЯ ДА Я ПОСТАВИ НА МЯСТО ЗА ДА СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА.НЕ СЕ ВИЖДА ТЯ С ЦИЦИТЕ ОТВЪНКА И П...КАТА ОТВЪНКА ТЯ ТРЪГНАЛА ДА ГОВОРИ ЗА СТИЛ ХАХАХА СМЕШНА ПАРОДИЯ НА ЧОВЕК СКРИЙ СЕ В ДУПКАТА СИ.ЧАК И НА АНГЛИЙСКИ ПИСАЛА С НАДЕЖДА КЛИЧКО ДА И ПРОЧЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ, ТОЙ ТЕБ И ПУЛЕВ НЕ ВИ СМЯТА ЗА ХОРА БЕ АЛООО СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА

Коментирай

Уфффф

преди 8 години

Срям за България е тази пача*вра!!!!! Толкова проста, елементарна и жалка, че ми се гади от нея вече! Ало, селяндурко КОЯ СИ ТИ??? КОЯ??? Ти си едно голямо НИЩО! Една парцалана, която излага българските певици и цяла България, заедно с мъжлето си по света! Нямам думи за тази подлога!!!!! Да се маха от България!

Коментирай

Простакесоооо, тъпа и неграмотна!

преди 8 години

Срам и позор беше на ринга срещу Кличко в Германия твоя Путьо Пулев. Бях в залата и гледах целия този цирк на подскачащото на един крак чучело и клоун, плезейки. И това от първата минута. По-голяма пародия на ринга не бях виждал. И ако не бях българин да защита честта на България щях да стана и да си замина. така стойчески издържах до момента на пълното падение -аут. само що не го изнесоха на носилка. Кличко е спортист професионалист, със силна психика и корава ръка, боец, легенда! Твоя Путьо Пулевможе само да мечтае за неговите успехи и възможности. Той е живият пример , както и Божинов как събирайки се един мъж с проста и меркантилна жена проваля живота и бъдещето си и срива имиджа си.

Коментирай

Травестит смотан

преди 8 години

Тази парцалеса глупава беше направила изказване преди мача с Кличко , че ЧУЛА , че Кличко бил бисексуален. Ма, пачавро долна и миризлива Кличко има семейство , има дете, има всичко. До къде ти стига пипето да изхрачиш тези просташки реплики , имайки се предвид ,че това ще се чуе и извън пределите на България , като негова приятелка. Не се ли замисли ,че така по този начин излагаш името на твоя приятел и представяш себе си в истинската ти светлина и същност. парцал долен си беше и парцал пропаднал ще си останеш- тъпа, бездарна, неграмотна, елементарна и необразована пуйка , която може сама да квака.

Коментирай

акъл на буци

преди 8 години

Аз не знам Кличко дали е бисексуален, но има семейство и дете. Абсолютни глупости говори този боклук, но нека се замисли за нейния Пулев какво е. 10 години ни дете , ни коте, ни брак. Я , да видим! Или той или тя , а може и двама да са безплодни, демек ялова крава.

Коментирай

!!!!

преди 8 години

Хем ялова, хем бездарна, хем проста и необразована, лишена от всякакъв вкус. А, злобата и е за украса. ха ха..Е, то много и се събра . Горката и тя има очи да съди и да се присмива!

Коментирай

Фенка на Андреаа

преди 8 години

ЕВАЛАТА АНДРЕАА!!! БРАВОО!!!!!

Коментирай

Браво на кое?

преди 8 години

На простотията и? Да!

Коментирай

Aлоооо

преди 8 години

ИЗБУХВАТ СЛАБИТЕ от безсилие! Силните просто жънат успехи!

Коментирай

ХумОр

преди 8 години

"ХумУреска"??? Ей, не се научихте да пишете, Тодорке!

Коментирай

Тодорка и провопис ха ха ха

преди 8 години

Какво очакваш от проста и неграмотна курва? Правопис? Те с Николета трябва да са ходили на училище, че да са грамотни. Иначе го раздаваме "журналистка". Да се смееш ли, да плачеш ли?!? Ако може да се види отстрани, каква гротеска е... Че и тази , ако не е онова подобие на мъж Пулев отдавна да е в 9 глуха . Неграмотни, необразовани некадърници лансирани с междукрачието и разкрачката.

Коментирай

1

преди 8 години

А на Кличко дали му пука за Андреа? ьхахьаха

Коментирай

.

преди 8 години

Да и ядеш путката на ''пача*врата'' !!! Кой си ти бедно човече да говориш така за Андреа ? Кой си ? Да не си над нивото на Андреа ? От такива сироти като теб ни пропада държавата ! Но не си единствения за съжаление. Тук има доста нещастни хора като вас !

Коментирай

!

преди 8 години

Андреа е била неграмотна курва? глупава?тъпа? бездарна?елементарна и необразована пуйка? Алооо? Вие от прости тъпи смотани глупав тъжни и какво още не сте ?! Вие сте най-лошото на този свят !! Андреа си работи и си взема пари и си живее живота ! А вие и да умрете от работа няма да спечелите тези пари ! Такъв живот вие можете само да мечтаете ! А вие какво успяхте в живота освен от сутринта до вечерта на компютър ?Кой сте вие , и което е Андреа ? Тя е кралица към вас ! А вие сте под нейното ниво и знайте си го мястото ! Вие се открихте тук, за да казвате каква е Андреа. Какво нямате ни за хляб , нито нищо и тя има всичко, което пожелае ! Вие сте най-големите изроди ! Няма по-големи изроди от вас ! А аз се срамувам , че овакви хора като вас живеят в моята родина ! Само смърт за вас трябва нищо друго ! Вие сте най-лошите хора !

Коментирай

Виктория Маринова

преди 8 години

Андреа е един боклук,проста жена и много много злобна....

Коментирай

gn

преди 8 години

Ако някой е прост няма да успее в живота ! Андреа си е умна ! И е от страната на собствения си мъж ! А това не означава, че е зло ! А ти със сигурност си някаква проститутка и ако имате мъж със сигурност не ти пука за него.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.