Андреа: Колежките ми финансират клипове след „вечери“ с милионери (Виж още РАЗКРИТИЯ)

https://hotarena.net/laifstail/andrea-kolejkite-mi-finansirat-klipove-sled-vecheri-s-milioneri HotArena.net
Андреа: Колежките ми финансират клипове след „вечери“ с милионери (Виж още РАЗКРИТИЯ)

Фолк певицата Андреа определя себе си като човек, който винаги казва истината. За първи път обаче говори толкова открито за лицемерието във фолк жанра, както и за подвизите на колежките си, видя HotArena!

 

Блондинката гостува на „Събуди се“ по Нова ТВ в рубриката на Мон Дьо. Светският хроникьор разкри неподозирани факти за изпълнителката, като например – прадядо й е първият човек, който е вкарал музикалния инструмент акордеон в България.

 

Баба й пък е била помощник режисьор в народния театър. Друг незнаен факт е, че най-гледаният български клип е на Андреа.

 

Запитана дали е най-влиятелната фолк певица в момента, русокоската заобикаля категоричния си отговор по следния начин – тя е първата, която е започнала да снима видеа към песните си с висококачествена техника.

 

Също така първа сред колежките си е започнала да работи с композиторите Оцко и Кости, а другите силиконови мадами са последвали бързо примера й.

 

Има десетки кавъри в чужбина на нейни песни, които твърди, че са крадени, а не купени. Не е започнала да си търси правата, нито продуцентите й от „Пайнер“, нито композиторите. За нея по-скоро било комплимент.

 

Андреа има дуети с над 10 световноизвестни изпълнители, а другите фолкаджийки не могат да се похвалят със същото.              

 

Според блондинката част от колежките й се правят една пред друга, че се харесват. Виждала е с очите си как такива, обаче, си правят подмолни номерца зад гърбовете си.

 

За 8 години сама си е финансирала своите видеа с хонорари от участия. Другите фолк диви обаче имали друг метод – да търсят спонсори, плащайки с телата си. Андреа не го заяви директно, но намекна, че не й се е налагало да ходи по вечери, за да й осигури някой скъп клип.

 

Сподели също, че когато е правила видео, е имало случаи, в които е влагала в него последната си стотинка.

 

 

 

13 Коментара

f

преди 8 години

Божеее... И кои са тези "над 10 световноизвестни изпълнители", с които била имала дуети? Сещам се само за Шаги и Боб Синклер май и то нито една от песните не й се получи хубава. Мерилото за успех е да си харесвана, а за мен тя се наложи сред хората с консуматорски/ всеяден вкус, като просто плаща достатъчно за ротации по Планета, не и сред ценителите. Въпросните дуети ги има, защото си е платила - песните така или иначе не струват, нито тя като певица, така че не знам кого си мисли, че заблуждава и с какво си мисли толкова, че действително би могла да впечатли някого, особено знаейки, че си е платила за тези песни. Просто се надяваше, че така хората по света ще чуят за нея покрай известните имена, на които си плати. Беше си нещо като ПР. И искаше да направи нещо различно, обаче никога не е била и няма да бъде от първите в бранша. А да вложиш всичките си пари в музиката е тъпо и показва, че явно го прави най вече като хоби и за да си задоволява нуждите на егото за внимание, а не за да е рентабилна. С вулгарност, пошли текстове и много самочувствие не може да убеди никого, че струва повече, отколкото реално струва. Тя дори на територията на България нямаше да може да изпъкне, ако не бяха парите, които други хора наливаха в нея. Много ясно, че тя няма да си признае. А "най-гледаното" й видео е гледано според мен защото си е купила гледания, както си плати за дуети, и защото се опита да го пробута с лесбо-порно-изпълнения в типичния й вулгарно-просташки отчаян за внимание стил.

Коментирай

f

преди 8 години

а не за да е рентабилна. С вулгарност, пошли текстове и много самочувствие не може да убеди никого, че струва повече, отколкото реално струва. Тя дори на територията на България нямаше да може да изпъкне, ако не бяха парите, които други хора наливаха в нея. Много ясно, че тя няма да си признае. А "най-гледаното" й видео е гледано според мен защото си е купила гледания, както си плати за дуети, и защото се опита да го пробута с лесбо-порно-изпълнения в типичния й вулгарно-просташки отчаян за внимание стил.

Коментирай

фен

преди 8 години

Визията й вече е на ретро чалгарка. Дори и силиконките вече плащат за да изглеждат естествено, а Андреа е още перхидролена, и с тежък черен грим през деня, вафлички в косата и грива като на цар Лъв (огромна). Клиповете й въпреки високата техника са имитация на клиповете на световно известните певци, стайлингът й е като от бутик за имитации рекламирани във фен страницата на Николета Лозанова. Просто според мен ще залезе така както стана и с Глория, Малина, Ивана и Камелия. На всеки си му идва реда. А това че има дуети със еди си кои звезди - всичко е пари, плащаш правиш дует. Плащаш и Стефано Габана публикува твоя снимка в профила си,плащаш и на Марк Антъни жена му се появява с твоя рокля на някое събитие.

Коментирай

aaaaa

преди 8 години

Да можеш да пееш е едно, да си певица е друго. Мнооого певици напоследък. Знае се как...А, тя определено НЕ МОЖЕ да пее

Коментирай

4

преди 8 години

Защо изтрихте статията за Алисия и снимките с родата й. Заплашила ли ви е? Колкото до Андреа. Според мен момичето е в депресия и дебелее, защото замества хубав секс с лакомства.

Коментирай

Пишете статия за това как Андреа лъже

преди 8 години

Андреа, гледах интервюто ти и дъм потресен! Защо лъжеш,че първа в България си започнала да правиш песни от Кости и Оцко, като това не е истина?! Как не те срам така нагло да лъжеш? Всички хора са буквално шокирани от наглостта ти! Ти си снимала първа с най-добрите камери?? Сериозно ли?? Пак лъжа! Взимали са ти наградите?? Хаха Коя награда, момиче, коя?? Взимали са ти реда на излизане?? Ти коя си,че да имаш твой ред на излизане??? Били са те копирали?? Ти нямаш един клип,който да те копиран на 80% от западните звезди,даже и от трейлъра на Отчаяни съпроси! Как не те срам така да лъжеш?? Мислиш ли,че някой ти се хвана на лъжите?? Кое ти е великото като певица??? В момента да не би да си от най-популярните??

Коментирай

Таня

преди 8 години

Защо не се скрие вече? Орева целия свя,че песента и "Най-добрата"я няма в номинациите за песен и че не взе награда.. Песента и беше добра, но иваше поне 5 песни, които са 10 пъти по-добри от нея! Почнала да работи първа с Оцко и Кости?? Моля??? Наглост безобразна! Взели са и редът на излизане?? Хахаха Ама коя си ти,че си имаш и запазен ред??? Боже, опази България от такива нереални хора,затворени в своя си свят

Коментирай

Дими

преди 8 години

Тая па коя беше?! Първа с Кости работеше Пепа, първа с Оцко - Емануела... сега кой си прави евтин ПР на чужд гръб. Продължавай да "летиш" надолу, мила!

Коментирай

f

преди 8 години

Много точен коментар, особено за визията й. Само да те поправя - няма да залезе като Глория или Ивана, защото те двете си имаха действително златен период, когато бяха безспорните кралици. Особено първите албуми на Глория нямаше къща, в която да ги няма, всички семейства караха празниците си с нейната музика и всички деца пеехме и знаехме нейните песни и нямаше никой, който да не я боготвори. Глория беше ИДОЛ години наред. Ивана беше много хитова, много обичана певица, макар в различно от Глория време, когато вече имаше много конкуренция и не беше чак такъв монопол, но много голямо име. Малина и Камелия никога не са били от такава висота, както и Андреа никога няма да бъде. Един ден хората ще си спомнят за нея като за певицата от епохата на Преслава или Галена. Дори и Анелия е много по-хитова, обичана и по-напред от нея. А за имитациите не мисля, че трябва да се коментира, защото не можем да искаме в един толкова малък пазар като нашия, където никой нито купува музика, нито могат да се правят турнета, нито някъде плащат такива пари за тел. интервюта, каквито в Америка, да искаме от нашите певици хем да правят музика, хем супер скъпоструващи клипове, хем да си плащат за текстове, хем за музика, хем за ротации по музикалните канали, че и да се сърдим, че не ни предлагали 100 % оригинална продукция както на големите музикални пазари. Еми няма как да стане.

Коментирай

f

преди 8 години

никой нито купува музика, нито могат да се правят турнета, нито някъде плащат такива пари за тел. интервюта, каквито в Америка, да искаме от нашите певици хем да правят музика, хем супер скъпоструващи клипове, хем да си плащат за текстове, хем за музика, хем за ротации по музикалните канали, че и да се сърдим, че не ни предлагали 100 % оригинална продукция както на големите музикални пазари. Еми няма как да стане. Само за едно завъртане по Планета, в зависимост от часово

Коментирай

f

преди 8 години

Оф, изпратих ком. без да искам. Само за едно завъртане по Планета, в зависимост от часовото време, си плащат от 150, до 300, че може и повече лева. Да ти пуснат ВЕДНЪЖ песента! Отделно знаете ли колко е скъп един клип? Записа? Едно видео? Оператори, обработка, да платиш текста, музиката на една песен... Отделно всеки ден коса, грим... Това са страшно много разходи, които нашият малък музикален пазар няма как да покрие.

Коментирай

f

преди 8 години

Абсолютно! Браво!

Коментирай

Ne e istina

преди 8 години

cheta i ne vqrvam na ochite se hahahahahah Tedito , tozi evtin parcal , koito qvno zabravi kak stana miss "Turizum" che lapashe na chichkite pod masite , edna ot malkoto koito ostavashe sled partitata koito organizatorite urejdaha!!! I se pribirashe v hotela na sutrinta nekapana i s razmazaniq ot prednata vecher grim i chernite stupala, nqma po gnusno sushtestvo ...! I sega komentirala i tq zvezdata lol Koi mu pozvoli na tozi vulk da pee izobshto, kato tq oshte ne se e nauchila da govori :DD

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.