Андреа лази по нервите на Галена! Сега пък я копира (На коя й стои по-добре?)

2414
19 Юли 2014, 11:30


Тъй като робуват на едни и същи дизайнери и марки, а купувайки моделите им си „покачват“ звездния статут, все по-често срещаме еднакво облечени родни знаменитости. Този път и Андреа се показа с рокля като на Галена, видя HotArena.net.

 

Не е грях да си купиш рокля като на ближния, но самите популярни персони често се хапят една друга коя – коя друга изкопирала. А и не стига, че пластичната хирургия ги направи да изглеждат еднакви, ами какво остава – и в облеклото ли да са идентични?

 

Фолк певицата Андреа се отърва от „отговорност“ като към фотото с роклята, досущ като на Галена, написа: „Няма значение как изглежда една жена, ако е уверена – значи е секси“.

 

Галена се появи първа в публичното пространство с дрехата – в клипа си към „Хавана Тропикана“.


Всеизвестен факт е, че двете изпълнителки от край време не се понасят. Непрекъснато сами си правят интриги, за да се надцакват една - друга, а това вероятно с тоалетна е умишлена закачка, която едва ли ще се понрави на Галчето.

 

Да го погледнем от добрата страна! Одеждата е много практична, тъй като в долната си част наподобява на къси гащи и вероятно се води гащеризон. И без това фолк дивите често допускат на участия краката им да стоят далеч един от друг и това ще им помогне да не си разкрият най-милото пред феновете по кръчмите.

 

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
С.
преди 3 години
-1
Откъде сте сигурни че не си я е купила преди Галена? И да на Андреа и стои по-добре !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 3 години
-1
Ха-ха, дори и с просто око се вижда, че роклята на Андреа е МЕНТЕ! :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени